Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TEREMTŐ MANIFESZTÁCIÓS KONZULTÁCIÓ

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012. 09. 09.Egy új világ festői látomásai behatolhatnak elmétekbe, betölthetik képzeleteteket és éppen ez az, amit tennetek kell ebben az időben. Rendkívül fontos mindannyiótok számára, hogy lelki szemeitekkel felidézzétek valami képét és elképzeljétek azt, eképpen megteremtve mindazt amit meg kívántok tapasztalni, mert ez az elképzelési folyamat oly nagyon fontos a teremtési és manifesztációs eljáráshoz. A megfelelő módszer reményeitek és álmaitok megvalósításához az, hogy először eldöntitek mit is szeretnétek megtapasztalni. Ezután fontos, hogy összpontosítsatok arra, amire vágytok magatok számára és rögzítsétek ezt a látomást, ezt az érzést, ezt az érzelmet elmétekben, amit érezhetnétek amikor megkapjátok eme ajándékot, ezen álmot, valóságát annak amit teremteni kívántatok. Rögzítsétek ezt az érzelmet, örömöt, meglepetést, ez a segítség a megvalósításához annak amit szeretnétek megteremteni, a kulcsa, a titka, a lényege a sikeres teremtő manifesztációnak.

Ez egy létező fogalom és új lehet sokatok számára, mert még nem kezdtétek el tudatosan megteremteni eljövendő ösvényeiteket, amiket meg szeretnétek utazni. Sokan közületek már tudatosan vagy tudat alatt létrehozták maguknak ezen jövőbeli idővonalakat. Sok hosszú eonnyi idő óta ezt teszitek és néhány szokást csak nagyon nehezen lehet megtörni. Ez csak természetes és elvárható, így mi, felemelkedett családotok, akik rendszeresen gyakoroljuk a jövők megteremtését amit meg szeretnénk tapasztalni, kölcsönözni fogjuk nektek szakértelmünket, meg fogjuk tenni amit lehet, hogy tanítsunk, vezessünk benneteket és bemutassuk nektek azt, mit csinálunk, hogy megteremtsük azon jövő idővonalait, amit szeretnénk megtapasztalni.

Az egyik szokás amiről megbizonyosodtunk, hogy elmélyedve magunkban elhatározzuk, megalkotjuk, elképzeljük magunknak éppen azt, amit szeretnénk megtapasztalni, választási lehetőség vagy valószínűség nélkül. Alaposan elgondolkozunk azon mit is kívánunk éppen megtapasztalni, csak a kisebb részleteket kihagyva, de az összes főbb összetevő legtöbb részletét annak amit meg kívánunk tapasztalni szilárdan és egyértelműen elképzeljük és rögzítjük elménkben, mint egy elkészült pillanatképet, mint egy faragott szobrot, kattintás, rögzítés, bumm! Ez az, amit szeretnénk, hogy gyakoroljatok, mert ez az első lépés és ez egy alapvető és szervesen hozzátartozó lépés. Ez a legfontosabb tényező, koncentrálni, összpontosítani pontosan arra, amit magatoknak kívántok.

Ezen kezdeti lépés után a következő megtartani tisztán látomását elmétekben a jövőnek, amit meg kívántok tapasztalni. Ez nem azt jelenti, hogy egész nap gondolnotok kell erre, minden egyes napon, amíg eléritek a célt. Amit ez jelent az, hogy ne feledkezzetek el minden látomásotokról, amit szeretnétek elérni magatok számára és ne kezdjetek el zagyválni és pattogni, mivel meggondoltátok magatokat oda és vissza amint elkezditek megközelíteni teremtéseteket, mert amikor ezt teszitek elkezditek újravésni szobrotokat, megváltoztatni bizonyos módon az elkészült pillanatképet, és ez zavart okoz, elmosódott víziót és teremteni fog nektek egy olyan eljövendő idővonalat, amit nem pontosan ilyennek képzeltetek magatoknak.

Szóval, hogyan lehet a legjobban megközelíteni ezt és keresztülvinni magatokat a napokon a valóság felé, amit meg kívántok tapasztalni? Azt javasoljuk nektek, hogy legalább egyszer, kétszer vagy akár háromszor naponta szánjatok pár percet arra, hogy leültök egy csendes elmélkedésre és összpontosítotok a valóságra, amit szeretnétek a jövőben megtapasztalni és rögzítsétek ismételten újra összpontosítva elmétekben pontosan arra, amit meg kívántok teremteni, nem változtatva eredeti hozzávalóin teremtéseteknek. Végezzétek ezt pár alkalommal minden egyes nap addig, amíg látomásotok meg nem valósul. Ezt így kell csinálni.

Lehet néhány lépés az út mentén, néhány akadály ami megváltoztathatja útirányotokat és nektek meg kell változtatnotok valamilyen módon víziótokat jövőtökről. Ez történik időről időre és ez nem kerülhető el teljesen. Elmondjuk nektek, ha ez előfordul, akkor tegyetek meg amit csak tudtok, hogy a változtatásokat vagy a változásokat vagy a módosításokat az abszolút minimum szinten tartsátok, mert ez a legbiztosabb módszer valóra váltani látomásotokat, az álmot amit meg kívántatok tapasztalni. Úgy érezzük, ha gyakoroljátok azt amit mi itt vázoltunk, sokatok ténylegesen el fogja kezdeni azon jövő létrehozását, amit meg kívánt tapasztalni magának. A legjobbat szeretnénk nektek ezen technikákkal, és biztosak vagyunk benne, ha alkalmazzátok magatokon ezeket és követitek vezetésünket, el fogjátok érni éppen azt, amit kívántatok magatoknak s megtapasztaljátok éppen azt, amire vágytok.

Továbblépve most egy másik témára, azt látjuk világotokon sok változás van kialakulóban. Ezen változások a kreatív megtestesülései azon kollektív reményeknek, vízióknak és fényképészeti pillanatfelvételeknek, amit sokatok tárol agyában, amiket most kezdtek megtapasztalni. Elkezditek megtapasztalni a társteremtést, ahogyan mi mondjuk, teremtetek gondolataitokkal, reményeitekkel, álmaitokkal, szavaitokkal, tetteitekkel és szándékaitokkal minden egyes nap minden pillanatában, ezért amikor felébredtek egy új napra, felébredtek egy álomra, egy jövőbeni idővonalra amit teremtettetek egy napon és sok napon keresztül a múltban.

Milyen messzire nyúlik vissza az az elgondolás, aminek elkezdődését ma megtapasztaljátok, azt mondhatnánk, hogy világotokon jelenleg amit ma megtapasztaltok azt elkezdtétek megteremteni magatoknak több mint egy hete, mondhatnánk inkább hónapokkal ezelőtt, de nem évekkel ezelőtt. Reméljük ez a becslési adat segít nektek valamilyen módon elképzelni, éppen milyen hosszú időt vesz igénybe ez a teremtési folyamat, mert nehéz ezt meghatározni pontos napokban vagy órákban, mivel mindez sok tényezőtől függ. Az egyik ilyen tényező személyes teremtő manifesztációs erőtök, és egy másik a kollektív manifesztációs erő, mennyien összpontosítanak közületek ugyanazon jövőbeli tapasztalatra, és hányan tartják jól elméjükben azt, amit a jövőben tapasztalni vágynak. Ez az, ahogyan ez működik és ezek a nagyon fontos alapismeretek ebben a folyamatban, és sok függ attól mi kerül bele a végtermék létrehozásába annak tekintetében amit meg kell tapasztalnotok.

Reméljük mai konzultációnk a megfelelő teremtő manifesztáció alapeljárásairól felvilágosított néhányatokat, mert láttuk, hogy sokan közületek világosabb válaszokat kívánnak kérdéseitekre ebben a témában. Azt tesszük amit lehet, válaszolva nektek leggyakrabban feltett kérdéseitekre, népszerűségi sorrendben. Más szavakkal, a tőletek leggyakrabban kapott kérdéseket fogjuk először megválaszolni nektek, mielőtt végigérünk a listán, és elérünk azon kérdésekhez, melyeket nem sokan tettetek fel. Nem látjuk előre a napot, mikor fogunk elérni egy olyan pontra, ahol képesek leszünk válaszolni személyes kérdéseitekre, mert túl sokan vagytok és túl sok kérdés van, amit meg kell válaszolni, amelyek közületek több mint egy személy fejében vannak. Reméljük megértitek ezt. Idővel összes kérdésetek megválaszolásra kerül, nem számít mennyire személyes vagy intim, de nem általunk, ti fogjátok őket megválaszolni, mert az összes kérdésre tudni fogjátok a választ, mivel sokan közületek vissza fognak térni a teljes tudatosságba, és ezen pontnál nem lesz szükség arra, hogy több kérdést tegyetek fel nekünk, mert képesek lesztek saját kérdéseitek megválaszolására és forrásai lesztek saját örökké áramló információitoknak bármivel kapcsolatban, amit magatokról, előző történelmetekről vagy Univerzumotokról tudni szeretnétek.

Mi ebben az időben azt tesszük amit lehet, lefestve nektek egy megfelelő képet arról amit lehet, vagy érezzük meg fogtok tapasztalni az eljövendő napokban, mert úgy érezzük fontos hozzászoktatni, akklimatizálni benneteket új környezetetekhez, amit be fogtok vonzani magatoknak vagy amibe felemelitek magatokat. Nem szeretnénk, hogy bárki is közületek túlterhelt legyen néhány ilyen változáskor, amit meg fogtok tapasztalni. Nem kívánjuk egyikőtöknek sem, hogy szenvedjen bármilyen formában súlyos vagy éppen enyhe sokkot, és természetesen nem szeretnénk senkit sem kirángatni jelenlegi, esetleg komfortos valóságából vagy legalábbis abból a valóságból, amely annyira megszokottá vált számukra oly sok inkarnáció során.

Néhányan közületek különféle testekbe és különböző életekbe inkarnálódtak, különféle barátokkal és családdal, habár sok esetben ami emögött meghúzódik az a bőr /felszín/, hogy úgy mondjuk, mert sokan barátaitok és családtagjaitok közül ugyanazok a lelkek, akikkel együtt inkarnálódtatok újra és újra, esetleg vissza egészen kezdetéig testi utazásotoknak. Emlékezzetek, ez nem az ami kívülről látszik egy lényből, arról van szó ami belül található és azonosítja őt, ami megtestesíti őt. Biztosak vagyunk abban, hogy sokan közületek, akik elérték ezt a pontját utazásotoknak, már megértik ezt és szeretnénk, hogy emlékezzetek erre, amikor kiléptek az egyik valóságból és beléptek egy újba, mert sokan barátaitok és családotok arcai közül változni fognak.

A hangok, amiket a szavakon keresztül hallotok amiket mondunk nektek, sok különböző fajtájú érző lénytől származnak. Nem mindannyian, akik ma küldik ezen szavakat nektek csatornánkon keresztül, nézünk úgy ki, mint ti. Lehet ezt nagyon meglepőnek találhatjátok. Lehet még csatornánk is nagyon meglepőnek találhatja ezt, mivel érezheti gyengéd szavait a költészetnek, szépségnek, fénynek, információnak és leírásait az otthonnak és lehetőségeiteknek könnyedén és finoman keresztülsuhanni elméjén, de amit ő nem lát vagy érez az az, ahogyan kinézünk, mert az ahogyan festünk nem fontos és az nem olyan információ amit küldünk neki, vagy rajta keresztül nektek, fívéreink és nővéreink.

Megtehetnénk, ha szeretnénk, hogy megosztjuk vele és rajta keresztül veletek annak a képét ahogyan kinézünk, hogy milyen megjelenési formát választottunk vagy tesz bennünket képessé utazásunk folytatására itt, magasabb szakaszaiban ezen Univerzumnak. Gondoskodni fogunk erről neki és nektek is, és holnap el fogjuk ezt kezdeni, ha ez örömet okoz nektek és várjuk erre vonatkozó hozzászólásaitokat mai üzenetünk alatt. Arra kérünk benneteket, ha szeretnétek megtudni, hogy mi – azon tagjai a Fény Galaktikus Szövetségének, akik megosztják ezen üzeneteket veletek csatornánkon keresztül – hogyan nézünk ki, milyen a megjelenésünk, milyen formát öltöttünk és hogyan mutat, mint külső köntös az, ami körbevesz bennünket. Ha szeretnétek, hogy elkezdjük leírni megjelenésünket nektek, csak mondjátok ezt el mai üzenetünk alatt és figyelembe fogjuk venni kívánságaitokat.

Hogy van ez? Nem hangzik ez kicsit mókásnak, mert mi annak érezzük, mert úgy érezzük itt az idő „előjönni a szekrényből”, hogy úgy mondjuk, és kiderüljön számotokra hogyan nézünk ki. Nagyon büszkék vagyunk megjelenésünkre, mert habár sokféle alakot öltöttünk, mint ahogyan egynél többen létezünk, nagyon büszkék vagyunk örökségünkre és népeinkre, fajtáinkra és otthonainkra, ahonnét érkeztünk. Létezik egy különös vagy furcsa kettősség világotokban, ahol az egyik büszke lehet fajtájára, de suttoghatják ezen szavakat egymásnak, különösen egy másik fajnak, mert ez támadásnak tűnhet valamilyen módon, sértve bizonyos módon a másik felet, aki nem ugyanabból a fajból származik, mint ő. Nem értjük ezt, mert itt mi mindannyian szeretjük egymást és egyenlőnek tartjuk magunkat, így nem rendelkezünk ilyen alacsonyabb dimenziós ego-val, ahol azt éreznénk valaki előnyben részesítheti megjelenését vagy látja saját fajtája tagjait a miénknél kíválóbbnak, mert mi mindannyian megértjük azt, hogy közülünk mindenki egyformán értékeli és tiszteli a másikat, nem számít milyen fajtájú lényhez tartoznak, melyik bolygón élnek, milyen embereket neveznek sajátjukénak, milyen életpályájuk van, hogyan néznek ki, bármi ilyen dolog.

Ezek a dolgok nem számítanak. Ami számít az, ami egy lény bensőjében pihen és ami nálunk egy lény bensőjében pihen az szeretet, szépség, szikrázás, irizálás, csillogó szeretet, és a szeretet az amit mindannyian látunk, amikor egymásra nézünk és beszélgetünk. Szeretnénk Drágáink, hogy ezt gyakoroljátok és mostantól minden nap gyakoroljátok, mert ez mindannyiótok számára nagyon fontos utazásotokon. Amikor egymásra néztek, ne azt figyeljétek hogyan néz ki a másik, milyen a bőrszíne vagy milyen ruhát visel. Ehelyett nézzetek át ezen felületi rétegeken és összpontosítsatok arra ami valós, és arra, ami a lényege, a szíve, a lelke, a szeretete egy lénynek, mert ez és csakis ez az, ami a lény maga.

Ezek után „isten veled”-et mondunk nektek, de csak mára és holnap visszatérünk, leírásokat és képeket küldve csatornánkon keresztül nektek arról, hogyan nézünk ki, ha ez érdekel benneteket, mert szeretnénk jobban bemutatkozni nektek, és úgy érezzük ez egy jó alkalom erre és állunk elébe egy személyesebb bemutatásnak, bár emlékezzetek arra, amilyennek mi tűnhetünk az nem olyan amilyenek vagyunk bármilyen módon, alakban vagy formában. Amilyenek bensőnkben vagyunk, azok vagyunk mi, és mi barátaitok vagyunk és családotok és talán még ti is, a Fény Galaktikus Szövetsége.

Csatornázta – Greg Giles
Fordította – Lily-of-the-valley
Website – ascensionearth2012.blogspot.com

http://hungariangg.blogspot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3062007
Hónap: 15235
Nap: 464