Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szíriusz A / A nagy hatodfény-csillagkapu-nyitás / 2013-08-20

Kedves Olvasók! A közvetített üzenet alatt találtok még egy rövid bekezdést a csatornázó egy korábbi anyagából, ami a Szíriuszi Vének Tanácsától származik és a szeptemberrel kapcsolatos téves elvárásokra való tekintettel fontosnak tartottam most kiemelni, de természetesen ezzel nem kívánom kisebbíteni ennek az időszaknak a jelentőségét. S.  

A Szíriusz A‘ lényei / 2013. augusztus 20.

Karen Doonan közvetítése

 

szc3adriusz-a.jpgA nagy hatodfény-csillagkapu-nyitás

Legyetek üdvözölve kedvesek, a ’Szíriusz A’ lényei vagyunk és azért jöttünk, hogy vezessünk és támogassuk benneteket a Föld bolygón szerzett emberi  tapasztalatok felerősödése és felgyorsítása idején.  Ez a kiterjesztés és felgyorsulás az emberi élettapasztalat MINDEN szintjén kifejezésre kerül. Sokan köztetek mélyebb szinten kötődnek a környezetetekben élő emberekhez és ez hozzátartozik az emberi formában való felemelkedési folyamathoz. A 3-as UNIVERZUM-ban az emberek számára az IGAZSÁG szavakkal való kifejezése egy döntés, hogy használjátok vagy elnyomjátok magatokban a beszéd lehetőségét. Annak eldöntése, hogy beszéltek-e egy másik emberrel vagy egyszerűen érzitek a másik embert, az a ti dolgotok. Sokan közületek a másokra való hangolódást első pillantásra zavarónak vagy néha túlságosan érzelmekkel telítettnek fogják érzékelni. Minél tudatosabban kezditek felismerni ezt a folyamatot, annál hamarabb fogjátok ÉREZNI a saját egyensúlyotok útját, melyen haladva teljes mértékben összehangolódtok az IGAZSÁGGAL.

 

Az energiák most fokozódnak, hogy megkönnyítsék, amit emberi szinten a NAGY SEXTIL-CSILLAGKAPUNAK neveznek [sextil=hatodfény (asztr.) ford. megj.]. Ez a kapuk TELJES megnyílása az Új Földre, és ezek a portálok TELJES hozzáféréssel rendelkeznek minden magasabb dimenziós idővonalhoz és területhez a terek között a Föld bolygón emberi formátokban. Azok közületek, akik a gyorsított utat és az emberi fajba való leszületést választották, hogy ennek a kapunak a megnyitását fizikai formában könnyítsék meg a bolygó számára, haladnak tovább előre és teljes mértékben eltolónak [felemelkednek].

 

Nem MINDEN az, ami az „emberi szemnek” látszik, hogy kölcsönözzünk egy mondást csatornázónktól. Azok, akik itt vannak, hogy átélhessék az ÚJ FÖLD születését és akik HÍDKÉNT járnak az emberi faj tagjai között, ők is teljességgel felvállalják most [élet]céljukat, hogy személyes Felfedésüket megkönnyítsék. Ezeknek a különleges „küldetéseknek” ez egy szükségszerű részét képezi, azok számára, akik az emberiséggel osztoznak az univerzumon, összekapcsolódva az IGAZSÁGGAL és az emberi formában lévő hidakon keresztül dolgoznak. Ez megkönnyíti az emberi faj elvegyítését MINDENNEL, ami az Isteni terv részét képezi az emberi Felemelkedésben.[Értelmezésem szerint itt a csillagmagokra utalnak és a jövőben való csillagközi együttműködést vetítik előre. ford. megj.]

 

Azoknál, akiknél most aktiválódtak az emberiség EREDETI TERVÉNEK forrás-kódjai, azokkal a fajok/birodalmak közvetlen kapcsolatba lépnek és mi MINDENKI számára tudatosabbá tesszük az emberi tapasztalatszerzés során kiiktatásra került jeleket és jelképeket. Sok 3D-s zavarbekeveredés működik, ez azt jelenti, hogy sok forgatókönyv létezik, amit a küldötteink köré teremtettek emberi élettapasztalataik, az illúzión keresztüli haladásuk során, ez csupán egy 3D-s energetikai zavarbekeveredési frekvencia, ami a létezést magyarázza [hiedelmek].

 

A régi 3D-Föld folytatja felbomlását, és sok úgynevezett „alvó” a káosz különböző állapotában van. Ez az alacsonyabb energetikai minta feloldásának közvetlen eredménye és ez az, amit sokan választottak, mielőtt úgymond emberi formát öltöttek magukra.  Hogy megmutassák az „alvóknak”, hogy lehet elhagyni a sötétséget, az IGAZSÁG szerint élve, a FÉNYBEN és a SZERETETBEN tartózkodva, hogy átadhassák magukat a FÉNYNEK. A világban sok történés kezd kiteljesedni, ami feloldja a Föld 3D-s paradigmáit is, és ez azokat is káosszal tölti el, akik képtelenek szívükkel kapcsolódni az IGAZSÁGGAL és képtelenek azt BETELJESÍTENI. Ez része a LÉLEK-útjuknak, de mi MINDENKIT vezetünk és SZERETETTEL és együttérzéssel viseltetünk MINDENKI iránt. Emlékezzetek arra, hogy az emberi nyelv nem tud kiterjedni ebbe a pillanatba, és sokaknak eláll a szavuk az életük minden területét illetően.

A MINDENEN keresztüli kapcsolódás a MINDENSÉGGEL most elmélyül és kiterjed, hogy megerősítést kapjatok a további vezetésünkhöz, és hogy ebben az időben további energetikai támogatást nyújtsunk emberi formátoknak. Mi a Szíriusz A lényei vagyunk és küldjük fajunk energiáját MINDENKINEK ebben az időszakban. Sok csatorna fogja most érzékelni, hogy információi elmélyülnek és felgyorsulva terjednek szét. Ez is azért történik, hogy MINDEN támogatást élvezhessen, és hogy MINDEN a rendelkezésre állhasson.

 

A pillanat, hogy a FÉNYT és az IGAZSÁGOT tisztán és világosan árasszátok, az MOST jött el, kedvesek.

MINDEN EGY, és az IGAZSÁG kiterjesztése ebben az időben a 3-as UNIVERZUMBAN MIDNENKI sajátja lesz.

A Szíriusz A-energiák

 

­

A Szíruszi Vének Tanácsa / 2013. július 27.

Karen Doonan közvetítése

 

Hallgassatok a belső bölcsességetekre - RÉSZLET

 

MINDENKIT arra kérünk, hogy óvatos legyen az információkkal kapcsolatban, ami ezekben az időkben a bolygón keringenek. Még egyszer rámutatnánk, hogy a felemelkedés egy FOLYAMAT. Ez nem egy történés és nem pillanatszerűen megy végbe. Sokan, akik sorainkat olvassák, az utóbbi mondat után „kikapcsolnak” [nem figyelnek tovább].

 

Az illúzió miért közvetítené azt, hogy a felemelkedés egy esemény? Miért próbálná az illúzió arra terelni benneteket, hogy gondolatitokat egy jövőbeli eseményre koncentráljátok, hogy a pillanat után tovább vezesse figyelmeteket?

 

Sok ember a bolygón jelentékeny mennyiségű energiát használ fel a jövőre koncentrálva. Sokan napjuk java részét azzal töltik, hogy arra koncentrálnak, hogyan töltsék el a hétvégét, vagy néhány hónap múlva hová utazzanak szabadságra. Egész idő alatt, miközben ezt teszik, lecsökkentik energiájukat, amit hordoznak. A „jövő” pásztázása vagy a „múltba” való révedés elveszi az energiát abból a pillanatból. És TI csak abban az adott pillanatban tudtok teremteni és ezért szeretnénk felhívni a figyelmeteket erre az igazságra. Dolgozzátok fel szívetekben szavainkat és tanuljatok meg bízni ÖNMAGATOKBAN.

 

 

Csatornázta és forrás: Karen Doonan

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

magyar miklósné erika - 3700 kazinzbarcika polláck mihály ut 8 1em 2

Talán azért érezzük családtagjainkkal hogy mi mások vagyunk és a külvilág is ezt éerezteti velünk.Minden esetre hiszük hogy jobb dolgok jtörténnek velük ezután.Most csak az ellentétes dolgokba botlun bele de gyerekkink által sok boldogságban is részünk van.Hála nektek tudjuk hogy segitetek velünk vagytok minden átélt eseményünkben. szeretettel Erika

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 14
Összes: 3061974
Hónap: 15245
Nap: 463