Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Túlvilági partiarc: kísértet osont a vendégek között? Fotó!

 
Egy angliai pub törzsvendégek szerint sikerült lefotózni azt a szellemet, mely állításuk szerint évek óta kísérti a helyet. Úgy vélik, a becsületsüllyesztő korábbi, elhunyt csaposa jár vissza.

A titokzatos jelenés a vendégek beszámolója szerint az angliai Southsea-ban álló Apsley House pubot kísérti. Úgy vélik, a nagylelkű kísértet - ami a hely korábbi csaposa - mindig feltölti az italukat. Egy nemrégiben zajlott buli során a személyzet egy tagja, Paul Morgan egy olyan képet készített, melyen véleménye szerint az italöntögető fantom arca is rajta van.
A 47 éves Paul rengeteg képet lőtt aznap este iPhone-jával. Mikor visszanézte őket, feltűnt, hogy az egyiken egy fura arc látszik a háttérben, mely a többin nincs. A férfi hozzátette: a "kísértetfotó" senkinek sem vette el a kedvét attól, hogy még egy kört hozzon. A kísértetet egyébként már megszokták, nélküle nem lenne olyan a pub, mint volt - számolt be az esetről a Daily Mail.

A hely bérlője, Paul Wicks még nevet is adott az állítólagos túlvilági látogatónak: a színész - egyben legendás ivó hírében álló - Oliver Reed után Reedynek keresztelte el. Reed egyébként a hatvanas években dolgozott a pubban, mely korábban egy lányiskolaként működött. Wicks szerint a vendégek azt mondják: látták a szellemet és még hideget is éreztek. Ő maga kissé szkeptikusan áll a dologhoz, de hogy mi lehet az ominózus képen, nem tudja eldönteni.

http://www.pecsistop.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3087527
Hónap: 15885
Nap: 640