Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új Föld Egyezmény 2012

Új Föld Egyezmény 2012

Hogyan igazodjunk 2012 Új Föld Egyezményeihez


New Earth Agreement 2012   
How to Come Into Alignment with the New Earth Agreements of 2012
szivarvany02.png


A jövendölés kora rajtunk áll, mely a Negyedik világ befejeződésének kora, és az Ötödik Napba, vagy Ötödik Világba történő elmozdulás kezdete. Gyönyörű bolygónkon minden kultúrának van egy ősi megismerése erről a korról, az előttünk álló nagy változások e koráról. A maja naptár valószínűleg a leghíresebb ez idő tájt, 2012. december 21-én mutatva a régi időszámításuk végét, valamint egy új kor, egy új világ kezdetét.

Sokan akarják, higgyünk abban, hogy ez a változás egy új korba [időszámításba] szomorúsággal és gyászos végzettel teli. A látnokok és spiritualisták a világban a lejegyzett korban látomásokban részesültek a Föld elmozdulásairól, vulkánokról, tornádókról, földrengésekről, hurrikánokról, tüzekről, aszályokról és árvizekről. Meg kell hagyni, látni fogunk jelentősebb elmozdulásokat az elkövetkező napokban, ahogy haladunk az ötödik világba. A szempont, ami miatt sokan nem beszélnek erről az, hogy ez tőlünk függ, az emberi fajtól, hogy segítsük megnyugtatni drága Anyaföldünk és környezetének változásait.  Segíthetünk neki kiegyensúlyozni az elemeket, a föld, levegő, víz és tűz elemeket, megengedve neki könnyedén újjászületni.

Ezt tesszük, ahogy mi magunk lenyugtatjuk gondolatainkat és érzelmeinket azáltal, hogy hozzáigazítjuk őket a szeretethez, békéhez és összhanghoz a „minden, ami van”-nal. Tőlünk függ, hogy visszamenjünk az időben, és kitöröljük az összes negatív gondolatot, vagy érzelmet, mellyel valaha bírtunk, és újra összhangba hozzuk a környezetet, melyre hatással voltak ezek a gondolatok és érzelmek. Ezt azáltal tesszük, hogy tudatosságunkat oda helyezzük, megbocsátást kérve, és feltétel nélküli szeretetet adva. Ha mi mindnyájan megtesszük ezt, kellemesen elmozdulhatunk 2011-be, 2012-be, 2013-ba, és tovább – ez az új életmód az Új Föld Egyezményekként lesz ismert.

Az Anyaföld megmutatta látomásokban KékVillámnak a Yellowstone Nemzeti Parkból Wyomingban 2010 tavaszán, hogy meg fogja változtatni a viseltes felszínét, „ruháját” háromszor. Sok más látnok is látta ezt. Az ősi bölcselet őrzőiként tudjuk, ez azt jelenti, hogy a Föld felszínének egész tájképe, ahogy mi ismerjük, meg fog változni. A Biblia azt állítja, hogy kő nem marad mozdulatlanul, és ez a mi megértésünk, hogy ez megtörténik majd. Minden dolgot ki kell tisztítani, és el kell vinni a tisztaságba a szertartásokon keresztül, a környezet és a Földön belüli világok gyógyítása iránti jókora szándékkal, beleértve a föld, levegő, tűz és víz elemeket.

Hasznosítani fogjuk az ősi szertartásokat, hogy újra összhangba hozzuk, vagy újrahangoljuk az Anyatermészet élethálóját, az élet virágát, melyet az őshonos amerikaiak a Nagyanya Pók Hálójaként ismernek, mely átfonja az egész földgolyót. Mindnyájunkat felszólítottak, hogy rezegjünk együtt az új energiával, melyet a földre mérnek mostantól minden nap, míg be nem lépünk a galaktikus igazodásba / együttállásba az előre jelzett 2012. december 21. napján. Most van itt az ideje, hogy tudatára ébredjünk a tudatnak, egybehangzó szilárd pontunknak, ahogy áthaladunk a 2012. december 21. Téli Napfordulójának nagy változásához vezető teliholdakon, napéjegyenlőségeken, napfordulókon. A hopi jóslat beszél „Kachina Kék Csillagáról”, mely a fény nagy sugarát veti az egész bolygóra azon a napon. Ez az energia megtisztítja majd a teremtés egészének nagy részét, fénysugárként haladva át a Tejút közepén.

Ahogy a Tejút galaxis, a Hold, a Nap, a bolygók és a csillagok mind felsorakoznak ezen a megjövendölt napon, megalkotnak egy szent mértani mintát a Világegyetem Központi Napjához igazodva. Az eredő fénysugár, vagy fénykéve szétoszlat bármit, ami nem igazodik a szeretethez, békéhez és összhanghoz [harmóniához] az Anyaföldön, ahogy elmozdulunk az Ötödik Nap erejébe. Ez az energia kilő minket egy új világba előre, melyet mennyországként ismernek az Anyaföldön.

Teremtőnk és az Anyaföld egy lenyűgöző tervvel rendelkezik e bolygóért, és minden isteni rendben van, ellentétben azzal, amilyennek ez talán kívülről tűnik. A Teremtő / Isten briliáns módon rejtett el minden ismeretet, olyan helyekre, ahol kiállja majd az idő próbáját, melyre szükségünk van emlékezni arról, kik vagyunk, és miért jöttünk ide. Ezt leírták a sziklába vésett írásokba, ábrákba [petroglifákba], az ősi tekercsekre és beágyazódott az összes rézbőrű, fehér, sárga és fekete nép mondáiba, énekeibe és táncaiba. Az egyik ilyen monda a Fehér Bölény jövendölése. Ez azt állítja, hogy amikor sok fehér bölény kezd születni, a végidő közel, és tudni fogjuk, hogy itt az idő elkezdeni a bolygó és önmagunk megtisztításának munkáját.

Az első fehér bölény 1994-ben született meg a Heider farmon Wisconsinban. 10 éves korában halt meg természetes okok miatt 2004-ben, azonban addig nem, amíg be nem teljesítette a jövendölést, hogy négyszer megváltoztatta színét[*]. Fehéren született, majd vörössé, sárgává és feketévé változott, jelezve az összes nemzet egyesülését. Azóta két további bölény született a Heider farmon, a második 1996-ban, azonban három nappal később meghalt. Heider azt mondta, hogy a harmadik fehér bölényt, egy újszülött hímet fedezett fel 2006 augusztusának végén, egy vihar után.

Emberek ezrei jöttek el, beleértve számos őshonos amerikai vezetőt, hogy megnézzék ezeket a fehér bölényeket, és hogy imádságokat és felajánlásokat hagyjanak nekik. Ez tovább teljesíti be a jövendölést a nagy bölcsességet elhozó bölényről, és sok megfontolandó elgondolást ajánl fel számunkra, annak érdekében, hogy a béke és szeretet váljék életmódunkká, ahogy haladunk a jövőbe.

Egy egész csorda szent fehér bölény született Jim és Dena Riley oltalmazásába. Az első Wyomingban született, majd elköltöztek a Spirit Mountain Ranch-ra [Lélek Hegy Farmra] a hopi kachina nép földjei közelébe Arizonába. Kinőtték ezt a helyet is, és most egy ideiglenes otthonban vannak Oregon déli részén. Állandó otthont keresnek ezeknek a szent állatoknak. Az első fehér bölény 1997-ben érkezett meg hozzájuk, és további kilenc született meg 2002 előtt. 2008-ban az utolsó kettő is megszületett, ezzel a csordát tizenegyre gyarapítva, ami beteljesíti a jóslatot. A történelemben sosem volt Fehér Bölény csorda. A Lélek Hegy Farm Szent Fehér Bölény csordáját DNS tesztnek vetették alá, és megerősítették, hogy 100 % tiszta észak-amerikai bölény [lat.: bison] mely szemben áll a beefalo-val, vagy catalo-val [mely a bölénybika és házi tehén keresztezése].

A történelem történetei más fehérré változott állatokról is beszélnek ebben az időben, és ez is elkezdődött. Az egyik nagyszerű példája a fehér medve, melyet a népszerű dokumentumfilm a „Spirit Bear: A Simon Jackson történet” tett híressé. Fiatal serdülőként Simon Jackson találkozott ezzel a medvével a vadonban, és volt egy látomása arról, hogy dolgozzon e különleges medve védelmezésén. Évek óta harcol a fakitermelő ipar megállításáért, és a medve környezetének védelméért. Utazását egy díjnyertes dokumentumfilmben örökítették meg, épp azt fejtegetve, milyen szentek ezek a különleges állatok az egész emberiség számára. Ezekről a Lélek medvékről (Ursus americanus kermodei) vagy moskgm'ol (fehér medve), ahogy a tsimshi tengerparti első nemzetek hívták, a tudósok azt gondolják, hogy a baribálok, vagy fekete medvék genetikai változatai, akik kóborolnak British Columbia-szerte.

Egy másik nagyszerű példa a jövendölés beteljesülésére az, hogy az állatok fehérré változnak a Nemacolin Woodlands Resort–ban Pennsylvaniában. Gondoskodnak egy pár nagyon különleges megjósolt bölényről is, egy 2006 novemberében született feketéről, és egy 2007 augusztusában született fehérről. A jellegzetes vemhessége egy bölénynek kilenc hónap, és az anyaállat egy normális barna bölénynek adott életet 2006 késő májusában. Ez vetette fel annak a kérdését, hogyan szülhetett egy másik utódot oly hamar. Egy új kétéves nőstény bölényt hoztak a farmra 2006 novemberében. A bölények rendes körülmények között nem ellenek utódot 3-4 éves korukig, azonban egy különleges fekete bölényt szült kilenc hónappal a megérkezését követően. A szokatlan rész az, hogy sosem párosodott hím bölénnyel, és az egyetlen hím bölény, aminek a közelében volt, az egy 10 éves fehér bölény volt, aki nem párosodhatott vele még.

A spirituális hírnökök állították, hogy e mindkettő bölényt a Föld síkjára a szeplőtelen fogantatáson keresztül hozták el, az anyák nem voltak „kölcsönhatásban” semmilyen bölénybikával. A hím fehér, és „Villámlónak” hívják. A nőstény fekete, és „Mennydörgésnek / Villámnak” hívják. A jövendölések azt állítják, hogy a „Villámló” az üzenet, és a „Mennydörgés / Villám” a hírnök. Mennydörgés / Villám születése óta Villámló vigyáz rá. A közelében tartja, és megbizonyosodik arról, hogy mindig minden szükségeltét kielégítik. Ez nagyon különös viselkedés egy bölény részéről, és különleges kötelékükről árulkodik.

Sokkal több csoda következett be, beteljesítve a jövendöléseket, hogy az állatok fehérré válnak, és ekkor tudomásunkra hozták: itt az idő visszatérni az „eredeti utasításokhoz” arról, hogyan éljünk a Földön szeretetben, békében és összhangban. Az állatok fehérré változásáról és szokatlan viselkedéséről a sok tudósított esemény közül néhány „Mennydörgés és Villámló” otthonában történt meg, beleértve a következőket:

Két vörös farkú sólyom, egy vad hím és nőstény párosodott, akik az erdőben éltek a bölény közelében, fehérré változtak a fehér bölény születését követően 2006-ban. Egyik nap szokványos színezetű vörös farkú sólymok voltak, és másnap fehérek voltak. 2008 nyarán a nőstény sólymot elütötték és az autópályán elpusztult. Ősszel a hím egy új párt választott. Ő is fehérré változott.

2007 tavaszán egy kopasz sas jött (mely egy nagyon szokatlan előfordulás az ország e részén). A sas egyenesen a fehér bölényhez szállt, és egy napot vele töltött. Ennek sok ember volt szemtanúja.

2008-ban, egy fehér őz született azon a helyen, ahol a fehér bölény élt. Az őzborjú rendszeresen megszökött elkerített területéről, és mindig a fehér bölénnyel találták. Az őzborjú folytatta ezt, míg túl nagyra nem nőtt ahhoz, hogy kijusson az elkerített helyéről. A fehér bölény soha, egyetlen egyszer sem bántotta.

Az összes ilyen jel rámutat arra a tényre, hogy beléptünk a tisztulás korába. Egy korba, hogy megbizonyosodjunk, mindnyájan tiszta ételt eszünk, tiszta vizet iszunk, és legfontosabban, tiszta gondolataink és érzelmeink vannak, melyek a szívben középpontosodnak, és elősegítik a békét, szeretetet és összhangot.

Ez jelenti azt, hogy itt az idő visszatekinteni az ősi életmódra, arra az útra, melyet az „eredeti utasításokként” ismernek. Észak-, Közép- és Dél-Amerika rézbőrű nemzetei őrzik az „üzembiztos” kulcsot, hogy segítsenek mindnyájunknak emlékezni ezekre az utasításokra; ők őrzik a bölcsességet és a titkok tudását, melyek segítenek nekünk túlélni az előttünk álló nagy változásokat történeteikkel, szertartásaikkal, dalaikkal és táncaikkal. Két hathatós lény van, akik a lelkiség hírvivőiként szolgálnak az egész emberiség számára e korban. Fehér Sas, aki a törzsfőnökök főnöke, Amerika törzsfőnöke és még sok más néven is ismert Amerikában, valamint Fehér Bölény Borjú Asszony, aki szent rendelkezést hagyott meg a Rézbőrű Nemzetek törzseinek a múltban.

Kérnek minket, emlékezzünk nagyszerű bölcseletükre, és sokakhoz beszélnek a világ körül, biztosítva számukra az útmutatást a küldetésükre vonatkozóan e korban. Segítenek nekik beteljesíteni a jövendöléseket az Arany Kor létrehozása érdekében. Beszélnek a szívünkhöz való visszatérésünkről, valamint gondolataink és érzelmeink megváltoztatásáról, hogy összehangzó együttrezgésben legyünk a feltétel nélküli szeretettel minden dolog iránt úgy, hogy minden dolgot egyenlően szeressünk. Ez a rezgés a kulcs. Világunk tizenhárom galaktikus hangszínből és húsz érzelemből áll össze, melyeket Napokként ismernek.
 
A maják, inkák és az aztékok tanították ezt, és megosztották ezt a tudást mindnyájunkkal. Azt is megjövendölték, hogy a Sas nemzetek – jelentve Észak-Amerikát – csapdába esnek a fejükben, elméjükben, kiesve a szívükből. A jövendölések ismét állítják, hogy a Kondorkeselyű nemzetségének népei – értve ez alatt Közép- és Dél-Amerikát – szívükben maradnak, és ezekben az időkben előhozzák tudásukat, hogy emlékeztessenek minket minden Igazságra, hogy mi mind Egyek vagyunk. Küldetésük beteljesítésében a Kondorkeselyű Nemzetei segítenek bevezetni a Nap Arany Sugarainak Arany Rezgését, hogy a Sas Nemzetek szívét megindítsák, abban a korban, amiben most vagyunk.

Annak a tudása, hogy a kapzsiság és anyagelvűség [materializmus] mindenek fölött valóan uralkodik Észak-Amerikában és a világban, jelzi számunkra azt, hogy itt a jóslatok beteljesülésének ideje. Visszafordultunk az ésszerűsítéshez, gondolkodáshoz a világban való létezés eszközeként. Ez szemben áll az eredeti utasításokkal, melyek arra valóak voltak, hogy érezzük utunkat e világon át. Így „megakadt” fejünkben az, ami az összes negativitást, háborúskodást, pénzsóvárságot, anyagelvűséget és különösképpen az elkülönülést okozza.

Arra szántak minket, hogy szívünkben éljünk, és a szívünkön keresztüli az, hogy átérezzük összekapcsoltságunkat minden dologhoz, egység akaratunkhoz, a teremtés egészéhez és egymáshoz. Ez az a hely, ahol tudjuk, mi mind egy család vagyunk, és nagy szeretettel bírunk minden iránt, ami van. Lelki önvalónktól, lelkünktől származó útmutató rendszerünk ezen az érzelmi válaszon alapul. Arra terveztek, hogy legyen az elmében egy felötlő gondolatunk, majd hogy vegyük belső önvalónkat, felsőbb énünket, ajánljunk fel egy érzelmet erre a gondolatra válaszul. Ha az érzelem érzete jó, akkor ez lenne Lelkünk közlési módja arra, hogy az általunk épp kigondolt gondolat igazodik vágyainkhoz, és összhangban van a legfelemelkedettebb jóval. A példák révén kell, hogy vezessenek, ahogyan amikor lelkiségünk adományaihoz igazodunk, megmutatjuk másoknak, hogy mit tehetünk, így ők is megtehetik. Ez létrehozza a szívükben középpontosított embereknek egy hálóját, megosztva adományaikat, így beteljesítve sorsukat az Anyaföldön.

Ha inkább egy negatív érzelmet kapnánk gondolatainkra válaszul, ez mondja el nekünk, hogy gondolatunk nem igazodik a szeretethez, békéhez és összhanghoz. Mindnyájan ismerjük ezt a kapcsolatot bizonyos szinten, és ezt a tudatunknak hívjuk. Közülünk sokan tanulták meg ezt semmibe venni, sőt még e belső megértéstől való lekapcsolást is, azáltal, hogy a fejünkben maradunk, és ésszerűsítjük, hogy amit gondoltunk, miért van rendben, bármi áron, mások és környezetünk irányában. Legtöbbünk elveszítette a képességét, hogy az életen átnavigáljon, az érzelmeket alkalmazva iránytűként.

A megfontolandó jó hír az, hogy nem mindnyájan felejtettük el ezt, és közülünk sokan vagyunk, akik emlékeznek erre a módszerre. Miszerint, mi mindnyájan itt egy isteni küldetésen vagyunk, hogy segítsünk mindnyájunknak ráébredni, és emlékezni erre az igazságra. Sokan emlékeznek arra, hogy ha szívünkben maradunk és belső iránytűnket követjük, megalkotjuk a békét a Földön. Az aztékok, maják és inkák sosem tévedtek le régi útjukról, és ők az őrzői annak a tudásnak, mely segíteni fog nekünk biztonságosan áthaladni az új világba. Egy új világ lesz, melynek számos neve van, többek közt: a Nirvána, a földi Mennyország, az Arany Kor, Boldog Vadászmezők, Paradicsom, és még sok más.

Ezek mind ugyanarra az igazságra mutatnak rá: visszatérésre az egységhez, és az egység lelki útjának követésére a szereteten, békén és összhangon keresztül. Az őshonos amerikaiak Eastern Shoshone törzséből való KékVillám az egyik béke őrző, aki nem felejtette el az ősi szokásokat. Több mint tíz éve életét annak biztosítására szenteli, hogy ezek a változások a lehető leggyengédebb módon menjenek végbe. Kéri, hogy fivér és nővér társai minden nemzetből, hitvallásból, színből emlékezzenek arra, hogy mi mind egy nagy család vagyunk. A feltétel nélküli szeretetre történő emlékezés az egyetlen út arra, hogy túlélésünket biztosítsuk, és hogy az Ígéret Földjét létrehozzuk a Földön mindenki számára, aki ezt választja. Sokat áldozott fel mindnyájunkért, folyamatosan utazva, nélkülözve gyermekeit és unokáit, állandó otthont nem ismerve, mint ahogyan azt legtöbben élvezzük. Ezt mosollyal és csillogó szemmel tette, tudván, hogy, még ha sok szerette, beleértve az Első Nemzet embereit Észak-Amerika rezervátumaiban, nem értik, vagy még el sem fogadják azt, amit végez. Szívében tudta, hogy ezt valóban mindnyájukért teszi, az egész emberiségért.

Gyógyír Kerék szertartásokat tart, az élet hálójának újra összhangba hozásának ősi módját, újrahangolva az Anyaföld energiáját, felkészítve az előttünk álló napokra. 2003-ban felszólították, hogy hozzon létre egy keresztben 1200 mérföldes gyógyír kereket, a Föld egyik legszentebb helyein középpontosítva a Grand Tetons-ban. Hívták ennek a munkának a megtételére, hogy meggyógyítsa a Yellowstone Super-vulkánt; a katlan a Yellowstone-tó alatt tíz emeletnyit emelkedett, és kitöréssel fenyegetett. Ha ennek megtörténtét megengedték, azt jelezték előre, hogy az egész Föld egy nukleáris telet élt volna át több mint két évig.

Nem volt felkészülve végignézni az egészet, hogy a szerettei oly keservesen pusztulnak el ily módon, tehát nekilátott a munkának, hogy embereket gyűjtsön össze 19 ponton a középpont körül 600 mérföldes sugárirányban minden irányban, hogy imádkozzanak, énekeljenek és táncoljanak – hogy visszahelyezzék szeretetüket és gyógyító szándékaikat az élet hálójába, a Föld elektromágneses ley-vonalaiba, hogy újra összhangba hozzák őket, és megengedjék e helynek, hogy ismét megnyíljon, és kiengedje a csapdába esett negativitást. Ez az ő megértése, hogy a szeretet minden dolgot meggyógyít, és meg is gyógyított. A szertartást követően a gőzkürtők megnyíltak, és kieresztették a feszültséget, majd a katlan visszatért a normális állapothoz.

Kormányunk ezt véletlennek nevezte; kérünk titeket, kutassátok át szíveteket, ahol a mi megértésünk van, hogy érezzétek az igazságot majd, miszerint, amikor szeretetet adunk vissza Anyaföldünknek, ő meggyógyítja magát. Hallja énekeinket, érzi táncainkat, és meggyógyul szeretetünkön keresztül. 2004-ben a Nagy Medve Kalifornia közössége kérte, jöjjön el, és hozzon létre egy gyógyír kerék szertartást ott, hogy segítsen meggyógyítani egy jelentősebb aszályt, amit átéltek. Válaszolt a hívásra, és a szertartást követően a források, melyeket minden évben újra kellett fúrni további 20-60 lábbal, első alkalommal föltörtek [a természetes nyomás következtében], majd a tó, amely évek óta 18 lábbal lenn volt [a normál szinthez képest], tavaszra tele volt.

Ezek a szertartások működnek, és ezek a kulcsok Édesanyánk és önmagunk meggyógyításához. KékVillám látomásokat kapott az elmúlt pár évben egy keresztben 4000 mérföldes gyógyír kerék szertartás létrehozásáról, Costa Ricában középpontosítva, bolygónk szívében, és kiterjesztve Ontarioba, Kanadába, Peruba, és a hopik földjeire, akik az önmagunk megmentésének kulcsai közül sokat őriznek a történelem e legszerencsésebb korában. … [A szertartásokról bővebb információ megtalálható a korábban már lefordított cikkben, „KékVillám felhívásában”]

KékVillámnak azt a feladatot adták, hogy sok üzenetet hozzon el az emberiségnek, és hogy elkezdje azt a munkát, hogy a világon az embereket ráébressze az igazságra. Arra az igazságra, hogy egy hamis utat követtek, téves gondolatmintákat és hitrendszereket, melyek nem igazodnak a békéhez. Továbbá ráébressze őket arra a tényre, hogy ez az a kor, amikor újra feltaláljuk önvalónkat – hogy itt az idő az összes határt ledönteni, megbocsátani, és a múltat meggyógyítani azért, hogy felismerjük, mi mind egy család vagyunk, és emlékezzünk a béke, szeretet és összhang szokására. Itt az idő megállítani bolygónk, testünk mérgezését ártalmas vegyi anyagokkal, és hogy véget vessünk elménk és szívünk mérgezésének az ítélkezés, gyűlölet, pénzsóvárság és elkülönülés gondolataival.

Emlékeztetve mindnyájunkat, hogy mi mind a szeretetből jöttünk, hogy mi mindnyájan az út, az igazság és a fény vagyunk. KékVillám üzeneteket kapott az ősöktől, akik utat mutatnak neki; Guatemalából visszatérése alkalmával elkezdett üzeneteket kapni Seattle törzsfőnökétől, Sacajawea-tól, az egyik dédanyjától. Beszéltek neki arról, hogy minden gondolat és érzelem, mellyel bírunk, hogyan hagy lenyomatot az élet hálóján, a Nagyanya Pók hálóján, és újrajátssza önmagát újra meg újra, míg ki nem tisztítják a környezetből. A bánat és fájdalom könnyeit hullatták, ahogy elmondták neki, mit tettek ők maguk tudatlanul az élet hálójával saját fájdalmukkal és traumájukkal. A leghíresebb foto Seattle törzsfőnökről egy az arcán legördülő könnycseppel ábrázolja, és elmagyarázta miért.

Elvezette KékVillámot Olympiába, Washington területén 2010 októberében. Vezette őt, hogy megtalálja ikerlángját, egy bölcsesség hordozót, akinek neve Kristine Soliday. Kristine intuitív és gyógyító, aki életét szintén a Lélek és az emberiség szolgálatának szentelte. Egy látomást fogadott Seattle törzsfőnökétől, hogy építtessen egy izzasztó kunyhót, és hogy egy nagyszerű lelki vezető jön majd el, hogy segítse beteljesíteni a küldetését, hogy ráébressze az emberiséget az igazságra, miszerint mi mind Egyek vagyunk, és hogy a szeretet minden, ami számít. Ez a szeretet valóban meggyógyíthatna minden dolgot, és visszatérítene minket egy nagy boldog családba. Kristinet arra vezették, hogy hozzon létre egy házasságkötő szertartást 10-10-10 napján, a három, a háromság napján.

Ez a szertartás minden résztvevő szívének és elméjének összekapcsolására volt; ily módon hatalommal felruházva a szellem, szív és lélek hármasságát bennük. A belső ikerláng energia egyesítése [összeházasítása] indított meg minket, hogy visszatérjünk a feltétel nélküli szeretet szilárd pontjához, a Krisztus tudathoz, hogy e szereteten keresztül éljük meg életünket, és hogy a fény világának példái legyünk. Amikor KékVillám eljött, hogy levezesse az izzasztó kunyhó szertartásokat az esemény okán, ő és Kristine újra találkoztak. Amikor megölelték egymást, mindkettőjüket azonnal eltöltötte a megismerés, miszerint a másik a hiányzó felük. Tudták, hogy ugyanabból a Lélekből erednek, és ismét itt vannak, az összhangon [harmónián] dolgozó Isteni férfi és nő képviselőiként.

KékVillám és Krisztine itt voltak, hogy a fény jelzőtüzének visszatükröződései legyenek, hogy mindenki megismerje, egyesült energiáik ereje mit tehet, amikor együtt dolgoznak ikerlángként. Feltételek nélkül dolgoznak együtt, egymást biztatva bármilyen témán, és az egymás és minden dolog iránti egyenlő szeretetben maradva. Emlékeztek számos előző életükre itt a Földön és más helyeken. Oly sok élményre emlékeznek, melyet összegyűjtöttek felkészülve e korra, e helyre, ahol a Föld nagy próbája most valósul meg, ahogy felkészülünk, hogy fokozatosan átalakuljunk az előttünk álló új világba 2012. december 21-én. A Föld a szabad akarat protokoll bolygója, mely be fogja bizonyítani az egész Omniverzumnak, hogy a lények a szeretetet választják, és hogy mind békében élhetnek. Minden lény, aki a szeretet, béke és összhang bölcsességének követését választja, osztozni fog a világban, az előttünk álló Ígéret Földjén.

Az egymás ilyetén ismerete, melyet KékVillám és Kristine oszt meg, egy nagyon különleges kötelék, mely közülünk sokunkra vár, amikor belső munkánkat végezzük. Iker lángunk csupán akkor érkezhet meg életünkbe, ha egyszer mi magunk válunk egésszé önmagunkon belül, ha megtettük belső munkánkat, hogy kiegyensúlyozottá váljunk saját férfiasságunkban és nőiességünkben. Más szavakkal, amikor fejünkben és szívünkben kiegyensúlyozottak vagyunk, és az egységben dolgozunk az egész teremtés megjobbításán.

Ha egyszer ez az utatok, amit a világban jártok, fényeteket felkapcsolják lényetekben, fénybe borítva a szivárvány színeit, és a feltétel nélküli szeretetet sugározzátok ki. Majd, amikor találkoztok iker lángotokkal, akkor váltok két, egyként cselekvő kiegyensúlyozott lénnyé.

Ahogy a Bibliában állítják: „Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük.” (Máté 18:20), mely jelenti azt, hogy szíveteken belül a Teremtő Isten vezetésével jártok, mely hatalommal / erővel hegyeket mozgathattok meg.

A 10-10-10 szertartás alatt Kristine és KékVillám mindketten kaptak látomásokat Seattle törzsfőnöktől és Sacajawea-tól. Üzeneteket arról, hogy Seattle törzsfőnök és Sacajawea hogyan akarta tőlük, hogy minden embernek hozzanak tudatosságot a negatív lenyomatok meggyógyításáról, melyek a természetben fordulnak elő. Beszéltek arról, hogy ők mindketten hogyan hagytak lenyomatot a környezetben gondolataikkal és érzelmeikkel, és ez hogyan nyomta rá a negativitás bélyegét az élet hálójára. Sacajawea beszélt a megtört szívéről, mely a könnyek ösvényét hagyta a Csendes-óceántól [az USA észak-nyugati részétől] végig az úton Wyomingig. Igazán hitt Lewis és Clark megsegítésében, hitte, megtanulhatják a minden dolog tiszteletének bölcseletét a szertartáson és szereteten keresztül. A tőle telhető legjobbat megtette, hogy tanítsa őket a gyógynövényekkel, állatokkal, folyókkal, forrásokkal, tavakkal és a természet egészével történő munka hagyományos módszereire.

Amit azok az emberek tettek, akiknek segített, inkább az volt, hogy vették a tudást, és a nyereség, kapzsiság és anyagelvűség [materializmus] céljából használták. Amikor a fehér ember visszament épp azoknak az őshonos amerikaiaknak a falvaiba, akik segítettek nekik, legyilkolták őket, és rezervátumokba kényszerítették őket, és ez megtörte szívét. Mindent feladott értük, férjét, gyermekeit, népét, hogy segítse e fehér embereknek meglátni az utat, és úgy érezte, hogy kudarcot vallott, és ez mind a semmiért volt. Magányosan, megtört szívű nőként halt meg, és ezt az átkot, ezt a szomorúságot hagyta hátra, hogy megismételje magát a földön. Mind Sacajawea, mind Seattle törzsfőnök remélte, hogy azok, akik szülőföldjükre érkeztek, magukévá teszik és követik az Első Nemzetek szokásait. A kultúrák egybeolvadásáért is imádkoztak, láttak egy jövőt, ahol a rézbőrű, fehér, fekete és fehér [emberek] mind képesek egy népként élni. Seattle törzsfőnök mondását idézve: „Egy dolgot tudunk – csupán egy Isten létezik. Egy ember sem lehet külön, legyen az Rézbőrű, vagy Fehér ember. Elvégre mi mind felebarátok VAGYUNK.”

Seattle törzsfőnök és Sacajawea most csapatként jön, az egységben működő Isteni férfiasság és nőiesség kiegyensúlyozott hatalmának / erejének képviselőiként, hogy meggyógyítsák bolygónkat, és rajta minden embert, hogy egy családként hozzon minket össze.

Ahogy Kristine és KékVillám megosztották egymással látomásaikat, az általuk látogatott szertartások sok egyidejűséget [szinkróniát] tártak fel.

Sacajawea Salmonból, Idahoból való volt, a Shoshone népből, ahogy fent említésre került, ő KékVillám egyik dédanyja volt. Kristine családjának anyai ága, Ellisék is Salmonból, Idahoból valóak. Valójában ükapja, George Ellis volt az, aki a Lemhi Shoshone népet a Fort Hall rezervátumba kényszerítette a kései 1800-as években. Felismerték, hogy e létidőben, e különleges emberi testekben egy cél okán vannak itt. Két családból vannak, akik elátkozták egymást, akiknek gyűlölete megfertőzte a földet, és még mindig hatással van mindnyájukra és a földre, a mai napig. Nagy szerelmet éreztek egymás iránt, és tudták, hogy azért jöttek, hogy ezt meggyógyítsák, és a megbocsátás e példáját használják, hogy megmutassák egymásnak az utat különbözőségeik meggyógyítására is.

Mindketten egy hasonló látomást kaptak Seattle törzsfőnöktől híres beszédéről, melyben azt mondja: „Nem az ember szőtte az élet hálóját, ő csupán egy szál benne. Bármit tesz a hálóval, azt magával teszi.”

Seattle törzsfőnök és Sacajawea megkérte őket, fogadják el a szent küldetést, hogy meggyógyítsák az élet hálóját a Csendes-óceán északnyugati [partvidékén], hogy kitisztítsák csalódottságukat és haragjukat népükkel és mindenki mással, aki nem kapja meg az üzenetet. Ezek az érzelmek voltak, melyek előidézték a túl sok eső átkát ezen a területen, és tudatni akarták velünk, itt volt az ideje meggyógyítani könnyeiket. Megkérték őket, alkossanak meg egy gyógyír kerék szertartást, 2011-ben a tavaszi napéjegyenlőségkor kezdve, Olympiában, [Washington] középpontosítva, hogy kihatással legyenek e gyógyításra, és tovább meséljék nekik, hogy ez a gyógyító kerék tudomásukra juttatja szükségletünket, hogy mindenki gyűljön össze a 4000 mérföldes gyógyír kerékhez, melynek megalkotását KékVillám vezetett le 2011 őszén.

KékVillám és Kristine mindig tudta, hogy egy nagy beteljesítendő küldetés az övék, és nagy hálát éreztek amiatt, hogy nem kell többé egyedül nekilátniuk. Mindketten hosszú ideje tartó kapcsolatban voltak más társsakkal, akik segítettek nekik hatalmas mértékben növekedni, és tudták, itt az ideje továbblépni azokból a kapcsolatokból, és csatlakozni egymáshoz szent munkájukban. Hatalmas nagy hálát éreznek az elmúlt kapcsolatok okán, hiszen nélkülük nem készültek volna fel az előttük álló Nagy Munkára.

2010. november 21. teliholdjakor egy üzenetet kaptak a Fény Szent Lényeitől, hogy egyesítsék magukat a Lelkiség Szent Egyesülésében, melyet megtettek a hold és a csillagok fénye alatt. Hallották az éneklő angyalok kórusait, látták az ősöket, a Fény Szent Lényeit, az Arkangyalokat és Felemelkedett Mestereket, és a hold ragyogott, körülötte egy rózsacsillaggal. Tudták szívükben, hogy a Teremtő örvendett, és igazodnak ahhoz, melynek megtételéért eljöttek a Földre. Készen álltak beteljesíteni küldetésüket a szeretet és béke nevében, hogy előidézzék az összhangot. Tudták, azért találkoztak, hogy megosszák tiszta, igaz, feltétel nélküli szeretetüket a világgal, az emberiség egészével.

Összetalálkoztak, hogy tanítsák az emberiséget a 2012. december 21-i jövendöléseiről, hogy segítsenek nekik megtudni, mibe telik ezt egy új világgá változtatni. Itt az idő megbocsátani mindenkinek, egy emberként / népként egyesülni, hogy elengedjük az összes régi módot, mely elkülönítve tartott minket, és hogy tudásunk összességét egyesítsük egy új módba, az Egység útjába.

Mindketten életüket teljesen szívük vezetésével élik, ahol meghallják a Teremtő hangját. Tudják, hogy mialatt számos neve van e lénynek, akit Istennek hívnak, mely minden módon ugyanaz, minden név ugyanarra a lényre vonatkozik, és ez a lény a Szeretet, a Fény. Tudják, hogy ez az út, az igazság. Oda mennek, ahová a Lélek hívja őket, minden pillanatban szolgálnak, életük egy sétáló meditáció, és egyetlen pillanat sincs, amikor ne tisztítanának, gyógyítanának, és szeretnének mindent, ami van.

Kérik támogatásotokat és szereteteket, hogy segítsétek őket küldetésük beteljesítésében… [további részletek megtalálhatók a weboldalukon, illetve a már lefordított felhívásban]
Az a megértésük, hogy ezek a szertartások egy sokkal gyengédebb változást tesznek lehetővé környezetünkben, drága Anyaföldünk számára, mely meg fogja változtatni a mélabú és gyászos végzet jövendöléseit. Tudják, hogy ezek a szertartások megalkotják az arany energia hálóját a Föld körül, mely megerősíti őt, és megnyitja az új kort, a béke korát a Földön. Ezek a szertartások segíteni fogják ellágyítani a leghathatósabb negatív elmozdulásokat a környezetben. Ezek a szertartások segíteni fogják családunk, és a teremtés egészének életerő lényeinek megóvását. Ez fogja biztosítani azt, hogy legyen lehetőségünk a fény szelíd lényeivé válni, ahogy áthaladunk saját személyes megtisztulási folyamatunkon épp a tisztulással együtt környezetünkben.

Legyen áldott a Teremtés egésze! Köszönjük, köszönjük, köszönjük, hogy átgondoljátok ezeket az üzeneteket.

Többet tudhattok meg rólunk weboldalaink meglátogatásával, és kérlek, vegyétek velünk fel a kapcsolatot bármilyen észrevétellel, kérdéssel kapcsolatosan, illetve, ha segítségetekre lehetünk:

Bennie “BlueThunder” LeBeau
Earth Wisdom Foundation
307.851.6249
Bluethunder@earthwisdomfoundation.net
www.tetonrainbows.com
Kristine Soliday
Energy Lighthouse
360.367.0850
Kristine@earthwisdomfoundation.net
www.energylighthouse.com


[*] Az angol irat nőstény bölényre hivatkozik.

Magyar fordítás: Clarissa
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
http://fenytevo.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3175744
Hónap: 37025
Nap: 588