Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üdvözlet az Alfa űrhajóról 10.31.

Üdvözlet az Alfa űrhajóról - 2011-10-31

 Üdvözlet az Alfa űrhajóról!

Közületek sokan tűnődnek el fizikai formánkról, és arról, hogy hajóink hogyan, és milyen anyagból készültek (nagyon jól tudjuk).”

2011. október 31.
Csatorna: © Kris Won

Közületek sokan tűnődnek el fizikai formánkról, és arról, hogy hajóink hogyan, és milyen anyagból készültek (nagyon jól tudjuk). Mindig készen állunk minden kérdéseteket megválaszolni; és többek közt emiatt kínáljuk fel jelenleg, hogy naprakész tájékoztatást nyújtsunk lépéseinkről, és az összes kérdésre feleletet adjunk, melyről tudjuk, odalenn felmerül mindnyájatokban.

A gondolatok simán és könnyen áramolnak elmémből a csatornám elméjébe, és így kellene ennek lennie. Nagyon hamarosan mindnyájan tudni fogjátok, hogyan fogadjátok telepatikus üzeneteinket anélkül, hogy szükség lenne sok energiát fordítani, hogy átjuttassuk magunkat a tér-idő folytonosságon [kontinuumon] keresztül.

Ily módon, a Galaktikus Szövetség minden tagja együtt kommunikál, biztosítva azt, hogy nem szükséges az ügyeket közöttünk hosszadalmasan megvitatni. Úgy is meg fogjuk ezt tenni, mint ahogy egymás közt tesszük, amikor a Galaktikus Szövetség részévé váltok, mihelyst felkészültök, hogy annak része legyetek.

Nos, a kérdés megválaszolását illetően, mellyel sokan bírnak fizikai alkatunkat illetően, először el kell magyaráznunk, hogy mivel a Galaxis más részeiről, illetve még távolabbi Galaxisokról érkeztünk, igen eltérő fizikai hordozó közeggel rendelkezünk, mely nem egyenlő a többiekével.

Néhányan a tiétekéhez hasonló testtel rendelkeznek, mely az, ahogyan mi az Alfa űrhajón és másokon vagyunk. Más Barátok „rugalmasabb” anyagcserével bírnak, attól függően, hogyan fejlődtek a légkörüknek, illetve a környezetüknek megfelelően, és testük esetleg kocsonyásabb, és képlékenyebb.

Mások élhetnek egy olyan légköri közeg jelenlétével rendelkező világban, ahol bizonyos gázok vegyülnek a hidrogénnel és oxigénnel, következésképpen szükségük van egy pikkelyes jellegű bőrre, mely megvédi őket.

Mások olyan világokban léteznek, ahol természetes környezetük a víz, vagy egyéb más hasonló folyékony jelleg, így esetleg valami hasonlóval bírnak, mint a halaitok kopoltyúja, megengedve számukra, hogy a víz alatt lélegezzenek; végtagjaik úszóhártyás kezekben és lábakban végződnek, ujjaik közötti porcokkal, azért, hogy a víz alatt nagy sebességgel mozoghassanak, úgy, mintha evezőlapátokat használnának.

Azért, hogy jelenlétem ne nyújtsam meg túlságosan, vannak Barátok, akik jobban gáznemű állapotú testben élnek; azt mondhatnánk, hogy ők a kapcsolat azok között, akiknek van fizikai testük, és akik testetlen lények. Ők olyanok, mint félig szellem és félig ember, értitek, mire gondolok? Őket a természeti törvények kormányozzák, melyek eltérnek a miénktől.

Okvetlenül szükséges, hogy megbarátkozzatok ezzel az elképzeléssel, azért, hogy amikor az első látható kapcsolatunkat létrehozzuk, ne sértődjetek meg, vagy ne rémüljetek meg, ha megláttok néhány Nagy Barátot a ti fajotokétól némileg eltérő megjelenéssel.

Más [információ] átadásainkban elmagyaráztuk, hogy azok a filmek, melyeket a filmgyártók megalkotnak, sértik azt az elgondolást, mellyel bírhatnátok velünk kapcsolatosan, hogy nem segíteni jövünk el hozzátok, hanem inkább hogy leigázzunk, azonban ebben az esetben néhány filmetek valóban segített felkészíteni titeket, azért, hogy elmétek elfogadja a fajok széles változatosságát, mely nagyon különböző az összes Barát között, aki meglátogat. Azokra a filmekre utalok, ahol az emberi faj bolygóközi úrhajón utazik, és kapcsolatot létesít civilizációkkal a Világegyetem másik végéből. Ez nem tudományos fantasztikus, ilyen lesz csakugyan hamarosan, Föld drága testvérei!

Nemcsak most látogatnak meg titeket, hanem mindig is meglátogattak; minden korban számíthattatok más civilizációk segítségére, akik meglátogattak titeket, csupán sosem a lények oly nagymértékű beáramlásával, mint ezekben az időkben, mert most szükségetek van ránk, jobban, mint valaha is, mind azért, hogy megvédhessünk titeket, mind pedig azért, hogy segítsünk nektek megtisztítani természetes környezeteteket, valamint hogy utat mutathassunk nektek tanácsainkkal felemelkedési folyamatotokon át.

A hajó fizikai megjelenését illetően, amin vagyunk, az Alfa űrhajó, humanoid megjelenésünk olyan, mint a Föld bolygóhoz hasonlókról valóké, mivel olyan bolygókról valók vagyunk, melyek hasonló időjárási viszonyokkal bírnak, mint amik a Földön vannak.

Végül, űrhajóink fizikai szerkezete nagyon eltér a ti légi járműveitekétől. Amikor a pilótáitok megkezdték az első repülőgépeiteken a repülést, folyamatosan nézniük kellett a vezérművet, anélkül, hogy egyetlen pillanatra szem elől tévesztették volna. Később repülőgépeitek és pilótáitok rendelkeztek automatikus vezérművel, azért, hogy a repülőgép fenntarthassa pályáját, megengedve a pilótának, hogy pihenjen, és ne legyen folyamatosan tudatában az összes navigációs állapotnak.

Űrhajóinknak sokkal nagyobb terjedelmű önállósága van. Csupán be kell programozni az útitervet az induláskor, és mivel a hajókat egy nagyon fejlett technológiával tervezték, képesek önmagukról gondoskodni az egész út során. Olyan bonyolultan kifinomultak, hogy azt mondhatjuk, egy „magától gondolkodó” anyagból készültek, és képesek önmaguk megoldani az út bármilyen kellemetlenségét.

Olyan mesterséges intelligencia jellegűek, melyhez nem vagytok hozzászokva drága testvérek, és nem érthettek meg, még az arcátlan tudományos fantasztikus filmjeitekben sem.

Szerkezetét, működését és fenntartását mérnökeink át fogják adni nektek, amint az Első Kapcsolat végbemegy.

Szívélyes üdvözlet az Alfa űrhajóról!

Béke és Szeretet


Forrás: Sohin parancsnok
Csatorna: © Kris Won
www.navealfa.com; http://sohinalatierra.blogspot.com; http://galacticchannelings.com/
Spanyol nyelvről angolra fordította: Gloria and Macarena

Magyar fordítás: Clarissa
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
http://fenytevo.blogspot.com/
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3046157
Hónap: 11051
Nap: 677