Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fokozatai

lelek.jpg1. Szimbiózis

Ebben a szakaszban a szellemlény már kiválasztotta magának a földi embert, és körülötte van. A lény gyakran csak megfigyel, tanul, tapasztal az illető közelében, és nem okoz neki semmi kellemetlenséget. Ezt az átlag érzékenységű ember nem veszi észre. A megszállottságot zavart tudatállapotú lények okozzák, akik legtöbbször földi vágyaikat akarják kiélni, de ehhez nincsen fizikai testük. Ilyenkor a fizikai testben élő emberhez olyan közel kerülnek, hogy át tudják élni azokat az élvezeteket, amit a földi ember a fizikai testével meg tud tapasztalni. Ez elsősorban élvezeti cikkekre vonatkozik: cigaretta, alkohol, étel, drog stb. Ezek a szellemlények nagyon hiányolják ezeket az örömforrásokat, amikben bőven volt részük földi életük során, most viszont nem tudják más módon kielégíteni vágyaikat, csak egy földi ember testén keresztül.

 

 

2. Vámpírizmus

Ebben a szakaszban a szellemlény összeolvadási kényszert érez a földi ember testével, és erős energetikai kapcsolatba lép vele, melynek során folyamatosan elszívja annak életenergiáit. Itt is elsősorban a fizikai vágyak kielégítéséről van szó.

 

 

lelek4.jpg3. Obszesszor

A súlyosabb esetekben a szellemlény megszállja a beteget. Ilyenkor már komoly testi-lelki-szellemi tünetek jelentkeznek, a megszálló egyre többször birtokolja a fizikai testet.

 

 

4. A poszesszor

A megszállottság legsúlyosabb formája. A beteg többé nem ura önmagának. A szellemlény ilyenkor már dominál. Ez azt jelenti, hogy a beteg tudja, hogy nincs egyedül a testében, és néhány tiszta pillanatban segítségért is kiált.

 

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3091793
Hónap: 14781
Nap: 704