Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZENVEDÉLY MINDEN NAGY VAGY KIS DOLOG IRÁNT

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012. 09. 13.


Ráközelítve egy új napra, vannak azok közületek, akik megtalálták a kulcsokat, melyek ki fogják nyitni az előttetek álló ajtót. Ez a kulcs az, ami sok hosszú eonnyi időre el lett rejtve, de nem örökre, mivel sokan akadtak közületek, akik keresték ezt, akik keresték mélyen belül és kívül, és előbb vagy utóbb akadtak olyanok közöttetek, akik felfedezték nyugvóhelyét, ahol oly sokáig el volt rejtve. Azt mondjuk azoknak közületek, akik felfedezték ezt a kulcsot, hogy ez most már a tiétek, senki másé és senki sem veheti el ezt többé tőletek. Megtaláltátok, mert kiérdemeltétek. Nincs más út.

Senki sem annyira mázlista vagy szerencsés, senki sem annyira gazdag, vagy rendelkezik akkora hatalommal vagy befolyással, hogy találjon egy módot arra, hogy ellopja, elcsenje ezt a kulcsot, nem. Csak egyetlen mód létezik ezen kulcs megtalálására, és ez azon a kapualjon keresztül vezet, amin sétáltok. Ezen kapualj az, amin testvéreitek közül sokan sétáltak keresztül az elmúlt időben, és ez az a kapualj, melyen keresztül sok testvéretek fogja folytatni a sétát mögöttetek oly sok hosszú év után, miután ti végigsöpörtétek a bejáratot. Ez az ajtónyílás az, ami a szíven keresztül vezet. Ez visz keresztül a bejáraton, amire sokan világotokról úgy utalnak, hogy szívcsakra. Ez a titkos átjáró. Ez a rejtett átjáró, ez a mágikus alagút, amely el fog vezetni benneteket egy birodalomba jelenlegi illúziótok mögé, egy birodalomba, mely lélegzetelállítóan távol áll jelenlegi környezetetektől.

Ez nem csak egy új kezdet számotokra néhány új technológiával, még néhány új baráttal, egy új karrierrel és egy új otthonnal, nem. Amikor leírjuk nektek, hogy ki fogtok lépni az egyik valóságból és beléptek egy új valóságba, milyen látomások idéződnek fel elmétekben? Milyen képet festetek, mit képzeltek el és miről álmodtok, eképpen teremtve? Mert ez lesz új otthonotok birodalma. Annyira gyönyörű lesz és nem szebb mint el tudjátok képzelni. Ez az egyetlen korlát új teremtésetekben. Ez buzgó képzeletetek, ez korlátlan látomásotok, cél és álom, melyek az új paraméterei, az új határai – ha úgy tetszik – új otthonotoknak.

Itt, ez a hely amit most otthonnak hívtok sok szempontból korlátozott. Korlátozott méretében, korlátozott szépségében, korlátozott szabadságában, korlátozott a jólétben és jutalmakban, és egy módon értéke, bár ennek értéke is látható megfizethetetlennek, mert ha nem ez lett volna az otthon amit teremtettetek magatoknak ma, akkor nem teremthetnétek meg magatoknak jövőbeni otthonotokat. Szeretnénk, hogy mindig emlékezzetek erre, mert itt van szépség, érték és jutalom minden dologban, még a szenvedésben is. A szenvedés az az agyag, amiben fáradt, elnyűtt, ráncos és sebhelyes kezeitekkel mintázhattok. Nem formázhattok enélkül az agyag nélkül, nem faraghattok enélkül az agyag nélkül, de nem is rendelkezhettek ezzel az agyaggal, amíg tanuljátok hogyan kell alakítani, formázni és faragni azt.

Látjátok mi nem tudtunk volna adni nektek ilyen modellező agyagot, ez teremtési ajándék, amíg nem jelzitek, hogy megtanultátok hogyan kell bánni vele, hogyan kell használni és hogyan kell tisztességesen és felelősen használni, tiszteletben tartva az összes többi lény határait ezen Világegyetemen belül és ez túllép még más érző lényeken? Más szavakkal, más lények, akik rendelkeznek intelligenciával és fizikai járművel, amint léteznek ennél sokkal másabb lények ebben az Univerzumban. Létezik még sok nem érző lény is. Vannak lények, akik csak tudatosságban léteznek, és nektek tiszteletben kell tartanotok és tisztelnetek kell jogaikat, akaratukat, és határaikat is.

Ideszámítjuk Teremtőnk összes teremtményét is, még akkor is ha, ők azok amiket ti állatoknak vagy éppen rovaroknak hívtok, igen. Mi értékeljük minden egyes teremtmény életét ebben az egész Világegyetemben, nem számít minek tekinti bárki is becsüket vagy értéküket vagy tekintélyüket vagy fontosságukat. Látjátok mi, testvéreitek, akik előttetek járunk, utalhatunk magunkra, mint tesszük ma, mert ez az, akik mi vagyunk, mi egyszerűen testvéreitek vagyunk, akik talán de nem feltétlenül egy kicsit idősebbek vagyunk, talán egy kicsit bölcsebbek, és ezen tapasztalaton keresztül amit elnyertünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy utaljunk magunkra, mint „azok akik előttetek járnak”, mert éppen ez az amit teszünk. Átsétáltunk az ajtón pár napja, éve vagy éppen eonokkal néhányatok előtt, ez minden. Tehát itt van az ahol vagyunk, ezen az oldalán a nagy ajtónak. Szóval mit is csinálunk mi itt, miben különbözik ez attól amit ti ott csináltok?

Nos, sok dolog van amit mi másként csinálunk, de engedjétek meg, hogy ma beszéljünk csak ezen dolgok egyikéről amit másként csinálunk, mert ez a témája megbeszélésünknek. Mi megbecsüljük, értékeljük és nem árazunk be minden egyes lényt, állatot, teremtményt és még tárgyat is, igen, ebben az egész Univerzumban és minden Világegyetemben. Nem vadászunk és nem halászunk. Nem csapjuk agyon a legyeket, nem tapossuk el a hangyákat, nem hessegetjük el a mókusokat a fákról, és nem vágjuk ki ezen fákat. Nem sértjük meg gyökerüket vagy ágaikat vagy virágaikat. Tisztelünk, tiszteletben tartunk és szeretünk minden egyes lényt, állatot, halat, rovart, virágot, növényt, fát, követ és darabkáját a piszoknak ebben az egész Világegyetemben.

Ez az amit mi egy kicsit másképpen tehetünk nálatok, mivel megtanultuk ezen dolgokat hosszú történelmünk során, sok tapasztalatunkon keresztül, amelyek megajándékoztak bennünket az ilyen tudással. A múltban követtünk el hibákat éppen úgy mint ti. Mindannyiunknak van, mert ez az, ahogyan tanulunk. Mi is egy időben előző életeinkben lehet, hogy felkaptunk egy puskát vagy vadászfegyvert, levadásztunk és elpusztítottunk egy másik élő teremtményt, de tanultunk ebből és senki közülünk, és ez biztos, senki közülünk, aki átsétált ezen az ajtón és ezt az oldalt otthonának hívta nem tett ilyet soha többé. Megtanultuk ezt és szeretnénk látni, hogy ti is megtanuljátok.

Sokan vannak közületek, akik fel fognak emelkedni az előttünk álló napokban, de senki olyan nem lesz a felemelkedők között, akinek bármilyen kívánsága, vágya, igénye vagy hajlama van arra, hogy felkapjon egy fegyvert, ráfogja egy másik élő teremtményre és beleértve a fákat, sziklákat, a talajt is, és rájuk lő. Ez magában foglalja fegyverzetetek összes fajtáját, nem számít mennyire fejlett az technológiailag vagy primitív jellegében. Nem lesz senki felemelkedőitek között, aki kívánna ilyen módon használni egy íjjat és nyílvesszőt, egy csúzlit, bármilyen lézer- vagy impulzusfegyvert, vagy esetleg felkap egy követ és rádobja más élőlényre, és megismételjük, hogy ideértjük a nem fizikai, nem szellemi, nem érzelmi, és még a tárgyakat is, amelyeket ti ma érezhettek nem élő tudatos lénynek, de ők azok és ez magában foglalja a fákat, virágokat, egy folyót, és még egy sziklát is, mert mindezen dolgok, az összes közülük rendelkezik tudatszerkezettel.

Meglep ez benneteket? Meglepő megtapasztalni azt, hogy még egy kőnek is van tudatossága, vannak érzései és érzelmei? Lélegzik, gondolkodik, érez és sír is, amikor megsérül. Látjátok ezt most már? Értitek, hogy egy lénynek nem kell két lábon sétálnia, beszélnie, mosolyognia valakire ahhoz, hogy egy élő, lélegző és tudatos lénye legyen a teremtésnek? Szeretnénk, hogy mindannyian emlékezzetek ezen mai szavakra, mivel akadhatnak közöttetek olyanok, akik olvassák ezeket a szavakat, de nem fognak felemelkedni, mert nem tanulták meg azt, amiről ma beszélünk. Néhány ezen egyének közül úgy érezheti, hogy képes lehet folytatni a vadászatot, vagy halászatot és bármilyen pusztítását egy másik élő teremtménynek, sőt még ezután felemelkednek a magasabb birodalmakba, a mi királyságunkba, otthonainkba, kertjeinkbe, erdeinkbe, és mezőinkre, ahol a mi gyermekeink, igen, ezen állatok és még a rovarok is a gyermekeink, játszanak és dolgoznak.

Igen, dolgoznak is. Van munkájuk. Vannak feladataik, amiket elvégeznek minden nap. Láttatok már hangyát munka nélkül? Láttatok már hódot gátat építeni? Szórakozásnak hívjátok ezt, vagy ők dolgoznak egy bizonyos feladat elvégzésén? A pingvinek, delfinek, bálnák, szarvasok, medvék, krokodilok, és a madarak akik fészkeket építenek, mindannyiuknak van munkája, nem igaz? Nos, tegyük fel ezt ilyen módon, hogyan éreznétek magatokat, ha valaki ma besétálna a munkahelyetekre egy fegyverrel a kezében és elhatározná valamilyen ok miatt, talán éppen sportból, szórakoztatásból vagy szórakozásból, hogy rátok lő meghúzva a ravaszt, ezzel kipréselve belőletek életetek leheletét? Nem szeretnétek ezt túlságosan, ugye? Nos, mi sem és azon lények egyike sem, amelyek a mi gyönyörű királyságunkban élnek.

Így láthatjátok, hogy meg kell védenünk őket és meg fogjuk védeni őket azoktól közületek, akik örömüket és élvezetüket lelik az ilyen fajta gyilkolásban, gyilkosságban, mert ez nem több és nem kevesebb ennél. Gyilkosság az, amikor elveszitek egy másik élő teremtmény életét, és mi ezalatt minden élő teremtmény értünk, és ma javasoljuk mindazoknak, akik a felemelkedést kívánják maguk számára, hogy gondolkozzanak el ezen legközelebb, amikor összetekernek egy újságot és kioltják életét egy póknak, hangyának, vagy éppen egy légynek a falon, mert ők mindannyian a mi Teremtőnk gyermekei, így ők is a testvéreink és mindannyian védettek itt.

Mi a teendő kérdezhetitek, amikor egy rovar van otthonotokban, ne adj Isten? Azt mondjuk nektek, ha nem szeretnétek megosztani otthonotokat egy csodálatos apró egérrel vagy egy falatokon mászó pókkal vagy egy élelmiszerrel táplálkozó hangyával, erre azt mondjuk nektek, hogy találjatok másik alternatív megoldást megfelelően átköltöztetni őket és biztosítani számukra egy új otthont, nem oltva ki életüket. Látjuk, hogy sokan közületek éppen ezt csinálják. Látjuk, hogy csatornánk Greg néha türelmesen és nagyon lelkiismeretesen kerget házán keresztül mindenfajta rovart és egeret, mert semmilyen módon sem fogja megsebesíteni őket vagy kárt tenni bennük. Talált nagyon ügyes módszereket ezen apró lények összegyüjtésére, amikor ő néha úgy érzi legjobb lenne ha kint játszanának és dolgoznának. Még talált egy helyet is, ahová áthelyezheti néhányukat, amit mások otthoni kártevőknek hívhatnak és veszi arra a fáradságot, hogy áthelyezze őket oda. Mit gondoltok erről? Gondoljátok, hogy ez őrültség? Gondoljátok, hogy ez az idő, erőfeszítés és gondoskodás elpocsékolása? Vagy azt gondoljátok, hogy lehet ti is szeretnétek ezt elkezdeni otthonotokban. Elmondjuk azoknak közületek, akik megteszik ezt az erőfeszítést, lehet, hogy csodálatosan meg fogtok lepődni azon, hogyan fogjátok ettől belül magatokat érezni és úgy gondoljuk, hogy sokan közületek nem fognak meglepődni azon mennyire boldoggá teszi ez az összes kis fickót, akik bemászhatnak házatokba.

Ez valami olyan, amiről úgy érezzük mindannyian elkezdhettek dolgozni rajta, és úgy érezzük még ha annyira közel is vagyunk ahhoz most, hogy lássuk az elsők mosolygó arcát és nagy fényes mosolyotokat megtisztelve küszöbünket, elmondjuk nektek, sohasem túl késő bárki számára is elkezdeni a változtatásokat magában, ez meg fogja változtatni világotokat, Univerzumotokat és egész valóságotokat magatok körül. Elmondjuk nektek, hogy a változás belül kezdődik és belül kezdődik a változás a kamrákban, amit ti szívként ismertek. Szeretnénk ma egy kicsit beszélni nektek arról, milyen fizikai változásokat tapasztaltok és fogjátok folytatni megtapasztalását ezen felemelkedés során és még azok számára is, akik – mondjuk – nem „tervezték” vagy várják egyébként a felemelkedést az elkövetkezendő napokban, mert ez az ajtó elérhető lesz számukra jó ideig, miután az elsők átsétáltak rajta. Hogy mennyi ideig azt nem fogjuk elárulni, mert mi szeretnénk, hogy megbeszéljétek egymás között, ha ez a téma érdekel benneteket, megismételjük azt, hogy nem kívánunk benneteket felszerelni az összes válasszal. Hová tűnne akkor ebből a móka drága barátaink?

Szeretjük a rejtélyt, a meglepetéseket és a kihívásokat is, és tudjuk, hogy sokan közületek ugyancsak szeretik ezen játékokat játszani, így nem szeretnénk elvenni tőletek bármilyen esélyt is, hogy detektívet, kutatót, tudóst, filozófust és még régészt is játszatok, és próbáljatok meg néhány ilyen dolgot kitalálni. Lehet úgy találhatjátok, hogy sokkal inkább képesek vagytok megoldani néhány ilyen rejtélyt és megválaszolni néhány ilyen kérdést mind magatok, egyáltalán bárki segítsége nélkül, habár azt kell mondanunk, nem érezzük szégyennek a segítség elfogadását másoktól. Van egy szépség ebben, mert ha ti egy pillanatra is lenyelitek egótokat és megengeditek másoknak, hogy segítsenek nektek, nem csak magatoknak segítetek, csak éppen gondolkozzatok el azon mit tennétek azért, hogy egy másik lélek aki lehet nagyon büszke erre a megoldásra, mert ő is szeretne segíteni és segítség lenni mások szolgálatában és jóakarattal az emberek felé.

Ez az amit ez a mondás jelent, mellesleg. A jóakarat az emberek felé egyszerűen csak a szavak, amiket mi választottunk akkoriban, évezredekkel ezelőtt, amikor létezett misszionáriusok egy csoportja, férfiak és nők, akik sétáltak városról városra prédikálva üzeneteit a szeretetnek, fénynek, békének, reménynek, jólétnek, toleranciának és megértésnek. Ez volt az ő „szolgálatuk másokért” ami ma is hitvallásotok, de ezután ők más szavakat választottak és azt mondták egymásnak „Ma másokért fogunk dolgozni, jóakarattal az emberek felé.”. Szeretnénk, hogy tudjátok ezt, mert úgy érezzük lehetnek néhányan közületek, akik olvasták tegnapi üzenetünket, de elszalasztották ezt a nagyon finom nyomot. Csak enyhén célozgattunk erre nagyon jó okból kifolyólag. Kívánjuk mindazoknak közületek, akik szeretnének elgondolkodni azon, hogy mit jelentenek ezek a szavak és talán érzik, hogy ezen szavak kapcsolatban állhatnak néhány vonatkozásban mai világotokkal és munkátokkal Fénymunkásként, és ez valóban így van. Jóakarattal az emberek felé, mások szolgálatában, nem saját magunkéban. Ezek hitvallásaitok ma is, éppen úgy mint tegnap voltak. Az érzés nem változott, jelentése nem változott, lényege nem változott, csak néhány szó amit használhatunk megváltozott, ez minden.

Néhányunk arca egy kissé megváltozhatott. Látjátok, néhányan közülünk új fizikai járművet kaptak az idő azon időszaka óta, elvégre egy párezer éve történt ez, ugye? Mi is öregszünk, ezt ti tudjátok. Nem tudjuk, hogy mindannyian megértitek-e ezt, de mi ezt tesszük, öregszünk. Bőrünk megöregedhet, csontjaink egy kissé elfáradhatnak, mondjuk, így időről-időre elérkezik egy idő, amikor mi egyszerűen frissítünk egy új járműre, éppen úgy mint ahogyan ti vásárolhattok egy új autót. Néhányan közülünk a sportos modellt választják, akárcsak néhányan közületek, néhányunk a tömör modellt választja, mint közületek páran és néhányan közülünk a nagy luxus modellt választják vagy egy nagyon sportos típust, masszívat és erőset.

Mit gondoltok erről? Azt gondoljátok, hogy el fog érkezni egy nap, amikor szó szerint válogathattok és választhattok egy új fizikai járművet, amit használni fogtok felfedezéshez és utazáshoz további kalandokra és természeti sétára és iskolázásra? Azt mondjuk, hogy igen, ez nagyon lehetséges mindegyikőtök számára, mivel mindannyian rendelkeztek ebben az időben fizikai járművel, amely lehet „elérte csúcspontját” - hogy úgy mondjuk – és még fejlett technológiánk használata révén, amely sok esetben helyreállíthat bármely testet bármilyen életkorba vagy a károsodott fiatalos életerőt, elmondjuk nektek, hogy ez nem mindig a legjobb megoldás, ez nem mindig a legmegfelelőbb megoldás öregedő járművetek számára és hogy úgy mondjuk, a kopásra, a szakadásra, mérföldekre vagy károkra.

Tehát tegyük fel egy pillanatra, hogy voltak alternatívák és mi az alternatívát többes számban mondjuk, mert több mint egy van amit ehelyett választhattok, eldöntve magatoknak mi a legmegfelelőbb mód utazásotok folytatásához és „gumit cseréltek”, hogy használjunk egy másik autós metafórát. Szóval, hogyan tudjuk körétek telepíteni ezeket az új abroncsokat? Nos, ez az ahol technológiánk meglehetősen kapóra jön. Látjátok, hogy amit először tenni fogunk az, hogy kiválasztjátok új modelleteket közvetlenül egy bemutatóteremből. Igen, bemutatóteremből, éppen úgy, mintha kiválasztanátok egy új autót, egy új ruhát vagy öltönyt irodai viseletre. Igen, meg van ez a jogotok. Ti csak képzeljétek el, amit mi leírunk nektek. Be fogtok sétálni egy apró bemutatóterembe, ahol nagyon széles választékunk van számotokra a fizikai járművek minden fajtájából, stílusából, alakjából, méretéből és színéből.

Néhány ezek közül emberihez hasonló jármű. Igen, éppen mint a tiétek, és egyáltalán nem lennétek képesek megmondani a különbséget, kivéve talán azt, hogy ezek többnyire kissé magasabbak mint ti vagytok, mert mi mindannyian szeretünk egy bizonyos magasságot és úgy érezzük sokkal kényelmesebb egy bizonyos testmagasság, így nem terveztünk és mintáztunk túl sok modellt ami sokkal alacsonyabb ennél és összességében kevésbé népszerű. Szóval lesz sok különféle ember-szerű vagy emberi külsejű – mondhatjuk – jármű amiből választhattok, az összes majdnem vagy 6 láb feletti magasságú /fordító megjegyzése: kb. 190 cm/. Választhattok a szőke hajú, barna, vörös modellek közül, kék, zöld, barna, foltos szem között, de választhattok még arany vagy sárga szemet is. Akár választhattok vörös szemet, ha azt szeretnétek mert ez nem számít, el tudjuk végezni ezeket az apró változtatásokat bármikor amikor ezt szeretnénk, és ez egyáltalán nem okoz gondot vagy időráfordítást.

Ti természetesen választhattok férfi és női test között. Igen, nem kell, hogy az egyik vagy a másik legyetek. Választhattok akár egyet és elmondjuk nektek, hogy egy bizonyos idő letelte után ha nem vagytok száz százalékig elégedettek fizikai járművetek nemével, bármikor módosíthatjátok azt. Ez igaz. Válthattok férfi járműről nőire vagy fordítva, tetszésetek szerint. A „tetszés szerint” nem azt jelenti, hogy a hét összes különböző napjaihoz igazodva, de mi ezt úgy értettük, hogy egy bizonyos időszak elteltével és mindezt el fogjuk magyarázni nektek nagyobb részletességgel a megfelelő időben, de ma hadd összpontosítsunk csak ezen kezdeti kiválasztási folyamatra, és engedjétek meg, hogy úgy utaljunk erre, mint vásárlási élményre, mert ez az amihez ez hasonlítható lesz és szeretnénk, hogy élvezzétek ki ezt az élmény a legteljesebben, mert úgy érezzük ez az egyik legizgalmasabb és legélvezetesebb tapasztalat egész felemelkedési folyamatotokban.

Szóval, hadd folytassuk a bevásárló túrátokkal, rendben? Mi mást választhattok még? Nos, vannak különféle test fajták, amit mi alaknak hívunk, ha úgy tetszik. Létezik termetes izomépítés egy férfinak, vagy akár egy nőnek is. Ott van az elegáns és karcsú megjelenés mindkét nem számára és létezik sok finom eltérés ezek között, és nagyon jól fogtok szórakozni, nagy örömmel és reméljük nagy gondot fogtok fordítani a választásra, amíg megtaláljátok a legmegfelelőbb testet, amely illik ahhoz amilyenek belül vagytok, mert azzal akik valójában belül vagytok kell, hogy harmonizáljon a külsőtök, mert láthatjátok, nem kívánjátok, mondjuk, ha nők vagytok egy nagyon lágy és gyengéd viselkedéssel, választani egy nagy, termetes, izmokkal borított testet, ugye? Ez nem megy. Ez egyfajta ellentmondás, de elmondjuk nektek, hogy teljesen szabadok vagytok a választásban és viselésében bármilyen választott fizikai járműnek, de tanácsoljuk nektek, hogy nagyon gondosan válasszatok, mert voltak alkalmak, amikor valaki választott egy test típust amelyről úgy találta, hogy boldogtalan vele, mert ez jelentősen eltért attól, aki ő igazából belül volt, lényegétől, kisugárzásától, „lelkétől”, ha úgy tetszik, mert mi megértjük, hogy ti jobban szerettek utalni arra ami belül van lelketekként, és mi is szeretjük ezt a kifejezést. Gyönyörűnek és nagyon illőnek találjuk ezt, lélek. Mivel ez a szívében van annak amik vagytok, ez a magotok, páratlanságotok, vagy az egyetlen dolog ami pontosan meghatároz benneteket, „egyediségetek” vagy lelketek, ahogy ti mondjátok. Ez az amiért ezt olyan csodálatosnak találjuk és biztosak vagyunk benne, hogy sokan közületek szintén.

Szóval, ez a lelketek ami bennetek lakozik, lényegetek, az egyedi isteni szikra, amely kívánni fogja, hogy beburkolja magát abba ami ugyancsak a ti isteni szellemetek, lelketek, külsőleg is. Szóval, látjátok – ha úgy tetszik – mennyire fontos, hogy ez testhezálló, összeillő legyen? Ez fontos és bizonyosan meg fogjátok tapasztalni mennyire fontos ez miután elkezditek „viselni” - hogy úgy mondjuk – új fizikai járműveteket. Szóval ez az, amiért szeretnénk, hogy elkezdjetek gondolkodni erről már most. Kezdjétek el ma. Természetesen, nem szeretnénk, hogy ez járjon fejetekben egész nap, éjjel-nappal, ahogy ti mondjátok, mert sokkal több munkátok vár elvégzésre ennél, és nem kívánunk még jobban leterhelni benneteket, nem ebben az időben, de azt mondjuk nektek ez egy nagyon fontos választás és mi szeretnénk, hogy mindazoknak közületek akik várják vagy akár remélik a felemelkedést, hogy kezdjenek el gondolkozni erről, gondolkozzanak el ezen hosszasan, keményen és gondosan. Mi az a fizikai megjelenés, amit szeretnétek lefesteni mások és az egész benneteket körülvevő Univerzumotok számára?

Mi csak azt látjuk, ami ebben az egész Világegyetemben létező minden egyes lélek és teremtmény bensőjében lakozik, és ti is – idővel – csak azt fogjátok látni ami belül lakozik, de tisztában vagyunk azzal, hogy sokan közületek nagy fontosságot tulajdonítanak fejlődésetek jelenlegi fokán egy lény külső megjelenésének, vagy utazásotokban, mondhatjuk így. Mi teljesen megértjük ezt, mert – megismételnénk – mi is jártunk egy időben hasonló cipőben. Csak néhány lépéssel járunk előttetek, ez minden. Semmi sincs azok közül amit ti megtapasztaltok, amit mi ne tapasztaltunk volna. Nem szeretnénk azt mondani, hogy az összeset végigcsináltuk és ismerjük. Amit mi szeretnénk közvetíteni nektek csak az, hogy megértjük azt, amin keresztülmentek és megértjük amit meg fogtok tapasztalni és mi szeretnénk éppen úgy mint ti szeretnétek, segíteni másoknak, és ez az amiért vannak olyanok közöttetek, akik fel fognak emelkedni.

Emlékezzetek, ez az egész mások segítéséről szól, mások szolgálatáról, jóakarattal az emberek felé. Most itt hagyunk benneteket ezzel a gondolattal mára Drágáink. Jegyezzétek meg, hogy nem az számít ahogyan kívül kinéztek, mert kívül nem „ti” vagytok, az csak egy burok, egy jelmez, egy öltöny vagy egy ruha, ha úgy tetszik. Ami belül lakozik, azok vagytok ti igazából. Ez jelent mindent, amik vagytok. Ez a lényegetek, ez a magotok, isteni szikrátok, csillogásotok, kisugárzásotok, izzó fényetek, lelketek amik vagytok, és csak ezek vagytok, és ez minden amik vagytok. Oly nagyon szeretünk mindannyiótokat és alig várjuk holnapi kis csevegésünket veletek.

Addig is, azok vagyunk közületek, akik pár lépéssel előttetek járnak, de nem túl messzire attól az ajtótól amin ti keresztül fogtok sétálni és ott leszünk, nyitva tartva azt számotokra és átsegítünk benneteket rajta.Csatornázta – Greg Giles
Fordítás – Lily-of-the-valley
Website – ascensionearth2012.blogspot.com

http://hungariangg.blogspot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3062004
Hónap: 15238
Nap: 463