Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÚJ PÉNZÜGYI RENDSZER ÉS MIT HOZHAT NEKÜNK A JÖVŐNK, EGY POZITÍV IDŐVONALON 2013-2020 KÖZÖTT

Jelaila (Nibirucouncil) Hírleveléből (2013. február 4.)

penz.jpgEgyre közelebb az az idő, amikor egyértelműen kirajzolódik egy új pénzügyi rendszer megjelenése majd megerősödése, jelentkezése egy sokkal pozitívabb idővonalon, (2013-2020) amelynek az a lényege, hogy felszabadítja az emberiségét az adósrabszolgaságból. Úgy tűnik, hogy ez év márciusában, de legkésőbb júniusig bezárólag egy új pénzügyi rendszer alapjainak a lerakása megtörténik.

De más események is látszanak az Idővonalon. Mégpedig a globális rendőrállam (a teljesen kontroll alatt tartott lakosság) eszménye egyszersmind el fog tűnni, amely elő fogja segíteni a szabad energiák alkalmazását és tisztulást hoz végre az egész bolygón. Ez utóbbit erőteljesen meg fog nyilvánulni 2014 végéig. A régi (armageddoni) próféciák érvényüket veszették (mivel az idővonalak kereszteződései során dec. 21-én, egy konkrét pozitív idővonalra léptünk), annál több megerősítése érkezik annak, hogy egy pozitív Idővonalon járunk. És ez így bíztatóan kell, hogy hasson javunkra.

Legyetek bizakodóak, mi már egy új Idővonalon vagyunk.

(Részlet a Hírlevél egyik mellékletébőlJ

A Föld: Egy Katasztrofális vagy pozitív jövője, 2013-2020 között?

Minden esetre a rendelkezésre álló tudományos és spirituális bizonyítékok szerint úgy látjuk, hogy az emberiség 2013-2020 között egy pozitív idővonalra került, mintsem egy másikra (a végítélet próféciája szerintire).

Ez részben köszönhető annak, hogy bizonyos jóindulatú, etikus civilizációk „beavatkozásával” sikerült „leárnyékolni” (védőernyő alá helyezni) a Földet a napkitörések viharainak hatása alól.

Mit hozhat magával egy pozitív jövőkép 2013-2020 között?

Az emberiség társteremtéssel, az etikus és jóindulatú földönkívüli civilizációk védőernyője alatt 5 létfontosságú területen hozhat létre egy pozitív változást, amely meghatározza a jövőbeli sorsát. (Tudatosság, Új Energia, Fenntartható Gazdaság, Föld-Mars szerződés, Transzplanetáris csillagcsalád kapcsolatok fórumának megalapítása)

1, Az Emberi Tudatosság Megváltoztatása, Átalakítása:

Az emberiség képessé vált arra, hogy egy olyan új tudatosság alapjait rakja le, amely nyílt és kölcsönös kapcsolatot létesít a multi-dimenzionális civilizációkkal. Egy a nyilvánosságon alapuló egészséges közrenden keresztül egy új világ társadalmának megnyilvánítása, amely kölcsönös megállapodással és együttműködéssel a multi-dimenzionális civilizációkkal való kapcsolódásunkkal egy új emberi (galaktikus és univerzális) életformát épít fel. 

2, Az Új Energia használata az Átalakulásunkban

Az emberiség képessé vált arra, hogy hozzáférjen, vagy felfedezze, és nyilvánosságába és használatába hozza az eddig eltitkolt kvantum technológiákat, mint ilyeneket: teleportráció, időutazás, anti-gravitációs technológia és a zéró-pont energia használata.

3, A Háborúkon alapuló Világgazdaság, Fenntartható gazdasággá való átalakítása:

Az emberiség képes lesz elérni egy mindenki számára elfogadható fenntartható gazdaságot, amely mindenki, a közjó (és a Legfőbb Jó) világrendjén alapszik. Többek között, amely tartalmazza azt, hogy az örökletes globális virtuális demokráciák eltörlésre kerülnek, az egyetemes fegyverkezési leszerelés megvalósul, valamint az US Federal Reserve, és a magán tulajdonban lévő bankok megszűnnek. A manipulált pénznemek, valuták, a másokra rákényszerített fizetőeszközök megszűnnek. Az állami és magán adósságok elengedésre kerülnek, amelyből élősködtek eddig az illegitim nemzetközi banki kartellek és így azok is megszüntetésre kerülnek. A családi vérvonalakon alapuló, korlátlan vagyon/erőforrások felhalmozására többé nem lesz mód. (Nem lehet többé az, hogy 100-250 család kezébe kerüljenek dollár milliárdok). Minden ember garantált, elégséges jövedelemben és vagyonelosztásban részesül, mégpedig a milliárdosok által felhalmozott vagyon elosztásából a Föld bolygón.

4, A Föld-Mars szerződés hivatalos politikába való közzététele

Az emberiség hivatalosan is elismeri azt, hogy értelmes élet, civilizáció létezik a legközelebbi szomszéd bolygóján, a Marson és életbe lépteti a Föld-Mars kölcsönös együttműködési szerződést.

5, Együttműködés a Földönkívüli civilizációkkal.

Az emberiség, transzplanetáris, bolygóközi kapcsolatokat létesít eredendő (csillag) családjaival és egy nyilvános szervezetet alapít az univerzális, galaktikus és planetáris közösségi összetartozás fórumaként és a felemelkedést követő új környezetének kialakítására.

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 14
Összes: 3092265
Hónap: 14841
Nap: 535