Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lassan ölő láthatatlan sugárzás?

Életünket elektromágneses sugarak kereszttüzében éljük, mi több, mi magunk részben azokból álló mezőt kaptunk, tudniillik, az aurát. Így kulcskérdés, hogy mi erősíti, és mi nem támogatja a 21. században az embert életminőségének kibontakozását. Sok meggyőző és egymásnak ellentmondó tanulmány jelenik meg világszerte az elektroszmog hatásairól. Ezúttal legmegalapozottabb érveket és kutatási eredményeket gyűjtöttük csokorba.

Sokat hallunk a Napból érkező elektromágneses és egyén sugárzásokról, amelyek dózisa az elmúlt években mintha megnövekedett volna, illetve a Föld védőpajzsa mintha egyre inkább vékonyodna, így mi is egyre védtelenebbé válunk. A világűrből csak úgy záporoznak ránk a kozmikus részecskék, amelyek egész egyszerűen kivéthetetlenek és simán áthaladnak a testünkön és az auránkon, úgyhogy azokkal semmit sem tudunk kezdeni. De ez már eleve ad egy alapterheltséget.

Ha mostanában kitekint valaki az ablakon, akkor láthatja, hogy mennyi zivatarfelhő úszik az égen, s milyen hatalmas erejű villámok csapkodnak. Nos, ennek van egyfajta mérhető sugárzása, hiszen olykor még a hátunkon is feláll a szőr.

Újabb sugárzásfajtát alkot a földsugárzások széles skálája, amelyek az utóbbi években egyre jobban gyengítik az ember vegetatív működését, számos degenerációt okozva ezzel, ugyanakkor egy másik tartományban határozottan emelik az aura rezgését, ami az emberek tudatában és tudatalattijában is kézzelfogható változásokat vált ki, nevezetesen, egyre nyitottabbakká válunk a spirituális és anyagtalan eszmék iránt.

A gondot a nem természetes, tömeges méretekben használt és egyre szaporodó elektromágneses eszközök által kibocsátott sugárzások fajtái jelentik. Ahol elektromosság van, ott megjelentik a mágneses tér is. A sok kicsi pedig sokra megy. Saját fülemmel hallottam, amint egy egyetemi oktató cáfolta, hogy több százezer voltos magasfeszültség alatt állva nincs semmilyen komolyabb veszélynek kitéve az emberi test. Az aurát nyilván nem említette, mivel az emberi elektromágneses mezőben nem „hisz”. Sajnálatos módon a tapasztalat mást mutat, az elektroszmog megemelkedett dózisa napi több órában – pláne, ha a lakásunk vagy a munkahelyünk esik a sugárzási zónába – számottevő veszélyeket rejt magában. Ha nem volna két évtizedes tapasztalat, amely igazolná, hogy az elektromosság által gerjesztett mágnesesség veszélyes, akkor talán elfogadható lenne egy tudós ember magyarázata, de az ártalmas sugárzások hatására rákossá vált betegeket ez aligha vigasztalja meg.

Arról van szó, hogy az embernek mint élőlénynek semmi szüksége nincs ilyen mértékű mesterséges sugárzásözönre. Ez természetellenes. Aki ezt nem látja be, az nem ebben a világban él. Azt állítani az elektromos vezetékekről, hogy semleges hatásúak, már erős technicista elfogultságról tanúskodik. Természetesen én is elkötelezett vagyok, csak én abba az irányba, hogy ne ártsunk magunknak és ne hagyjuk magunkat átverni. Hallgassunk a józan eszünkre és az ösztöneinkre!

Az elektromágneses sugárzásoknak egészségügyi következményei vannak! Noha nem mindenkire hatnak egyformán, de az érzékenységünk, a fogékonyságunk és a betegséghajlamaink szerint előbb-utóbb mindenképpen az extrém magas elektromágneses besugárzottság kárvallottjai leszünk. Merthogy a sugárzások behatolnak a sejtjeinkbe és megváltoztatják azokat. Ezek a hatások annál kevésbé súlyosak, minél jobban megközelítjük a természetes állapotot, és minél hatékonyabban védekezünk az elektroszmog károsító hatásaival szemben. Minél kisebb a kitettségünk az elektromágneses sugárzásnak, annál jobbak az esélyeink. De a kört kiterjeszthetjük egyebek mellett a mikrohullámokra is.

Mit befolyásol az elektromágneses sugárzás? (Egyszerűbb volna azt kérdezni, hogy mit nem.)

Hatással van az idegrendszerünkre, az agy- és szívműködésünkre, a vérkeringésünkre, a metabolizmusunkra, a mozgásszerv-rendszerünkre, az érhálózatra, a bőrre stb. Kimutathatóan gyengíti az immunrendszert, hiszen a biokémiai folyamatokra is jelentős befolyással van az elektromágneses sugárzás. Ezen kívül tipikusan fejfájást, koncentrációs zavarokat, neurotikus szimptómákat, agressziót, szem- és fülkárosodást okozhat testi szinten első körben, amelyektől – mint tapasztalhatjuk – nem választhatók el a pszichikai hatások sem.

Az elektromágneses erőtér kihat a hormonrendszer működésére, aminek a következménye túlzás nélkül állíthatjuk, hogy beláthatatlanok. Manipulálja a sejtosztódást, ezáltal beleszól a sejtek degeneratív folyamataiba. Ez nem csak a felnőtt lakosság körében, hanem a magzatok, az újszülöttek, illetve a csecsemők fejlődésére is rányomhatja a bélyegét: genetikai problémákat, kromoszóma rendellenességeket és a fejlődésben bekövetkező degenerációkat okozhat.

Az elektromágneses sugárzás képes megváltoztatni a sejtek közötti információcserét. Még az álmainkra is hatással van az, hogy milyen mágneses mező bombáz folyamatosan bennünket.

Ha nem pihenjük ki magunkat, mert nem tudunk a sugárzásoktól regenerálódni, akkor fáradékonyabbak leszünk napközben, emelkedik a stressz-szintünk, ingerlékenyebbekké válunk és innentől kezdve a problémák mágnesként vonzhatják magukhoz egymást.

A legnagyobb nehézséget szerintem az okozza, hogy az emberek nem kapnak szabatos felvilágosítást a fent említett problémaforrásokról és hatásmechanizmusokról. Sokan magától értetődően nem olvasnak szaklapokat. Ráadásul, mivel ezek a sugárzások láthatatlanok, könnyű kijelenteni, hogy nem hiszünk bennük.

Azt javasolom, hogy ha tehetjük, akkor tudatos döntésekkel és eszközökkel védekezzünk minden káros elektromágneses sugárzás ellen, mert alattomos és lassan ölő hatásaik lehetnek.

 

http://www.boldognapot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statisztika

Online: 19
Összes: 2663464
Hónap: 22569
Nap: 754