Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üdvözlet az Alfa űrhajóról 01.02.

Üdvözlet az Alfa űrhajóról 2012-01-02

 

Üdvözlet az Alfa űrhajóról!

 

© Kris Won

 

2012. január 2.

 

Drága fivérek és nővérek, nagyon nagy örömmel mesélünk nektek a megállíthatatlan elért eredményeinkről, mely egyre inkább akadályozza azokat, akik névtelenül ármánykodnak, hogy hatalmuk világában az anyagelvű [materialista] és önző irányítás folytatódjon, melyet mostanáig tartottak fenn a Föld népessége felett.

Részünkről nem sajnálunk semmit az erőfeszítésben, és szakadatlan igyekezetben, azért, hogy a jóság, a becsületesség és Fény minden ereje győzedelmeskedjen felettük, és trónfosztottakká váljanak örökre a kormányból és a gazdagság elosztásából, melyet Gaia oszt meg az összes gyermekével egyenlően és mélységes bőkezűséggel. Ez nyilvánvaló számukra, a Sötétek számára, bár nem óhajtották ezt tenni, hogy kövessék Édesanyjuk példáját, aki mindenkit boldognak és örömtelinek szeretne látni, anélkül hogy bármilyen hiányt, vagy nehézséget szenvednének el.

Azok, akik még mindig ragaszkodnak az egész emberiség sorsának okkult hatalmához, és akik mostanáig büntetlenül uralkodtak, a cselekedeteik következményei miatti lelkiismereti aggályok, vagy megbánás nélkül, melyet az egész emberi faj teljességével tettek, és becstelen döntéseik hatása, mely e gyönyörű bolygó Természetének okozott, végül tudatosul, hogy a Fény Erői, mely a közöttetek visszhangzó és hatásos egyesülés révén formálódott, a Fény művelői által, és más világokból csoportjaink által, véghezvitték elmozdításukat irodáikból és titkos bunkereikből, annak érdekében, hogy megalapítsanak egy Új Világ kormányt, melyet jószívű vezetők vezetnek, és kiket önzetlen szándék vezet teljesen, hogy jobbá tegyék Gaia minden lakójának körülményeit, faji, nyelvi, szokás, vagy világnézeti megkülönböztetés nélkül.

Az internet és a modern társadalmi hálók megjelenése (melyek természetesen az általunk sugalmazott ötletek voltak tudósaitok és műszaki szakembereitek elméjében, annak érdekében, hogy az egész világ népességének világméretű ébredését segítsünk elő), jól elérte a célt, melyet az összes fivérük és nővérük tudata tervezett, akik eljöttek segíteni mindnyájatoknak az egész emberi faj átmenetének és felemelkedésének ezen idejében.

Hála a közöttetek történő összeköttetésnek [kommunikációnak], lehető volt felnyitni szemeit még a legszerényebb, legegyszerűbb elméknek is Gaia lakosai közül, cenzúra, vagy az ismeret megmásítása nélkül, illetve az olyan információ források beavatkozása nélkül, akiket titkon manipulálnak olyan nagyvállalatok, mint az olajcégek, vagy nagy pénzügyi személyiségek. Ahelyett, hogy a kisvállalkozásokat segítenék, hogy egy ösvényt nyithassanak maguknak, a cégek és olajcégek az ellenkezőjét teszik, több tőkét biztosítanak a banki személyiségeknek, akik pontosan azok, akik megfullasztják az állampolgárokat a goromba kamatokkal, és megtagadják ügyfeleiktől a kereskedelmi és jelzálogkölcsönöket, melyekre szükségük van, hogy felszínen maradjanak, és fennmaradjanak ebben a harmadik dimenziós világban.

Higgyetek nekem, amikor azt mondom nektek, hogy nem fogjuk megengedni a hatalom ilyetén túlkapását a tömegek felett, és nem fogjuk megtűrni ezt többé, megtéve mindent hatalmunkban, hogy megakadályozzuk őket abban, hogy befolyásoljanak [manipuláljanak] mindnyájatokat, fivéreinket és nővéreinket, akik ugyanannak a Kozmikus Személynek a részei, és gyökeresen fogjuk megváltoztatni az összetételt, és a zűrzavaros, erkölcstelen [korrupt] és roskatag működését társadalmi és gazdasági rendszereteknek, a gazdagság egy becsületesebb, átlátszóbb és erkölcsösebb elosztására.

Most, épp beléptünk történelmetek 2012. évébe, a naptárt folytatva, melyet legtöbbetek használ (néhány Ázsiai ország kivételével, melynek saját időszámítása van), és – ahogy mindnyájan tudjátok – ez a nagy érzékfelettiség [transzcendencia] és az emberi életet érintő változások sorozatának éve, ahogyan az mostanáig kifejlődött.

Ez a mélységes változás éve, melynek mindnyájan tanúi lehettek, amely megtörténik majd anélkül, hogy az önző érdekek beavatkoznának a nagyvállalatok, vagy kormányok részéről, erkölcstelen politikusokkal és alantasokkal, míg a győzelmet elérik az év végére, mindenkiért, aki vágyódik a társadalmi igazságtalanságok eltűnése, az egyenlőség diadala, a méltányosság és nemzetközi együttműködés után mindenki között, aki a Föld bolygó, Gaia emberi faját alkotja.

Ez lesz a gyönyörű kék bolygótok minden – kicsi és nagy – lakosának körülményeinek jobbrafordulása mert csupán a tudatosság és az ember (mely itt a túlsúlyban lévő faj) értelmének [intellektusának] felemelésével szintén lehetséges lesz látszólag megjavítani a viszonyokat abban, ahogyan egymásra kölcsönösen hattok az állatokkal, és a jobban, vagy kevésbé fejlettekkel – a növényekkel, erdőkkel, hegyekkel, tengerekkel és az óceánokkal.

Ily módon valósítja meg a Teremtő terveit ez, melyet a fizikai megnyilvánulás e bolygóján kifejezésre juttatott, és Gaia, Planetáris Igeként, a Maga teljességében, ahogy felemeli Önmagát egy magasabb tudati szintre, ahol a gonoszság, romlottság [korrupció] és sötétség formája csupán a múlt része lesz, és utat enged egy példátlan igyekezetnek az Új Föld felé, mely alig várja, hogy felemelkedjen úgy, mint egy újszülött az anyja méhéből.

Ez az idő elérkezett. Boldogok és izgatottak vagyunk, hogy elmondhatjuk ezt fivéreinknek és nővéreinknek a fejlődés szinte végtelen spirálján belül az egész teremtett Világegyetemben.

Legyetek boldogok, mert a régóta várt pillanat végül megérkezett!

Mindnyájatok iránti mélységes Békével és Szeretettel

Forrás: Sohin parancsnok

Csatorna: © Kris Won

www.navealfa.com; http://sohinalatierra.blogspot.com; http://galacticchannelings.com/

Spanyol nyelvről angolra fordította: Steve

Magyar fordítás: Clarissa

http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

http://fenytevo.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044583
Hónap: 10997
Nap: 466