Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A közösség felelősségéről

A közösség felelősségéről

  2010.11.16. 18:59


 

 

A tömeghisztériáról szólok, ami hamarosan elborítja a Földet. Nem véletlenül kérlek titeket, hogy ezekben az időkben otthonaitokba csendesen húzódjatok el! Nem látjátok, mi történik, amikor sokan együtt töltitek hiábavaló időtöket. Amikor azt hiszitek, hogy kikapcsolódtok, éppen ellenkező a helyzet. Idegenek energiájával terhelitek lelketeket. Csak az a közösség szent, amely Isten nevében gyűlik össze. A elmélyedés és ima jót tesz az elmének, a hangos zene megzavarja, felzaklatja. Miért mentek oda, ahol nem tudtok megnyugodni?

 

2. Sok fiatal rombolja tudatát olyan közösségben, amely nem alkalmas a lélek építésére. Hét végén kötelezővé tettétek magatok számára a csoportos találkozást, és az időt zajban, zaklatott körülmények között töltitek el. Úgy hiszitek, hogy otthon magányosak lennétek. Többi között sincs ez másképpen. Ha nem így lenne, szobáitokba kipihenten, felfrissülve térnétek meg. Éppen fordított a helyzet. A hosszú este után fáradtan zúgó fejjel feküsztök ágyba, másnap az áldott Nap a szemeteket bántja. Alvással töltitek a délelőttöt, de a bódult álom benneteket pihentet. Agyatok még az előző nap eseményeit dolgozza fel. Gondolatok így eltöltött estétekre! Mit nyertetek belőle? Örömöt kaptál-e valakitől, s te adtál-e társaidnak figyelmet? Nem is hallottad, amit mondtak neked. Ti egymásra alig figyeltek. Ha másképpen tennétek, sok fiatal lélek megmenthető lenne.

 

3. Kábítószerekkel próbáljátok örömtelen életeteket tartalommal tölteni. A kiabáló ént nincs erőtök elcsendesíteni. Magatok ellen védekeztek bódító szerrel, mely elfeledteti veletek, hogy többre érdemesek. Sok fiatal lélek haldoklik ezekben az időkben. Sir a értetek. Látom, mint pusztítjátok magatokat, de erővel nem magam felé titeket. Csak ahhoz mehetek, aki magához hív engem azonnal megjelenek és segítek. Békét, nyugalmat hozok és megmutatom számára a sötétből kivezető utat. Ne higgyétek, hogy magányosak lesztek, ha elhúzódtok a tömegtől, a haszontalan közösségektől. Most éltek magányban, nem veszitek észre?

 

4. Te, aki kábítószert vettél a kezedbe, gondolj vissza az első esetre! ! Talán magányodban nyúltál a gyilkos szerhez? Társak vettek körbe, megmutatták, hogyan használd a bódító pirulát, vagy ereid falát a tűvel miként döfd át. Közösségben voltál, emberek biztattak a keserű tettre. Ismerd fel, hogy azokban az órákban voltál a legmagányosabb, amikor magadat nekik átadtad! A bódulatot talán velük együtt élted meg? Távol legyen! Mindegyik saját vízióiban utazott, énetek emlékei, a tudat megélt benyomásai vettek körbe benneteket. Saját csapdátokba estetek. A magány elől futottatok, de ugyanoda jutottatok.

 

5. Milyenek a ti közösségeitek? Sok akarattal teli én találkozása egy­egy alkalom nektek. Egymás közé mentek, hogy saját kedvetekre tegyetek, de haza legtöbbször csalódottan tértek. Üres kosarat hoztok vissza, mert ti is azzal igyekeztetek a vendégségbe. Kapni akartok, adni nem tudtok.

 

6. Ti fiatalok, nem éreztek felelősséget semmiért sem. Egymásra nem figyeltek, mert társaitok nem érdekelnek benneteket. Nem vigyáztok a másikra, mert nem becsülitek saját életeteket sem. Látja szemetek, hogy a mellettetek lévő elfogadja a kábítószert, de nem tesztek ellene. Legelőször ti veszitek ezt észre, de magára hagyjátok a másik lelket. Azt tanítottam nektek, hogy aki énhozzám jönni nem akar, azért semmit nem tehetek. Így van ez, mégsem mondok le egyetlen lélekről sem. Szüntelen követem figyelmemmel életeteket, és naponta adok lehetőséget, hogy kegyelmemet megismerjétek. Helyzeteket, találkozásokat adok segítségül, hogy felismerjétek, miként találhattok meg engem. Immánuel sosem mond le rólatok, ti egymásról igen.

 

7. Észre kellene vennetek, ha mellettetek szenved egy lélek. Isten megszentelte a közösséget. Azért teremtett embereket a Földre, hogy egymást segítve végezzétek feladatotokat, és megtisztulva foglaljátok el igazi hazátokat. A közösséget magányosok egymás mellett élésévé tettétek. Egy birkanyájban több az összetartás, mint közöttetek. Tekintsetek magatokba végre! Ismersz-e környezetedben fiatal lelket, aki önmaga áldozata lett a kábítószer segítségével? Ha igen, kérdezd meg magadtól, hogy te mit tettél a baj ellen? Nem kérem, hogy taposs társad kezére, ha tűt látsz benne. Nem kívánom, hogy verd ki markából a pirulát. Azzal már elkéstél, ha barátodat így látod. Azt kérdezem, mit tettél ellene, hogy a melletted élő ne jusson ide? Ha láttad homlokát felhősnek, megkérdezted-e, milyen terhet cipel? Érdeklődtél-e iránta őszinte szívvel? Tudod-e, mi körül forognak nap mint nap gondolatai? Aligha, mert akit figyelő szeretettel vesznek körbe, nem jut oly mélyre, hogy önsajnálatában beteg lelkében keressen vigasztalást.

 

 

8. Érezzetek egymás iránt felelősséget! Ezen a Földön minden lélek küldetése összefügg. Ne legyintsetek, ha a másik mellettetek szenved! Meglehet, hogy az igazságtól önmaga fordult el, de hol voltatok akkor ti, amikor az útról lelépett? Ha reggel öten indultok iskolába, és a negyedik a sarkon más irányba tér, nemde megkérdezitek, hogy hová megy. Mindennapjaitokban miért nem teszitek ezt? Alakítsatok ki Istenek szentelt közösségeket, ahol megnyugszik lelketek! Beszélgessetek, de ne csak magatokra figyeljetek! Hallgassátok figyelmesen, amit a másik mond nektek! Cseréljétek ki gondolataitokat! A csere azt jelenti, hogy nemcsak a magamét tartom az egyedüli jó útnak. Elfogadom a másikét is hasonlónak. Ha úgy látod, társad eltévedt, ne nézd tétlenül, , míg szemed elől a homályba vesz! Kiálts utána és figyelmeztesd! Ne bánd, ha neheztel! Lehet, hogy rövid időre elveszíted, de megnyugszik a lelked. Bízzál benne, hogy a jó szándékkal adott tanács megmentheti társadat! Az őszinte figyelem gyógyítja a lelket. Higgyed, hogy a melletted lévő még nem oly beteg, hogy elutasítsa a kegyelmet! Aki érdeklődéssel fordul társai felé, annak élete könnyebb. Míg másokra figyelsz, a magad baját alig veszed észre. Megtapasztalod, hogy az élet valamennyiőtök számára küzdelem. A baj százféle lehet, de az ugyanarra született. Legyőzni a nehézségeket, és a megoldásokban megtalálni Istent.

 

9. Az Atya nagyon szereti a fiatal lelkeket. Nagy lehetőséget még ezen utolsó időkben a tapasztalatszerzésre. Ébredjetek nap nap úgy, hogy felelősséget éreztek egymásért, és ennek a világnak sorsáért! Utasítsátok el a kábítószereket! Ha szenved a lelketek, kérjetek segítséget egymástól! Hogyan tegyétek? Nem kell mást tennetek, csak kinyitni végre a szemeteket. Lásd meg, ki nálad szerencsétlenebb! Menj oda hozzá és beszélgess vele! Ne kicsinyeld baját, inkább a magadén nevess! Oszd meg vele a te problémádat is, így gondolataitokat kicserélhetitek. Ne képzeld, hogy a baj így a fejetek felől elment! A cselekedetet nem helyettesíti semmi sem, de lelketek megkönnyebbült, és e kegyes érzelem felemel. Bízzatok benne, hogy ahol két ember teljes lélekkel hallgatja egymást, közöttük vendég vagyok! Segítek a segítőknek. Aki ad, annak én is adok.

 

10. Építsetek közösséget, ahová szívesen mehetek. Hívjatok magatok közé, mert mellettem bánatot nem ismernek a lelkek! Szeretem a vidámságot, a hangos nevetést és a csendes elmélkedést. Hallgassatok zenét, amely valóban dallam. A jó zene gondolatokat ébreszt. Ti leginkább a zajt szeretitek, a monoton zörgést képzelitek zenének. Legyetek igényesek, Isten nem azért adott fület nektek, hogy azon mindent beengedjetek! Legyetek válogatósak, mint akik tudják, hogy Istennek fontosak! Ne fogadjátok el a szemetet, ha mellette kincset is lelhettek!

 

11. Zenéljetek magatok is! Ha nincs hozzá tehetségetek, faragjatok verseket! Ha ehhez sem éreztek kedvet, vegyetek a kezetekbe jó könyveket! Ne múlassátok az időt, hanem töltsétek meg értelemmel! Ha társaságra vágysz, légy magad is a közösség építőköve, ne csak jelenléteddel, figyelmeddel is szenteld meg a többieket!

 

12. Vizsgáld meg a társaságot, ahová jársz, és kérdezd meg magadtól, nevezhető-e szentnek! Úgy mondj ítéletet, hogy ezzel magadat is jellemezted! Ha megvontad a mérleget, gondolkodj tovább! Válaszd a magányt, vagy építs új közösséget, ahol valóban megpihennek, és erővel telnek el a lelkek!

 

13. Hatalmas tömeg gyűlik össze a világ minden pontján ezekben az időkben. Akik nem tanultak meg a Teremtő Atyával kapcsolatot teremteni, nem tudnak házaikban nyugodtan lenni. Félnek otthonaikban, így tömegesen az utcára mennek. A tömegnek érdekes a természete. Az ember erősnek képzeli magát benne. Azt hiszitek, ha testekkel vagytok körbevéve, benneteket baj nem érhet. Tévedtek. Semmitől tudjátok egymást megvédeni, de annál többet tudtok ártani.

 

 

14. Tömegben az ember hasonlít a csordára. Ha az egyik állat valamitől megriad, izmai megfeszülnek, és menekülni kezd. Viszi előre ösztöne, mely létéért remeg. A csorda hömpölyögni kezd, és útját nem állhatja semmi sem. A rémült állatok eltaposnak mindent. Ti is így tesztek. Ha egy a tömegben kiabálni kezd, izgalma többire is átterjed. A körülötte állók talán csillapítani akarják, de a messzebb lévők nem hallják, rémült kiáltozást. A félelemnek nagyobb az ereje, mint az észnek. A tömegben nem tudtok gondolkodni, csak sodródni. Ha bekerültök a közepébe, elvesztetek.

 

15. Az utolsó időkben ne menjetek a tömegbe! Ott védelmet nem nyerhettek. Akinek mankóra van szüksége, adhat-e támaszt az épnek? Hallani fogjátok televízióban, rádióban az utasításokat, hogy tereken, nagyobb utcákon gyülekezzetek, és hallgassátok, amit mondanak nektek. A városokat hangosító berendezéssel felszerelt gépkocsik járják, és arra figyelmeztetnek, hogy ne maradjatok egyedül házaitokban! Ne hallgassatok ezekre! Az Atya fogja minden egyes gyermeke kezét, és nem engedi, hogy elvesszetek. Maradjatok otthonotokban, gyújtsatok gyertyát és imádkozzatok! Nem baj, ha lakásotokban villanyt nem gyújthattok. Elegendő nektek a viasz kegyes fénye. A tereket hatalmas generátorok világítják meg, a tömeg mégis sötétségben lesz. Elborítja félelem. Mit ér a fény, ha a tudat retteg? Ne aggódjatok sötét otthonaitokban! Imával világosságot teremthettek, ebben higgyetek!

 

 

16. Ne menjetek oda, ahol a tömegeknek osztják az élelmet! Sokat kérnek tőletek egy rossz falatért cserébe. Gondoskodjatok magatokról re! Tartsatok otthon elegendő cukrot, sót, lisztet, és nem fogtok szükséget szenvedni semmiben. Sokat ne tároljatok semmiből sem, mert elveszi azt, ami titeket nem illet. Fogyasszatok már most egyszerű ételeket! Keveset egyetek, éppen annyit, ami csillapítja éhségeteket. Egészséget nyertek ezzel, és a keserű időkben nem szenvedtek egy pillanatot sem.

 

 

17. Ne menjetek a tömegbe, mert nem tudjátok, kik járnak közöttetek. Beszéltem nektek a kísértő lelkekről. Már egynek is nagy az ereje, képzeld el, mily hatalmas lehet több ezernek! Fekete felhőként veszik ezek körbe a tömeget. Ne feledjétek, hogy aki bízik Istenben, nincs szüksége máshol keresni menedéket, mint Őbenne! Istent miként lelhetnéd meg a jajveszékelők között?

 

18. A kétségbeesett emberhez csapatostól érkeznek a kísértő lelkek. Sugallataikkal még több félelmet ültetnek lelkébe. Nem engedik gondolkodni a szerencsétlent. Úgy képzeljétek el a gonosz lelkeket, mint piócát, mely vérrel teli gazdát keres életéhez. A kísértő lélek a Föld közelébe érkezve igen erőtelen. Nem ez az igazi lakhelye, így léte itt bizonytalan. Erősen figyel, hogy világotok hangzavarából kiszűrje azt, ami megmaradásához szükséges. Ha bánatot, fájó sóhajt, hitetlenséget, haragot érzékel, erőre kap.

 

19. Tedd kezed a porszívócső végére és indítsd be a gépet! Vákuum keletkezik, mely magához vonzza kezedet. Hasonlót érzékel a kísértő lélek is, és azonnal a gondolat elindítójánál terem. Nem számít, hogy a távolság közöttük több ezer kilométer. Idő és tér esetükben nincsen, mert e Föld törvényeinek alá nem rendeltettek. A kísértő lélek csápjai segítségével belekapaszkodik az embert körülölelő fénytestbe, amit ti aurának neveztek. A karmok belefúródnak az emberi burokba, ahonnan azonnal energiát vesznek le. Piócaként szívják azt az áldott és éltető energiát, mit Atyánk nektek azért ád, hogy beteljesítsétek akaratát. Így fecsérlitek el haszontalanul az isteni erőt, amit kegyes Urunk csak nektek szánt.

 

20. Ha rossz gondolatokat szültök, gyermekeitek nem mások, mint az ocsmány kísértők lesznek. Nem elégszenek meg azzal, hogy belőletek energiát nyernek. Kapaszkodnak, semmiképpen nem akarnak elveszíteni titeket. Sugallataikkal gúzsba kötnek benneteket, gondolataitokat a rossz felé terelik. Ha engedelmeskedtek nekik, örülnek, egyre terebélyesednek. A mélybe húznak titeket és megmérgezik életeteket.

 

21. Az utolsó időkben a tömeget, melyet a félelemtől eltorzult emberi lelkek alkotják, hatalmas felhőben kísérik a sötét lelkek. Egy-egy embert több száz is körbevehet. Ezek a körülöttük lévőkre is igen veszélyesek, mert nagy erejük lévén befolyásolják környezetüket. Hatalmukat vendéglátójuktól nyerték. Elengedni nem szeretnék, és arra késztetik, hogy személyével, cselekedeteivel másokat is lefelé vigyen.

 

22. Az utolsó időkben ezek az emberek akarnak hatalmat nyerni felettetek. Megmondják nektek, hogy mit tegyetek, hogyan gondolkodjatok. Megszabják, mikor, hová mehettek. Ha nem engedelmeskedtek, fenyegetőznek. Isten fiai kirekesztetnek a végső időkben. Ne bánjátok egy percre sem! Inkább örüljetek, mert így menekültök meg.

 

23. Legyetek szemfülesek! Lássátok meg a kísértő lelkeket az önmaguk jelölte vezérek mellett! Okuljatok példájukból, és magatokhoz ne hívjatok egyet sem! Ha helytelen gondolkodással ezt már megtettétek, kérjetek segítséget tőlem! Imádkozzatok, hogy szabadítsalak meg ezektől titeket! Ima után cselekedjetek! Figyeljétek gondolataitokat, és ne engedjetek szabad utat egyetlen rossznak sem! Pusztítsátok ki tudatotokból ezeket, hogy életetek áldással teli legyen!

 

24. A kísértő lelkek az Istennel eltelt elmét nem szeretik, azt kerülik. A békés tudat örömet bocsát ki környezetébe. Mint lágy fuvallat, kellemes, halk zene, úgy áramlik a világba a kegyes gondolat. a kísértők sietve menekülnek. Csápjaik tehetetlenül csüngenek, karmaik képtelenek kapaszkodni a fénybe. Az Atyával eltelt lélek hasonló a tükör felületéhez. Simasága nem ad kapaszkodót a rossznak. Fénye elvakítja a kísértőket, azok nem érzik jól magukat a közelében. Védjétek meg magatokat, feladatotok ez nektek. Bármi történik veletek, mindig a jót keressétek! Jót mindenben találtok, mert Isten minden létezőben. Az események elindítója és célja is Teremtő Atyátok, ha Őt meglátjátok, az örömbe eltalálhattok hallgassatok rám és ne féljetek sohasem. Atyátok élni, és nem pusztulni küldött erre a Földre.

 

 

25. Imádkozzatok minden körülmények között, és töltsétek meg tudatotokat bizakodó gondolatokkal! Adjatok magatoknak lehetőséget, Isten kegyelmét megismerhessétek. Atyánknak nincsen szüksége, hogy hatalmát megmutassa nektek, mert Ő ismeri önmagát. Nektek lényeges, nagyon fontos Isten jóságának elfogadása.

 

26. Halálesetek következnek be, melyeket ti tragédiának neveztek. Ne saját céljaitok, vágyaitok szerint nézzetek mindent! Fájdalmas lehet a szeretett személy elveszítése, de kérdezd meg bensődben őt, vajon mit üzen neked! Maradt volna-e még e Földön szívesen? Ne tartóztassátok erővel a menni készülőket! Ne sirassátok önmagatokat, mert önzésetekkel társaitoknak kárt okoztok! Ha Isten úgy döntött, hogy neked maradnod, s a másiknak mennie kell, miért nem fogadod el? Atyád jobban tudja, mint te, hogy mi szükséges a lelkek fejlődéséhez. Örülj, ha társad tanulóidejét befejezhette! Reméld, hogy érdemei kegyes helyre emelték!

 

227. Forduljatok az élet felé, míg e Földön tevékenykedtek! Kérdezzétek Istent: Uram, mit tehetek még, hogy méltó legyek a kegyelemhez, mellyel megajándékoztál engem!

 

28. Legyetek pusztítói a kísértő lelkeknek! Minél több jó gondolattal töltöd fel elmédet, annál több fényt bocsátasz ki környezetedbe. A fénytől rettegnek a kegyetlenek. Saját fényeddel másoknak is szabadítója lehetsz. Békédhez közel húzódnak azok az eszesek, akik a jó példát képesek követni. Erődet látva törekedni kezdenek a kegyes életre. Ha erejüket megfeszítik, a magukhoz hívott kísértőket elkergethetik. Szabadulásuk után maguk is a fény teremtői lesznek, és újabb követőkre lelnek. Ne várjatok különleges segítségre, égi jelenésekre szabadulásotokhoz! Legyetek egyszerűek! Akarjatok ma megtisztulni és tegyétek!

 

29. A bibliai időkben kezemet az áldást kérő fejére tettem, és ennyit mondtam: Akarom, tisztulj meg! Az ártó lelkek azonnal elhagyták a segítséget kérő embert. Hittem, hogy a jó bekövetkezik, így más nem történhetett. Higgyétek ti is ezt, és másképp nem lehet! Ne várjátok személyes eljövetelemet! Higgyétek, hogy amikor hívtok, megjelenek lelketekben! Ez több, mintha egyszer találkoznátok velem. Mindig jelen lehetek, ez az utolsó idők nagy kegyelme.

 

30. Ne szalasszátok el a lehetőséget, ha érezni akarjátok jelenlétemet! Nem én vonom meg Magam tőletek, ti nem kerestek igaz hittel engem. percben, amikor reggel kinyitod a szemed, hívd Immánuelt! más gondolatot küldj elmédből el! Engedd be az érzést, amely lelkedben! A béke és harmónia magam vagyok benned. Tekintsd isteni ajándéknak, hogy meghallgattam kérésedet, és azzal meg, hogy nem veszítesz el napod többi percében sem!

 

31. Az élet küzdelem. A harmóniáért és békéért meg kell harcolnod, ha eleget gyakorolod, az eredmény nem marad el. A megszabadult lelkek már nem küzdenek. Békéjük önmagukban létezik, mert Isten Tálja bennük szüntelen. Az Atyában élnek minden percben.

 

32. Gyakoroljátok a békét és a harmóniát! Ne csak izmaitokat fejlesszétek, lelketekkel is tegyétek ezt meg! Legyetek a fény gyermekei alkossatok közösséget, és szorítsátok ki a világból a kísértő lelkeket. Ha többen volnátok, alig jutna számukra hely. Ha mindnyájan a fény gyermekei lennétek, ez a világ nem pusztulna el.

 

Ámen.

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3091791
Hónap: 14782
Nap: 710