Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ST GERMAIN: A NESARA BÉKESSÉGET HOZ A FÖLDRE

ST GERMAIN: A NESARA BÉKESSÉGET HOZ A FÖLDRE
   
Írta: St Germain/Susan Leland   
2011. október 26. szerda, 11:36

ST GERMAIN: A NESARA BÉKESSÉGET HOZ A FÖLDRE

 

(St. Germain és a Felemelkedett mesterek üzenete és kérése a Fény Lovagjaihoz a NESARA Petíciójával kapcsolatban)

 

 

Üdvözlet, Szeretett Családom!!!

Én, Saint Germain, vagyok itt most veletek. Olvastam, gyönyörű szívetekből áradó, megható üzeneteteket (a NESARA bejelentésével kapcsolatosan), és tisztában vagyok vele, milyen örömmel tették ezt, és hogy ez milyen hatással van az egész Földre. Tudom azt, hogy mennyire vágyjátok, hogy szeretett Földetek, békességbe kerüljön, úgy ahogy ti is egymással, egymás közötti békességben. Bizton mondom néktek, Én Voltam az, aki inspirált, ösztönzött bennetek a választásra, arra, hogy a NESARA nevében válasszatok.

 

A NESARA: A Nemzet Gazdasági Biztonsági és Megújítás Törvénye. A Megújítás, megújulás a kulcs benne, a NESARA békességet hoz a Föld bolygón mindenkinek, és e mellett a bőségbe kerülésetek biztonságát is fogja eredményezni.

 

Szeretett Családom!!!

Mennyien tudjátok magatokénak közületek azt, hogy átérzitek az egyenlőtlenségekből eredő hiányok okozta megaláztatásokat, amely most a társadalmatok 999%-át érinti, jellemzi világotokban, és meddig maradhat még ez így? Azért vagyok itt, hogy elmondjam nektek, a NESARA egy olyan törvény, amely a legmagasabb helyről, az Isteni Forrásból ered, érkezik, kívánságaitok szerint, egy szent előremozdulás egy magasabb dimenzióból, ahol a Krisztusi Tudatosság az iránymutató, és amely valójában minden életforma szára szintúgy az. Én és más Felemelkedett Mesterek a magasabb dimenziókból, Egységbe mozdulunk, összejövünk, mindig akkor, amikor a Föld bolygónak, ösztönzésre és támogatásra van szüksége, mint most is, és így tettük azt az elmúlt időkben.

 

És így itt vagyok most is a Felemelkedett Mesterek egységes üzenetével, és ez megtisztelés számomra, ahogy örömmel fogadjátok a NESARA Törvényére való ösztönzésünket, ahogy ezt tettétek egykor oly sok régebbi dokumentummal is, mint az Egyesült Államok Függetlenségi Nyilatkozatával, többek között. Ezért is jöttem most, hogy a NESARA a válasz minden gondotok megoldására, amely szóljon akár, a pénzbeli hiányaitokra, akár a bolygó levegőjének szennyezésére, az orvosi ellátás hiányára, a szabadságjogok kifejezésének korlátozására, legyen szó akármilyen akadályról, amely falakat emel a mindennapi életetek örömmel való megélése ellen

 

Tehát ez a választás, az erre való felhívás (a petíció) azt jelenti, hogy mi léphetünk értetek, felétek, és mi mellettetek állunk, és számíthattok ránk.

Bátorságotok majd jutalmat hoz, amikor a Törvény beiktatásra kerül, és nemcsak az Egyesült Államok, hanem a Föld minden részére. Ez akkor azonnali gyarapodást és fejlődést fog jelenteni mindenkinek, és minden gazdasági probléma meg fog oldódni, megújul a gazdaságotok. Szüksége lesz, minden férfinek, nőnek, gyermeknek, akik ezen a Földön él, méltányosságra, egyenlőségre és sérthetetlenségre.

 

A NESARA eltávolítja az akadályokat az örömteli életetek elől, mert amikor a NESARA-t bejelentik, működésképtelenné teszi azokat, akik eddig ellenőrizték és kirobbantották a háborúkat, akik szegénységet hoztak és éhséget és kegyetlenkedést. Egyszer és mindenkora véget vetnek ennek, és láthatjátok azt is, milyen eljárások is történtekkel ezekkel kapcsolatban.

 

Arra kérünk bennetek, álljatok mellénk, tegyetek lépéseket és emeljétek fel a hangotokat a NESARA kapcsán, mert ez a világ új útja a Békességbe, ahogy minden tudatosságnak ez az ösvénye, és mindannyiótok számára ezt teszi lehetővé az örömteli létezést, mert Szabadságot hoz mindannyiótok számára a Föld bolygón az emberi királyságban.

 

És most azt mondjuk nektek, Köszönjük nektek drága létezők, akik a legizgalmasabb időnkben itt vagytok, és arra kérünk megtenni bennetek, ami nem hatalmas dolog: VIGYÉTEK, ADJÁTOK BELE A FÉNYETEK A NESARÁBA, abba, amit tartalmaz. Sokan képesek vagytok erre, mint a Fény Lovagjai, bátor lelkek, és Obamának ebben vezető szerepe van, hogy a petíciót aláírja. ARRA KÉRÜNK BENNETEK, HOGY AZ ALÁÍRÁSOTOKKAL KÉRJÉTEK MEG OBAMÁT. Mert ti készen álltok erre, és a világ nevében szóltok, mert még sokan vannak, akik nem ébredtek fel az ebből eredő csodálatos lehetőségre.

 

AZ ABLAK EGÉSZEN KITÁRULT A NYILATKOZAT ELŐTT, és a ti támogatásotokkal és felhatalmazásotokkal, megdicsőítő energiák fognak rajta keresztül beáramolni.

MOST JÖTT EL EZ A PILLANAT, MOST VAN ITT AZ IDŐ!!! ÁLLJATOK FEL, VESSETEK SZÁMOT, RAGYOGJATOK FEL ÉS BESZÉLJETEK A MINDENKIT ÉRINTŐ BÉKESSÉGÉRT, SZERETETÉRT, BŐSÉGÉRT ÉS SZABADSÁGÉRT, hogy élvezhessétek azt a csodát, hogy megéljétek azt, amit a bolygótok felkínál számotokra.

 

Ne felejtsétek, bárki, aki ezt választja, a könnyebbik utat választja, azon fogja találni magát a Felemelkedésben, és sokkal felhőtlenebb lesz az élete, amint a NESARÁT bejelentik és végrehajtják. Gondoljatok arra, hogy mennyivel könnyebb lesz majd az életetek.

 

Menjetek a Petíció weboldalra: https://wwws.whitehouse.gov/petitions#!/petition/announce-and-implement-national-economic-security-and-reformation-act-nesara/GrQ0cm26

Itt olvashattok erről bővebben, VEGYÉTEK HATALMATOKBA A NESARÁT, tudni fogjátok, hogyan tegyétek meg az ezt választást. ÍRJÁTOK ALÁ, KÜLDJÉTEK EL, IGEN, ÉS ÁLLJATOK ODA A TÖBBI FELVONULÓ KÖZÉ!!!

 

Ha valamiért nem sikerül megtenni (megj.:már akadtak műszaki problémák), akkor küldjetek Szeretetet és Áldást!!!

EGYEK VAGYUNK AZ ARANYKORSZAKOTOK NAGY ÚTJÁRA LÉPÉSETEKBEN MIND EGYÜTT, A NESARA VALÓBAN A KULCS, AMELY MEGNYÍTJA AZ AJTÓT.

 

Köszönjük, mindannyiótoknak, amit tesztek és azért is amit meg tudtok majd tenni.

 

Hatalmas tisztelettel vagyunk irántatok, és mindannyiótokat a szeretetünkben tartunk.

 

ÉS EZ ÍGY VAN

 

Namaste

St. Germain

 

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3062010
Hónap: 15233
Nap: 464