Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TAVASZI ÉBRESZTŐ ÉS NAGYTAKARÍTÁS A márciusi energiákhoz

TAVASZI ÉBRESZTŐ ÉS NAGYTAKARÍTÁS A márciusi energiákhoz      
Írta: Administrator   
2012. március 06. kedd, 11:14

 

TAVASZI  ÉBRESZTŐ ÉS NAGYTAKARÍTÁS

A márciusi energiákhoz

 

3:3 és 3:5, a soros telőholddal meghozta az újabb hatalmas fénycsomagjainkat, gigantikus elsőosztályú napkitörés formájában, melyek a Nagy Központi Napból, csillagNapunkon keresztül került a bolygónk aurájába. Mivel a Föld lényeinek többsége úgy döntött, hogy a Földön a Mennyországot választják, ahhoz vannak szabva a csomagok tartalmai. Persze fizikai testünket eléggé megviseli, de kell a kondíció, hiszen még csak most jön a java. A média a szokásos módján rémülten figyelmeztet a márciusi küldemények következményeire. De akik tudják azt, hogy minden Értünk Van itt, és aki kér, annak adatik, azokat semmi félelem nem billentheti ki a Világegyetem végtelen szeretetéből, szerelméből és bőséges áldásából, melyet nemsokára felhőtlenül meg fogunk tapasztalni. Hogy mennyi a nemsokára, az elenyésző idő egy emberi léthez képest, de most van itt az ideje. Muszáj, hogy álljuk a kihívásokat, mert ez a lényegünk, márpedig a mágneses fürdőzésben, ebben az évben sokszor lesz részünk, amiről a Csoport februári üzenete is szól, erőteljes hatással van az érzelmi testünkre is. A fürdőzésünk témája a tisztulásunk, és ezekhez hozzájárulnak a szoláris rendszerünk bolygóinak mozgásai is. Március 12-ére már három planéta (Szaturnusz, Mars, Merkúr) kerül retrográd helyzetbe, látszólagos visszafelé mozgásukkal, felmosnak, fertőtlenítenek, szárítanak, kivasalnak bennünket, és majd szépen összehajtogatva, azt láthatjuk tükreinkben, egymásban, mintha új ruhában tündökölnénk. Merthát 13-ára készen kell lenni a nagytakarítással, hiszen olyan Jupiter-Vénusz szoros együttállásnak lehetünk tanúi és élvezői, ami nem mindennap fordul elő. A két legfőbb jó őstípusa, a feltétel nélküli szeretet és magasabb rendű tudatosság, bölcsesség és jó-lét energiái kerülnek összefonásra, mégpedig a napút legföldiesebb jegyébe a Bikában, és a Kárpáti haza Szolgálat házába. A Szolgálat örök, ám most a témája az ellenségeskedés megszelídítése, mint a róka esete a mesében. Bennünk akiben szikrája sincs az ellenségérzésnek, tudjuk jól, hogy ez egy nagyon is működő módszer a dualitásban, hogy a felek kifejezzék magukat, hogy ők is vannak, sőt ők sokkal okosabbak, szebbek, gazdagabbak meg jobban is tudják, mint a másik. Csakhogy az a bökkenő, hogy a másik is Én vagyok, de erre rájönni még van egy kis türelmi idő, mert aki szelet vet, az vihart arat, és a Vonzás és mozgatás törvénye jó tanítómesternek fog bizonyulni. Úgy ahogy a gyermek elesik a járdán, pedig ugye megmondtál neki, és könnyes szemmel fogja a lehorzsolt kicsi lábát, aztán felkacag, : hogy Érzek, Én Vagyok, és libben tovább teremtve-játszani.

Ám mielőtt még a tavaszi szerelem egyesüléséhez a metatroni kulcsok egyikéhez a tavaszi napfordulóhoz érnénk, számos „galaktikus” látomáson esünk át, főleg ha a csillagos égboltra tekintünk. Néha már az az érzésünk, hogy menetrendszerűen közlekednek az égi flották, ám ez nem tudományos látásmód, nincs bizonyosság erről: azaz ami nem bizonyított, az nincs, mégha van is. Ennyit a 3. dimenziós perspektívából. Jut eszembe ismét a Csoport múlthavi üzenete, miszerint nemsokára egy olyan bolygót fedeznek fel, ahol fizikai testben megjelenő létezés nyomaira bukkannak, a jeles vizsgálódok. Az azonnali cáfolat meg is fog érkezni, de nem számít.

Itt a tavasz, és kell hogy jókedvünkbe maradjunk, mert nemsokára napfényre derül minden. Jó idő erre 17-21-e közötti Szer-elmés időszak. Ahogy egykor Saint Germain Fehér Lovagjai: a druidák, táltosok később Pálosok, és a mai Fényhozók, számos helyen Szer-ét adják az új világba lépésünk szerelmének.

 

És akkor következzen egy kis rá-olvasás:

 

A Szeretetben nincsen kamat, se árfolyam

A Szeretetben nincsen válság

A Szeretetben nincsen félelem

A Szeretetben nincsen polaritás

A Szeretetben nincsen ellenségeskedés

A Szeretet örömben van, örömöt ad, és örömmel fogadja el az élő lélegző élet pillanat-ajándékait

A Szeretet a tiszta szívűek világa

A Szív Őrzői és Gyógyítói Mi Vagyunk a Teremtés kegyelmének jóvoltából

És Méltók Vagyunk rá!!!

 

Fény Veletek, nincs mitől tartanotok, Ti tartjátok meg a Szeretetben a világot

 

közreadja:www.foldicsillagok.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3062008
Hónap: 15232
Nap: 462