Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szíriuszi Fénytestvérek üzenete / 2013. február 24.

Shogun Amona közvetítése

A szeretet-tudat 

111.jpgSzeretett földi nővéreink és fivéreink – a Fény és a Szeretet birodalmából köszöntünk benneteket. Fénytestvéreitek vagyunk a Szíriusz rendszerből és a teremtés Nagy Kék Páholyának egységfrekvenciájából beszélünk hozzátok. Tudatotok – kollektív tudatotok – szintje emelkedik tovább és tovább, felismeritek és érzitek általa a minden élőben jelen lévő egységet.  Az egység – a teljesség – mely minden élőlényből Isteni minőségként sugárzik, egyre közelebb kerül látómezőtökhöz és ez a megszokott észlelést – a dolgok értelmezését, kicsit összezavarja.

Ezzel egyidőben felismeritek azonban, hogy az elválasztottság útját járva megtanultátok, hogy újra a teljes képet, az egységet szemléljétek. Egyszerűen felismeritek a lehetőséget, mely bármely élethelyzetben kínálkozik. Még akkor is, ha néha az [egységtől való] elválasztottság illúziójába feledkeztek, kezditek megérteni, hogy létezik a szeretet tudata, mely mindig biztonságot ad és üdvözöl benneteket. Kezditek megérteni, hogy még az Egó Énetek is benneteket szolgál és végül a szeretet útjára vezet, mert az Egó Énetek is a szabadságot keresi és ez az irányultság mindenkiben közös.

A Fény, a Szeretet, az eredetetek kutatása, minden lélekben ott szunnyad, és egyre erőteljesebben törnek fel az ezzel kapcsolatos emlékek. Így a bennetek rejlő igazság a Lélek-Éneteken keresztül utat talál az [Egó] Énetekbe és magával hozza a Szeretet Isteni észlelésének elsődlegességét. Azt a Szeretetet, mely egyszerűen és ítélkezéstől mentesen áramlik. Ez az érzés tetszeni fog nektek és minél jobban beengeditek életetekbe, annál nagyobb szabadságot, örömöt áramoltattok Énetekbe. Így horgonyozzátok le a Szeretetet énetek kollektív mezőjébe, mint egy felfelé ívelő spirál, mely felemel benneteket és elvezet az önmegismeréshez, valódi Énetek tükreként, mivel a valódi Énetek maga a Szeretet. Minden a Szeretet Isteni terve szerint bontakozik ki. Mindannyian a Szeretet útján járunk. Mi mindannyian magunk vagyunk a Szeretet. Egyek vagyunk.

A Szíriuszi Fénytestvérek.

Szeretettel, örömmel és az összetartozás érzésével…………Shogun Amona

 

Csatornázta: Shogun Amona

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás:  http://www.shogun-amona.net/channeling-botschaften/sirianische-lichtgeschwister/

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3062004
Hónap: 15237
Nap: 463