Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


URIEL / Bátorítás a korszakváltás idején / 2012-11-28

URIEL / 2012. november 28.

Günther Wiechmann közvetítése
Bátorítás a korszakváltás idején
Itt Uriel, Isten Fénye.
uriel-2.jpgSzeretett Fényeim, szeretett Emberi Angyalaim, ma csak kevés újról számolhatok be, mert már minden elhangzott, ami számotokra és a testtel együttes felemelkedéshez fontos tudnotok.
Azon vagytok, hogy tudatotokkal átlépjétek a dimenziók határait, mindenki a saját tempójában halad és mégis kollektív tapasztalati is lesz ez egyben. A gyengéd [fokozatos] átmenet útját ti egyengettétek és a ti érdemetek lesz, ha a régi [negatív] jóslatok nem teljesednek be.
A számos fénymunkás munkája az egész Földön lehetővé tette, hogy már a döntő jelentőségű idő-csomópontok előtt ilyen sok, magas frekvenciájú fényt horgonyozzatok le, hogy Gaia nagy megrázkódtatások nélkül emelkedhessen fel.
Most sorra zárul be mindegyik ’lehetőség-ablak’ , a nagy, emberiséget felrázó események számára. Nem lesz sötétség, ami a Földet három napig megállásra kényszeríti. Nem lesz földtengely-áthelyezés sem [hirtelen visszaigazítás], ami a nagy tengeráramlatokat és ezzel a kontinens életfeltételeit drámaian megváltoztatná. Nem lesz üstökös becsapódás sem és a földönkívüli megszállás sem. Nem lesz apokalipszis. 
Szeretett Fényem, keveredik most nálad a megkönnyebbülés érzése némi csalódottsággal? Felmerül benned a kétség, ha nem lesz a megerősítésnek ’nagy jele’?  Ott ül még benned a félelem maradványa, hogy felültettek és mindez [felemelkedés] csak egy nagy tévedés?
Akkor engedd meg nekem, hogy most egészen közel lehessek hozzád, finoman megérintelek és ha szíved középpontjában pihensz, felismered a valóságot. Szíved mélyén érzed, hogy a lélek felemelkedése már elkezdődött és hogy ebben nincs szükséged külső megerősítésre. Azon vagy, hogy tudatodat kitágítsd, talán ez arra ösztönöz Téged, hogy változtass az életeden. Sok minden, ami évekkel korábban még jónak és helyesnek tűnt, mára kiüresedett, értelmetlen vagy romboló erővel bír. Ez az érzés az összes életterületre kihat, és így kezdesz hozzá, hogy életedet lépésről-lépésre hozzáigazítsd a növekvő Ön-Tudatodhoz.  
Ez a tudatfolyamat mindenkit érint és nincs semmi, ami feltartóztathatná, mert már rég meghaladta azt a pontot, amikor még tudatos munka, összpontosítás és Isteni beavatkozás volt szükséges a működtetéséhez. A rezgésfrekvenciák egyeseknél olyan magas szintet értek el, hogy majdnem teljes tudattal élhetik életüket.
Amikor felveszitek ezt a rezgést, amikor igazodtok ehhez a rezgéshez, akkor magatokhoz vonzzátok a leválasztódott lélekrészeiteket a magasabb dimenziókból. Ezen részek integrálása tökéletesíti a szellemi DNS-eteket.
Mindegyik lélekrésszel egyre teljesebbé váltok, megemelitek saját rezgésfrekvenciátokat és lehetővé teszitek a további magasabb frekvenciával rendelkező részek integrációját.
Szeretett Lényem, felismered ennek a folyamatnak a saját dinamikáját?
Mindegyikőtök a saját útját járja, de ez mégis egy közös út, mert mindegyik magas rezgésszintű lény egy ellenállhatatlan hatással van a teljes környezetére. A hely, ahol tartózkodsz, energetikailag felemelkedik, az történik, amit a fény lehorgonyzásával gyakran leírtam. Ugyanígy más emberek is rezonálnak a magasabb rezgésszinttel és náluk is ugyan az a folyamat indul be.
Ez a felemelkedés az Isteni kegyelemből jöhet létre, hogy a régi karma feloldódhasson. Az elmúlt sötét napok árnyai már csak visszhangként csapódnak vissza a falakról, még láthatóak az aurában és még egyes csakrákat terhelnek, de hatásukat elveszítették és már nem cipeltek olyan súlyt, amit ne tehetnétek le. Ami megmarad az az emlék, a tapasztalat- a kincs, amit magatokkal visztek az Új Világba, melyet most kezdetek megalkotni.
Éld meg a Belső Szabadságot és lásd, ahogy a szabadság kívül is tükröződik és megváltoztatja a világot. Tekints örömmel, szeretettel és kíváncsisággal a jövőbe, éld át amint a jövő MOST-tá válik. Ébreszd fel alkotóerődet, emlékezz teremtő erődre, eljött az idő, hogy valós lényedet felismerd.
Megáldalak Téged és az Eggyé-válásod folyamatát a feltétel nélküli szeretettel, a teremtéssel, a Teremtővel és valódi önmagaddal.
Uriel vagyok
Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 16
Összes: 3092260
Hónap: 14842
Nap: 531