Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Steve Beckow / Mihály Arkangyal: Ti vagytok a visszatérő mesterek 1. rész / 2012-10-08

 
Mihály Arkangyal: Ti vagytok a visszatérő mesterek 1/2. rész
2012. október 8.
Közzétette: Steve Beckow
Az „Egy óra egy angyallal” sorozat aktuális epizódja – ezen a héten Mihály arkangyallal – technikai problémák miatt meg lett szakítva, de hála Ellen ügyességének és gyorsaságának, sikerült a közvetítést elérhetővé tenni most mind a hallgatók, mind pedig az olvasók számára. Ebben a részben Mihály arkangyal megvizsgálja a Yahoo-ról és YouTube/Google-ről származó fénymunkára vonatkozó esetek hatásait, továbbá a „Tudom, hogy a galaktikus családom itt van” videó hatását, valamint a NESARA legutóbbi visszatartásának kiterjedését és természetét, azt, hogy kik azok a mesterek, akik valóban visszatérnek (ti) és még sok-sok mást is. Elnézést kérünk a szolgáltatás megszakításaiért. Mivel korábban ez a Blogtalk Rádióval is megtörtént, azon dolgozunk, hogy egy másik rádió-szolgáltatóhoz fordulunk.
Egy óra egy angyallal
2012. október 8. – Mihály arkangyallal
Geoffrey West (GW): Üdvözlet és áldás! Linda Dillon, a Szeretet Tanácsának csatornája és a „The Great Awakening” [A nagy felébredés –. a ford.megj.] írója, valamint ma este Steve Beckow, a 2012 Scenario alapítója van itt velünk! Köszönjük, hogy ezt a 90 percnyi időt október 8-án, az „Egy óra egy angyallal” c. műsorra szántátok!
Geoffrey West vagyok, ma este Graham Dewyea helyét töltöm be és alkalmilag csatlakozom ehhez a hosszabb programhoz, Steve-hez, a mai vendégünkhöz, Mihály arkangyalhoz, valamint Linda Dillonhoz.
Ezzel át is adnám a szót neked, Steve, hogy elkezdd a ma estét!
Steve Beckow (SB): Köszönöm, Geoff! Üdvözlök minden hallgatót! Olyan, mintha csak pici időt lettünk volna távol. Linda! Úgy gondolom, hogy van valami, amit meg szeretnél osztani velünk, mielőtt elkezdjük a programot!
Linda Dillon (LD): Igen. Helló mindenkinek és szintén üdvözlök mindenkit! Remélem, hogy mindannyian tervezgetitek, hogy velünk lesztek Sedona-ban a 2012 Scenario konferenciáján.
De amint ma reggel meditáltam és készültem arra a csodálatos alkalomra, hogy minden héten összegyűlünk, Mihály arkangyallal csatornáztam. Ő kért meg arra, hogy emlékeztessem az embereket a Szeretet Tanácsának a 13 áldásról és erényről szóló csatornázására. Nos, ez nem szerepel a The Great Awakening c. könyvemben.
De ennél sokkal fontosabb az, hogy most van itt az idő, amikor mindannyiunk számára nagyon fontos, hogy mélyen és szorgalmasan munkálkodjunk azon, amit Steve az isteni minőségeknek [tulajdonságoknak] nevez, és amire én úgy utalok, mint áldások és erények. De ezek valójában egy és ugyanazon dolgok.
Mihály arkangyal azt kérte tőlem, hogy valamit olvassak fel nektek, hogy ráhangolódjunk – hiszen úgy gondolom, hogy a mai egy kasszasiker-program lesz – azért, hogy emlékeztessen bennünket arra – ahogyan elkezdjük, amíg a szívünkben valamint a béke és nyugalom állapotában vagyunk – hogy mi a meghatározása – a csatornázott definíciója – a remény minőségének. És ez eltér attól, amit mi a reményről érzékelünk és gondolunk a jelenlegi világunkban – ha mondhatnám ilyen módon.
Nos, a remény: az az ajándék, melyet akkor kapunk, amikor Isten jelenlétét a szívünkkel ismerjük fel; az a képesség, hogy megértsük: a dolgok nem úgy vannak a Földön, mint ahogy azok látszanak; [a remény] a lepel illúziójának megsemmisítésére való képesség; az egyetlen ok a változásra.
A remény magában foglalja a derűt, a teljes és tökéletes nyugalmat; a világon lenni, de nem a világé leni; képesnek lenni központosítottságban és nyugalomban maradni egységben azzal, akik vagytok – függetlenül a külvilágtól.
És a remény a mély twilight blue kéknek [kékesszürke árnyalatnak – a ford. megj.], szinte tengerészkéknek a színe. Ez a színe az általunk szeretett Isteni Forrásnak.
Tehát, annak tudatában, hogy megértjük, mi a közös – hiszen ebben együtt vagyunk – e  pillanat után visszavonulok, Steve és engedem, hogy folytasd.
SB: Köszönöm, Linda.
Mivel mindig jó, ha bizonyosságot szerzünk a dolgokról, ezért szeretném megmutatni a hallgatóinknak, hogy a kérdéslistámon szerepelt az, hogy Mihály arkangyalt megkérdezem a reményről. Viszont Linda ezt nem tudta. Nem szoktuk elküldeni Lindának a kérdéslistánkat.
És Linda itt azt mondta, hogy Mihály arkangyal szeretné a reményt szeretné fejtegetni. Talán érzékelhetitek, hogy tudja, miről fogunk beszélni!
És ezzel egy nagyon gazdag programunk lesz ma. Üdvözöllek Mihály arkangyal!
Mihály arkangyal (AAM): Én is üdvözöllek benneteket! Mindenkit üdvözlök szerte a bolygón és azon is túl. Hiszen ne felejtsük el, hogy a csillagtestvéreitek szintén ránk hangolódnak! Nos, igen! Mihály arkangyal vagyok! A szeretet arkangyala, a béke harcosa. És ti mindannyian – szeretett barátaim – a béke harcosai vagytok!
Amint láthattátok az általunk létrehozott platformon [Achieving World Peace Now! at http://achievingworldpeacenow.wordpress.com/], a béke e megnyilvánulása újra kiemeli az elülső részt és a központot, azt, ami fontos, döntő és sarkalatos. De ugyanakkor ilyen a szív békéje, a harmóniában és szeretetben való lét a megszentelt éneddel és minden más is.
Nem tudjátok a bolygótokon megtapasztalni a békét, nem tudtok békében lenni  és nem részesülhettek abban, amit ti békének gondoltok, ha ez nincs meg a bensőtökben, ha ezt a rezgést és frekvenciát nem tartjátok meg, nem gyakoroljátok, nem erősítitek, és nem ragadjátok meg – óránként, naponta, hetente, havonta és évről évre.
Jelenleg sokan dolgoztok velem minden éjjel a béke-küldetésen, az én stratégiai fontosságú, békével kapcsolatos javaslatomon. Ezért én rendkívüli módon és örökké hálás vagyok. De szintén hozzájárul az eredményhez az, amit sokan éreztek. Igen, szintén ide tartozik a frekvenciátok beállítása és összehangolása, valamint a saját teretekben való kiterjedés. Több energiátok van, mint az emberi lényeknek valaha is volt – legyen szó akár egy személyről, vagy akár összességéről.
De tudjatok arról, hogy megszentelt kapcsolatban vagyunk ebben a kötelezettségvállalásban. És nem számít, hogy az Isteni Terv feltárásának, az Eltolódásnak, a Felemelkedésnek vagy a béke Földön való megtelepedésének nevezitek-e ezt. Ezek mind ugyanazt jelentik. Ezek mind egy vívmány részei és darabjai – egy magasabb frekvenciára, új dimenziókba, új oktávokra való emelkedés.
Nos, üdvözöllek benneteket és örülök a ma éjszakai beszélgetésünknek!
SB: Köszönjük, Uram! És természetesen ismét megleptél, mivel úgy gondolom, hogy a legújabb blogra utaltál – melynek neve: Achieving World Peace Now – és azt mondtad, hogy te hoztad létre. Egy kicsit tudnál beszélni arról, mit értesz az alatt, hogy te hoztad létre? Te inspiráltad a megalkotását?
AAM: Igen, én! Most, a mai beszélgetésünk része lesz az is, hogy mi történt és mi nem történt mind a külvilágotokban, mind pedig a szívetek belsejében.
[Steve: Ismét elmondom az olvasók kedvéért, hogy ez a téma is szerepel a kérdéslistámon. Mihály arkangyal megérezte ezt is!]
Jelenleg – és már jóval korábban, eonok óta – azzal a megtisztelő feladattal voltam megbízva, hogy segítsek a bolygótokon megtelepíteni a békét. De igen, én inspiráltam a földi béke megteremtése iránti megszentelt érdeklődés felélesztését.
Nos, drága barátaim, megállapodtunk ennek a platformnak a kibővítésében, hogy létrehozzunk szerte a bolygón egy beszélgetést arról, hogy mi lényeges, mi fontos és mi időszerű.
Tehát igen, én inspiráltam ezt és köszönöm mindazoknak, akik előálltak és köszönöm azoknak is, akik azon vannak, hogy előálljanak.
SB: Nos, nagyon köszönjük! És ismétlem: a hallgatóknak tudniuk kell, hogy megérezted, hogy kérdezni akartam a külvilági és a belső világunkbeli teljesítményekről is. Nos, te valóban tudod, mik a kérdéseim ezen a listán.
Először is két egyértelmű kérdést szeretnék feltenni, Mihály arkangyal! Valóban mennyien látták máig az I Know My Galactic Family Is Here [Tudom, hogy a galaktikus családom itt van – a ford.megj.] című videót?
AAM: Máig, eddig a pillanatig…731.000 nézője volt. [A YouTube-számláló jelenleg körülbelül 139.000-nél tart.]
SB: Hű! És el tudnád magyarázni nekünk, hogy mi történik a YouTube-Google-n? Hogy miért számozza ennyire valaki e videó nézőinek számát alá?
AAM: És ez nem csak a ti videótoknál, hanem más ilyen jellegű videóknál is így van. Nem mindig teszik lehetővé a pontos számlálást. Tehát valami zűr van.
Tulajdonképpen egész elképesztő – nem? – hogy boldog macskákról, pajkos kutyákról és hasonló természetű dolgokról, sőt, még rettentő dolgokról szóló videók millió és millió számú megtekintését teszik lehetővé, de amikor úgy vélik, hogy valamit talán mérsékelni kellene egy kissé, akkor ott egy mechanizmus, és a számláló elromlik.
Nem lényeg. De felvetsz egy kérdést és ez a kérdés a Felfedésről szól.
Mindenek ellőtt szeretném, ha mindannyian éreznétek a gyengéd ölelésemet. Szeretném, hogy érezzétek a jelenlétemet a szívetekben és azt a kék lángot, melyet mindannyiótokba újra és újra és újra belehelyezek.  De ezen a napon szeretném azt is, hogy nagyon tisztán érezzétek azt a kardomat és azt a pajzsomat, melyet nagyon régen ajándékoztam nektek, és amire újra és újra és újra emlékeztettelek benneteket!
A béke és a Felfedés harcosai vagytok! A változás harcosai, képviselői, csillagmagjai és angyalai vagytok. Vigyáztatok azokra a hatalmakra, melyek léteznek; azokra, melyeknek a régi harmadik dimenziós világotokban hatalma és fennhatósága volt a Felfedés elismerésére. És elméletileg – igen – ez kellemes lenne így. És kellemes is lesz, amikor megtörténik. De nem erről szeretnék beszélni.
Azt kérem tőletek, hogy mindannyian adjatok magatoknak hitet ahhoz, hogy már bejelentettétek a Felfedést – hiszen ez a videó már sok alkalommal szét lett küldve a világon. Ne helyezzétek magatokat alárendelt pozícióba, ahol azt mondogatjátok és kérdezgetitek, hogy vajon az elnök vagy a pápa fogja-e elismerni azt, hogy amit mondotok az valós és igaz – azért, hogy ennek legitimitást adjon!
Ti vagytok a változás képviselői! A legitimitásotok föntről jön! Egy, a Föld fölött álló hatalomtól jön – és ez nem egy irányító hatalom!
Nos, mindannyiótokat – akik látták a videót, akik megosztották a videót, akik készítették a videót – arra kérlek, hogy fogadjátok el azt, hogy a csillagtestvéreitek tették ezt a Fefedést, első lépésként, ami már megtörtént! Halljátok meg, amikor mondjuk nektek – és sokan vagyunk – hogy: „A munka jól sikerült! Csináljátok tovább! Merészek legyetek! Bátrak legyetek! Égbekiáltóak legyetek!”
És aztán lépjetek vissza! Majd hagyjátok abba a visszalépést és valóban vállaljátok a pozíciótokat a változás hozóiként, az előhírnökökként, az Új Föld és Új Valóság megtelepítőiként.
SB: Mit szeretnél látni a következő videóban, Uram?
AAM: Szeretném, hogy élvezzétek ezeket a videókat! És tudom, hogy ez egy óriási befektetés a ti részetekről. Szeretném, ha a következő videó a béke megteremtéséről szólna. Ismétlem: a béke az emberek szívében van! Ez benne van a harmónia-megállapodásban minden dologgal, minden birodalommal, minden királysággal – beleértve az emberiség világát is.
De ti barátaim, az emberi birodalomban munkálkodtok, és ezért kérjük, hogy tegyétek meg – ha már megkaptam az elsőbbséget –, hogy a következő projektetek a béke bejelentéséről szól.
Drága Steve, ebben a témában már egy óriási munkát végeztetek el. (1). És te is Geoffrey. És te is Linda. És sokan vannak az egész bolygótokon, akik várják ezt a Bejelentést; azt, hogy megszólaljon a harsona hangja.
És legtermészetesebb módon én is vágyom rá, hiszen az emberek fogják bejelenteni a békét. Tudjátok, hogy ez egy reakció! Nagyon ritkán vannak olyan gépezetek vagy államigazgatási hivatalok, mint amilyenek a kormányzati kezdeményezők. Az egyetlen, amikor ők hajlanak a kezdeményezésre, az a háború időszaka – de éppen akkor ők inkább reaktívok (visszahatók). Valóban fontos ügyekben ők nem foglalnak állást. Amire ők reagálnak (visszahatnak) az, ahol az emberek vannak.
És ez az, amiért ilyen változás megy végbe a bolygón és igen, ilyen káosz és felfordulás van. Mivel a közösség azt mondja: „Nem. Nem elfogadható, amit tesztek! És nem elfogadható az sem, amit akartok, hogy mi tegyünk meg!” Ez egyik világban sem történik szeretetből!
Tehát, jelentsétek ki a békét! Gurítsátok el ezt a labdát!
SB: Uram! Emlékszel arra, hogy sokszor beszéltünk már arról, hogy te vagy a Declaration of Human Freedom (2) írója [Az emberi szabadság bejelentése – a ford.megj.], mely az én nevem alatt fut, de tudom, hogy nem én írtam. Nos, elismernéd, hogy te írtad ezt, kérlek!?
AAM: Büszkén ismerem ezt el.
SB: Köszönöm!
AAM: Drágám! Ez nem azért van, mert bármilyen módon szeretném minimalizálni a közreműködésedet! Hiszen megszentelt kapcsolatban vagyunk! És ez a tökéletes indulópontja a Kinyilvánításnak, nem?
SB: Igen. Megtennéd, hogy csatornázol általam egy Declaration of World Peace -t [A világbéke kinyilvánítása – a ford.megj.]?
AAM: Igen, megteszem!
SB: Rendben! És ez legyen ennek a videónak az alapja?
AAM: Igen és a másik videótokhoz hasonlóan terjesszétek ki, hogy az egész világon sokakat magában foglaljon.
SB: Nagyon jó! Oké. Úgy gondolom, nagyon jól meg tudjuk ezt csinálni. És úgy gondolod, hogy az InLight Radio vagy hogy az Achieving World Peace Now blogoldal készítse el?
AAM: A blogoldal! Ez az ő gyermekük.
SB: Rendben! Nagyon jó! Oké. Köszönöm!
Még van néhány kérdés a YouTube-ról és a Google-ról. Amikor el akartam indítani egy World Peace Now –csoportot [az aktuális világbékével foglalkozó csoportot – a ford.megj.], a Yahoo nem engedte. De amikor azt mondtam, hogy „Rendben! Egy másik csoportot indítok, aminek Strawberry Jam Now lesz a neve!” [az aktuális eperdzsemmel kapcsolatos csoport – a ford.mejgj.], akkor a Yahoo lehetővé tette, hogy megtegyem. Aztán átnevezem World Peace Now-ra.
Ismét megkérdezem: van valami a Yahoo-val, ami miatt elleneznek egy olyan nevet, mint a világbéke?
AAM: Ők tartózkodnak attól, hogy túlságosan belekeveredjenek olyan ügyekbe, melyeket vitatottnak gondolnak. Tehát, ha azt mondtad volna, hogy World War Now [A világban zajló aktuális háborúk – a ford. megj.], akkor ugyanezt a reakciót váltotta volna ki.
SB: Rendben. Nos, ezt jó tudni.
AAM: Időről időre. Igen!
SB: Mi motiválja őket? Mi az oka, hogy ezt teszik?
AAM: Valójában ez egyáltalán nem motiváció. Ez sokkal több, mint egy egyszerű személy ügye. Ne aggódj. Gondoskodunk erről.
SB: Megtennéd, hogy egy picit jobban elmagyarázod ezt?
AAM: Amikor szervezetekre gondoltok – legyen az bármilyen társadalmi sajtó is -, vannak bizonyos zászlók, melyeket időnként felemelnek – és természetesen a 2012 Scenario oldal is sok zászlót emelt már fel az évek során! – és persze a diszkrét dolgok közé tartozik, hogy mit gondoltok menedzserként, műszaki emberkénét arról, hogy belefogtok-e vagy engeditek a dolgokat a saját medrükben folyni.
Nos, ami ebben a helyzetben történt – és ez egy elszigetelt helyzet; ez mind az idő és mind a tartalom miatt óvatos – az nem más, minthogy felingerelted vagy provokáltad egy személy hitrendszerét.
SB: Rendben. Tudom, hogy nem szeretsz sem megítélni, sem megnevezni embereket, ezért hagyjuk. Szeretnék áttérni egy visszaszorítással kapcsolatos beszélgetésre és Geoffrey szeretne néhány kérdést feltenni ezzel kapcsolatban Uram!
AAM: Örömmel válaszolok!
GW: Üdvözlet, Mihály! Sok dolog lát napvilágot a jelenlegi globális eseményekkel kapcsolatban – az egyikben főként Iránról van szó, de az Izraelben történtek is helyt kapnak. Azzal szeretném kezdeni, hogy megkérdezem: jelenleg Mahmoud Ahmadinejad-ot visszaszorítják?
AAM: Igen.
GW: Rendben. És ő közvetlenül volt felelős az iráni elnyomó politikáért vagy esetleg egy cabal-árnyalatú kormány irányítása alatt volt? Nagyon óvatos vagyok e kifejezés használatával, de néhányan talán azt hitték, hogy a Fénynek dolgozik vagy, hogy korábban még fénymunkás volt.
AAM: És értsétek úgy, hogy nagyrészt ez történt! És ez az egyik dolog és lehetőség, amelyekről szeretnék beszélni.
Hogyan történhet az, hogy valaki, aki fénymunkásként, fényhordozóként kezdte, mondhatnánk úgy, hogy belekeveredett a szeretetnél kisebb, erősen irányító és gyalázatos energiákba vagy politikába?. És hogyan lehet, hogy ahhoz igazította magát, mint aki szeretné megsérteni, megbántani, megölni, tönkretenni vagy elnyomni az embereket?
Ez akkor történik, amikor az ilyenek elveszítik a hitet és a reményt. Amikor elfelejtik, hogy kik ők valójában. És ekkor kinyílik az ajtó, mert az adott személy többé nem veszi észre az esszencia értékét és isteni szikráját. Nos, ez egy nagyon jó példa arra, ami történt.
De ő most visszakerül a Fényre. És fogtok látni néhány jelet erre vonatkozóan. Nos, már láttatok is.
GW: Lehetséges lenne, hogy egy picit részletekbe is menjünk? Pontosan hogyan történik ez?
AAM: Van egy jelenség, akiről nem beszélünk túl sokat. Mondjuk akkor, amikor valaki egy fénymunkás, fényhordozó a jelenlegi szívében és aztán eltávolodik és kerülő útra vagy kies útra tér, melyek olyan területekre vezetnek, ahol nincs fény és szeretet és ahol iszonyatos dolgokat követnek el vagy tapasztalnak meg.
Majd sokszor az történik – és különösen az a visszaszorításnak a jele -, hogy valaki belekerül a Fénybe és az újra átjárja őt. De ez nem mindig működik és vannak olyanok, akik évezredeken át ott maradnak; de ez rendben van így – bár nagyon gyakran az történik, hogy ők távoznak. Amikor nem igazak önmagukhoz, akkor gondoljátok úgy, mint amikor egy nagy darab, egy nagy rész, a lényetek sok aspektusa eltávozik, mert nem tudja elviselni az alacsonyabb rezgés energiáját.
Aztán ami a fényárral történik, az nem más, mint sok módon való újraegyesítés és újjáalakítás. És így az történik, hogy a személy lényegében belesétál önmagába. Tehát ez hasonlít egy spirituális halálhoz és egy utána történő újjászületéshez.
GW: Óriási! Köszönöm, Mihály! Sok irányba tudnánk innét menni, de hogy ragaszkodjunk a tervezett programunk céljaihoz, úgy gondolom, hogy muszáj most továbbmennünk.
Szeretnék egy picit többet megtudni arról, ami az izraeli miniszterelnökkel, Binyamin Netanyahu -val történik. Úgy tűnik, mintha szerencsétlen módon szétesnének a tervei. Hogy így mondjuk, ez lehet az ő idézőjeles „végső függönye”?
AAM: Ő kapott egy esélyt – mint minden emberi lény -, és csupán azért tűnik fel, mert ő az erő, a hatalom és az általa fenntartott profil miatt jobban szem előtt van. Tehát ő egy lehetőséget kap arra, hogy az együttműködés és béke fényébe lépjen – vagy ne tegye ezt.
GW: Rendben. Nagyszerű! Szóval, az időkerettel, amivel dolgozunk a dolgok nyilvánvalóan meglehetősen gyorsan fognak megtörténni.
AAM: Sokkal gyorsabban, mint ahogy el tudjátok azt képzelni!
GW: Nos, úgy gondolom, hogy ez biztosan okot ad az izgalomra – világszerte. Szeretném Steve-et egy pillanatra visszahívni. Van egy gondolata, amit szeretne megosztani. Nos, Steve, miről van szó?
SB: Nos Uram, a leírásod azokról az emberekről, akik…egy része azoknak, akik lelke elmegy, akik nem bírják azt az irányt, melyet valaki vett… Időnként beszéltél nekem Sri Sathya Sai Baba-ról. És mondtad, hogy volt valami, ami vele is megtörtént; hogy az avatár nem tudta tolerálni azt, ahová az alacsonyabb szintű jármű [az ő teste – a ford.megj.] ment. Ez helyénvaló? (3)
AAM: Igen, az!
SB: Rendben! Nem akarom ezt a témát most boncolgatni, csupán a hasonlóságra akartam rávilágítani! Köszönöm neked, Geoff!
GW: Nagyszerű! Köszönöm, Steve! Szeretnék egy kérdést feltenni Mehran Keshe-ről és az alapítványáról, mely a világ számára technológiákat bocsát ki. Nekem és másoknak is volt egy erőteljes érzése arról, hogy ebben a történetben van valami, amit elhallgatnak. Úgy tűnik, hogy [Keshe] nagyon gondosan figyel arra, hogy ne beszéljen semmilyen hivatalos jelentésben se a Felfedésről és úgy tűnik, hogy erőteljesen hangsúlyozza azt, hogy minden hajó, melyeket mostanában lehetett látni, szárazföldi eredetűek.
Tehát volt valami a vele való beszélgetésem energiájában és nem akarok kifejezetten rákérdezni, de ez az az érzés, mely némelyikünknek a tervei közt szerepel? Jön valami, ami véglegesebb, és ami vagy támogatni fogja a munkát, vagy van valami, ami talán kétségessé teszi a munkát?
AAM: Valójában nem próbáljuk meg senki munkáját kétségbe vonni, mert ez nem lenne tisztességes. És ez egy óriási munka és a személy, Keshe is az. És értékes. És – mint tudjátok – mind a csillagtestvéreiteknek, mind az embereknek, de még nekünk, a fény légiójának is érdeke a teljesen ingyenes energia létrehozása, az egész emberiség miatt, mindenütt, mivel az irányítás köteléke és kötege teljesen el van szakítva. Ez egy abszurd köteg az induláshoz.
Tehát amiről beszélünk az az, hogy nem dobjuk be a gyermeket a fürdővízbe. De van néhány ellentmondás és néhány – hmmmm, sajnálom, de – egó általi terv, mely itt közrejátszik! És van egy, a csillagtestvérek kétségbevonása iránti vágy is.
Jelenleg ezt szintén arra a meggyőződésre alapozzák, hogy az energiának az emberi közösségtől kell származnia – arra, hogy az emberiség ömaga képes teljes mértékben megoldani és megfejteni ezt. És valójában ez nagyon is igaz! De az is igaz, hogy ezt azok miatt az ötletek és sugalmazások miatt lehetséges megoldani és megfejteni, melyeket korábban a csillagtestvéreitek megosztottak veletek.
Tehát úgy gondolom, hogy itt az a kérdés, hogy ne izolációban és elszigeteltsében éljetek és hogy a bizalmat a megfelelő helyre tegyétek. Miért szeretné valaki azt gondolni – nem beszélve az előterjesztésről – hogy ebben az univerzumban egyedül vagytok? Hogy a csillagtestvéreitek nem olyan közel vannak, mint amilyen közel van a szomszéd szoba vagy egy közeli szék?
Tehát szükséges további dolgokat megtenni ebben az ügyben. Mondhatom ezt így?
GW: Ez igazán megfelelően hangzik. És ez legalább egy kicsit több fényt vet az egészre. Nos, köszönöm, Mihály. Oké Steve, visszaadom a szót neked!
SB: Köszönöm, Geoff! Azon gondolkodom, vajon mennyi mindent lehet megtenni Uram, puszta 73 nap alatt a Keshe-vel? Úgy értem, hogy lehetséges fénysebességgel új technológiákat bevezetni?
AAM: Igen, lehetséges!
SB: Oké. [nevetés] Egy kicsit részleteznéd ezt?
AAM: A technológia…Ti harmadik-dimenziós kifejezésekben gondolkodtok. Jelenleg Steve, te nem vagy többé a harmadik dimenzióban, de kisegítesz itt. Nos, ilyen módon fogunk beszélni erről.
SB: Rendben! Köszönöm!
AAM: Amit elfelejtettél az, hogy hajlamos vagy emberi kifejezésekkel élni a dolgokkal kapcsolatban: Nos, a technológiát fejleszteni kell. Tesztelni kell. Ki kell próbálni. Elő kell állítani. Kivitelezni kell. A helyére kell tenni. És erről időbeli folytonosságban gondolkodtok – és ez egy olyan eredmény, amiről beszélni fogunk ma – abban az időbeli folytonosságban, mely a régi harmadik dimenzióra vonatkozó hivatkozási pont. De ez nem szükségszerű.
Értsétek meg: a változás – legyen az akár a szív, a technológia, a kormányzat, a magatartás változása – egyik napról a másikra is megtörténhet. Igen! A technológia a ti hivatkozási pontjaitok szerint néhány napot vesz csak igénybe! De a technológiát nagyon gyorsan meg lehet osztani! És amire itt utalni akarok az, hogy a technológia már ott van! Ez már ki lett fejlesztve! Már le lett tesztelve! Már kész a szétosztásra.
Nos, akkor azt mondjátok nekem: „Nos Uram, akkor mi a probléma?” Várjuk a megmozdulást, a nagyobb megmozdulást az emberi szívekben arra, hogy elfogadják, hogy ez lehetséges!
Ezért ez a kérésem mindannyiótokhoz ezen az éjszakán és minden áldott napon. A lényetek teljességében, a szívetek teljességében – és igen, a visszaszámoló órátokkal, mely ha ránéztek, 73 napot mutat – képesek vagytok csupán, egyszerű módon helyet készíteni a spontán változás, a pillanatnyi csodák számára?
SB: Talán beszélhetnénk egy kicsit erről, Uram, hiszen van a levegőben egy vita arról, hogy időnként mit értetek a Mesterek visszatérése alatt?
És – mielőtt válaszolnál – talán egy picit mondhatnék én is erről valamit.
Azt mondtad korábban, hogy hullámok lesznek az emberek felemelkedésében. Lesznek, akik először mennek – ők lesznek az útmutatók mások számára. Ezeket kapuőröknek nevezted. Azt mondtad, hogy azok, akik először mennek, láttatni tudják, azaz vissza tudnak ide jönni, vissazérnek és át tudnak vinni másokat. És pontosan azt mondtad, hogy ezek nagy része a Mesterek visszatérése. Beszélnél kérlek arról a témáról, amire most utaltam?
AAM: Egy felébredés történik és ez már folyamatban van. Beszéljünk a Mesterek visszatéréséről és erről az eseményről! De amíg ezt teszem, megkérek minden hallgatót, hogy értse meg, hogy már a Felemelkedés folyamatában vagytok! Tehát nyissátok meg a szíveteket és folytassuk!
A Mesterek visszatérése kétszeres. Mindenekelőtt ti – és ezt mindannyiótokra értem, minden egyes személyre, aki hallgat és minden egyes személyre, a bolygótokon (el tudjátok ezt képzelni?) – ti nem csupán igénylitek, de a kiválóságukban, az isteni teljességükben vagytok, hogy formai megtestesítői legyetek a fénynek, a szeretetnek. Hiszen ez a Mesterek tulajdonsága – igen, eltérésekkel és elragadó változatokban! Ez a felvilágosodás, ez a kedvesség helye valamint a teremtés és társteremtés képessége.
Tehát annak részeként, amiről nagy mélységben nem beszéltünk – szakkifejezéssel élve a Mesterek visszatéréséről – mindenki felveszi a szerepét közületek. Amikor önként jelentkeztetek, amikor hozzám, a Forráshoz és a vezetőitekhez fordultatok és azt mondtátok: „Igen, megyek és részese leszek ennek az átalakulásnak és felfedésnek” mi nem vittük vagy toboroztuk, sőt, nem nem is fogadtuk el – ha tudtok erre ilyen módon gondolni – azokat a lelkeket, akiknek nem volt meg az erejük ahhoz, hogy a létezés e szakaszát elérjék. Ők nincsenek itt a bolygótokon!
Tehát, ez az első rész.
Aztán itt van a második része a Mesterek visszatérésének – sok olyannak, akikről úgy gondoljátok, hogy ők a Felemelkedettek, akik barátként, tanárként, szövetségesként, családként járhatnak mellettetek. A rezgés és a frekvenicia miatt – amit a Földanya és mindannyian, akik úgy döntöttek, hogy eljönnek, akik úgy döntöttek, hogy elfogadják azt a meghívást annak teljességében, ami ez valójában – ők veletek fognak járni! Veletek lesznek!
Jelenleg vannak olyanok, akik nagyon világosan azt állítják, hogy őket nem érdekli, és hogy ők nem szeretnék vagy nem vágynak arra, hogy megtegyék ezt jelenleg. De sok olyan Mester van, akik vissza fognak térni, hogy veletek legyenek!
Jelenleg, ha megkérdezitek tőlem drága szíveim, hogy „Lesz-e olyan Mester, aki szemmel látható lesz a harmadik dimenzióban” – amivel most és akkor foglalkoztok – „azért, hogy az embereket felébressze?”. A válaszom: nem! Természetesen ti vagytok mindannyian a mesterek. Ez a felébredés – és higgyétek el nekem, hogy az ébresztőóra már csörgetett – ez az emberi közösség felébredése!
Most mondhatnátok nekem: „Nos, Mihály, sok ember átaludta az ébresztést!”. És azt mondanám erre: igen, így történt! És amíg ők alszanak, munkálkodnak rajtuk! Ők még egyenesen a Forrás Egységéből integrálják be a szeretetet. Tehát nem aggódunk emiatt!
Vannak a Földön olyan lények – sőt, olyanok is, akiket ti ismertek – akik elfogadták azt a tényt, hogy az ő feladatuk az, hogy a közösséggel, a tömegekkel dolgozzanak együtt – és nem kis csoportokról beszélek, hanem milliókról! – és azt, hogy olyan módon ébresztik fel, melyek egyáltalán nem tudatosak! Ugyanazokkal a módszerekkel, melyekkel mi is dolgozunk az emberi közösségen azért, hogy felébredjenek és a legtöbb része tudattalan, illetve tudat alatti.
De a kulcs az, hogy ezt a felébredés érdekében a tudatosságba emeljük azért, hogy amikor valaki reggel felkel, ezt mondja: „Teljesen máshogy érzem magam. Nem tudom, mi történt, de máshogy érzem magam. Úgy érzem, hogy a felhők szétszéledtek, a kétségek eltűntek, a félelem tovaszállt és szabadon élhetem az életem és azt, ami miatt ide jöttem! Úgy érzem, hogy szeretem magam. Szeretem a társam. Szeretem a családom. Szeretem a szomszédom.”
És ez a változás – mely az alapvető változás – milliókkal történik meg naponta. És ezen túlmenően…engedjétek meg, hogy tisztázzam azt, hogy a végpontot, melyre mindenki utal, már elértétek. Tehát, most egyszerűen csak terjed.
Maga a Földanya szintén eseményeken, átalakulásokon, átdolgozásokon megy keresztül. És mialatt ezt ő teszi, úgy teszitek meg ti is.
Sajnálom, hogy közbeszóltam, drágám!
SB: Ó, amint már többször is mondtam, Uram, a hallgatók azért vannak itt, hogy téged hallgassanak, nem engem! Sokszor említetted nekem, személyes olvasások során és ebben a műsorban is a korai Felemelkedés témakörét. Beszéltél lépcsőkről, szakaszokról, hullámokról.
Most, a Mesterek visszatérésének megbeszélése alkalmával azt szeretném élesíteni, hogy ezek a Mesterek, melyek mi vagyunk, ennek a korai hullámnak a részei. Tudnál kérlek többet mondani a korai Felemelkedésről és azokról a lépcsőkről, melyeket látunk majd szakaszokban vagy hullámokban?
AAM: Igen. Mivel sokan már benne vagytok vagy már át is mentetek a Felemelkedési folyamatotok nagy részén. És ahhoz az alázathoz vagy más eredményekhez hasonlíthatom, melyekről ma már beszéltünk – például amikor másvalakire vártok, hogy bejelentse a Felfedést, pedig ti már megtettétek. Tehát amit ti tesztek az nem más, minthogy visszaléptek és lekicsinyítitek, lebecsülitek azt, ahol vagytok és azt, ahogyan ebben a Felemelkedési Folyamatban álltok.
A legtöbbetek már átment az átalakuláson, az újjáalakításon, a szétkapcsoláson. Átutaztátok a hullámokat és a völgyeket. És még néhányan ezt teszik közületek.
Amit ti tudni akartok, amit ti valójában kérdeztek tőlem az, hogy „Honnét tudom, drága Mihály, hogy mikor vagyok ott? Honnét tudom, hogy valóban megkaptam a hatalmat, mely az Egynek egy visszatükrözése és igazodás hozzá? Ez egy villanykörte? Ez egy esemény?”
Ez nem más, mint az átadás akkor, amikor elérted azt a pontot, amikor biztosan érzed, tudod és benne vagy a létezés azon állapotában, hogy minden, ami vagy, minden, ami valaha is voltál, minden, ami valaha is lehetsz az nem más, mint a szeretet.
És a ti kifejezéseitekkel élve ez egy lesújtó érzés, egy áttörő folyamat érzése, egy gáttörés érzete és a zsilipek megnyitásának – teljes megnyitásának – érzése. Olyan, mint amikor azt érzed, hogy nem tudsz visszamenni és valóban megérinteni, vonatkozásba hozni vagy elfogadni a régi, téves paradigmákat. Tudomásul veheted őket, de ezek nem léteznek és nem is tudnak létezni a teretekben.
Ez olyan, mint egy ország emléke, melybe évekkel vagy eonokkal korábban utaztatok. Most, ebben a folyamatban az egyik dolog – és ez megegyezik mindannyiótokban – az egyik dolog, ami közvetlenül azelőtt történik, amikor elengeditek, amikor átadjátok a félelem utolsó morzsáját is.
Hiszen ti szó szerint egy szférába ugrotok bele…függetlenül attól, hogy mi mit mondunk, vagy milyen részletesen adjuk át ezeket nektek, ti olyan dimenziós valóságba mentek, melyet nem teljesen ismertek, értetek vagy ragadtok meg. Megragadjátok a fogalmakat, megragadjátok a gondolatokat, de nem tudtok teljes mértékben ott lenni mindaddig, amíg ezt az átadást és ezt a teljességet meg nem érzitek.
Ez a csatorna már sokaknak beszélt erről és természetesen egy drága barátnak is éppen tegnap. És általa beszéltem neki és a születés pillanatához hasonlítottam ezt. És ha férfiak is vagytok, voltatok már nők és tudjátok, milyen megszületni.
És izgalom van mind a várandósságban, mind a gyermek növekedésében, miközben mindannyiótokban nő az energia és a teretek roppant mértékben, bátran, rettenthetetlenül és vidáman kitágul.
Majd jön a szülés pillanata, amikor abba a félelembe kerültök, hogy elveszítitek az életeteket, mert a fájdalom annyira erős és azt kívánjátok, hogy bárcsak ez a gyermek soha ne tartózkodott volna ott és megtennétek bármit, csakhogy megszabaduljatok tőle, és hogy kihúzzák a méhetekből. És ez a félelem, kétségbeesés és izgalom pillanata. Majd jön a teljes szeretetnek való átadás.
A születés folyamata az emberi fajnál az egyik módja annak, mely során feltétel nélküli szeretetet és átadást tanulhattok. És ez az, ahol vagytok! A legtöbbetek éppen ott van. És megkövültek vagytok. „Én fogom ezt megtenni? Hol vannak a jeleim?”
És az az igazság, hogy ti vagytok a jel. Ti vagytok a katalizátorok. Ti vagytok a következmény. Ez a szeretet létének való átadás és semmi más. És ebből ered – mint a főnix madár a hamuból – a mester, a társteremtő, a katalizátor, aki kész segíteni a többiek születésében.
Tehát, sok alkalommal megkérdeztétek tőlem: ez egy pillanat? Igen. Ez egy esemény? Igen. És ez egy folyamat. Igen. És ezen mentek és mentetek át. Mindenen. És azt mondjátok: „Nos, akkor miért nem érzem annak a teljességét, melyre úgy utalsz, mint a magasabb dimenziók?”
És én azt kérdezem tőletek, könyörgöm, menjetek be a szívetekbe, a lelketekbe és tegyétek lehetővé, hogy úgy legyen. És menjetek messze túl az érzéseken és a gondolatokon, mert amit ti csináltok az, hogy megijedtek és aztán nézelődtök kifelé: „Adjatok több információt! Adjatok több jelet! Engedjétek, hogy mentálisan is megértsem!”
Most, nem kívánjuk mellőzni a mentális testeteket vagy egótokat. Épp az ellenkezője. Ez egy egységes folyamat. De fejezzétek be a kifelé nézegetést és menjetek befelé, hiszen mivel ti vagytok a változás, mivel ti vagytok az eltolódás, ez katalizálja az eltolódást az emberiség számára is. Sokan ott vagytok a születés pillanatában. És kérem tőletek, hogy tartsatok ki és engedjétek el!
Nem fordulhattok vissza. Elmehettek. Természetesen ez egy döntés. Egy olyan döntés, amelyet nem gondolunk, hogy megtesztek, mivel ismerünk és szeretünk benneteket. De szabadon elmehettek? Természetesen! De engedjétek meg, hogy azt is eláruljam erről, hogy ne gondoljátok, barátaim, hogy ha hozzám fordultok és azt mondjátok, hogy „Ez az egész túl sok, Mihály. Feladom. Elmegek.” – ez nem jelenti azt, hogy én bárhova is megyek. Ez nem jelenti azt, hogy Gábriel vagy Ráfael vagy a Forrás bárhova is elmegy, hiszen mi nem hagyunk cserben benneteket.
Tehát melletettek leszünk, amíg lélegeztek és átgondoljátok a helyzeteteket –a gondol szót használom – és aztán a kezünk gyengéden a vállatokra tesszük és szeretettel visszafordítunk arra, amerre már nagyon régen úgy döntöttétek, hogy menni fogtok.
Ezért mondjuk, hogy mindenkit üdvözlünk. Mindenkit. Senki sem azért jött erre az átváltozásra, erre a csodálatos, kozmikus eseményre, hogy aztán elmenjen, és azt mondja: „Ó, köszönöm, nem!” Vannak olyanok, akik nyilvánvalóan visszautasították a felkészülést? Igen. Vannak, akik egy másik valóságba fognak menni? Igen. De még ezt is az átalakulás vagy Felemelkedés részének tekinthetjük. Mindenki, aki a Földanyán van, felemelkedik.
És már mondtuk, de megismételjük: az útlevél a szeretet. De engedjétek meg, hogy nagyon egyértelműek legyünk: nem áll szándékunkban megnyújtani ezt az időkeretet. Az időkeret valami olyan, amivel ti dolgoztok együtt. Mi azt mondjuk, hogy most van itt az idő. Ne várjatok! Ne várjatok még egy napot! Gyertek velünk! Most gyertek!
(Folytatás a 2. részben)
Magyar nyelvű fordítás: Vénusz
 
http://tudatvaltas2012.blogspot.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3061982
Hónap: 15244
Nap: 468