Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szellem garázdálkodott a nyomdában

nyomda3.jpgAshford - Meglehetősen furcsa jelenséget rögzített egy nyomda biztonsági kamerája. A dolgozók meg voltak győződve arról, hogy egy szellem látható a felvételeken. A jelenségre nincs magyarázat.

Az állítólagos szellem jelen esetben fehér gömb formát öltött. A megmagyarázhatatlan jelenség jobbra-balra pattog a nyomdagépek között. A képek annyira felzaklatták a személyzetet, hogy rettegnek munkahelyükön. - Reggel volt, a helyemen ültem, mikor a képernyőn egy igen furcsa fehér gömbre lettem figyelmes. Alakját folyamatosan változtatta, egyszerűen iszonyatos volt az egész. Annyira nem hittem a szememnek, hogy a felvételeket azonnal visszanéztem – mondta Nick Henry menedzser. A férfi hozzátette, hogy a beosztottak az eset óta nem hajlandóak egyedül dolgozni. Mint mondja, nem hitt idáig a szellemekben, de ezen a véleményén az eset óta változatott, és megérti a többi munkavállaló hozzáállást.

 

http://paranormal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tamás - Mit keresett ott?

Egy asztrális kivetülés is lehetett?! Lényegében egy és ugyan a szellemel!

Nádai Nikolett - Debrecen, Piac u. 58.

Sziasztok! A honlapon már több előadó előadásait kommentáltam, ezért nem maradhat ki ez sem, mert nagyon tetszik . az oldal Emellett csak ajánlani tudom az alábbi oldalt: http://www.tttweb.hu/index.php?rovat=ekonyvek&alrovat=ezoterika

Nádai Nikolett - Debrecen, Piac u. 58.

Sziasztok! A honlapon már több előadó előadásait kommentáltam, ezért nem maradhat ki ez sem, mert nagyon tetszik az oldal. Emellett csak ajánlani tudom az alábbi oldalt: http://www.tttweb.hu/index.php?rovat=ekonyvek&alrovat=ezoterika

vmzs 16 - Cinege u.

Elképesztő, bár az a fehér folt a vudeóban egy kicsit gyanus mintha egy elemlámpa fénye lett volna, de a hír hihető és elég durva.

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3089424
Hónap: 14308
Nap: 316