Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A földi katasztrófákról

A földi katasztrófákról

  2010.11.16. 18:57


 

 

Katasztrófák előtt álltok. Nagyon hirtelen megváltozik életetek. Ti megtapasztaljátok a Föld hatalmas erejét. Akik eddig mezőgazdasággal foglalkoztak, azok tudják, miről beszélek nektek. Kevesen, de vannak, akik az áldott anyaföldet tisztelték. A szó igaz értelmében művelték. Elfogadták gyümölcseit, amit fáradságos munkával megtermeltek, és hálát adtak érte. A hála azt jelenti, hogy elfogadom, amit kapok, és magam is nyújtok valamit cserébe. A jó földműves olyan, mint a gondos apa. Erős kézzel és akarattal fogja gyermekét, nagy gonddal figyeli életét. Tudja, hogy a kisdednek mire van szüksége. Jó földműves ezen a világon kevés él. Ti a Földből mindent kicsikartatok, sok vegyszerrel terheltétek, hogy a termények mutatósabbak legyenek. Magatokat is megbetegítettétek ezzel, és a Földet is beszennyeztétek. Pihenni nem engedtétek, a múlt hagyományait elfeledtétek. Gépekkel a talajt tönkretettétek.

 

2. Víz az elkövetkezendő időkben igen kevés lesz. Esténként, amikor otthonaitokba tértek, elsőként a vízcsaphoz siettek. Megmossátok kezeteket, hogy asztalhoz üljetek. Fürdéshez a kádat tele engeditek vagy elindítjátok a mosógépet, hogy dolgozzon helyettetek. Mindenhez víz szükséges, mégsem becsülitek meg. Többszörösét engeditek elfolyni annak, amennyi valóban fontos életetekhez. Ezekben az időkben megtanuljátok becsülni a vizet. Ráébredtek, hogy a kevesebb is elegendő nektek.

 

3. Könnyebbé akarom tenni az eljövendőt, kérem, hogy hallgassatok meg! Igyatok tiszta vizet, amikor csak lehetséges! Ne mesterségesen előállított folyadékkal terheljétek testeteket! Üdítőnek nevezitek azt, ami a szervezetnek teher. Isten adta nektek a vizet, ezzel elégedjetek meg! Miért akartok mindig többet annál, amit Atyátok nyújt felétek? Azt mondjátok a víz ízetlen. Rosszul hiszitek. A víz édes, a víz kegyes kérdezd meg a szomjazótól, aki a forró mezőn hosszú ideje vándorol, hogy milyen a víz íze! Nézd meg, hogy a parasztember mit helyez kenyere mellé a kulacsba, ha elindul földjére! Tiszta vizet visz magával mert ez csillapítja szomját.

 

4. Hatalmas értéke lesz a tiszta víznek. Az elkövetkezendő időkben, többet ér az aranynál. Sokan megszabadulnak drága ékszereiktől, cserébe adják a vízért. Fiókok mélyéről előkerülnek a féltve őrzött, viselt családi kincsek. Hamar gazdát cserélnek.

 

 

5. Akinek lesz vize, nagyra nő tekintélye. Hozzátok szól most Immánuel. Isten kiválasztott titeket, hogy többiről gondoskodjatok. Akinek házába kutat adott, nem véletlenül tette. Úgy döntött, hogy a kút tulajdonosa alkalmas emberek megsegítésére. A kutak vize addig iható, amíg a gazda teljesíti Isten akaratát. Isten azt kívánja, hogy akinek. adatott, az adja tovább. Megismétlem: akinek adatott, adja tovább! Ne feledd e mondatot semmilyen körülményben! Sok csoda történik az elkövetkezendő időkben. Hallotok majd arról, hogy csak a vezetékes víz fogyasztható, a fúrott kutak tartalma megbetegíti a testet. Ne el! Vegyetek a vízből, és öt perc forralás után fogyaszthatjátok. A betegségeket nem a mélyről nyert víz okozza. A kutakban a kevés víz Éppen csak annyi, amennyi szükséges. Isten tudja, hogy egy-egy nyerő hely mennyi ember ellátásához elégséges.

 

6. Bízzatok az Atyában aki nem felejtkezik rólatok el! Egy sem szomjazik, aki tőle kér segítséget. Ha megtagadod a másiktól a vizet, kutad kiapad. Adj társadnak kor is, ha úgy tűnik, magadnak nem marad! Hidd el, hogy rólad is gondoskodik az Atya! Sose tekints kancsód mélyére! Töltsd ki a cseppet is, és a csodát meg fogod tapasztalni! Ne mondd a vízért esdeklőnek, hogy neked is családod van! Ne hivatkozz a hozzád közel állókra, idős anyádra, kicsiny gyermekedre! Higgyed, hogy egy családhoz tartoztok! Aki áll előtted idegen testben, az Atyja az Úristen, Anyátok Mária nektek. Véretek egyformán piros, könnyetek ugyan olyan sós. Éhséget, szomjúságot egyként érzitek lepedőtökön fekve pihen a test. Ne vonjátok meg egymástól a segítséget mert az Úristen haragjának borát poharatokba töltitek! Ne tegyétek!

 

7. Ízleljétek meg a kenyeret! Tanuljátok meg becsülni azt Az eledelt amely az elkövetkezendő időkben csillapítja majd éheteket! Nem lesz lehetőségetek fagyasztott élelmiszereket fogyasztani. Felvágottak, húsok nem állnak el. Meg kell elégedjetek a kenyérrel. Az áldott gabona fogja táplálni testeteket. Ti nem tudjátok, hogy mit jelent a kenyér íze. Önmagában nem eszitek. Nem tapasztaltátok meg a kegyes érzést, amikor a családfő a cipót megtöri és a kis darabokat szétosztja. Életet ad. Munkája eredményét nyújtja azok felé, akikért naponta izzad. A kenyérre ezért szentségként kellene tekintenetek, de ti nem ezt teszitek. Immánuel arra kér benneteket, hogy mától ne dobjatok ki egyetlen szeletet sem. Ne vegyetek többet, mint szükséges! Ne csak a frisset szeressétek, a megszáradt szeleteket is becsüljétek meg! Használjátok fel konyhátokban, hogy ne kelljen keserű szívvel emlékeznetek azokra az időkre, amikor Isten kegyelmét a bőségben nem becsültétek meg!

 

8. Látom az elkövetkezendő időket. Sok éhes száj nyílik könyörgésre, és néhány morzsa is hatalmas érték lesz. Az utcákat kéregetők borítják el. Csontig soványodott asszonyok és gyerekek nyújtják kezüket elébed. Ha zsebedben lapul egy kis szelet kenyér, add az esdeklőnek! Bízzál benne, hogy Isten megjutalmaz hitedért! Higgyél benne, hogy mire éhséged kínozni kezdene, Atyád eléd teszi, amivel gyomrodat megtöltheted!

 

9. Ne féljetek a jövőtől! Fogadjátok meg tanácsaimat, akkor fejetekre áldást gyűjtötök. Ha ezek szerint éltek, nem szorultok majd emberek segítségére. Ti fogtok másokat támogatni.

 

10. Éljetek egyszerűen! Ismerjétek meg a gyertya kegyes fényét! Ne kapcsolj villanyt azonnal, ha leszáll az est! Gyújtsd meg a fehér viaszt, ez nyújt majd neked vigaszt! Tekints a tiszta lángba és gondolj Atyádra! Az elkövetkezendő időkben sokan vádolják majd Istent azzal, hogy az embertől mindent elvett. Tévednek. Mindent odaadott nektek, de ti nem vettétek észre. Kényszeríteni kell titeket, hogy ráébredjetek, mi mindennel vett körbe benneteket. Elveszi tőletek a feleslegeset, hogy megláthassátok végre a lényegeset.

 

11. Fa és szén adja majd a meleget, a gyertya fénye bevilágítja kegyes asztalt, ahol kenyér és víz táplálja a testeket.

 

 

12. Sok nagy erejű vihar támad az elkövetkezendő időkben. Ha tanácsaimat megfogadjátok, nem vesztek el. Sose fussatok a tömegbe, ha mutatkozik a természet hatalmas ereje! Húzódjatok fal tövébe, ha utcán ér titeket! Ne kéredzkedjetek házba, pincékbe ne bújjatok el, különösen akkor ne, ha sok ember kapott ott menedéket! Sokat kérnek tőletek cserébe. Ne bánd, ha ruhád ázik, és cipődbe folyik a víz! A bajban ne hallgasd a jajveszékelőket! Lelkedet mérgezik ezek Imádkozzál Istenhez, hogy segítsen biztonságos helyre! Ne vádold Atyádat semmilyen körülményben! Ha házadat kár érte, ne a veszteséget tekintsed! Azt nézd, hogy mily sokat megőrzött javaidból az kegyelme! A vész elmúltával hamar fogj hozzá a javításhoz, és örvendj, hogy a kegyelem megtartotta épségedet!

 

13. Kegyelem alatt állsz, ha mások szállást kérnek tőled. Kegyelem hogy rászorulóknak nyújthatsz segítséget. El ne szalaszd Isten a irgalmát meghálálni! Aki házad kapuján kopogtat, mint engem, úgy fogadd! Immánuel áll előtted, én kérek bebocsátást tőled, ezt el ne feledd szélesre előtte ajtódat! Ne nézd ruháját, de tekintsd elgyötört arcát! Vezesd hajlékodba, és úgy fogadd, mint királyi vendéget. Úrrá tesz téged a kegyelem, hogy testvéredért tehetsz valami keveset. Isten méltónak talált arra téged, hogy hatalmas munkájában segítkezz. Alkalmasnak talált a szolgálatra, erővel ruházott fel, hogy az embereket gyámolítsd. Vissza ne utasítsd a kegyelmet, mert sokan lennének hálásak érte!

 

14. Ne fogadjatok el a segítségért cserébe semmit. Ti már elvettétek jutalmatokat azzal, hogy jót tehettetek. Aki a rászorulótól elfogad valamit, az nem segített. Árut cserélt csupán, akár vehetett volna a egy véka búzát. Isten szeretettel nevel titeket, és nem tekinti, hogy mit adtok érte. Ti se tegyétek! Adjatok hálát Atyátoknak, hogy rész vehettek hatalmas tervében, a lelkek hazavezetésében! Istenhez irányítottál egy embert, ha szereteteddel megszentelted. Ha teli kézzel adtál és vissza semmit nem vártál. Nem szükséges hangoztatnod, hogy Atyád nevében cselekszel. Aki érteni akarja, tudni fogja, hogy kié a te szíved.

 

 

15. Ne erőltessétek senkire a segítséget! Fogadd el tanácsaimat, ha akarod, de a másikra ne kényszerítsd döntéseidet! Észt és szívet mindenkinek adott az Atya, és azt akarja, hogy határozataitokban legyetek szabadok. Éljetek egyszerűen, de cselekedeteiteket ne hirdessétek! Elég a példa, ami mutatja másoknak az Istennek szentelt utat. Ne hivalkodjatok életetekkel! Ha értelmeddel elfogadtad, amit mondtam neked, tetteiddel bizonyítsd hitedet, ne szóval hirdesd! Akinek tetszik kegyes életed, a mintát rólad veszi le, akinek a te utad küzdelmes, azért semmit nem tehetsz. Keserű időkről szólok, de kérlek titeket, ne ijedjetek meg! Ezer hangon szól a figyelmeztetés, de alig veszitek észre a jeleket. Ne legyetek vakok, mert késő lesz bánatotok!

 

16. Végítéletben éltek. Ez azt jelenti nektek, hogy a hosszú láncra, melyben eddig mint szemek kapcsolódtatok egybe, Isten a zárat feltette. Hosszú ideig nem lesz lehetőségetek arról a helyről, ahová kerültök, testet öltenetek. Elszalasztott lehetőségeitek sokáig kísérnek majd benneteket. Hosszú ideig, sokáig - írom e szavakat -, mert ti időhöz kötöttetek mindent. Az Új Jeruzsálemben idő nincsen. Isten akaratában megszentelt boldog feladat létezik mindenkinek.

 

17. Kevesen értitek az idők jeleit. Békétlenségek szabdalják a Földet. Ember pusztít embert. Azt mondj átok, mindig így volt. Meglehet, ám most vagytok a legkegyetlenebbek. Mi látjuk idefentről a folyamatot, amelyen végigmentetek. Az ember, míg saját kezével pusztított, az ellenfélért érzett felelősséget. Hallotta a sebesült sikolyát, látta halálfélelemtől eltorzult arcát, érezte a pirosan ömlő, meleg vér szagát. Szem befogadta, lélek feldolgozta a tettet. Erő erővel állt szemben, az izmok megfeszültek és győzött az erősebb. Most gépekkel gyilkoltok. Egy feszül a gép erejével ezernek, akik tehetetlenek. Egy, aki a technika védelmét élvezi, nem érti, mi történik. Gombnyomásra indítja a halált, és következményt alig lát. Lelke az eseményt nem éli át, maga is géppé válik. A homály, amellyel magatokat körbevettétek oly nagy, hogy leállítja fejlődésetek. A jelenben a lelkiismeret már alig ébred fel. Falakat emeltetek, hogy a lélek szava tihozzátok ne jusson el. Isten lerombolja erővel e hamis védelmet, hogy a halálból kimentse lelketeket.

 

 

18. Egyszerűen írok, hogy megértsetek. Szavaimat ne mesének higgyétek! Tekintsétek egyszerű jó tanácsnak, de oly hasznosnak, mely megmenti életét az eszesnek. Isten hetvenkét órára elveszi tőletek a Napot. Hiába keresitek, azt meg nem találjátok. Egyetlen helyen sem lesz A sötétség mindent elnyel, csupán gyertya fénye Világíthat nektek. Az áldott viasz sem tölti be erejével a helyiséget, csak lángja körül észlelhet fényt a szem. Nagy félelemben lesznek akkor a hitetlenek. Akit nem támogat ebben az időben Istenbe vetett hite, az elveszett sokan megőrülnek félelmükben, mások Atyánkat átkozzák szüntelen dühükben önmaguk ártalmára lesznek.

 

19. Ti ne féljetek! Tanácsaimat fogadjátok meg! Ha házatokban ér titeket a veszedelem, onnan ne menjetek el. Tapogassátok ki az ajtókat, ablakokat, és azokat zárjátok jól be! Ne engedjetek be senkit sem ebben az időben! Akiken eddig segítenetek kellett, az meglelt titeket. A három napos sötétség már nem ennek az ideje. Az a gonoszság erejének ideje, de ne feledjétek, hogy Isten biztonságba helyezi juhait. Tanácsomat fogadjátok el, és ne nyissatok ajtót senkinek! Apátok, anyátok, fiaitok hangját ha halljátok, ne engedelmeskedjetek! Gondoljatok Istenre. Immánuelre! Igazi családotok megőriz titeket, a földi elveszejthet. tudjátok, kikkel éltetek. Aki kívül rekedt, úgy kellett lennie!

 

 

20. A három sötét napon megszűnik az idő. Események érzékelhetők más nem. Azt gondoljátok, hogy nem is ezen a Földön vagytok! Jól hiszitek! A Menny és a Pokol egybeforr, egymással két világ ütközik meg. A fenn és a lenn. A hatalmas energia lassan ereszkedik le, különben elégetné testeteket. Ezeket a napokat mindenki máképpen éli meg. Lelketek minősége szerint részesültök kegyelemben. Kényszerítve lesztek arra, hogy önmagatokkal szembenézzetek. Láttok akkor is, nem akartok. A világot nem észlelitek, csak saját lelketeket.

 

21. Tekintsetek cselekedeteitekre! Ma este vizsgáljátok napotokat Úgy tekintsetek magatokra, mint filmbéli szereplőre! Így tesztek azokon a napokon is, amikor az Atya kényszerít titeket erre. Ne várjatok az önvizsgálattal az ítéletnapig. Most tegyétek meg, hogy a tükörbe néztek erősen. Kevés idő még adott a jóvátételre. Kezdjetek hozzá használjatok ki minden percet, amit még idelenn tölthettek! Hogyan­hogyan? - ezt kérdezitek.

 

22. Ne kérdezzetek, cselekedjetek! Válasszátok a nehezet, a küzdelmeset! E két szóba mindent belefoglaltam, ami szükséges. Aki sokat kérdez, nem akarja látni a lényeget.

 

23. Adjatok időt magatoknak az elmélkedésre! Megtanítalak benneteket, miként tegyétek. Ne gondoljatok bonyolult dolgokra. Sok úgynevezett mester jár a világban, és a nyugalmat árulja. Azt mondják ezek, hogy megtanítanak a csendre jó pénzért benneteket. Minek azt megtanulni, amit születésetek óta ismertek? Hiszékenységetek a sötét utcákba vezet titeket. Azért fizettek, amit magatok is tudtok, de nem akarjátok cselekedni. A csend szeretete veletek együtt született. Lelketek mélyén hordozzátok Istent, aki a semmin keresztül üzen nektek. A csendben nincsenek hangok, érzések, a csend tökéletesen üres. A csend az Atyával egy, mert nem akar más lenni, mint lényege, amely az Isten. Az Atya akaratát a tökéletes csendben megismerheted. Ha teljesíted, békéd és harmóniád örökös lesz. Ti idegenekhez mentek tanulni, nem Istenhez. Áltanítóktól kérdezitek, hogy mi a jó nektek. Istent nem kérdezitek, mert tudjátok, hogy a feleletet megkapnátok. A válasz nem kell, mert nehéznek tartjátok a cselekedetet. Küzdeni nem szerettek, inkább magatoknak mást kerestek. A békét így sosem lelitek meg. A küzdelmet nem vállaljátok, a kudarckor másik bálvány után néztek. A módszerben a hiba - gondoljátok -, és a megoldást tovább kutatjátok. Ne csapjátok be lelketeket! Ti nem a békét keresitek, éppen ellenkezőleg! Futtok előle. Túl fáradságos az út, mely a nyugalmas rétre vezet, így inkább mennétek visszafelé.

 

24. Keressétek a harmóniát, mert nagy szükségetek lesz ezekben az időkben Isten erejére! Üljetek le és csendesítsétek el elméteket! Miként tegyétek? Ne bonyolódjatok bele az előkészületekbe! Az üléshez nem kell különleges hely, az elmélyedéshez nem szükséges szótagokat ismételnetek. Akarjatok beszélni Istennel! Az akarásban és a hitben rejlik a párbeszéd lényege. Akard hallani Atyád szavát és hidd, hogy Ő szól hozzád!

 

25. Rekeszd ki tudatodból a hétköznapok zaját! Amint leülsz, napi feladatod eléd tornyosulnak. Piaci kofákhoz hasonlóan kiáltoznak. Mind akarja eladni. Kínálják eléd a feladatokat, hogy azokat mielőbb teljesítsed. Utasítsd el ezeket! Először a legerősebbek jönnek, megpróbálják lekötni figyelmedet. Nem is veszed észre, és már töröd a fejed, miként végezd el. Küldd el a gondolatokat, mert magad adtál ezeknek. Te vagy uruk, senki más. A tudatoddal magad alkottad meg e furcsa népeket, akik felemésztik erődet. Ne hidd, , hogy megszabadulni ezektől lehetetlen! Tudd, hogy te teremtetted őket, így kötelességük engedelmeskedni neked. Megteszik, ha hiszed, erőd teljes. A csendben fel fogod ismerni, hogy mi lényeges és mi leges. A harmóniában ráébredsz, hogy ami Istentől jön, amit kíván Ő tőled, azt kell elvégezned. A többit a te akaratod helyezte Eléd, és magad kiszolgálása okozza neked a legtöbb feszültséget. Az fáraszt ki titeket, amit magatok akartok Isten ellenében. Atyátok akaratának teljesítése nem járna fáradsággal nektek, mert azt Ő reátok szabta. Jobban ismer benneteket, mint hinnétek. Tudja, hogy mire vagytok képesek így az erőt és segítséget már előre elküldi a feladat elvégzéséhez Ő nem akar futóbajnokot faragni a sántából, de az épet nem is ülteti székbe. Ti gyakran ezt teszitek. Egyszer erőtöket túlbecsülitek, azt sem viszitek végbe, amit könnyedén megtehetnétek. Nem ismeritek önmagatokat, mert keveset beszélgettek a csendben Istennel.

 

26. Magatokat a cselekedeteiteken át ismerhetitek meg. Amit földi napodon véghezvittél, az mutatja meg, ki vagy te. Ha tetteiteket elemeznétek, önmagatokat kiismernétek. Ha Istennel naponta beszélnétek, vezetné cselekedeteiteket. Ez a meditáció lényege. Megismerni az Atya akaratát. Aki cserébe átnyújtja nektek a harmóniát. A gondolat, hogy fürkészed, boldoggá tehet. Az Atya akaratának teljesítése jelenti a sikert. Már a megvalósulás felé vezető úton boldog lehetsz. A szándék áldást gyűjt a későbbi cselekedetre.

 

27. Miként tehettek különbséget tetteitek között? Amely sikerrel végződött, más nem lehet, mint Istentől megszentelt. Ami kudarcot hozott azt táplálta saját akaratod. Az eredményt ne földi szemmel nézzétek! Örülne a jelesnek az a diák, aki puskából írta dolgozatát? Ti akkor örüljetek, ha az eredményért megküzdöttetek! Akkor a tapasztalat a lelketekbe égett. Kosaraitokba, amit útravalóul következő életetekbe visztek. Így egyre többet tehettek. A teli kosárnak nagy az értéke, és minden tapasztalatnak egy a gyökere. Azért születtek, hogy felismerjétek Isten akaratának teljesítése az egyetlen lehetséges utatok nektek.

 

 

28. Teremtsetek csendet lelketekben és keressétek a harmóniában Istent! Az elkövetkezendő időkben ez a béke fog vezetni benneteket, és a harmóniában nyert bizalom megmenti lelketeket. Bízzatok Istenben! Bízni csak úgy lehetséges, ha megismeritek Atyátok természetét. Kegyes jósága felé fordítja arcotokat akkor is, amikor a legnagyobb bajban vagytok. Ha Istenre tudtok tekinteni minden körülményben, akkor megmenekültetek. Aki hátat fordít a Teremtő Atyának, az elveszett. Ne tegyétek, Immánuel arra kér titeket.

 

 

Amen.

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 17
Összes: 3176470
Hónap: 37218
Nap: 734