Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üdvözlet az Alfa űrhajóról!

Üdvözlet az Alfa űrhajóról!

© Kris Won
2011. december 21.


Magunkat számos helyzetben találtuk, melyben közbe kellett lépnünk olyan ügyekbe, mely e bolygó emberiségének teljes belügyére vonatkozott, amelyben viszont közbelépésünk nélkül mindnyájatok számára tovább kitolódott volna a Felemelkedés folyamata a felgyorsulása helyett – mely az, amit várunk.

Azért, hogy néhány példával szolgáljunk, és ezáltal naprakészen jól tájékozottan tartsunk titeket, közbeléptünk az egész tengeri állatvilág védelmében, oltalmában és helyreállításában (tengeri emlősök, halak, rákok, kétéltű állatok, stb.) korallok (korallzátonyok), tengeri ásványok, és legfőképpen a víz alatti emberi fajok megóvásában, akik óceánjaitok és tengereitek néhány terültén élnek.

Cselekedeteink szükségesek voltak néhány tengeri földrengést követően, melyek Gaia vizei alatt történtek, sajnos, egy baleset után, mely hozzávetőleg egy éve történt Japánban, ahol magasan radioaktív anyagok hatalmas mennyiségét vetették a vízbe, mely megfertőzte volna a vizeket, a halakat a Japán-tenger körüli nagy sugáron belül. Ennek eredménye pusztító lett volna számos tengeri fajnak – ha nem léptünk volna közbe.

A természetes környezetetek megvédéséért történt cselekedeteink egy másik példája a légkörötök megtisztítása volt. Megtisztítottuk azoktól a halálos gázoktól, melyeket azok, akik még mindig a sötétek közt maradnak, hagytak a légkörötök alacsonyabb rétegében, melyekre „vegyi-sávokként” [chem-trails] hivatkoztok; hasonlóképpen, sürgősen közbeléptünk néhány esetben, ahol a vulkánok hatalmas füstfelhőket és hamut okádtak ki, mely veszélyesen kiterjesztette magát egyre nagyobb légköri területre, zűrzavart okozva az összes közeli reptéren.

Mi is cselekedtünk, földi szövetségeseinkkel együttműködve, számos bunker lerombolásában, melyeket a Sötétek okkult erői építettek, és arra az esetre készítettek elő, ha el kellene rejtőzniük egy nukleáris csapás, vagy a világotok sok nemzete közötti nagy háború elől. Ez egy olyan dolog, melyet bármi áron megakadályoztunk volna, ahogy ezt megtettük a múltban, az általatok „hidegháborúként” elnevezett időszak alatt, amikor nagy katonai feszültség volt a kor két leghathatósabb kormánya között: az Egyesült Államok és a Szovjetunió között.

Jelen pillanatban a legfőbb, titeket szorongató gond a gazdasági nehézségekben nyugszik, miszerint minden nemzet családjainak óriási többsége szenved, a munka hiánya miatt a férfiak és nők között, akik közül soknak sosem volt nehézsége a munkával és hogy megkeressék a családjuk megélhetésére valót. Ez az egész világra kiterjedt [globális] szinten egy roppant nagy társadalmi válságot hozott létre.

E helyzet fényében, el kell mondanunk nektek, hogy ne aggódjatok, hamarosan minden meg fog változni, világméretű szinten egy új állomásra fogtok lépni, melyben az egész pénzügyi rendszer változni fog, és senki – és megismételjük – bolygótok egyetlen egy lakója sem lesz éhes, és nem fog szenvedni semmilyen fajta hiányban. Garantáljuk nektek ezt, mi a Felebarátjaitok a Csillagokból.

Mindazonáltal, át kell mennetek a szükséges folyamaton, e társadalmi átalakítás érdekében, hogy világméretű szinten bekövetkezzen. Azonban ne csüggedjenek azok közületek, akik lent vannak és aggódnak személyes helyzetük miatt. Nem kell várnotok sokat, hogy életetekben és szeretteitek életében meglássátok az eszményi életmódot, melyről még nem is álmodtatok!

A bátorítás és bizalom e szavaival szeretnénk távozni ma, azonban addig nem, míg nem emlékeztetünk titeket, hogy semmitől sem kellene félnetek, hiszen Isten, Atyátok és Anyátok, sosem fogja megengedni nektek, hogy azon túl szenvedjetek, melyet el tudtok viselni. A gyötrelem pillanataiban az embernek emlékeznie kell Teremtőjére, és hogy Reá emelje fel tekintetét, és az Ő égi teremtményeire, akik tudják majd, hogy sietősen küldjenek nektek segítséget.

Ez történik, valahányszor úgy tűnik, hogy minden elveszett.

Imádkozzatok, meditáljatok belső lényetekre, amely a valódi útmutatásotok, és ahelyett, hogy elveszítenétek hiteteket és bizalmatokat, találjátok meg Vele – aki mindent tud, és aki a mindenség – a belső kapcsolatotok békéjét és biztonságát.

Forrás: Sohin parancsnok


Csatorna: © Kris Won
www.navealfa.com; http://sohinalatierra.blogspot.com; http://galacticchannelings.com/
Spanyol nyelvről angolra fordította: Steve

Magyar fordítás: Clarissa
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
http://fenytevo.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3046140
Hónap: 11041
Nap: 667