Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az idők jeleiről

Az idők jeleiről

  2010.11.16. 19:06


 

 

Vegyétek észre az idők jeleit! Ne járjatok vakok módjára, hiszen Atyám adott nektek szemet!

 

2. Az utolsó időkben mindent a pénz határoz meg. Az embert mint disznókat súlyra mérik. Egy lélek annyit nyom a mérőedényben, amennyi a pénze. Egészen elvakított titeket a Mammonért vehető hatalom. Valamennyien uralkodni akartok. Azért imádjátok a vagyont, rangsorol. Gazdagok töltik be a fontos társadalmi pozíciókat, ők vezetik a gyárakat, állami intézményeket. Hatalmuk segítségével még több pénzre tesznek szert, melyet újból helyük megtartására használnak fel. Aki egyszer megkóstolta az uralkodás ízét, nehezen engedi el.

 

3. A pénz jó. Az energia szellemét testesíti az anyagi világban meg. Ti nem ismeritek az energia természetét, ezért legtöbben magatok fölébe helyezitek vagy megvetitek. Mindkettő helytelen. Nem ismeritek mértéket. Nem tudjátok, mi az elegendő, mennyi a szükséges. Ha energiát jól hasznosítanátok, nem szűkölködnétek, nem dúskálnátok.

 

 

4. Az anyag engedelmeskedik a szellemnek, mert a tudat a szülője. A szabad tudatban akadály nélkül áramlik az energia. Ez vízhez hasonlatos. Betölti a legkisebb sarkot is, hol hiányt észlel majd tovább halad onnan, ahol már nincs számára hely. Akkor használod jól, ha minden ajtaját előtte megnyitod, és a hömpölygő ár mögött nem csukod be a kaput.

 

 

5. Képzelj a házad tövébe vízimalmot! A hegy oldaláról lefolyó kis patak meghajtja az őrlő kerekeket, melyek búzát törnek. A gabonából háziak kenyeret sütnek, miközben a víz tovább csörgedez és táplálja a lentebb élőket.

 

6. A patak a hegy tetejéről ered. Isten a forrása ennek. Megállíthatatlanul hömpölyögne az energia, ha nem akadályoznátok útját szüntelen. Kétféleképpen teszitek ezt. Ha nem hisztek létezésében, úgy cselekedtek, mint a molnár, aki a patak mellé szélmalmot épített. Nem bízott a víz erejében, így az őrlőkerekeket a szélnek rendelte. Ám a hegy eltakarta a ház elől a fuvallatot, és a malomkövek nem mozdultak meg. Ha nem hisztek Isten energiájában, mely mindenkinek megadja, ami szükséges, igen keserű az életetek. Ismerem az örök elégedetleneket; akik többet akarnak, mint kaphatnak. Az ilyenek folyton másokat lesnek, figyelik, hogy azoknak miből telik mindenre. Gondolataikat az irigység, a harag tölti ki. Javaikért hálát nem éreznek. Kevéssé becsülik magukat, annak sem örülnek, amit kínkeservesen szereznek meg. Még többet, ez a jelszavuk ezeknek, és sok erőfeszítést tesznek, akarásukat mégsem kíséri siker. Nem bíznak Istenben, nem látják a házuk mellett folyó eret.

 

7. Mások meghallják a víz csörgedezését és merítenek poharukba. Megízlelik és látják, hogy jó. A kis folyó mellé házat építenek, és egyre több kenyeret sütnek. Esznek, megelégednek, de félnek, hogy másnap majd hiányt szenvednek. Rettegnek, hogy a forrás eredője elapad, és elveszítik javaikat. Ekkor gátat építenek, és elkerítik maguk számára a vizet. Rosszul teszik ezt.

 

8. Az energia intelligens. Önmagát táplálja, irányítja, felismeri, léte hol szükséges. Emberek meríthetnek belőle, de nem rendelkezhetnek felőle. Isten dolga az. Aki magának a szükségesnél többet akar, kárt szenved. A tele edénybe tejet ne öntsetek, mert az asztalra kerül a felesleg! Ebek nyalják azt onnan fel, ahelyett, hogy másik korsót töltött volna meg. Ne akarjátok mások elől elrekeszteni a forrást, mert a víz a gát mellett is utat talál! Elhagyja medrét és ház9dat elkerüli.

 

 

8. Lássátok magatok előtt a hegytetőt, melynek tetejéről az éltető energia forrása ered. A hegy hatalmas legyen előttetek. Tetejét hó fedi, lankáit fenyvesek szegélyezik, máshol napsütötte rétek övezik. Érezzétek, hogy az óriási szikla jó. Nevezzétek a bizalom hegyének, és napközben innen merítsetek, ha félelem ébred bennetek! Legyen hatalmas Isten iránti bizalmatok! Képzeld el a hegy oldalában meghúzódó házakat, és hidd, hogy a tiédet is ezek közé építetted! Lásd, amint a szelíd patak megállíthatatlanul hömpölyög az épületek oldalánál, és minden apró malom kereke vígan pörög! Valamennyi egyformán részesül az éltető vízből, szárazon egy sem áll. Légy boldog és tudd, hogy igazat szólok! Bízzál Isten erejében, és nem marad el eredménye! Isten

 

 

megjutalmaz hitedért.

 

10. A jutalom nem azt jelenti, hogy feléd fordítja a vizet. Sosem vonta meg azt tőled. Segít felismerni, hogy te magad miként építettél gátat. Szelíden vezet, hogy az akadályt saját kezeddel bontsd le.

 

11. Ne várjátok Istentől, hogy hibáitokat Ő hozza helyre! Erőt kérjetek, hogy magatok tegyétek ezt meg! Amit egyszer erőfeszítések árán megjavítottatok, arra jobban vigyáztok. Ha szerelőt hívtok, kevésbé jól jártok. A mester tudja, mi a baj kulcsa, ám ha könnyedén átnyújtja nektek, tapasztalatot nem nyertek. A verítékes munka hozza a jó gondolkodást, mellyel legközelebb elkerülhetitek a hibát.2. Használjátok jól Isten energiáját! Bízzatok benne, hogy erőfeszítésetek gyümölcse minden nap megterem! Ne dolgozzatok a semminek! Munkálkodjatok örömmel, és a nap végén szüreteljetek! Nézz feladataidra, bárhová is helyezett az Atya!

 

 

13. Ha portás vagy, tekints szét a reád bízott javakon hajnalban! Adj hálát Istennek, hogy segítségével megőrizhetted az előtted lévőket! Gondolj azokra, akik figyelmedből részesültek! Talán tudnák-e használni a gépeket, amit rongálók keze emésztett meg?

 

 

14. Ha seprűt, lapátot adott kezedbe Isten, tudd, hogy fontos küldetést teljesítesz! Tevékenységed eredményeként megtisztultak a helyiségek, amiket emberek verítéke tölt meg. Gondolj reájuk, halld halk sóhajukat, amint munkájuk fölé hajolnak! Légy hálás Istennek, hogy megteremthetted számukra a legmegfelelőbb körülményeket!

 

15. Ha bolt pultja mögött állsz, nap végén gondolj örömmel azokra, akikért szolgálhattál! A te kezed adta családok asztalára a kenyeret, tejet. Magad csomagoltad, amiket a háziasszonyok otthonaikba vittek. Munkád eredménye elkíséri otthonaikba őket.

 

16. Ha gyár futószalagja mellett állsz, gondolj ugyanerre! A parányi alkatrész, amit kezed tesz helyére, működteti a gépezetet. Nagyon fontos, amit végzel, hiszen nélküled a készülék nem működhetne. Ha nem jól teszed dolgod, elnémul a magnetofon, nem működik a vasaló.

 

17. Ha állatokat nevelsz, hogy más testeket táplálj húsukkal, teljes lélekkel tegyed! Becsüld meg a jószágot, etesd, itasd, hogy hiányt ne szenvedjen! Tartsd tisztán, és adj neki annyi helyet, hogy léte állathoz méltó legyen! Gondolj azokra, akiket majd húsával táplál! Sok életért tett így felelőssé téged Isten. Képzeld, hogy legyengült beteget erősített meg a baromfi, mit a te kezed nevelt! Hidd, hogy síró gyermeket vigasztalt meg a pohár tej, amit udvarodról vittek el!

 

18. Valamennyien nagyon fontos küldetést teljesítetek. Isten előtt egyelő a munka és igazságos tanítóként osztályozza. Azt tekinti Atyátok, hogy a feladatot miként végeztétek. A szándékot jutalmazza az eredményben. Legyetek becsületesek és a jót a jóért elvehetitek! Tegyetek sokat, és keveset kérjetek! Felesleges kérnetek. Isten látja, ha gyermekei szükségben szenvednek. Higgyétek, hogy elküld mindent idejében!

 

19. Vásároljatok tartós élelmiszereket! Tartósítószer ne érje ezeket! Vegyetek lisztet, cukrot, sót. Készítsetek a száraz kenyérből morzsát! Tartsatok otthonaitokban víz tárolására alkalmas zárható edényeket! Kamráitok rendesek, tiszták legyenek! Készüljetek azokra az időkre, amikor Isten megpróbál titeket! Ne félelemmel gondoljatok az elkövetkezendőkre! Isten gondoskodását köszönjétek meg, hogy még idejében figyelmeztetett benneteket!

 

20. Szabadítsátok meg otthonaitokat a felesleges dolgoktól! Amiket évek óta nem vettetek kezetekbe, attól szabaduljatok meg! A legszükségesebbeket tartsátok meg mindenből, és felesleges lomokért már ne törekedjetek! Kevés dísz legyen otthonaitokban! Tárgyak helyett nevetés és csöndes beszéd töltse meg a helyiségeket! Egymásnak felesleges holmikat ne ajándékozzatok! Vigyetek virágot, ha vendégségbe mentek vagy süssetek lepényt, kenyeret.

 

21. Ne keressétek a hivalkodást, ha házatokba másokat hívtok! Egyszerűen kínáljatok és keveset, ne az evés, ivás töltse ki időtöket! Beszédetek kevés legyen, hallgassátok figyelmesen, amit a másik mond nektek!

 

22. Figyeljetek a gyermekekre! Korán feküdjenek a kicsinyek, édesanyjuk pillantása kísérje álomba őket! Mondjatok mesét és énekeljetek közösen! Fontos a gyermekeknek a nyugodt otthon, hogy az elkövetkezendőkre lélekben felkészülhessenek. Adjatok nekik sok gyümölcsöt és igen kevés édességet! Felesleges a cukor, csokoládé, a zacskóból ehető ropogós élelmiszerek. Legtöbbjük értéktelen. Adjatok nekik lekváros kenyeret, színes gyümölcsöket. Kínáljátok a gyermekeket tejjel és tiszta vízzel! Tanítsátok meg a kicsinyeket a falat tiszteletére! Mutassatok példát, ne dobjátok el a felesleget! A maradéknak keressetek helyet, adjátok az állatoknak, vagy újra használjátok fel! Legyetek példamutatók gyermekeitek előtt, lelküket leginkább így védhetitek az elkövetkezendő időkben!

 

23. Gondoskodjatok az árvákról! Ne éljenek mellettetek szerencsétlenek, nyújtsatok feléjük segítő kezet! A gyermeknek nagyon fontos a szerető anyai szív. Tévedtek, ha azt hiszitek, a vér minden. Nem számít, ki szülte a testet. A szeretet számít, ami fejlődését kísérte. A gondoskodás, mely körbevette. A szem, mely féltőn figyelte.

 

24. Tekintsetek a Földön magatokénak minden gyermeket! Az utolsó időkben egyre több árva él közöttetek. Szűkös napok jönnek. Nehéz lesz beosztani a falatot, ám ha tanácsaimra hallgattok, keveset szenvedtek. Készítsétek fel lelketeket az utolsó időkre! Neveljétek a gyermekeket szeretetre! Legszebb arcotokat mutassátok feléjük, és adjatok példát nekik minden körülmények között! Ne küldjétek a kicsinyeket intézetekbe! Tartsátok magatok mellett őket, mert küzdelmes órák következnek! Akiktől Isten a szülőket elvette, lépjetek helyükbe! Fogadjátok be az árvákat, mert Isten kéri ezt tőletek! Tekintsd úgy a gyermeket, mintha méhed hordozta volna, mintha lenne veled egy test! Fektesd ágyadba, adj éhes szájának eleget! A gondoskodás felemel titeket és megtisztítja a lelket.

 

25. Az utolsó időkben látni fogjátok a Golgotát. Hatalmas keresztem kirajzolódik az égre, melyet megpillant a Föld minden nemzetsége. Egyszerűen írom le, hogy megértsétek. A háromnapos sötétséget követi e kegyes égi jelenés. A kereszt megválaszt titeket. A hittel teljesek lelkét elönti a boldog megszabadulás érzése, a kegyetlenek kínok között szenvednek.

 

26. Ezekben a percekben valamennyien lehetőséget kaptok a megtérésre. Életetek nem várt fordulatot vesz, mely Isten közelébe segít titeket. Fogadjátok el a felétek nyújtott kezet, és keressétek Teremtőtöket. Imádkozzatok Hozzá, kérjétek, hogy a hit felé irányítsa figyelmeteket!

 

 

27. Nagy veszélyben élnek a lelkek. A sötét sereg megpróbál az igazságtól elvonni titeket. A kísértések nem tűnnek veszélyesnek, éppen ezért ragadnak el sok lelket. Aki egynek enged, magához engedi a többit is, míg végül elvesz az ember. Legyetek erősebbek, mint a fekete sereg! Ne keressetek előnyöket! A legtöbben közösségben éltek. Ki nagyobban, ki kisebben, de valamennyien mások közelében végzitek tevékenységeteket. Ne engedjétek, hogy a hatalmasok benneteket a többi közül kiemeljenek! Gondolj arra, mi végre érdemelted ki a kegyet? Mérd össze munkádat másokkal és ítélj szigorúan önmagad felett! Valóban te vagy a legérdemesebb? Ne törekedjetek kitüntetésekre! Isten jutalmát várjátok, mely nem több, mint a szív békéje, ám ez a legnagyobb kegyelem, mit kaphattok Tőle. Emberek nyugalmat nektek nem mérhetnek, a kiváltságokkal a félelmet veszitek a kezetekbe.

 

28. Nehéz a kiváltságoktól megszabadulni nektek. A hatalmat nem eresztitek, mert önmagatokat féltitek. Ne mondd, hogy kis időre elfogadod az előnyöket, majd ha már rövid ideig élvezted, könnyedén leteszed. Becsapjátok magatok, ha így okoskodtok.

 

29. Ne hivatkozzatok családotokra! Hazudtok, ha azt mondjátok, házastársatokért, gyermekeitekért, öreg szüleitekért robotoltok. Isten nem várja tőletek, hogy másokért vegyetek magatokra érdemtelen terheket. A hatalmat szeretitek, a pénzt kedvelitek, ezért feszítitek izmaitokat meg. Higgyetek Istenben, aki kiváltságok nélkül is ad eleget. Segítségével megteremtheted, ami családodnak szükséges. Elégedjetek meg azzal, amit a Mennyei Atya gondoskodása elétek helyez!

 

30. Ne higgyetek a rossz nyelveknek! Mások felett ne ítélkezzetek, és ítéletet ne fogadjatok el! Alázattal éljetek ezen a Földön, és imádkozzatok a bűnösökért! Legelőször magatokért kérjétek a Mennyei Atyát, hogy láttassa meg veletek igazságát! Nagyon fontos az önismeret. Aki lelke mély vizében megmerítkezett, ritkán mond másra ítéletet. Vizsgáljátok meg lelkiismereteteket és számoljatok el bűneitekkel! Vegyétek sorra mindet, és kérjétek Istent, hogy bocsásson meg nektek! Ne álljatok a vádlók soraiba! Gondoljatok a házasságtörő asszony példájára! Azok akarták megkövezni, akik maguk is vétkeztek. A vétkeknek sok a fajtája, de egy az eredője. Isten akaratának megszegése, a szeretet parancsának elvetése. Miként szeretsz, ha ítélkezni vágyik a lelked?

 

31. Ne engedjétek be tudatotokba a félelmet! A félelem bűn, mely Istentől messzire űz titeket. Higgyetek jóságában minden körülmények között! Vezessétek azokat, akik elcsüggedtek! Legyetek só az ételben! Álljatok mindig készen a segítséghez, de kéretlenül ne tegyetek! Só nélkül ízetlen a leves, de ha túl sokat öntesz a lébe, keserű lesz. Adjatok példát a szükségben! Örüljetek, ha ti juttok nehéz helyzetbe! Atyátok oly erősnek talált benneteket, hogy általatok többeket vezet. Isten a nehézségben mutat fel benneteket, engedjétek, hogy kegyelmét mások példátokból ismerhessék meg!

 

32. Ne ragaszkodjatok az utolsó időkben semmihez sem! Alakítsátok át életeteket, hogy könnyedén hagyhassátok el ezt a Földet! Jók a barátságok, ha a szívet táplálják. Büszkén említitek, ha évtizedeken át sikerült megőriznetek egymás iránti érdeklődéseteket. Békés napok alatt nem nehéz a szabadidőt együtt eltölteni, ám a szükségben és kínban mutatkoznak meg a valódi érzelmek.

 

33. Ne lepődjetek meg! Arra figyelmeztetlek benneteket, hogy szeressétek most ellenségeiteket! Ők tartanak igaz tükröt elétek, aminek nagy hasznát vehetnétek. Forduljatok azok felé, akik átkoznak titeket! Ne csukjátok be fületeket bírálóitok előtt! Hallgassátok meg szavaikat, és belső szobáitokban vizsgáljátok meg azokat! Ha hamisat szóltak, feledjétek, ha igazat találtok mondataikban, gondolkodjatok el! Javítsátok meg magatokat, amíg tehetitek!

 

34. Oly hamisan értelmezitek a szeretetet, hogy egymással igazat nem szólnak, csupán az ellenségek. A barát inkább hallgat, ha hibát lát. Nem szívesen beszéltek, mert önmagatok féltitek. Tükörbe nézni magatok sem szeretnétek.

 

35. Tegyetek meg egymásért mindent, ami az utolsó időkben lehetséges! Ismerjétek meg lelketekét és benne Istent! Mondjátok el szeretteiteknek, hogy magatokban Atyátokkal beszélgettek. Adjátok kezükbe a Bibliát, és beszélgessetek Immánuelről minél többet! Ott leszek közöttetek és békét szerzek. Nagyon lényeges a lelki béke ezekben az időkben. Ne várjátok, hogy öletekbe hullik a harmónia! Tegyetek meg mindent, hogy e kegyes állapotba elérkezzetek! Ne engedjetek be tudatotokba semmi rosszat, ne bosszankodjatok, ne keseregjetek! Soha ne csüggedjetek! Ne lássak a szemetekben könnyet, csak örömet! Tárjátok Isten előtt hatalmasra a szíveteket, és mondjatok igent kérésére. Feleljetek a hívásra, melyet elküldött felétek!

 

36. Hamarosan új nővéri rend alakul a világban. A kegyes asszonyok dolga a lelkek mentése a Végítéletben. Az Evangélium

 

tanításai vezetik őket. Ápolják a betegeket és élelemmel látják el a szenvedőket. Az ételt Isten kegyelméből készíthetik, és víz felett is rendelkeznek. A nővérek különleges jeleket nem viselnek, és nem öltenek megkülönböztető öltözetet. Egyszerű emberek, akiket a tevékenységük szentel meg.

 

37. A nővéreket az első pillanattól fogva üldözni fogják a központi hatalom béresei. Isten ítéletét magukra veszik, akik a kegyes asszonyokat kergetik. A nővérek mellé Isten segítőket rendel, férfiak személyében. Ezek dolga, hogy a betegeket összeszedjék, a nehéz edényeket emeljék. Állj magad is ezek közé, ha Isten elhív e szolgálatra! Szükség lesz erős férfiakra, csakúgy, mint vigasztaló szavakra.

 

38. Másképp temessétek halottaitokat! Mindegy, mely felekezethez tartoztok. Lélekből temessetek, ne üres szertartást rendezzetek! Ne menj a gyászolók körébe, ha a halottat alig ismerted! Ne színházi előadásnak tekintsétek a temetői eseményeket! Sokan csak kíváncsiskodni vagy ismerőseitekkel találkozni szerettek. Kedélyesen csevegtek, régmúlt időkről beszélgettek. Ha egy közületek hátat fordít, máris újabb témára leltek. A halottra alig figyeltek. Teste már felesleges, ám lelke imát kér tőletek.

 

39. Imádkozzatok a halottakért, hogy Isten bocsássa meg bűneiket! Jót tesztek ezzel a léleknek, mely meglehet, hogy szenved. Ha boldogság öleli körbe, az ima akkor sem felesleges. Odafent ugyanezt ő is megteszi értetek, és ennek nagy hasznát veszitek. Temetésekre ne menjetek jajveszékelni! Isten jól hallja a suttogást, nem kell a kiabálás. Őrizzétek meg méltóságotokat, és ne, másoknak mutassátok fájdalmatokat! Azt vigyétek Isten elébe, mert rajtatok csak Ő segíthet. Forduljatok el a jajveszékelőktől, mert nem érdemelnek sajnálatot! Színészek ők, kik csak a közönség előtt játszanak.

 

40. Ha saját halottadat temeted, békélj meg Istennel, arra kér Immánuel téged. Ne akadályozd hazatérését feléje nyújtott kezeiddel! Ints búcsút kitárt szívvel és örülj teljes lélekkel! Ha tudnád, boldog mily hogy elszakíthatta láncait! Ha éreznéd, mily békés a lelke, hogy küzdelmeit befejezhette! Hidd, hogy a kegyelem Isten mellé emelte! Kívánhatnál-e többet szerettednek, mint azt, hogy Teremtőtök közelében lehessen?

 

41. Ha igazán szeretted a távozót, imádkozz érte! Kérd Istent, hogy nyissa meg előtte az Új Jeruzsálemet! Ne könyörögj, hogy odafent találkozhassatok! Ne anyádat, apádat lásd az élettelen testben, mert az csak a ruha, amit végre letehetett. Testvéredet tekintsd benne, a szabaduló lelket! Ne tedd reája fájdalmadat, ne kösd ide a távozót, ha valóban szereted! Szárnyaljon imád érte, hidd, hogy fohászod emeli még erősebben Isten közelébe! Gyászod öröm legyen, önmagad fájdalmát tedd Isten kezébe! Önzésed hullajtatja veled a könnyeket, ezt ne feledd! Kérd Atyád bocsánatát és fordulj környezetedhez! Nézz körül, ki szorul segítségre és tégy érte! Ha még testben élsz, feladatot kell teljesítened. Kezdj hamar munkádhoz, ne várakoztasd Istened! Tevékenykedj azokért, akik veled együtt itt élnek! Ne kiáltozz a távozó után, mert ártalmára leszel!

 

42. A temetési szertartásokat a pénz szelleme lengi körbe. Az időkben megtanultok temetni.

 

43. A testeket nem drága koporsókban teszitek a földbe, nem élő fát hasítotok fel az élettelen testnek. Lepedőbe csavarjátok halottaitokat és a sírra nem emlékműveket emeltek. A hantra fakeresztet tesztek és nem irtok rá mást, csak a nevet. Elegendő ez. A tisztesség ennyit megkövetel, de több nem kell. Imák szükségesek, melyek felemelik a lelket. Imádkozzatok és erősen nézzetek egymás szemébe! Imáitok adják át erőtöket! Az élők így támogassák egymást, a távozókat ajánljátok Istennek!

 

43. Tudnotok kell, hogy a Halál Angyala jó és kegyelmes. A távozó őrzőjével köt szövetséget, mielőtt a Földről eltávozik a test. Angyalok vezetnek titeket haza, így nincs mitől félnetek. Ostobaságotok ábrázolja a kegyes halál feketének. Rútnak is festitek, kaszával kezében. Rútak a félelemmel teljes gondolatok, az angyalok szépek.

 

 

45. A halál mindig kegyelmes. Ha az ember sokáig szenved, mielőtt elhagyná ezt a Földet, magára vessen! Kapaszkodásával vonja fejére fájdalmait, ellenszegülése okozza kínjait. Mondjátok, hogy miért szenved súlyos betegségben oly sok kisgyermek? Vállalt feladata ez. Tanítani érkezett környezetét, áldozata vezeti szüleit a tapasztalatszerzésben.

 

 

46. Ne lázadjatok Isten ellen! Fogadjátok el, amit küld nektek, és tegyetek meg mindent, hogy kérésének eleget tegyetek! Boldogan fogadjatok mindent, így bármivel találkoztok szembe, abból csak a jót veszitek észre.

 

47. A Végítéletben is élnek boldog emberek. Isten szolgái ezek, akik megőrzik békéjüket minden körülményben, mert Teremtőjük lelkét hordják a szívükben. A te szívedben is munkálkodik a Szent Lélek. Keresd Őt és szólítsd meg! Élj Benne, és már itt e Földön megtapasztalhatod az Égi Jeruzsálemet. Immánuel megáld e sorok után titeket.

 

Amen.

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3087497
Hónap: 15879
Nap: 675