Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A meditációról

A meditációról

  2010.11.16. 19:07


 

 

Az élet fogalmak összessége. Fontos, hogy gondolkodjatok ezekről mert az eljövendő időkben vezethetnek titeket. Menjetek belső szobáitokba, és meditáljatok szavaimon! Ha megteszitek, életetek kedvező fordulatot vesz. Felismerésre ébredtek, és Atyám vezetésével eljuttok az Új Jeruzsálembe.

 

2. A fogalmak segítenek gondolataitokat teljesen átalakítani. Utolsó tanításaim ezek. Kétezer évvel ezelőtt Izráel lankáin ezrek hallgatták szavaimat. Kevesen fogadták meg Igéimet és tudom, hogy most is így lesz. Atyámhoz fordulok ezekben az időkben, és elmondom Neki, hogy mindent megtettem értetek. Most ti következtek! Segítségemmel visszatérhettek a Mennyei Hazába, ahonnan kiestetek. Kezembe kapaszkodva az út csodálatos nektek. Küzdelmeteket mindig eredmény követi. jobban igyekeztek, annál nagyobb csodákat élhettek meg. Akarjatok a Mennyei Atyában lenni és tőlem békességet venni!

 

3. Gyönyörűvé teszem napjaitokat, ha velem járjátok utatokat. Örülni fogtok mindennek, arcotokat a mosoly sosem hagyja el. Magasra emellek titeket, és embereket gyűjtök körétek, akik maguk előtt példának tekintenek. Hatalmat adok nektek, a legnagyobbat, mit földi ember viselhet. Az önmagatok felett uralkodás művészetét tanulhatjátok meg. Életetek hajója nem hánykolódik többé vágyaitok, terveitek tengerében. A nekem szentelt lét csendes, csónakotok könnyedén siklik a vízen. Kormányozzátok be hajótokat a nyugalmas öbölbe! Ne ijedjetek meg, ha eleinte erősen kell eveznetek! Csak a célt nézzétek, a sziklák által körbeölelt békés medret! Higgyétek, hogy elérkezhettek ide, hely örökségetek! Ne engedjétek, hogy elvegyék tőletek, ami megillet. Ne mondjatok le a mulandóért a legnagyobb jóról!

 

 

4. Teremtsetek belső szobáitokban csendet! Üljetek le kis oltárotok elé, és mondjatok el egy kegyes imát! Éljétek át minden sorát! Mondjad, zengjed Istenednek: Mi Atyánk, Ki vagy a Mennyekben... Emeld fel szívedet jóságos Teremtődhöz és örvendj, hogy oltára előtt tölthetsz néhány percet! Hidd, hogy Előtte állsz, mert Ő valóban lát, érez, hall téged. Teljes figyelemmel fordítja feléd fejét. Teljes szeretettel hallgatja gyermekét.

 

5. Mondd tovább az imát: Szenteltessék meg a Te Neved. Isten felemeli Önmagát a Szent Lélekkel eltelt lélekben. Legyetek szentek, mindent örömmel tegyetek, cselekedeteiteket ajánljátok fel Istennek! Ha imádkozol, a fohászban legyél szent, érezd át Atyád szentségét önmagadban!

 

6. Jöjjön el a Te Országod, legyen meg a Te Akaratod, amint a Mennyben, úgy a Földön is! - Ez legyen az ima leghangosabb sora! Engedd át magad Istennek, hadd tegye azt veled, ami a legjobb neked! Érezd át a teljes bizalmat, mely a legjobb orvosság minden bajodra! Nyújtsd lelkedet Istennek, és fogadd el az áldást, mit viszonzásul kapsz Tőle!

 

7. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma! zengjed, és gondolj az örömre, a békére, mint éltető erőre!

 

8. Bocsásd meg a mi vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek! És ne vígy minket a kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Amen. Szabadok vagytok valamennyien. Magatok kötöztétek meg kezeiteket a bűnnel, de higgyétek, hogy a Szabadító nem hagyott el titeket. Engedjétek, hogy vezesselek benneteket, és a kötelek önmaguktól oldódnak le.

 

9. Üljetek az oltár előtt csendben! Halkítsátok le kiáltozó elméteket! Küldjetek el magatoktól minden gondolatot, ami a Földhöz köt titeket! Ne engedd, hogy tudatod megzavarják a világi dolgok! Zárd ki belső szobádból a sivalkodó gyermekhadat! Csukd be ablakaidat, hogy ne halld kiáltozásukat! Tudd, hogy értük cselekszel! Amit belső szobádban elvégzel, hasznukra teszed. Lecsendesített tudatoddal békésen, harmóniában végzed majd feladataidat. Megelégszik akkor a nyüzsgő gyerekcsapat. A jól elvégzett munka öröme visszahat elmédre, és újabb áldást hoz fejedre. Fényözönben élhetnétek, ha tanácsaim szerint cselekednétek!

 

10. Ne higgyétek, hogy különleges, amit tesztek! Ne végezzetek nagy előkészületeket! Ne mutassátok fennen, hogy belső szobáitokba mentek! Egyszerűen tegyétek! Üljetek le, és legyetek csendben!

 

11. A tudománnyal igen elferdítettétek a meditációt. Sokan hangoztatják, hogy mesterek kellenek, akik titeket vezetnek. Egy a mester: a Mindenható Isten.

 

12. Ne bonyolódjatok érthetetlen fogalmakba! A meditáció egyenlő csenddel, többet erről gondolkoznod nem kell. Mikor elcsendesedtettek, többet magyarázni nektek nem kellett. Miért nehezítitek dolgotokat? Legyetek csendben és gondolkodjatok, ez a meditáció. Akik ennél többet magyaráznak, sokat ártanak. Ne legyetek bizonytalanok, mert rosszul jártok! Higgyetek Immánuelnek! Ha valamennyietek szívébe beleültette a Szent Lelket, mely a csendben tevékeny. Minden ember kötelessége, hogy e forrást meglelje. Ne mulasszátok el a lehetőséget, keressétek a békességet! Ne higgyetek a bonyolultban, keressétek az egyszerűséget!

 

13. Minden alkalommal egy fogalmat kutassatok lelketek csendjében! Az elmélkedést ne kössétek időhöz, mert ez a fogalom nem létezik bensőtökben. Addig légy benső szobádban, míg szükséges. Lehet egy óra, és örömmel lehet néhány földi perc. Az eredmény a lényeges. Békés szívvel és örömmel térj vissza a Földre, ha befejezted! Csak így érdemes, célod ekkor érheted el.

 

14. Istent nem csaphatod be. Ha nem akarod Őt hallani, ám legyen! A maga sorsát alakítja a Földön minden ember. Ne menj belső szobádba, ha nem tudsz teljes figyelemmel Atyád felé fordulni! Akkor érzed lényedet zaklatottnak, akkor kellene leginkább a csendes szoba. Ám jajongó lélekkel nem léphetsz be oda. Ha nem tudsz elcsöndesedni, Atyádat kérd, hogy segítsen! Engedd, hogy megfogja kezed és szelíden vezessen!

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3087459
Hónap: 15874
Nap: 745