Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szolgáltatás

 

 

Szolgáltatások:

 

 

   - csakratisztítás, csakraharmonizálás

   - auramérés, aurafeltöltés

   - átok, rontás megszüntetése

   - megszállók eltávolítása személyekről

     /elhalt lélek, démon, ördög/

   - lakások, terek tisztítása

   - káros földsugárzás kimérése lakásokban, terekben

   - káros földsugárzás hatástalanítása lakásokban, terekben

 

Ha bármilyen problémád van és szeretnéd megosztani velem,  vagy esetleg segítséget szeretnél kérni tőlem, írj bátran.

 

 

               

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tímea - Balatonszemes

Szeretnék segítséget kérni Öntől.Azt hiszem a férjemen nagyon erős rontás, átok lehet. Amíg az előző feleségével élt együtt, nem voltak anyagi és lelki problémái sem.10 év vált el, mi 7 éve vagyunk együtt.Azóta anyagi helyzetünk katasztrófális, lelki állapota labilis. Minden munkahelye megszűnik, képtelenek vagyunk 1-ről 2-re jutni. Félek, ha nem változik a helyzet, nem tudom meddig bírom vele így. Kérem segítsen. Köszönöm.
Tisztelettel: Timi

Spiritiszta - Blháza

Kedves Tímea!
Valóban jól érzi, hogy valami nincs rendben. A probléma két irányból indul ki. Egyrészt rontást érzékelek, ami érinti a férjét is, de elsősorban Önhöz köthető. Másrészt a férjét igen sok entitás szállta meg, ami megint nagyon sok gond okozója. Amit javaslok: rontás leszedése, megszállók eltávolítása.
Üdv. Spiritiszta

Mónika - Kisvárda

Segítséget szeretnék kérni Öntől!
Biorezonanciás vizsgálaton bemérték a 6 éves fiamat. Hart,Szent és Ley
sugárzások érik. Ezzel kapcsolatban semmi más információt nem kaptam csak vettem egy fólia szerű lepedőt. Olvastam azóta utána és erről azt írják hogy semmit sem ér. Elvagyok keseredve mert félek a gyereknek nagyobb baja lesz. 2,5 éve lakunk ebben a házba, azóta parlagfű allergiás és éjszaka is mindig átjön aludni és feszült.
Egy bácsi bemérte a vizereket egy helyen betemetett kutat is érzett, mindenről rosszakat olvastam. Én sem vagyon nagyon energikus.
Bp-től 360 km-re lakunk Kisvárdán.
Mit tudna nekem ajánlani?
Válaszát előre is köszönöm
Mónika

Mónika - Re: Kisvárda

Kedves Mónika!
Több megoldás is van a problémára. Az első, hogy hozzáértő emberrel pontosan ki kell méretni a sugárzási zónákat. Ebben az esetben ezután úgy kell berendezni a lakást, hogy az ágyak, ülő alkalmatosságok, ne kerüljenek bele ebbe a zónába. Mellesleg megjegyzem előfordult már olyan is, hogy három bioenergetikus három fajta mérési eredményt hozott ki. A másik megoldás személyemhez köthető. Rendelkezem egy olyan képességgel, hogy meg tudok szüntetni az adott térben minden fajta káros földsugárzást, pontosabban fogalmazva hatástalanítani tudom azokat. Ez természetesen sokkal előnyösebb, mint a kiméretés. Ha egy lakásban kimérjük a káros sugárzónákat, rendszerint igen kicsi az esély arra, hogy minden egyes fekvő és ülő felület sugármentes helyre kerülhessen. A hatástalanítás után az egész lakás mentes lesz minden fajta káros sugárzástól. A gyerek feszült állapotát a sugárzáson kívül más is okozhatja. Lehet felelős ezért a térben különböző szellemi lények jelenléte / lehet,hogy a gyerek látja is őket/, esetlegesen a gyerek testéhez kapcsolódó szellemi entitás. Míg ez nem szűnik meg, a tünet mindvégig fent fog állni, s előfordulhat esetleges súlyosbodása is. Ezért minden eshetőséget meg kell vizsgálni, és a kiváltó okot meg kell szüntetni.
Üdv. Gabi!
Min 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 15
Összes: 3176460
Hónap: 37223
Nap: 737