Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ti Vagytok a Mi Földi Személyzetünk

Ti Vagytok a Mi Földi Személyzetünk
   
Írta: Ann A./12-ek Tanácsa   
2011. október 25. kedd, 11:42

Ti Vagytok a Mi Földi Személyzetünk

 

You are our ground crew

Tizenkettek Tanácsa 2011. okt. 13.  A. Ann

Mi Vagyunk a Tizenkettek Tanácsa, azért vagyunk itt és most, hogy támogatással legyünk felemelkedési utatokon és szellemi/lelki növekedésetekben. Azt kérjük tőletek, szánjatok időt arra, hogy érezzétek ezeket a hömpölygő, megújító energiákat, melyek úgy áradnak, mint egy gyönyörű patak és elér az egész emberiség szívébe. Sokan kerülnek majd ennek a tudatosságába, míg mások nem.

Azért Vagyunk itt, hogy elmondjuk, annak ellenére, hogy nyilvánvaló számotokra a világotokban mindenütt tapasztalható káosz, de sok minden készül a színfalak mögött. Ebből a sok mindenből, vannak olyan történések, melyeket nem lehet mérni egyszerű fizikai/földi eszközökkel, éppen ezért számos téves következtetéseket vonhattok le abból, hogy is néz ki most a világotok, merre képes haladni, mert csak a szokásos módon tudtok egyelőre felfogni bármit is belőle.

 

A Mennyország világa a Földön azoké, akik képesek szeretni. A Földi pokol világa pedig azoké, akik erre nem képesek. A világotok most ezeknek a keverékét tartalmazó zsák tetejéhez, kicsordulásához ért. Annyi változata van a Földnek, amennyi létező él benne, rajta. A valóság folyékony, amit nehéz megragadni, számszerűsíteni, összefoglalni, megemészteni, viták tárgyává tenni….és így tovább. Valóságotok pillanatról, pillanatra változik, a jóhírek a mennybe emelnek, a kevésbé jók pedig a pokolba taszítanak bennetek. A mostani valóságotokra sokan úgy gondolnak, hogy boldogságotok függvénye a külső környezetben keresendő. De azok számára, akik felelősséget vállalnak saját boldogságukért, azoknak a világ egy játéktér. Ó Igen, az is rendben van, ha elestek itt és térdeteket fájlaljátok, de még mindig ekkor is a játéktéren vagytok. Tehát játszatok akkor, és mi azt kívánjuk, érezzétek itt jól magatokat.  Tudjuk, hogy tele vagytok gondokkal. A gondok, problémák a ti ajándékotok, és képesek vagytok megoldani azokat. A problémák megerősítenek és könyörületessé tehetnek bennetek. A problémák a játék kedvéért vannak, és ha még elég bátran is álltok hozzájuk, azt is megláthatjátok miért is vannak. Képesek vagytok bármely problémát megoldani, ha szembenéztek velük. Kérjétek, hogy segíthessünk nektek. Ötleteket, intuíciót és bíztatást fogunk küldeni a megfelelő időben, helyen, vagy, hogy megjelenjen egy olyan személy az életetekben, aki képes segíteni nektek.

 

 

Kérjetek meg bennünket!!!

- Tanács, gondjaim vannak, segítsetek, kérlek!!!- és mi segíteni fogunk. Egy ragyogó ötlettel, egy furcsa véletlennel, egy szerencsét hozó pillanattal fogunk közbelépni. Ezeket ti úgy neveznétek: az angyalok, segítők, tanácsadók, felügyelő csoportok, azok, akik segítenek.

Ma és mindennap a rendelkezésetekre állunk. Nagyon szeretünk bennetek!!! Ne hagyjátok, hogy az aggodalmaitok, blokkoljanak bennetek. Tartsátok tisztán az elméteket és lélegezzetek meg bennünket. Az elmétekkel, úgy fogtok meghallani, mint amikor egy nagyszerű ötlet jut eszetekbe, és akkor együtt vagyunk. Csupán azt szeretnénk, hogy gondjaitok megoldódjanak, és ne taroljátok le ezeket, mint a tekebábukat, és bízzatok meg a képességeitekben, hogy kézbe tudjátok tartani az életeteket.

 

 

A világ békessége arról szól, hogy egyike vagytok azoknak, akik bizalommal vannak a saját képességiek iránt és képesek arra, hogy megteremtsék a saját boldogulásukat, akik szembe néznek a gondjaikkal és megoldják azokat, akik elég alkalmasnak érzik magukat arra, hogy másoknak segítő kezet tudnak nyújtani. Előfordul persze az is, hogy egy angyalt küldünk számotokra. De ha depressziósak vagytok, vagy rossz a kedvetek, ő sem képes segíteni. NEKÜNK VISZONT SZÜKSÉGÜNK VAN FÖLDI SZEMÉLYZETRE. ÉS EZ TI VAGYTOK KEDVESEINK!!!

Gyertek, teremtsünk egy egymást összekötő hasznos energiát. Mi segíteni fogunk, ti pedig segíteni tudtok másoknak. Áll az alku?

 

Szeretet és puszikák a Tanácstól

 

Ann A. és a Tizenkettek Tanácsa

Council of Twelve via Radio Ann: You are our ground crew.

http://lightworkers.org/node/143612

közreadja:

www.foldicsillagok.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 14
Összes: 3027973
Hónap: 15320
Nap: 506