Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az ima erejéről

Az ima erejéről

  2010.11.16. 19:04


 

 

Készítsetek otthonaitokban magatoknak kis imahelyet! Helyezzetek el rólam vagy Anyámról ott egy képet! Díszítsétek kevés virággal, és vonuljatok oda el! Imádkozzatok lelki békétekért és erőért Istenhez!

 

2. Nagyon fontos az ima ezekben az időkben. Az imák átalakítják a lelket és a testet. Az ima beszélgetés Istennel. Ti leginkább csak kértek. Koldusként kunyeráltok Atyátoktól, és nem veszitek észre, hogy már mindent az öletekbe tett. Legyetek figyelmesek, és először javaitokra tekintsetek!

 

3. Az imához húzódjatok el! Nem szükséges egyedül lennetek, de hangodat más ne hallja csak Isten! Ha Atyád elé járulsz, tedd a legnagyobb bizalommal! Tudd, hogy megőrzi titkaidat, és gondjaidra választ ad! Imádat ne könyörgéssel kezdd! Adj előbb hálát mindenért, amit Istened eléd tett! Bármikor járulsz Elé, nézd figyelmesen az eltelt perceket! Keresd a jót életedben, amit Istennek köszönhetsz! Ha nem találsz ilyet, magadat szégyelld! Oly vakká lettél, hogy nem veszed észre a kegyelmet? Ha nem találsz hálára okot, majd magam mondok.

 

4. Adj hálát a levegőért, mely e percben megtölti tüdődet! Ne hidd, hogy természetes, ha lélegzetet vehetsz! Gondolj azokra, akik vastüdőben fekve élnek! Géphez szegezve töltik napjaikat, az áldott Napot nem élvezhetik. Tekintsd a bénát, aki kerekes székben hajtja előre magát! Sorvadt izmai tehetetlenül nyugszanak ültében. Nézz a lábadra, és örvendj, hogy léphetsz! Lásd meg a vakot, és borulj le Isten előtt, hogy neked világosságot adott!

 

5. Ha tudnátok, mit jelent a hála, imáitokban nem jutna hely a kérésnek, csak a köszönetnek. Vég nélkül zengenétek Istennek dicsőségét, amiért rengeteg kegyelmével elborít titeket!

 

6. Járuljatok kis oltáraitok elé, és kezdjétek hálaadással az imát! A hála örömmel tölti el lelketeket, mert megláttatja a valót veletek. Nem a hiányra irányítja a figyelmet, a teli kosarat mutatja meg az éhezőnek.

 

7. Éheztek valamennyien, akik nem ismeritek fel Isten kegyelmét. A asztal körül üres tányérral keringtek, mert nem tudjátok, hogy mindenből bátran ehetnétek. Nyújtsd ki a kezed, és vegyél abból, amit Atyád neked készített! Isten bőségesen terített, egyenlően osztott valamennyieteknek.

 

8. Ha hálát adtál Teremtődnek javaidért, szerencsédért, tárd fel szívedet! Mondd el Atyádnak, mi nyomja lelkedet! Ne azt sorold, milyen sérelmek értek vagy mely kívánságaid nem teljesülnek! Isten becsukja fülét a panaszkodók előtt, azokra bölcsessége nem pazarol időt. Mond ki Uradnak, hogy abban a helyzetben, ami feldúlta lelkedet, mi bántott téged! Ha megtetted, erősen nézz magadba! Keresd a hibát gondolkodásodban, viselkedésedben! Ne a másikra mutogass, lelkedben Őszinteségedért cserébe Isten segítségével megleled a bajt. Atyád rámutat, mi a hiba.

 

 

9. Isten a legjobb fogorvos. Keresd fel sajgó állkapcsoddal. Ő megtalálja a beteg fogat, és meggyógyítja. Aki önként beül székébe, egészségesen távozhat, aki fájdalomcsillapítót szed, ostoba. A gyógyszer átmenetileg segíthet, de tudjad, hogy a szuvas fog ismét begyullad. A ` legváratlanabb helyzetben tör rád a fáj dalom, mely erősebb, mint annak előtte.

 

 

10. Ne rejtegessétek fájdalmatokat, bűneiteket Isten előtt! Valamennyien hordozzátok a Szent Lelket. A lélek igazság. Ez munkál bennetek szüntelen, így hibáitokat pontosan ismeritek. Minden kérdésedre magad adhatod meg a választ. Isten jósága segít, hogy a feleletet elviseld. Nehéz nektek önmagatokat szemlélni. Nagy igyekezettel mosolyogtok a tükörbe, de lelketek tudja, hogy hamis képet dédelgettek.

 

11. A meseíró Grimm fivérek nagyon ismerték az emberi természetet. Hófehérke meséje többet mond, mint azt sejthetitek. Ti gonosz mostohaként néztek tükörbe. Tudjátok, hogy nem vagytok szépek, de kérdeztek, hátha hamis nyugtatást nyertek. Személyiségetek les az üvegbe, de lelketek igazat felel. Haragotokban összetöritek a képet, pedig másként is tehetitek. Isten mindenkinek adott, miért nem használjátok? Ülj le mellé, és használd a szerszámokat, amiket Atyád odakészített!

 

12. Vedd kezedbe a bizalom fésűjét, és gubancold ki kócos hajadat! A helytelen cselekedetek által keltett viharok megtépáztak benneteket, de higgyétek, hogy a fésű kibontja az összetapadt szálakat. Bízzatok Istenben, aki nem tekinti éveiteket! Nem számít, meddig éltétek tévedéseiteket. A hajlott hát nehezebben viseli már a terhet, de a tapasztalás megedzette. Aki sokat tévedett, többet szenvedett, így a jóra erősebben elkötelezett. Fiatalnak könnyebb még a lelke, ha baj éri, hamar szalad szülőjéhez. Forduljatok bizalommal Istenhez, és megszépít benneteket!

 

13. Illatosítsátok magatokat a jóság rózsavizével! Öntözzétek meg arcotokat a hűs permettel! Az illatos lélekhez egyre többen húzódnak közel. A jó jóságot vonz, aki jók között élhet, a rosszra nem képes.

 

14. Szépüljetek meg Isten segítségével, mert a rútak ezekben az időkben elvesznek! Imáitok minden körülmények között meghallgatásra találnak. Az ima Isten energiája. Az ima élteti az egész Földet. Ima, ha elmélyülten dolgozol feladatodon. Ima, ha kezedbe szerszámot veszel, ha ruhádat mosod, gyermeked eteted. Az eredmény ahhoz mérten mutatkozik meg, hogy mily áhítattal tetted. Ha tevékenységetek valóban ima volna, nem létezne e Földön csak tökéletes forma. Sajnos sok hibát vétetek, mert feladataitokat nem áhítattal végzitek.

 

 

15. Mégsem elegendő, ha csupán a tevékenység jelenti az imát nektek. A lélek sosem aluszik, de nem is pihen. Isten után áhítozik szüntelen. Szelíden vezeti a személyiségedet, és halk szavával kéri, hogy keresse Istent. Engedelmeskedik a léleknek, és adjátok meg számára, ami szükséges! Hálából a harmóniába és békébe vezeti a személyiséget. A lélek ismeri az utat a személyiség nem.

 

16. Ne utasítsátok el a lehetőséget, amit Immánuel adott nektek! A Szent Lelket küldtem el e Földre, hogy megváltásotokban közreműködhessen. Bensőtökben hordozzátok ezt. Forduljatok Feléje, és élni örökre!

 

17. Ne áruljátok el a Szent Lelket, Isten arra kér titeket! Ne vegyetek magatokra hamis jelet! Örök pecsétet égettek szívetekbe, mely elpusztít benneteket!

 

18. Pokoli idők jönnek! Imádkozzatok kis oltáraitok előtt, hogy elviseljétek! Ne félelemből tegyétek! Bizonyosságot érezzetek, hogy a kegyetlen eseményeket hittel élitek meg, és nem törtök meg semmiképpen! Higgyétek, hogy a borzalmak közepette is erősek maradtok! Képzeljétek el, hogy az esőben álltok, sűrű eső és szél veri arcotokat. Érezzétek bőrötökön a jeges szelet, ám higgyétek, hogy testeteket langyos meleg veszi körbe! Hitből szőtt erős köpönyeget terít rátok Isten.

 

19. A köpeny vásznát ezekben az időkben szövitek meg. Menjetek belső szobáitokba, és kezdjetek munkához! Ne töltsétek haszontalanul időtöket! Imádkozzatok minden nap, és cselekedjétek, amiket mondtam nektek! Éljetek lassabb életet! Ha sok haszontalan tevékenységgel felhagytok, magatoknak az imára időt szakíthattok.

 

20. Építsetek szent közösségeket, ahol beszélgethettek. Istenről társalogjatok, a Bibliát adjátok egymás kezébe! Ha nincs mondanivalótok, térjetek otthonaitokba meg! Társaitok előtt nyíltan beszéljetek, a pletykát kerüljétek!

 

21. Szenteljétek meg a vasárnapot! Pihentessétek a testet, keressétek a természetet! Egyszerű ételeiteket a szabadban költsétek el! Játsszatok a gyermekekkel, látogassátok meg a távol élő időseket! Ha nem tehetitek. fogalmazzatok nekik közösen levelet! Szerszámot kezetekbe a szent napon ne vegyetek! Sürgölődjetek hat napon át, de a hetediket szenteljétek Istennek!

 

22. Vasárnap ne látogassátok az üzleteket! Hamis kívánságokat, bennetek, és felzaklatják a lelket. Az anyag nem pihentet. A kegyes természetet élvezzétek, amíg tehetitek! A levegő, a napfény és a víz kevés ideig ad már örömet. Töltődjetek fel és gondolkozzatok, mit tehettek Terráért. Többet, mint hiszitek!

 

23. Ne használjatok erős tisztítószereket! Ecettel fertőtlenítsetek, sóval fehérítsetek! A felesleget ne öntsétek a szemétre, amit lehet, használjátok újra fel! Tiszteljétek a természetet, hogy az utolsó időkben nektek hálás lehessen! A mértéktartó házakat, a kegyes közösségeket Terra megkíméli.

 

24. Legyenek otthonaitok csendesek! Nevetés hallatsszon ki ablakaitokon, ne üvöltő zene! Hallgassátok a madarakat, mert ők tudják, mi a dal! Keljetek a madarakkal és feküdjetek a tücskökkel! Tárjátok szélesre ablakaitokat, és hallgassátok a természetet! Madarak a betonrengetegben is élnek. Becsüld meg az egyszerű verebet, és reggelente örülj csiripelésének! Lénye teljes, mert élhet. Legyetek ti is boldogok, mert másra nincs okotok! Most legyetek hálásak a kegyelemért, melyben élhettek!

 

25. Fekete napok jönnek. Félelem és rettegés borítja el az egész Földet. Ha a békében nem töltekeztek fel erővel, ha nem ismeritek meg Istent, elvesztek az elkövetkezendőkben.

 

26. A jövő kulcsai a papok. Sokat tehetnek a hitért vagy annak ellenében. Nincs jelentősége, hogy mely egyházat szolgáljátok. Vallás csak egy van: Isten tökéletes elfogadása. Aki hirdeti, hogy Isten létezik, és Fia e világot megváltotta, az igazat szól nektek. Jézus földi emberként Isten akaratát cselekedte, és kereszthalálával megszabadította a bűntől a kegyeseket. Ebben az erőben higgyetek, és tartsátok magatokat örökösöknek! Az Új Jeruzsálem tagjai közé szólítalak titeket, mert azért születtetek, hogy utatok végén oda visszatérjetek.

 

27. Sokan próbálnak benneteket a jótól eltéríteni. Nagyon veszélyesek ezek az utolsó időkben. Nehéz különbséget tenni az igazság és a hamisság között. Farkasok járnak a juhok közelében, és viszik azt, amelyik nem béget. Ne hallgassatok a bajban, kérjetek segítséget! Forduljatok Istenhez és könyörögjetek, hogy ne engedjen veszni titeket! Most kérjetek, míg csendes napjaitokat élitek!

 

28. Veszélyesek a bajban a nagy hirtelenséggel alakuló új vallási szervezetek. Gondoljatok arra; ha évszázadok nem

 

bizonyultak elegendőnek a térítéshez, néhány hónap alatt ez sikerülhet? Olvassátok a Bibliát! Számoljátok meg, mily sok csodát tettem! Nekem talán hittek? Gyógyításaim ellenére keresztre feszítettek, és nem egy a bámészkodók élvezte kegyelmemet.

 

29. Nagy veszély közeleg, mert előkészítették félrevezetéseteket. Főpapok a Biblia megreformálására készülnek. Magyarázni akarják azt, amit felesleges. Helyettetek értelmezik azt, amelyhez Isten nektek adott értelmet. Ne feledjétek, mire figyelmeztettelek benneteket! Atyátok adott a gondolkodásra képességet mindenkinek. A szellemet iskolához kötötte. Iskolai végzettséged érvényesülésed, ám nem üdvözülésed útja.

 

30. Újfajta szertartások terjednek az utolsó időkben. Látszólag tűnik majd, hogy Istenhez fohászkodnak az egybegyűltek, de ha jobban figyelsz, a csalást észreveheted. Isten sosem kéri, hogy alázkodd előtte meg. Alázatot kér tőled társaiddal szemben. Belső szobádba hív, hogy kettesben legyetek. Nem kéri, hogy tömegek vallják meg Előtte bűneiket. Ismer minden egyes embert, de egymás előtt nem ad ki benneteket. Kéri, hogy legyetek a másikkal őszinték, de legbelsőbb titkait megőrzi.

 

31. Ne tégy olyat, ami sérti méltóságodat! Isten előtt vesd le hamis büszkeségedet, de emberi rangodat mások előtt sose feledd! Ne kérd mások előtt fetrengve, hogy bocsásson meg! Ne tépd ruhádat, ne verd ököllel a földet! Ne üvölts széttárt karokkal sokak jelenlétében! Ne légy résztvevője cirkuszi mutatványoknak, mert téged is könnyen az oroszlánok ketrecébe zárnak!

 

32. Az utolsó időkben nagy meggyőző erővel rendelkező személyiségek befolyásolják az embereket. Kevesen találkozhattatok ilyenekkel, természetüket nem ismerhettétek meg. Nehéz különbséget tenni a jó és a rossz karizma között a végső percekben.

 

33. A farkasok csendben nevelkedtek. A világtól elhúzódva éltek, és az utolsó időkre kapták meg felkészítésüket. Egész életükben a hamis célra készültek. Feladatuk, hogy beszédükkel és cselekedeteikkel megtévesszék a tömegeket.

 

34. Emlékezzetek, mire figyelmeztettelek benneteket! Kerüljétek a tömeget! A sokaság befolyásolható, az egyén nem. Legyetek ti azok az egyek, akik Istennek engedelmeskednek inkább, mint embereknek!

 

35. Kevés a jó pap, aki valóban alkalmas a nyáj vezetésére. Az egyházakban túl erős a rang, a hierarchia. Sokan elfeledték, kit szolgálnak. Nem Istent és útmutatásai alapján a népet. Vezetőikre tekintenek leginkább, mert tőlük várják a lehetőséget az előrelépésre. Kevés a kegyes szolgálatot teljesítő állomás. Az adományokat nem az osztás öröméért gyűjtik. Az egyházi szervezetek versenyre kelnek egymással, és a segítséget számokban mérik. Nincs gyakorlat az alamizsnaadásban, a kegyes beszédben. Az utolsó időkben összeomlanak ezek a rendszerek.

 

36. Isten jelöli ki azokat, akik alkalmasak a segítségnyújtás megszervezésére. Csendes életet élő embereket jelöl ki, hogy rendelkezzenek a javak felett. Nem szervezeteken keresztül kapjátok a kegyelmet, Isten szent közösségeket készít fel erre. Fogadjátok meg tanácsomat, és ne lépjetek be az utolsó időkben segélyhálózatokba! Ne írjátok neveteket kártyákra! Ne tűzzetek ruháitokra jelvényeket! Ne fogadjatok el belépőket!

 

37. Azt ígérik nektek, hogy miközben másoknak osztotok, magatoknak is jut. Meglehet, de tudd, hogy törvénytelenséget cselekszel. Isten azt kéri tőled, hogy először adj társaidnak, és nézz körül, kapott-e mindenki eleget. Ha már egy kéz sem nyúlik feléd, akkor veheted át a tiédet. Isten gondoskodik rólad, hogy te se maradj éhen.

 

38. Emlékezzetek arra, amit a kiváltságokról mondtam Nektek! Ne fogadjatok el hamis előnyöket, mert leghátulra sorol titeket! Gyengeségeiteken át környékeznek meg titeket. Ha uralkodó természettel élsz ezen a Földön, vezetőnek hívnak az újonnan alakuló szervezetekbe. Dicsérik emberismeretedet, jó szervezőképességedet. Méltatják eddigi tevékenységedet, és hívnak, hogy lépj soraikba be. Látszólag kevésért sokat adnak cserébe. Nem kérnek sokat, csak annyit, hogy vedd fel bélyegeiket, és másokat is biztass erre. Ha sikerül meggyőzniük és soraikba lépsz, elvesztél. Még nagyobb a bűnöd, ha a bélyeget magad is terjeszted.

 

39. Ha környezeted kegyes, segítőkész embernek ismer, reád a szervezet felfigyel. Lelkiismereteden át próbálkoznak hozzád férkőzni ezek. Mondják, hogy nem tagadhatod meg munkádat a rászorulóktól. Te, aki mindig segítettél, nem mondhatsz a legnagyobb szükségben nemet.

 

40. Ha nehéz sorsot kértél Istentől, és tudják, hogy alig keresed meg napi betevődet, jólétet ígérnek. Nem kell többé számolnod a filléreket, mindenből elegendőt vehetsz - ezzel kecsegtetnek.

 

41. Ha sok pénz felett rendelkezel, fenyegetnek, hogy elvehetik tőled. Meg is teszik, így jobb, ha még ezekben az időkben elköltitek. Ne lépjetek a hálózatba, mert örökre elvesztek!

 

 

42. A hálózat pókhálóként növekszik, terebélyesedik. Tagjai nem gondolkodnak, gépiesen teszik dolgukat. A javak elosztása rendszerben zajlik. A tevékenységet az egyének nem látják át, mindenki csupán részfeladatot végez. Nem tudják, honnan érkeznek a szétosztható termények. A lisztet és a burgonyát az éj leple alatt szállítják. A vizet vegyszerekkel kezelik, hogy ne áporodjon meg. Akik a szert a vízbe öntik, azt hiszik, hogy fertőtlenítik. Akik szétmérik, tisztának képzelik. A pékek, akik cipókat sütnek, nem firtatják, honnan érkezik a liszt az ínséges időkben. Akik a szervezetbe lépnek, valamennyien örülnek, hogy nem éheznek. A könnyűt választották a nehéz helyett, ezért ne mentsük őket.

 

43. Mondjatok ellent a hívásnak! Ne engedelmeskedjetek se fenyegetésnek, se unszolásnak! Ne feledjétek, hogy Mennyei

 

Atyátok gondoskodik rólatok!

 

44. A hálózat és a kegyes közösség egyszerűen felismerhető. A szervezetben mindig neked adnak előbb, és csak utána kérik, hogy teljesítsd kéréseiket. A szent közösségben tevékenykedők a másiknak nyújtanak elsőként segítséget, és legutoljára veszik el, ami megilleti őket.

 

45. Az utolsó időkben, ha a Nap lenyugodott, ne menjetek az utcákra, terekre! Ott nappali fényt teremtenek. Jó lenne nektek, ha estéitek nem a sötétségben telnének, de ne húzódjatok ekkor a fényre! Ha éjjel lámpát gyújtotok, megjelennek a szúnyogok, molyok. Önfeledten röpködnek a fényben, és nem veszik észre, hogy denevérek lesnek életükre. Ne jussatok a szúnyogok sorsára! Ahol sokan félve összegyűltök, nagy veszélybe kerültök. Egymástól védelmet nem nyerhettek, mert azt nem adhat nektek csak Isten. Sötét otthonaitokban Őt kérjétek, Hozzá fohászkodjatok!

 

46. Vegyetek fehér gyertyákat azokra az időkre, amikor fényt másképp nem nyerhettek! Az imák és a láng távol tartják a rossz gondolatokat, és leginkább a félelmet űzik el. Használjátok már most ezt a védelmet!

 

47. Ha otthonaitokban magatokra maradtatok, ne kéredzkedjetek ismerősök, rokonok házába be! Isten tudja, miért döntött úgy felőled, hogy egyedül töltsed idődet! Ha tőled kérnek menedéket, tessékeld be a vendéget, és lásd el mindennel! Isten tudja, miért küldte hozzád a segítségkérőket. Fogadjátok el a helyzeteteket minden körülmények között, és higgyétek, hogy az a legjobb nektek!

 

48. A televízióban hamarosan közvetítenek különleges istentiszteleteket. Tömegek gyűlnek össze a szabadban és önkívületben imádkoznak. Gépekkel kivetítik képemet, testemet három dimenzióban jelenítik meg. A jelenéseket utánozzák ezzel.

 

49. Jelenés és csalás között az érzéssel tehetsz különbséget. Valódi jelenéskor lelked megtelik békével és szeretettel, mert Szent Lelkem ereszkedik hozzátok közel. Sírtok, mert a kegyes érzelem elborítja lelketeket. Ha másomat kivetítik, érzésed ugyanez nem lehet. Látod az őrjöngő tömeget, az úgynevezett megtérteket, akik hajukat tépve kiáltozva fetrengenek. Lelkedben ez izgalmat vagy félelmet kelt. Ne feledd, amit tanítottam neked! Isten közelében nem érezhetsz félelmet. A felzaklatott emberek bennetek rossz érzéseket keltenek, ezért kérem, hogy ne menjetek a tömegbe!

 

50. A jó papok leleplezik a hamis istentiszteleteket. Sok bántást kell ezért elszenvedniük. Ti űzitek majd őket. Akik fejetekre olvassák hibáitokat, azt nem szenvedhetitek. Isten szobái kiszorulnak a templomokból, de ne sajnáljátok, arra kér titeket. Kaptok más feladatot amit végezhettek. Kegyes házaknál nyertek menedéke ahol vezethetitek kevés híveteket.

 

51. Ezekben az időkben megmutatkoznak az igazi hívek. Nemcsak testek ülnek majd előttetek, igaz lelkek hallgatják igéiteket. Oltárotok fehér kendővel leterített asztal lesz, egyszerű pohárban mutatjátok az Oltáriszentséget. Napjaitok a nyomorúságban is boldogabbak telnek, mint azok az évtizedek, amelyeket székesegyházakban töltöttetek.

 

52. Ne bánjátok, ha hitetekért elzavarnak titeket! Egyetlen nap hagyjátok el eddigi állomáshelyeteket, de higgyétek, hogy Isten nem hagy magatokra benneteket sem! Estére menedékre leltek, vetett ággyal és kenyérrel fogadnak titeket. Ott hirdessétek Isten szavát, ahol szívesen hallják!

 

53. Amint a templomokat elhagyjátok, azokra pusztulás vár. Akik helyetekre törnek, áldást reájuk nem mérnek. Ne aggódjatok azokért, akiket hamis szavukkal félrevezettek! Gondoljatok arra, hogy az ostoba nyáj évtizedekig hallgatott benneteket, mégsem nyertek tőletek egy értelmet sem! Meddig tűrje még Isten engedetlenségüket? Örüljetek, hogy Atyátok ezektől titeket megszabadított, és ne bánkódjatok miattuk! Menjenek választott uruk után, ti azokat vezessétek, akiket érdemes!

 

54. Ne keressetek más vallást, mint az egy Atyaistent, Immánuel arra kér titeket! Forduljatok Feléje és kövessétek Igéjét minden körülmények között!

 

55. Mások szavára ne ragadjatok követ! Az utolsó időkben ítélkezésre bírnak titeket. Nektek ez nem nehéz, mert a másik szemében a szálkát könnyen észreveszitek, míg a magatokéban a gerendát sem észlelitek. Botot ragadtok azok ellen, akik a veszélyre figyelmeztetnek. Azt mondjátok, hogy feleslegesen pánikot keltenek. Mutattok félelemtől remegő gyermekeitekre, idős rokonaitokra, beteg testvéreitekre. Azokat akarjátok elveszejteni, akik titeket jöttek megtartani. Álljatok meg, és ne rohanjatok a vesztetekbe! Előbb ismerd meg azt, akire haraggal tekintesz! Ne mások állításaiból merítsetek, mindenről magatok győződjetek meg! Ne engedjétek, hogy a farkasok gyűlölete titeket is megmérgezzen! Emlékezzetek, mit tanítottam nektek! A farkasok üvöltenek, igazak csendesek.

 

Atyám ítélkezhet az emberek felett, ti egymást segíteni jöttetek erre a Földre. Isten megvédelmezi a kegyeseket és porig sújtja a véres kezűeket. Ne legyetek tagjai bírói tanácsoknak az utolsó időkben! Magatokról mondhattok ítéletet, ez a ti részetek, a másikat bízzátok az Atyára! Szeressetek, egymás ellen bűnt nem kövessetek el! Támogassátok azokat, akiket üldöz a keserű tömeg, mert Istentől a segítségért viszonzást nyertek!

 

Amen.

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3121342
Hónap: 17183
Nap: 485