Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Expedíció indul a balti-tengeri ufóhoz

3122252_a12931f7a024b55c122e59425803581b_wm.jpgA tenger mélyén talált szikla meghökkentően hasonlít a Star Wars Millenium Falconjára. 2011 nyarán járták be egy svéd mélytengeri kincsvadász csapat furcsa alakú sziklát árbázoló fotói a világsajtót. A hajóroncsok felkutatására specializált Ocean X Team búvárai először a szonáron fedezték fel a meghökkentő képződményt, aztán röviden és felületesen ugyan, de közelebbről is megvizsgálták.
A szikla természetellenesen szabályos vonalai, és a Star Warsban szereplő űrhajóra, a Millenium Falconra emlékeztető formája miatt hamar az érdeklődés középpontjába került a lelet, számtalan elmélet született arról, hogy mi is lehet, ufótól titkos orosz katonai kísérletből származó roncson át az atlantiszi eredetű építményig.A szikla nagyjából száz méterrel a tengerszint alatt fekszik a Balti-tenger fenekén egy öbölben, a svéd kincsvadászok a pontos koordinátáit nem árulták el (emiatt terjedt el az az elmélet is, hogy a bolondját járatják a világgal és egy Photoshop-trükk az egész). Mögötte több száz méteres nyom látszik, mintha becsapódott volna a tengerfenékbe, ahol hosszan csúszott, miközben lefékeződött és megállt. Furcsa módon a környezetében levő szikláktól eltérően nem látszik rajta iszap és más lerakódás nyoma, ez is arra utal, hogy nem régóta fekszik a tengerfenéken. Egyes hírek szerint enyhe, de a környezetétől egyértelműen elkülönülő sugárzás is mérhető rajta.

3122250_5992f819793deed3677dabd82ffb8f3e_wm.jpg

A szikla három méter magasan emelkedik ki a tengerfenékből, és a tetején furcsa, szabályos kör alakban lerakott kőformációkat láttak a búvárok, mintha tűzrakó helyek lennének. Legjobban azonban a szabályos derékszögek, a lekerekített formák sokkolták a felfedezőket, akik szerint valósággal ordít a szikláról, hogy nem természetes képződmény. Az anyaga sem természetes kőnek tűnt, inkább betonra emlékeztetett. Később a sziklától 200 méterre egy hasonló, de kisebb, fémes színű képződményt is felfedeztek, de a forrásaik elfogytak, és abba kellett hagyniuk a kutatást.

A képződményhez most komoly expedícióval tér vissza a svéd csoport, július 9-én indultak el a helyszínre, ahol a tervek szerint 21-éig annyi merülést végeznek majd el, amennyit csak tudnak. A búvárok mellett távirányítású, nagy felbontású kamerákkal felszerelt robotok, és egy mini tengeralattjáró is részt vesz a kutatásban.

 

http://paranormal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

bRobertD - досуг в сочи

досуг в сочи

RandyApomy - всегда и везде

<a href=http://put.sibirki.com>проститутки новосибирска</a>
<a href=http://nsk.siblaguna.org>проститутки новосибирска</a>
<a href=http://get.nsexy.ru>проститутки новосибирска</a>
Многие мужчины предпочитают платную любовь мимолетным отношениям , если вы проездом в Новосибирске и просто хотите расслабиться, то зачем вам лишние сложности? Например в командировке часто просто некогда тратить время на ухаживания и знакомства с женщинами в традиционных местах, кроме того, такой роман может нести за собой последствия, так как дама может пожелать продолжить отношения. Так же многие мужчины не считают секс с проституткой настоящей изменой, ведь они платят именно за секс, и ничего больше. Если хочется разнообразия в половой жизни, сексуальной разрядки и новых ощущений – не лучше ли воспользоваться интимными услугами проститутки, чем искать романы на стороне?

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statisztika

Online: 14
Összes: 2663030
Hónap: 22487
Nap: 761