Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÚJ IDŐK ÚJ PRIORITÁSOK Tizenkettek Tanácsa (Council of 12) üzenete Selacián keresztül

Connecting with Your Divine Changemaker Role

How will you create a more loving world today?

Összekapcsolódva az Isteni VáltozástTevők szerepeitekkel

Hogyan tudtok még ma egy szeretőbb világot megteremteni

night-ssky.jpgA bolygótok fejlődésének olyan ideje érkezett el most, amikor egy új létezési módot szükséges megtalálnotok, és azzal együtt is élnetek. Ti is most ebben az időben vagytok. Mit fogtok tenni az energiáitokkal akkor, hogy segítsek létrehozni, megteremteni egy szeretőbb világot?

Ez egy napirenden lévő kérdés. Fontoljátok meg azt, hogy mire helyezitek a hangsúlyotokat, emlékezzetek arra, hogy hogyan és mit választottatok!

Ahogy felgyorsul az életetek, már nem engedhetitek meg magatoknak, hogy önteltetek legyetek, vagy visszaessetek a régi energia szerinti szerepetekbe. Amikor megkérdőjelezitek a képességeiteket, ahhoz hogy lépést tartsatok a felgyorsulással, vagyis a legjobbat válasszátok magatoknak, akkor emlékezzetek arra, hogy ti Isteni VáltozásTevőként vagytok itt. DNS szinten kódolva vagytok arra, hogy emlékezzetek erre, és egy teljesen új életformát éljetek meg.

A Mostban élni, annyit jelent, mint egy teljesen új értelemmel, elmével élni, midőn ráébredtek az Isteni VáltozástTevő szerepetekre. A prioritások változása, magába foglalja, a valóságotok szélesebb nézőpontú meglátásának módját és lehetővé teszi a gyorsabb, még gyorsabb spirituális haladásotokat. A megváltozott prioritások, azt jelentik, hogy másképp cselekedjetek, és eltérő és különböző válaszokat adjatok, egy szokásos feladat megoldására. De ahová tartatok, ahová menni szándékoztok, ott csak a szív-központú döntéseitekkel fogtok válaszokat kapni. Ahhoz, hogy még termékenyebbek legyetek, az utatokat össze kell hangolni a lelketekkel.

Milyen újdonságok vannak most?

 

Először is az, ahogy minél többeket ébresszetek fel az Isteni VáltozástTevő szerepükre, és az hogy egyre jobban éljetek át minden szintjét. A szenvedélyetek lángoljon ki belőletek és ezt vigyétek be a mindennapi tevékenységetekbe. A fizikai testetek jelezni fogja, hogy mire van alapvetően szüksége. Az érzelmeiteket még erősebben fogjátok érezni. Az elmétek egyre élesebbé válik majd, és egyre több minden jut eszetekbe arról, miért vagytok itt, miért jöttetek ide a Földre.

Másodszor, mint mesteri létezők, éljetek a jelenben. Van egy hatalmas képességetek arra, hogy értékelni tudjátok a mindennapok ajándékait. Ti észrevesztek olyan dolgokat is, amit mások nem látnak meg, mint amikor munkába menet közben rácsodálkoztok arra, hogy virágzanak a fák. Észreveszitek az anya és a gyermek közötti gyönyörű szeretet érzését, vagy azt, amikor a Nap sugaraival táncol a víz tükrén. Amikor egymással kapcsolatba kerültök, akkor még jobban a jelen állapotába kerültök, így egészen könnyebb lesz meghallgatni másokat is, és a ti jutalmatok, jótéteményetek az is, amikor egymással szavakat cseréltek. Ez segít megérteni a kapcsolatok áldásait, mind intim és mind hétköznapi szinten.

Harmadszor, tervezzétek meg a még szorosabb kapcsolódást és bizalmat a belső hangotokkal. Ez lehetővé teszi azt, hogy az energiák még termékenyebb módon érkezzenek meg számotokra. Ahogy meghallgatjátok belső bölcsességetek elmélyült tanácsait és aszerint cselekszetek az életetekben, akkor tudjátok a legmagasabb szinten használni az energiákat. Ez azért van, mert amikor összehangolódtok a lelketekkel, akkor irányt mutat nektek, kézen fog vezetni bennetek. Így nincs elfecsérelt energia, nincsenek mellékhatásai ennek a módszernek és nincs szükség a megbánásra sem. Ez történik most ebben az időszakban, egy még mélyebb kötődés a lelketekkel, és ekkor annál jobban megerősödtök és élhettek boldogan.

A megváltozott prioritások

A megváltozott prioritásokkal többet tehettek, mint a mentális fogalmakkal. Éreznetek kell a szívetekkel. Teljesen és égészen a szívetekkel kell élnetek. Ne tartsátok vissza magatokat, ne hátráljatok meg.

És itt van egy nagy kihívás előttetek- a prioritásokat, rendszeresen frissíteni kell, hogy tükrözze nektek azt, hogy hol tartatok az utatokon. Folyékonynak kell lenniük. Nézzetek a szívetekkel és a belső bölcsességetekkel, hogy vele látva és hallva, ezek segítsenek bennetek azon az úton haladnotok, ahol lennetek kell.

Folytassátok isteni természetetek felfedezésének útját, körülölelünk bennetek szeretetünkkel és áldásainkkal!

 

Mi Vagyunk a Tizenkettek Tanácsa

 

Közreadja: www.foldcsillagok.hu

Forrás:

New Times, New Priorities

Selacia's Council of 12 Message a message from The Council of 12 channeled by Selacia

Thursday, 12 April, 2012

Copyright 2012 by Selacia, Channel for The Council of 12 * All Rights Reserved * www.Selacia.com

http://spiritlibrary.com/selacia/new-times-new-priorities?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=7a3b9e2682-Daily_Update&utm_medium=email

Copyright 2012 by Selacia, Channel for The Council of 12 * All Rights Reserved * www.Selacia.com

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044562
Hónap: 11002
Nap: 463