Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SZERETNI ÉRKEZTEM

FÉNYMUNKÁS VAGYOK 5. RÉSZ


SZERETNI ÉRKEZTEM

A szeretet egy figyelés. Ez egy felismerés. A szeretet besorolása egyfajta gondoskodás. A szeretetben van enyhülés, azonban néha a szeretet követel. A szeretet egy válasz és egy felelősség, a szeretet egy fizikai érzés, egy szellemi kapcsolat, egy érzelmi reakció.

A szeretet az a mező, amin születtél és a megtermékenyítő közeg, mely elősegíti kiterjeszkedéseteket. A szeretet olyan igazi jó érzés, mert ez az igazság. Ebben nincs „kellene” vagy „kell” illetve nincsenek követelményei a szeretetnek – a szeretet pusztán létezik és a szeretet csupán ad.

Azt mondták neked, hogy szükséges bizonyos dolgokat megtenni ahhoz, hogy méltó legyél a szeretetre, vagy a szeretet kimutatására, vagy bevonzására. Ez nem igaz. Most vagy rá méltó, te vagy a szeretet minden pillanatban. Szeretet az, aki vagy.

Fénymunkás vagy. Azért érkeztél, hogy a fényt szolgáld. Ez a fény a bensőd [magod] fizikai kifejeződése. Legbelül középpontotokban a szeretet vagytok.

Mit jelent a fénymunka? Azt jelenti, hogy fényed magaddal hordod, nem rejted el egy különleges helyre, vagy személy, vagy tevékenység elől, vagy veszed ki szabadra vasárnap. A fénymunka a figyelés, mintha minden kis élet hangja számítana. Ez figyelmet szentelni mindenkinek: gyerek, szülő, fiatal, idős, szegény, gazdag, beteg, életteli, gyenge, erős, szép, deformált, állat, növény, nemzet és az állam.

Dolgozni a fénynek, az üdvözölni az összes érkezőt. Beengedni a világot, nemcsak az elektronikus médiátokon keresztül, hanem a bejárati ajtót kitárva. Szeretet. Ez jelenthet egy mosolyt és köszöntést a postásnak, egy pár szót a bolti eladónak, vagy egy tál süteményt, vagy egy sört a szomszédnak.

Fénymunkások vagytok. A fénynek dolgoztok.

Sokan közülünk magányosak, rémültek és alig éldegélnek. Azzal töltöm az időm, hogy áttöröm a gátakat és azt találom, ha egyszer áthatolok az eredeti haragon és félelmen, a legcsodálatosabb szeretet került megosztásra. Néhány esetben, a nyelvi korlátok miatt, ez egy mosoly megosztása volt, máskor hosszú, könnyes beszélgetés a szeretetről és a veszteségről. Minden esetben összhang volt.

Ez az egység új világa, azért vagyunk itt, hogy bejelentsük: egy szemléletváltásra van szükség. Ez menni fog természetesen, ha egyszer elkezded, azonban ehhez meg kell tenned az első lépéseket. A szeretet [szerelem] nem mindig valami, amibe „beleesel”. A szeretet gyakran valami, amibe szándékosan besétálsz és teljesen hiszel.

Az esély 100%: szeretni fogsz. Találkozni fogsz valakivel, segítesz valakinek, lesz valaki akit szeretsz. A szeretet az egyetlen dolog, ami igazán garantált. El lehet rejteni, azonban mindig ott van. Cselekedj úgy, mintha minden élet megszentelt lenne. A szeretet minden. Ez azt jelenti: figyelj.

Minden élet éppen most beszél. Nem kell messzi keresned, kit vagy mit szeress. Fénymunkások vagytok. A fénynek dolgoztok. Mindegyikőtök életének szüksége van megvilágításra. Mindenkinek szüksége van a szeretetedre. Minden igényli a fényedet.

Bolygónk és az emberiség már régóta meglehetősen elhanyagolt. Ez az, amiért jöttél. Orvosolni ezt a hanyagságot gonddal és odafigyeléssel, szeretettel és fénnyel. Kezd belül. Kövesd a szíved! Ez el fog vezetni az agape-hoz. Figyelj a legmélyebb vágyadra, tudd, ez mindannyiunk vágya.

Mi vagyunk azok, akikre vártunk!

Sophia

 

Copyright © 2012 Sophia All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] - http://www.sophialove.org/

Soruce / Forrás: http://www.sophialove.org/1/post/2012/6/i-am-a-light-worker-part-5-i-am-here-to-love.html

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3067145
Hónap: 15518
Nap: 631