Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Utolsó Egy óra egy angyallal / 2012-12-17

KEDVES OLVASÓK!

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS ÖRÖMTELI 21-ÉT KÍVÁNUNK SZERETETTELJES FÉNNYEL:

VÉNUSZ ÉS SCARLETT

Forrás:NASA

Forrás:NASA

Mihály Arkangyal:

Engedjétek meg, hogy megkönnyítsük a szabadságba való szárnyalásotokat!

Közzétette: Steve Beckow

2012. december 17.

 aa-michael-55.jpgEllen rekordidő alatt készítette el ezt az átiratot azért, hogy tanulmányozzátok és elgondolkodjatok rajta. Mihály Arkangyal az év és a ciklus utolsó műsorában felfedi, hogy 2012. december 21. az a nap, melyen a legtöbben fel fogunk emelkedni. De ő azokat az intézkedéseket is átvizsgálja, mely azok számára készültek, akik nem teljesen állnak készen és megnyugtatja/biztatja őket, hogy segítséget kapnak majd, és hogy az egész életük ott van arra, hogy felemelkedjenek.

Elmondja nekünk, hogy minden egyes ember Felemelkedése egyedi és javaslatot is ad arra vonatkozóan, hogy mit kellene tennünk, amikor a Felemelkedés elkezdődik számunkra.

Elmagyarázza a Newtown-i tragédiát, és hogy miért egyeztek bele a résztvevők abba, hogy lehetővé tegyék azt. Elmagyarázza, hogy ez nem egy cabal által irányított esemény volt, és hogy a cabal mély visszaszorításban van jelenleg. Felhívást intéz hozzánk azért, hogy tegyünk le minden fegyvert. És végül elmagyarázza, hogy sok olyan dolog, mint a NESARA és a Felfedés miért nem haladt előre még olyan mértékben, ahogyan mi vágyunk és számítunk rá.

Egy óra egy angyallal – Mihály arkangyallal

2012. december 17.

Graham Dewya (GD): Helló és üdvözlet az Egy óra egy angyallal c. műsorban Linda Dillon-nal, a Szeretet Tanácsának csatornájával, aki a The Great Awakening [A nagy felébredés – a ford.megj.] írója, valamint Steve Beckow-val a 2012 Scenario-tól.

Emberek! Ez az utolsó műsorunk ebben a naptári évben! Érdekes lesz! Az ismeretlenbe lépünk, de ezt a műsort azzal a csodálatos vendégünkkel készítjük, aki velünk volt végig, és aki elindította ezt a műsort alig több, mint egy évvel ezelőtt! Mihály arkangyallal!

Tehát, Mihály arkangyal a mai vendégünk! Steve! El tudod hinni, hogy túlléptük az egy évet és hogy ez az utolsó műsor az idén?

Steve Beckow (SB): Nagyon gyorsan elszaladt, Graham! De nagyon vidám volt!

GD: Valóban! Nos, átadom a szót neked!

SB: Köszönöm! És mielőtt Mihály arkangyalt beharangozom, néhány dolgot megemlítenék. Először is, mindannyian izgulunk és nyugtalanok vagyunk, boldogok és izgatottak. És nektek is [a hallgatóknak] be kell építenetek ezt! [nevetés]

Másodszor, Linda, mielőtt csatornáznád Mihály arkangyalt, szeretnél mondani valamit arról a webináriumról, amit tartani fogsz? Kérlek!

Linda Dillon (LD): Köszönöm, Steve! Szeretnék! De jól mondod! Úgy gondolom, hogy mindannyian izgulunk, nyugtalankodunk, izgatottak vagyunk és könnyezünk! Amint itt ülök és meditálok, az egész Szeretet Tanácsa itt van – nem csupán Mihály arkangyal, hanem Gábriel és Ráfael arkangyalok, valamint Sanat Kumara is – és ez óriási érzés! Fenomenális, hogy mi valóban nem csupán az ismeretlenbe lépünk, hanem a létezésnek, egy új fejezetnek, egy új könyvnek az új világába is!

Én otthont adok – vagyis úgy szeretném mondani, hogy a Szeretet Tanácsa otthont ad – egy webináriumnak december 22-én (keleti idő szerint) 1 órakor, melynek azt a nevet adtam, hogyDecember 22, a Rákövetkező nap és az Új Kezdet! És azért vezettek arra, hogy ezt a webináriumot megtartsam, mert ez valóban az! Ez egy új kezdet!

Senki sem tudja közülünk, függetlenül attól, hogy mennyi információnk van róla – és a jó isten tudja, hogy Mihály arkangyal és a Felemelkedettek mennyi információt és bepillantást adtak nekünk az elmúlt év folyamán – de egyikünk sem tudja pontosan, hogy mi áll előttünk!

Mint tudjátok, amint itt ültem, Mihály arkangyal mondta – mivel ez egy privát és egy nyilvános utazás is sok úton át – hogy a 22-i webinárium egy esély nekünk arra, hogy – ismétlem – közösségként gyűljünk össze, mint egy kör, mely a Felemelkedés e folyamatán keresztülmegy. Hiszen tudjuk, hogy a Felemelkedés valóságos – de az, hogy összejövünk és összehasonlítjuk a megfigyeléseket, összehasonlítjuk a tapasztalatokat, azzal nagy levegőt veszünk és elkezdjük felépíteni az Új Földet [Nova Earth].

Tehát ez erről szól! És ha szeretnétek regisztrálni és részt venni ezen a két órás webináriumon, akkor keressétek fel a honlapomat: http://www.counciloflove

Köszönöm, Steve!


SB: Oké, Linda! Köszönjük! Most engedem, hogy egy kicsit ellazulj! Mihály arkangyallal fogunk ma beszélgetni december 21-ről, de meg fogjuk őt kérdezni Newtown-ról és néhány más témáról is!

Üdvözlünk Mihály arkangyal!

Mihály arkangyal (AAM): Üdvözlet! Köszöntelek benneteket! Mihály arkangyal vagyok, a béke harcosa, a szeretet arkangyala! Mindenkit üdvözlök szívből jövő teljességgel, az igazság kék lángjával és kérlek benneteket – amint azt korábban is tettem és később is fogom -, hogy engedjétek az igazság e kék lángját fényesen lobogni bennetek, a szív-, a torok-, a harmadik szem- és a koronacsakrátokban!

Sokak érdekében jövök ma ide, hogy az óriási öröm jó híreivel szolgáljak. Igen, tudom, általában ez Gábriel/Gábrielle hatásköre, de én kaptam azt a megtiszteltetést, hogy ilyen módon beszéljek nektek és ezen a platformon keresztül az én szeretett testvéreim, Steve, Graham és Geoffrey felajánlották nekem és felajánlották nektek is ezt, szeretett barátaim és családom!

Hiszen ez egy olyan utat mutatott számunkra, melyen nem csupán kommunikálni tudunk egymással, hanem megszentelt partnerkapcsolatot is ki tudunk egymás között építeni. És ez teljesítette a célt és továbbra is ezt fogja tenni, hiszen a kötelék közöttünk nem szakad el egyszerűen azért, mert ti egy új világba és a létezés egy új ciklusába léptek. Épp az ellenkezője: a kötelékünk szorosabb lesz, mint valaha!

Tehát, drága Steve, a beteljesülés ezen időszaka alatt és a csodálatos új kezdések idején, mivel szeretnél indítani?

SB: Nos, mindenekelőtt elmondanád kérlek, Mihály arkangyal azt, hogy egy arkangyalt is elfoghat-e egy szédületes érzés [giddy]?

AAM: Ó, igen! Egy arkangyalt is elfoghat egy szédítő érzés [giddy] és könnyezni is tud és izgatott is tud lenni egy várakozás során! Igen, nekünk is vannak érzelmeink, csakúgy, mint nektek! Ezt mi nem ugyanúgy és nem is ugyanabban a formában tapasztaljuk meg, mint ti, de nem lenne helyénvaló azt gondolni vagy bármilyen módon feltételezni azt, hogy nincsenek érzelmeink vagy szédítő dolgaink! És igen, mi mindannyian nagyon is szeleburdiak vagyunk időnként!

SB: Nos, talán mondhatnál egy picivel többet nekünk a Szeretet Tanácsának mostani kedélyállapotáról, amint megközelítjük december 21-ét!

AAM: A Szeretet Tanácsának hangulata várakozás, izgatottság, szédületes érzés – ahogyan ti mondjátok – egy kis idegesség azon, amit az emberi lények meg fognak tenni, vagy nem fognak megtenni! Amint azt már mondtuk nektek, dolgozunk! Szorgalmasan tisztítgatjuk a hálókat és eltávolítjuk a maradék törmeléket. Gondoljatok erre így és úgy is, ahogyan néhány megszentelt műalkotásotok a szeráfokat egynél több arcúnak reprezentálta.

Nos, egyrészt a mi lényünk – a mi arcunk, ahogyan ti gondolnátok rá – a Forrás felé tekint, a Mennyei Anyára, imádattal, imádkozva és egyszerűen a csatornát megtartva és azt alkotva.

Mivel igen, mi csatornák is vagyunk, lehetővé téve minden különböző kód, változó, a terv felfedése energiájának azt, hogy teljesen belépjen és rögzüljön, átalakuljon, átváltozzon rajtunk keresztül, a birodalmakon keresztül felétek – nem csupán a kiválogatott néhánynak, akik fénymunkások, fényhordozók, szeretet-hordozók, hanem -, minden egyes lény felé!

Egy hosszú utazás

Jelen pillanatban az emberiségre és Gaia-ra összpontosítunk; a királyságok/uralmak már elkészültek. A helyükön vannak! A szárnyainkat imádatban, imádságban és ujjongásban emeltük meg, mivel ez elkészült!

A mi másik arcunkkal felétek fordulunk egy kicsit szédítő érzéssel, kis idegességgel, egy kis bátorítással! Mint tudjátok, ezt a futamot [versenyt] futottátok egész évben, igen, de valójában egész életetekben és sok másik életetek során is!

Akik ma éjjel hallgatnak minket, azok ezt a futamot valójában akkor kezdték, amikor Jézussal járták és élték ezt a bolygót. És néhányan még ezelőtt, Atlantisz idejében [kezdték a futamot].

Tehát ez egy hosszú utazás volt. És mi olyanok vagyunk, mint a ti személyi edzőitek, a ti oktatóitok, akik az oldalvonalnál állnak, bíztatnak benneteket, felemelnek, amikor fáradtak vagytok, amikor ijedtek vagytok, amikor aggodalmaskodtok; mutatjuk nektek – szó szerint mutatjuk – és előttetek tartjuk a célvonal hologramját és a szeretet szavait suttogjuk és kiabáljuk nektek!

Hiszen tudjuk, hogy mindannyian eltérő módon végzitek a Felemelkedés e folyamatát! Így értette a csatorna is, amikor azt mondta, hogy ez privát, személyes és nyilvános is. Tehát ti ezt egy egyéni lelki alapon/rendszerben teszitek meg, de ezt közösségként is elvégzitek! Nagyon érhetőek voltunk, hogy mindenkit – még azokat is, akik úgy gondolják, hogy ők ennek nem részei -, mindenkit szeretettel látunk, és hogy mindenki átmegy rajta.

Nos, mint tudjátok, a Szeretet Tanácsa hatalmas, és néhányatoknak – sokatoknak – közületek megvan ez a nagyon erős köteléke felém és természetesen a Forrás felé is. De a teljes Tanács és az egész Mennyei Társaság is dolgozik veletek.

Nem csupán a személyes vezetőitek, hanem az arkangyalok, a felemelkedett mesterek, a szentek, a próféták, a szent életűek, a csillagtestvéreitek is. Ők is folyamatosan dolgoznak. Akiket a családotoknak tekintetek, a másik dimenziókban lévő elődeitekként, ők is veletek dolgoznak!

Tehát ez idő alatt, ha úgy érzitek, hogy szívbeli-lelki-szellemi kapcsolatot éreztek bárki felé e lények közül, akkor engedjétek be őket nem csupán a ti megszentelt teretekbe – amely a ti mezőtök – hanem engedjétek be őket egyenesen a szívetekbe is! Engedjétek meg, hogy szárnyakat adjunk az utazásotokhoz! Engedjétek meg, hogy megkönnyítsük a szabadságba való szárnyalásotokat, mely miatt olyan sokan idegeskedtek! Néhányan izgatottak és várakozóak vagytok! Amit mi szeretnénk az, hogy relaxáljatok! Legyetek velünk! Hiszen ez az egyesülés pontja [ideje]!

Tehát ebben mesterkedünk! Ujjongás, imádat és mondhatjuk úgy, hogy segítségnyújtás abban, hogy befejezzétek a részleteket. Támogatunk a felkészülésetekben – mely messzemenő volt. És erről szintén szeretnék beszélni, ha szabad!

SB: Kérlek!

AAM: Mindannyian, mindannyian, testvéreim a Felemelkedést választottátok! Nem csupán ide jöttetek a Földre és azt mondtátok, hogy „Ezt a dátumot és időt választom!” Egy életet választottatok, egy teljes ösvényt, mely elvezetett a szívetek és a lelketek megnyitásához, valamint a szeretet és egység elfogadásához!

Mindannyian sajátos módon készültetek fel. Néhányan megszállottan – és erről jut eszembe, hogy mi szeretjük ezt! – néhányan „vagy sikerül, vagy nem – alapon”, néhányan egyszerűen úgy, hogy úgy vezetitek az életeteket, amiről azt hiszitek, hogy arra lettetek teremtve. De a szívetek valódi jóságában, igent mondtatok és felkészültetek!

Tehát, sokan egy olyan időszakban vagytok, ahol napfordulót, Hanukkah-t vagy karácsonyt ünnepeltek és nagy ünnepségre terítitek meg az asztalt és minden valószínűség szerint ezt idő előtt megtettétek! Ez az, amit tettetek! És aztán, mielőtt elkezditek az ünneplést – akárhogy is hívjuk azt – újra átnézitek az asztalt, hogy biztosak legyetek abban, hogy ott vannak a fűszerek, a tányérok, a villák vagy kenyerek – azokban a civilizációkban, ahol nem használnak eszközöket.

Ez az, ahol most vagytok! Ellenőrzitek az asztalt! És ez már meg van terítve! Ha van egy dolog, melyről beszélni szeretnék – és nem csupán szavakon keresztül, mivel azok másodlagosak – de az a dolog, melyet belétek szeretnék ültetni a mai napon az a béke, a nyugalom, a tudás, a bizalom, a hit és az igazság! Ezt az ünnepet nyújtjuk nektek!

Ez nem csupán dimenziós eltolódásról szól! Ez a mi dicsőséges Forrásunk, az Isteni Terv felfedéséről is szól a bolygótokon, ezen a csodálatos Gaia-n és ennek a hatása – melyről nem túl sokat beszéltünk, de a hatása – az egész multiverzumra érződik. Ti a ti dolgotokat végzitek! Pihenjetek, maradjatok nyugodtan és menjetek előre! Készen álltok!

Tegyétek le a fegyvereiteket!

SB: Köszönjük, Uram! Kérdezni foglak a Felemelkedéssel kapcsolatban a ki, miért, mi, hol, mikor, hogyan-ról, és a december 21-ről. De mielőtt ezt megteszem, fel kell tennem neked egy kérdést, mivel tudom, hogy a hallgatóink és az olvasóink szeretnék, hogy megtegyem! Úgy gondolom, hogy tudni szeretnének néhány dolgot a Newtown-i tragédiáról. Ez elme-vezérelte dolog volt? A cabal próbálta elterelni a figyelmet a Felemelkedésről ezzel? Vagy egyszerűen egy megzavarodott személy tette?

Miért engedték, hogy ez megtörténjen, Uram? Rengeteg embert sokkolt ez a dolog!

AAM: Egy tragédia volt Newtown-ban és ez ártatlanok (mind felnőtt, mind gyermek) áldozata volt. És igen, isteni szándék ered az egészből. Ez egy tervezett dolog volt a részünkről? Határozottan nem! Mi nem így munkálkodunk! Ez egy nagyon zavarodott, beteg, kóros személy volt! Ezt nem a cabal tette! Ahhoz ők túl mély visszaszorításban vannak, hogy valaha is egy effajta csapást okozzanak!

Beszéljünk a jelentéséről! És a Forrás szintén beszélt már erről! Itt az idő az egész emberiségnek, keletnek, nyugatnak, északnak, délnek, hogy közösségként gyűljön össze. És ez az atrocitás, ez a fölösleges gyermekgyilkosság előtérbe hozza azt, ami a bolygótokon történik!

A Newtown-i (Connecticut államban) lények és ez az érzelmi energia egy helyettesként és egy katalizátorként működtek és működnek az emberi faj számára azért, hogy azok összejöjjenek, és azt mondják: „Elég!”, Az ártatlanok lemészárlása semmilyen világban sem fogadható el!

És drágáim, ez azt jelenti, hogy ez nem fogadható el sem rakéták, sem távirányítású repülőgépek révén, sem szomszédságokban, sem piacokon, sem iskolában és sehol máshol! Nem lehet elfogadni semmilyen országban, semmilyen nemzetben, semmilyen civilizációban azt, hogy a gyermekeket lövedékek, bandák háborúi vagy drogbárók megtámadják! Nem lehet elfogadni, hogy a gyermekek betegségben, szegénységben, éhségben vagy éhínségben haljanak meg!

Tehát ezek a fényes angyalok, ez a lélekcsoport helyettes áldozatot tett. Nos, szeretném elmondani nektek, hogy mindegyik kis angyal jól volt a testén kívül és a Forrás karjaiban volt már a halálukat megelőzően is! [A Forrás] már összegyűjtötte őket!

Tehát nem csupán miattuk sírtok! Egymásért is! Mivel amit ti láttok, aminek szemtanúi vagytok az a fájdalom, az a szenvedés, melyet az erőszak tesz az emberiséggel, a családokkal, a barátokkal, a testvérekkel, a szülőkkel, a közösségekkel, a szomszédságokkal és a nemzetekkel! És mindannyian azt mondjátok: „Elég!”

SB: Engedd meg, hogy közbeszóljak! Mit üzensz azoknak az embereknek, akik támogatják azt, hogy joga legyen bárkinek fegyvert viselni Amerikában? Mit mondanak azok az emberek az olyan szervezeteknek, melyek úgy gondolják, hogy valaki más irányítása alá fognak kerülni, ha átengedik a puskáikat?

AAM: Engedjétek meg, hogy azt mondjam – és nem egyszerűen az amerikaiaknak üzenem ezt! Minden nemzetnek mondom, akik fegyvereket hordoznak azért, hogy a családokat és a barátokat tönkretegyék! Minden lénynek üzenem, aki fegyvereket vagy puskákat hordoz! És én rakétákról és vegyi fegyverekről (is) beszélek!

Amikor félelemben éltek, akkor félelmet teremtetek! Amikor harmóniában, közösségben és egységben éltek, akkor azt teremtitek meg! Értsétek meg, a 11/11 és 12/12 megnyitása nem egyszerűen egy ezoterikus gyakorlat/feladat volt. Egységesítve lettetek!

Amint kértem tőletek, és amint sokan közületek meg is teszik, hogy azt a hálót [rácsot] minden nap minden egyes órájában, minden egyes percében növeljétek, fényesítsétek és lobbantsátok fel! Ez nem csupán egy 1 órás, vagy egy 1 napos gyakorlat volt!

Hogyan tudtok egységben és szeretetben élni, ha fegyvereket, puskákat hordoztok, készen arra, hogy megöljetek valakit, akit nem szerettek, vagy akivel nem foglalkoztok? És rendkívül veszélyes dolog az, amikor olyanok tudnak ezekhez a fegyverekhez hozzáférni, akik tébolyultak!

Azt sugalljuk nektek, hogy nincs semmilyen mód arra, hogy védelemre keljetek olyan valakivel szemben, aki elmebeteg! Nincs mód arra, hogy megvédjétek őket attól, hogy fegyverhez jussanak, ha valójában azokhoz hozzá lehet férni! Ez butaság!

Tehát ha azt várjátok, hogy kár ér, akkor kár fog érni! Itt a változás ideje és nem tudjátok felépíteni az Új Földet puskákkal, rakétákkal és vegyi fegyverekkel! Nem tudjátok megtenni! Ez nem lehetséges! Egy univerzumban sem, egy világban sem lehetséges!

Ma úgy terveztem, hogy az igazság kék lángjával fogok elétek jönni! És azt fogom mondani: „Leteszem a kardomat és a pajzsomat” mert ez az én vágyam és alkotásom és ez annak a jele lenne, hogy megértsétek, hogy ezek többé nem szükségesek!

Nem ezt mondtam ma, amikor elkezdtük, mivel még használom a kardomat arra, hogy az illúzió néhány kötelékét elvágjam néhányatoknál és még egyesek kifejezetten sebezhetőnek érzik magukat ebben a pillanatban! És szeretném, ha tudnátok, hogy én is oltalmazlak benneteket!

De a kardom az igazság jogara is egyben! Ez a bölcsesség pálcája! Ez az a bot, melyre támaszkodhattok, ha kimerültek vagytok! A fegyvereitek nem ezt a célt szolgálják!

Tegyétek le a fegyvereiteket! Ezt kérem tőletek! És sokkal fontosabb, hogy engedjétek el a félelmeiteket is!

SB: Köszönjük, Uram! Nem úgy értem, hogy amerikaiakat válogass ki! Inkább az Alkotmányra és intézkedésre akartam utalni, hogy a fegyverviselés joga nem lesz megakadályozva! De köszönjük! Te előre láttad a Newtown-nal kapcsolatos kérdéseimet, így minden kérdésemre választ adtál!

Az aranyba vésett dátum

Ha most a Felemelkedés témaköre felé fordulhatnánk, úgy gondolom, hogy az első kérdésem, melyet mindenki szeretne tudni – ha ez egyáltalán lehetséges – az, hogy megerősítsd, hogy a tömeges Felemelkedés, melyről beszéltünk valójában december 21-én fog-e megtörténni! És talán még azt is szeretnék tudni, hogy van-e azon a napon egy olyan időpont, amikor ez megtörténik?

AAM: Nos, tudod, hogy ezt [eddig] elkerültem!

SB: Igen, tudom!

AAM: De beszélni fogok róla!

SB: Köszönjük! [nevetés] Tudod, hogy ez van az agyunkban!

AAM: Tudom, hogy az van az agyatokban, hogy ez egy aranyba vésett dátum! Ez egy piros betűs nap a naptáratokban!

SB: Igen!

AAM: Tudjátok, hogy ez egy spirituális felébredés, egy történés és hogy ez már folyamatban van! Te, Steve különösképp tudod ezt! Hiszen érzékelted a tüneteket, az eltolódásokat, az inter-dimenzionális ingadozásokat! Sokan közületek érezték! De hallom a nyugtalanságotokat és a félelmeteket és azt a vágyatokat is, hogy sarokba szorítsatok!

Nos, próbáltatok valaha is valóban sarokba szorítani egy arkangyalt?

SB: Nem! Soha! [nevetés]

AAM: De szeretek viccelődni veletek! A legfelsőbb energiának van egy beáramlása, mely megvilágítja és felfényesíti a bolygótokat ez időszak folyamán. Nos, ez 12/12-vel elkezdődött és ez egyre növekszik. Tehát amit mondotok az a következő: „A teljes ’tűzijátékot’ látni fogjuk 2012. december 21-én?” És én azt mondom, igen! Lesz ’tűzijáték’ és ez folytatódni fog az év további részében! Ez egy építkezés!

Nos, néhányatok számára ez azonnali, mivel minden munkátokat és minden felkészüléseteket elvégeztétek és mélyen az Egy és mélyen Gaia szívében rögzítettétek magatokat!

Mások számára sokkal inkább olyan lesz, mint egy felébredés és gondolkodás „Ó, a mindenit! Minden megváltozott! Jobban tenném, ha elkezdenék hozzáigazodni!” Tehát nekik ez inkább egy lassabb folyamat lesz, mintsem egy csettintés, melyre mi nagyon sok-sok alkalommal utaltunk – és ismét megtesszük – és ez az év végén átmegy, amíg el nem kezditek az újat!

Tehát azt kérdezitek, hogy ezen a napon ott lesznek az energiák és a Földre lesznek küldve, hogy mindenkit felébresszenek? Én azt mondom, igen! Nos, azt mondom, hogy ne egy időpontra fókuszáljatok! Hanem egy napra! De néhányatok számára sokkal lassúbb lesz az érzelmi, spirituális és fizikai helyzete miatt! Mások számára ez hirtelen lesz!

Sokan – mint tudjátok – már felemelkedtek! De ők visszajönnek segíteni! Ők az útmutatók! A kapuőreitek mind a helyükön vannak! Tehát ők szintén felemelkedtek már és visszajönnek! Nos, ők a bejáratnál vannak! Ők valóban multidimenzionális valóságban várakoznak!

Nos, gondoljatok az oszlopokra, akik eonokkal ezelőtt lettek felállítva! És amit ti emberek oszlopoknak vagy 11:11-nek vagytok hajlamosak tekinteni, ahol ti átszárnyaltok, ahol az átjáró-pontjaitok vannak azok nem mások, mint amiket ti az oszlopokat összekötő hídnak gondoltok.

Tehát, ha egy időpontra kell fókuszálnotok, akkor – ismétlem – menjetek a 11:11-re vagy a 10:10-re, vagy meditáljatok 10:10-től 11:11-ig. Mi visszahozunk az egyhez. Mi visszahozunk, és előre viszünk!

SB: Ez helyi idő, Uram? Vagy a GMT [Greenwich-i középidő]?

AAM: Helyi időben tegyétek! Nem szeretnénk, ha sértések vagy pánik kialakulását okozni azoknál az embereknél, akik megpróbálják kiszámítani a Greenwich-i középidőt! Nos, mivel ti azt hiszitek, hogy néhányan azt mondták, hogy ez három napig fog tartani, ez egyszerűen a világóra ciklusának része!

De a lényeges változásnak szintén része az, hogy önmagatokon belül érzitek magatokat! Itt az idő, hogy elcsendesedjetek! Nem az az idő van, hogy szükségszerűen kint [a lakásotokon kívül- a ford.megj.] legyetek és valamit tegyetek! Igen, ha így kell tennetek, akkor természetesen megvédünk benneteket! Vezetünk benneteket! Veletek vagyunk, amint mondtuk! A csillagtestvéreitek és mindannyian teljes készültségben állunk!

De ha tudtok, maradjatok otthon! Maradjatok csendben a ti szeretteitekkel a megszentelt helyeteken / teretekben!

Ez válasz a kérdésedre?

SB: Nos, ennek van még több másik aspektusa!

Tulajdonképpen arra kérnek, hogy számos kérdést tegyek fel neked, így talán megtehetem! Ha valaki felemelkedett és visszajön, akkor tudja, hogy ő felemelkedett? Vagy sokkal inkább ugyanazt érzi, mint mielőtt felemelkedett? Ez egy tudattalan gyakorlat [jelen pillanatban]? És a második kérdés az, hogy miért nem érzi néhány fénymunkás, hogy bármi is megváltozott volna 12/12 óta? Miért érzik azt, hogy semmi sem változott, amikor a tudatosság ösvényén voltak és szorgosak voltak a Felemelkedés folyamatában?

És aztán majd visszatérünk december 21-éhez! Köszönöm, Uram!

AAM: Sok ember, aki felemelkedett, nincs tudatában ennek, de sokan viszont tudják. Nos, ők talán nem tulajdonítják ezt Felemelkedésnek. Talán nem szeretnének beszélni róla. Ők talán egyszerűen tudják, hogy ők egy eltérő tartományban érzékelnek és rezegnek, hogy ők a tudatosság vagy felfogás egy másik szintjén állnak. A harmadik dimenzió emlékei gyorsan halványulnak, és ők tisztában vannak a látomásuk és küldetésük érzékelésével! És valójában nagyon nehéz eltéríteni őket attól, hogy olyan dolgot tegyenek, melyre úgy gondoltok, hogy világias!

Tehát alapvetően ez abszurd! De amikor ők nem tudatosak, az főleg azért van, mert ez egy döntés, hogy egyszerűen megtartsák a rezgést! Ez nem a mi döntésünk! Az egyén döntése, hogy megtartja a rezgést, és hogy az emberek között mozog!

De nem lényeges, mivel még mindig végzik a munkájukat. De ők őszinték önmagukhoz, ők még érzik a szétválasztottság pillanatait, érzik, hogy nem biztosak abban, hogy pontosan hol vannak térben és időben! Valóban nehéz időket élnek át! Ha nem emlékeznek, akkor összefüggésbe hozzák [megpróbálják kitalálni a körülményekből – a ford.megj.], hogy mi történt a múltban. Nos, ez történik velük!

Azok számára, akik úgy érzik, hogy nem érzékeltek vagy nem tapasztaltak semmit 12/12 óta, amikor az egység portálja megnyílt, azt sugallanám, hogy nem percről-percre vagy óráról-órára való alapon építitek ezt. Ti meditáltatok és aztán azt mondtátok „Ó, ez nem működik!” és aztán alapvetően dühösek lettetek!

És ezért szeretném kérni, hogy folytassátok az építést, építést, építést! Először is fényesítsétek fel a hálótokat! Majd csatlakozzatok Gaia hálójához és fényesítsétek fel azt is! Aztán fényesítsétek fel és kapcsolódjatok az emberiség hálójához! Aztán a csillagtestvéreitekhez, aztán hozzánk, az Egy-hez, Minden-hez!

Van egy részetek – igen, most én leszek a nyersen őszinte arkangyal – mely talán jól – nem tudatosan – küzd ez ellen; úgy érzitek, hogy nagyon heves érzésekre van szükségetek és nem olyanokra, mint ahogy a hajnal beoson [észrevétlen].

És ezért emeltem ki azt, hogy ez nagyon eltérő minden egyes emberi lénynél, aki a bolygón van. Ugyanilyen módon eltérő volt ez minden kutyánál, macskánál, zsiráfnál, bálnánál, fánál, növénynél és szerves élőlénynél!

Egyediek vagytok! Tehát kérlek benneteket, hogy menjetek be – és ez döntő fontosságú az eltolódásnál, mely már folyamatban van – a megengedés helyére! A változó Felemelkedés, Leereszkedés [az üdvösségé, a mennyországé, stb.] nem egy szenvedés! És ez nem nyújt semmit számotokra! Tehát engedjétek, hogy megtörténjen!

SB: Nos, itt van a leglényegesebb rész [ez a döntő fontosságú pont], Uram! Az, hogy ha valakik 22-én felkelnek, és még itt vannak [a harmadik dimenzióban] és Gaia is itt van, pedig azt hiszik, hogy minden feladatukat elvégezték és úgy érzik, hogy készen álltak a Felemelkedésre! Mit üzensz nekik?

AAM: Azt mondom, hogy menjenek tovább és engedjék meg, hogy az igazodás megtörténjen! Ez nem arról szól, hogy menni vagy nem menni! Hiszen ti már a spirál útjának nagy részét megtettétek felfelé! Fizikai alakban – természetesen Gaia is folytatni fogja és ti is! Ez az egyedi ebben a folyamatban! Ez az, ami annyira elragadóan egyedi ebben a folyamatban!

De ha úgy gondoljátok – és a „gondol” szót használom – hogy 22-én felébredtek és semmi sem változott, ahelyett, hogy körülvennétek a régit és visszahatóvá válnátok – hiszen ez azonnal visszakapcsolódás a régi harmadik dimenzióhoz – menjetek a szívetekbe és engedjétek meg a szeretetnek és az elmozdulásnak, hogy teljességében kinyilvánítsa magát! Ez minden, amit tennetek kell! Csak engedjétek meg, hogy megmutassa magát! Engedjétek meg a szemeiteknek, hogy pihenjen, a testeteknek, hogy relaxáljon, és befogadja!

SB: Megkérlek, hogy menj vissza egy gondolathoz, melyet mondtál, mert az emberek úgy gondolom, összezavarodnak bizonyos megjegyzésektől! Azt mondtad, hogy „Gaia folytatni fogja”. De nem tudom – hallgatva téged – hogy úgy gondolod, hogy a harmadikban vagy úgy, hogy az ötödikben [fogja folytatni]? És ha úgy gondolod, hogy Gaia a harmadik dimenzióban fogja folytatni, akkor furcsán hangzik ez nekem, mert az a benyomásom, hogy Gaia fel fog emelkedni fizikailag 21-én és utána nem lesz itt. Tehát ha tévedek, akkor kérlek, javíts ki engem!

AAM: Amikor azt mondod, hogy „itt”, akkor a régi harmadik dimenzióra érted?

SB: Igen!

AAM: Ő [Gaia] nem lesz ott! Ő már a fizikai harmadik dimenziót is csak gyengén súrolja, és így ti mindannyian készülődtök! Tehát nem, nem úgy értjük, hogy Gaia még a régi harmadik dimenzióban lesz! Legyünk ezzel kapcsolatban nagyon is világosak!

Ő már csak enyhén súrolja a harmadikat, így a fizikai állapotnak van egy megtapasztalása; ő erőteljesen le van horgonyozva az ötödik dimenzióban; és képes arra, hogy tovább folytassa, és hogy néhányatokért a hetedikbe menjen.

SB: Nos, akkor helyes azt gondolni, hogy lesz néhány olyan ember, akik 22-én felkelnek és még Gaia-n lesznek a harmadik dimenzióban?

AAM: Nem, ha a régi harmadik dimenziótokra gondolsz! Ha felkelnek, és úgy gondolják, hogy még ugyanazon a régi bolygón vannak, akkor szükségük lesz azonnal az új energiához csatlakozniuk és megengedni annak, hogy áthassa őket. Mivel mindaz, amit tesznek nem más, minthogy egy történelmi információ-köteget hurcolnak! De el tudják engedni azt!

SB: Rendben! Tehát csak azért, hogy megerősítsük, mivel ismétlem, az emberek nagyon-nagyon világos állításokat akarnak: 22-én lehetséges felkelni ezen a bolygón ugyanúgy, mint mondjuk azt 19-én tettük. Ez az ötödikben lesz. Az emberek, akik nem mentek az ötödikbe, azok azon a holografikus világban fognak felébredni, amelyről már beszéltél…

AAM: Igen!

SB: … vagy egy másik univerzumban – úgy sejtem!

AAM: Helyes!

SB: Ez helyes? Rendben! Oké! Nos, nagyon hasznos volt! Nagyon köszönöm! Észreveszed, hogy minden kétértelműség, bármilyen világos beszéd hiánya esetén az emberek ebben az időben nagy nyugtalanságot tudnak érezni! Tehát köszönjük neked ezt!

AAM: Értjük azt, ahogyan az emberek reagálni fognak, ha ez nem annak a beteljesülése, amire ők számítanak. Értjük, talán sokkal teljesebben, mint ti, drága szívem!

SB: Biztos vagyok benne, hogy így van! Nagyon köszönöm!

AAM: És most azt szeretném mondani, hogy ez a mi vállalkozásunk veletek egy megszentelt kapcsolatban! De senki, egyénileg – és különösen rád értem, Steve – nem felelős senki az elmozdulásért! Ez a Forrás tervének felfedése! Tehát nem vállalhatsz felelősséget ezért a vállalkozásért! Érthető ez neked?

SB: Nagyon is! Köszönöm! Felelősséget érzek! Ezt éreztem december 21-e előtt is és óriási csalódás lesz, ha nem emelkedünk fel!

AAM: Emlékezz arra, amit neked mondok! Az év végéig haladjatok tovább!

SB: Az év végéig?

AAM: Ha leültök vacsorázni és a vacsora elkezdődött úgy, ahogyan meg is történt – valójában 12/12-én vagy 11/11-én – de mondjuk, hogy az előételt egy másik helyiségben volt és leültök vacsorázni 2012. december 21-én, nos, akkor az asztalnál lesztek az év végéig. Sok fogás [kurzus] van, sok kiterjedés, sok új tapasztalás, sok új íz, sok igazodás. Ez világos?

SB: De ezek az ötödik dimenzióban lesznek?

AAM: Igen! Ez így igaz!

SB: Igen. Értem, amit most mondasz! Köszönöm, hogy kijavítottál ezzel kapcsolatban!

AAM: És csupán mindenkivel szerettem volna érthető lenni!

SB: Igen. Köszönjük, Uram! Mit értesz az alatt, hogy „A királyságok készen állnak”?

AAM: Mindenki el lett helyezve – Gaia, a királyságok, a növények, az állatok, a szerves lények, a folyók, a patakok, a hegyek. Mindannyian készen állnak!

Csupán az emberi lények, az emberi közösség az, amelyik az utolsó pillanat [last minute] előkészületeit végzi!

SB: Rendben! Nem vagyok tudatában – személy szerint én – annak, hogy ismernék bárkit, aki felemelkedett és visszajött, mint kapuőr. Van valami, amit tudni kellene a kapuőrökről? Mint például, hogy ők galaktikusok-e, akik a Földet járták és előre haladtak?

AAM: Igen! Néhány a galaktikusok közül kapuőr. Néhány kapuőr angyal! Néhány kapuőr ember. Nincs szükséged arra, hogy ismerd őket! Ott lesznek! Nagyon jól fel fogod ismerni sokukat, amikor odaérsz! De nem, nem szükséges ismerned őket! Ők ismerik magukat!

SB: Mi az oka annak, hogy én nem ismerek egyetlen kapuőrt sem?

AAM: Mert nincs rá szükséged!

SB: Jó! Értem! Nem fogok neveken nevezni senkit, de egy barátomnál – te is ismered – arra számítottam, hogy ő elmegy és kapuőrként jön majd vissza, mondjuk így. De nem ismerek senki ilyet! Nos, ez egy véletlen?

AAM: Talán nem ismersz senki olyat, aki tudatosan felfedte volna előtted, hogy ő egy kapuőr!

SB: Oké! Ez nagyszerű! Nos, amikor azt állítják az emberek, hogy tudatában vannak annak, hogy valami történik, mit kellene tenniük abban a pillanatban?

AAM: Relaxálni! Feküdjetek le – ha lehetséges! Maradjatok nyugodtan! Menjetek be a szívetekbe! Tárjátok ki még szélesebbre! Rögzüljetek [horgonyozzatok le], érezzétek, hogy erőteljesen le vagytok horgonyozva – az ágyon vagy a padlón keresztül – Gaia-hoz és csak engedjétek, hogy az átmenet megtörténjen!

SB: Rendben! Hallottam, hogy az emberek azt mondják, vagy úgy tűntek, hogy azt mondják, hogy mindenki fel fog emelkedni. Én megemeltem erre a szemöldökömet! Nem gondoltam, hogy mindenki fel fog emelkedni! Azt mondtad, hogy mindenkit szívesen látunk, hogy felemelkedjen!

AAM: Nem mindenki döntötte még el.

SB: Oké! De a megjegyzés, melyet hallottam, azt hiszem, hogy arról szólt, hogy mindenki fel fog emelkedni, mely nem egy igaz állítás! Ez így helyes?

AAM: Ez nem szükségszerűen van így. Nos, azon dolgozunk, hogy mindenki jöjjön? Igen! Mindenki jönni fog? Nem biztos!

SB: Rendben! Ez segít! Nagyon vigasztaló ezeket a dolgokat tudni, Uram! Nagyon köszönöm ezt! Most arról a holografikus világról foglak kérdezni téged, melyre az emberek úgy mennek majd, mint egy átmeneti/ideiglenes helyre és akkor, amikor felemelkedés lehetőségének ablaka bezárul. És más kérdéseket is fel fogok tenni.

Kezdenéd kérlek azzal, hogy leírod azt a holografikus világot, melyre azok az emberek fognak menni, akiknek szükségük van egy kicsivel több időt tölteni azzal, hogy magukon dolgozzanak a felemelkedésük végett?

AAM: Nos, ők nem tudják, hogy az egy holografikus világ! Sok hologram jelent már meg a bolygótokon, melyek nem egyszerű hologramokként tűntek fel. Valóságosnak tűnnek és van formájuk.

Tehát amikor valaki egy holografikus helyre megy, úgy fog tűnni neki, mintha minden pontosan ugyanaz lenne és tovább folytatja majd a munkát, bármi legyen is a következménye vagy a vászanája [vágya] és felkészül a folytatásra.

Nos, engedjétek meg, hogy ezt mondjam! Pontosan ugyanúgy, mint ahogyan a tizenharmadik oktáv ajtaját nyitva tartották azok, akik átmentek és nyitva tartották az ajtót – némiképp félig nyitva -, azok számára, akik szeretnék folytatni, ugyanez a helyzet a Felemelkedés folyamatában is!

Az ajtót félig nyitva tartják az emberiség közösségéből azok – és tulajdonképpen a csillagtestvéreitek – akik szorgalmasan dolgoztak mind tudatosan, mind tudattalanul és tudat alatt is a kapu nyitva tartásán azért, hogy nagyon sokan felemelkedjenek az új világba, amint lehetséges!

Tehát azt mondjátok „Meddig lesz nyitva tartva a kapu? Milyen sokáig tartják az emberek?” Az időtök e pontján és az Isteni Konvergencia [hasonlóvá válás] konvergenciájában, a kapu nyitva lesz tartva azok számára, akik szorgalmasan – és a „szorgalmasan” általatok van leírva és meghatározva – dolgoznak a felemelkedésen; a kapu korlátlanul nyitva lesz.

Na, nem évezredekig, hanem mondjuk úgy, hogy egy élet idejéig!

SB: Ó, ez megnyugtató! Tehát ha valaki nem emelkedik fel, de szorgalmasan dolgozik, akkor lesz egy kis ideje arra, hogy felemelkedjen és egész idő alatt egy holografikus világban lesz addig?

AAM: Igen. Ha elmentek, hogy az áttelepülést beteljesítsék, akkor már nem lehet visszafordulni!

SB: Jó! Oké! Nos, honnét fogja egy ember tudni, hogy van még remény? Ha már december 23. van és végig vártak 22-én és már 23-a van, és nem tudják, hogy lekésték-e a hajót vagy a holografikus világban vannak-e már. És sokan közülünk nincsenek itt, nem lesz Egy óra egy angyallal! Hogyan lesznek képesek kitalálni, hogy mi történt velük?

AAM: Menjetek a szívetekbe és egyszerűen kérdezzétek meg, hogy igen vagy nem? Intézzétek hozzám ezt a kérdést! Megmondom nektek!

SB: Lesznek fénymunkások, akik még itt lesznek a holografikus világban?

AAM: Lesz néhány fénymunkás, akik azért mennek majd a holografikus világba, hogy gyógyítókként, tanítókként munkálkodjanak, hogy segítsenek azoknak, akik ott maradtak a folyamatukban. Tehát a válasz: igen!

SB: Tehát ők nem lesznek erőforrások nélkül?

AAM: Nem, természetesen nem lesznek anyagi források nélkül! Ha valami, akkor a források nagy bősége lesz! Hiszen a vágy mindenkié! Minél előbb, annál jobb!

Nem adna semmi nekünk nagyobb örömöt annál, mint az, ha azt mondhatnánk december 23-án, hogy „Mindenki a fedélzeten van!”

SB: Teljes mértékben! Nos, lesz néhány ember, aki csalódott lesz a vászanája miatt – mondjuk így – vagy félelemben lesz a Felemelkedés eseményei miatt. Mit mondasz nekik, hogy megnyugtasd őket, amint megközelítjük ezt a fontos dátumot?

AAM: Valamilyen módon azt fogjátok gondolni, hogy csupán egy üzenetem van ma számotokra! És – valójában – ez igaz is. De az a lényeg, hogy engedjétek el a félelmet! És nem csupán a csalódottságról beszélek; a haragról is! Itt van ez az együttes érzés „Ó, palira vettek minket!” Engedjétek el! A kulcs, a kulcs a királyságba, a kulcs a szeretethez, a kulcs a szívetekhez, hogy folyamatosan térjetek vissza a szeretethez!

A harag, a félelem, a csalódottság, a kétségbeesés nem a szeretetből valók! Azt mondjátok „Nos, ez mind nagyon szép és jó, Mihály, de itt vagyok, elakadva!” Akkor nyújtsátok ki a kezeteket felém! Le fogom tenni a kardomat és ki fogom nyújtani a kezem felétek és fel foglak emelni! A Forrás fel fog benneteket emelni! Gábriel fel fog benneteket emelni! Senki sincs egyedül és senki sem elhagyatott!

Tehát azt mondom, hogy ha csalódottak vagytok, ha idegesek vagytok, ha úgy érzitek, hogy átmeneti állapotban vagytok, továbbra is nyújtsátok felém a kezeiteket! Sosem hagytalak el benneteket és soha nem is foglak! És én tudok bánni a haragotokkal és a félelmetekkel! Ezt teszem már régóta! Tehát ne engedjétek, hogy ez akadály legyen közöttünk!

SB: Oké! Köszönjük, Uram! Néhány napra vagyunk a Felemelkedéstől. A cabal mélységes visszaszorításban van. Szeretném remélni, hogy most, hogy ezen a helyen vagyunk, tudunk beszélni néhány dologról, melyek talán megtörténtek vagy nem történtek meg az elmúlt egy vagy két évben!

Például elmondanád nekünk kérlek, hogy a NESARA miért nem lett bejelentve az idén?  Beszélnél nekünk egy kicsit annak a hátteréről, hogy miért nem történt meg a Felfedés? És a kormányzati változások? Lehetséges, hogy a hátteréről beszélj nekünk?

AAM: El tudom mondani nektek nagyon világosan, hogy miért; mind a Felfedés – bár számos formája volt a Felfedésnek, melyeket kihangsúlyoztam nektek…

SB: Igen?

AAM: Tehát ne mondjátok, hogy a Felfedés nem történt meg. Ez csak kissé kevésbé volt drámai, mint amit sokan reméltek. De igen! A NESARA és az elmozdulások a kormányban… Az elsődleges oka a lassúbb változásnak az, amiről valóban beszéltetek, hogy ne okozzunk félelmet, káoszt és még több elmozdulást és súlyos testi sértést a bolygótokon.

Teát mindig készen álltunk arra, hogy a fentieket mind megtegyük! De amikor a reakció pályáira nézünk, mindig túl nagy változás lett volna sokak számára és a közösséget inkább lehúzta volna ahelyett, hogy felemelje. Tehát a fénymunkások számára ez egy nehéz utazás volt. Ez egy olyan utazás volt, melyben sok volt a csalódás és az, amire ti úgy utaltok, hogy rossz kezdet. De a teljes közösség vonatkozásában alapítottuk az egész készenléti hányadost [a teljes közösséget nézték, nem csak a fénymunkásokat – a ford. megj.].

SB: És mit mondanál egy olyan kritikusnak, aki azt mondja, hogy SaLuSa azt mondta – vagy valaki más – hogy a galaktikusok gyorsan irányt változtattak, hogy ők kárpótoltak ezért az eseményért, vagy hogy nézz rájuk! Nem voltak képesek arra, hogy megtegyék, amit mondtak! Mit mondanál Uram a kritikusoknak?

AAM: Azt mondanám, hogy a galaktikusok tudnak hirtelen irányt változtatni! Fel sem tudjátok fogni a csillagtestvéreitek képességeinek nagyságát! Olyan, mint ahogyan mi is tudunk hirtelen irányt változtatni! De ez zavart okozna, nem?

Igen! Mi igazodni tudunk, a galaktikusok is tudnak igazodni a helyzetekhez, mint ahogyan – tulajdonképpen – tervezik is. De ezt úgy kell megtennünk, hogy ne szakítsuk meg a terv felfedését! Tehát a kritikusok zajosak, de ők ilyenek! Ők kritikusok! Azt teszik, amit tesznek! Azt kérném tőlük, hogy tegyék ezt félre!

SB: Oké. Mit üzennél annak a kritikusnak, aki azt mondta: „Nos, azt mondtad, hogy az egész világot figyelmezteted a Felemelkedésre azért, hogy mindenkinek akinek szükséges tudnia, az megtudja! Az afrikai szegény emberek tudnak a Felemelkedésről? Vagy van lehetőségük arra, hogy megtudják, hogy a Felemelkedés lesz?” Mit mondanál azoknak az embereknek, akik azt gondolják, hogy a világ nem elég tudatosan lett felkészítve a Felemelkedésre?

AAM: Azt mondanám, hogy ez egy rossz értelmezés, és hogy a lélek és a lény nagyon is tudatában van. És tudatában lesznek ők is! És azt üzenném egy nyugati embernek, aki azt mondja egy Afrikában ülő nőre, hogy nem érti a Felemelkedést, azt üzenném neki, hogy nyissa ki a szemeit és nézze meg a [nő] lelkét és nézze meg, milyen álmai vannak és hogyan fogja fel az elmozdulást! Ez egy teljesen eltérő kontextus [összefüggés, szövegkörnyezet], mint amilyenről ő beszél!

SB: Tehát ő [az afrikai nő] tudja, akár egy magasabb vagy akár egy alacsonyabb szinten? Ezt mondod?

AAM: Igen, és a bolygó – Gaia – egy mélyebb ölelésében!

SB: Oké. Nos, minden kérdésemet feltettem, Uram! Azt kérdezem, hogy van-e bármi, amiről úgy gondolod, hogy az embereknek tudniuk kellene, és amiről én nem kérdeztelek meg?

AAM: Igen. Ez a megtagadás tényezője. És a visszautasítás az egyik legnagyobb sajátossága és a leghatalmasabb illúziója a régi harmadik dimenziónak. Akkora erővel bírt, hogy megfékezze és minimalizálja az intellektusotokat [értelmeteket], a felfogásotokat, a szíveteket, a szereteteteket, az erőtöket és a társ-teremtői gyümölcseiteket [képességeiteket].

Teljes mértékben megtagadhatjátok, hogy bármi is elmozdul a bolygón. Ránézhettek a napi hírekre és mondhatjátok, hogy nincs semmi újdonság! Vagy nézhettek a szemeitekkel és a szívetek energiájával és abbahagyhatjátok a visszautasítást – nem a miénket, hanem a ti drága énetekét!

Kijelenthetitek jelenleg, hogy ti kiérdemeltetek mindent, amit a Forrás valaha is számotokra tervezett! Kitárhatjátok önmagatokat, hogy befogadjátok, és ne megtagadjátok önmagatokat, a születésetektől fogva nektek rendelt jogotokat és a mi szeretetünket! Nincs szükségetek arra, hogy cinikusok, kritikusok legyetek vagy olyanok, akik a vadonban sírdogálnak!

Mi hívtunk benneteket! Gábriel megfújta a harsonáját! Minden, amit kérünk – ezt nem szemrehányásként mondjuk, ez a ti szabad döntésetek – de azt kérjük – alázatosan, szelíden, gyengéden, édesen – hogy kérjük, csatlakozzatok hozzánk! Itt az idő!

SB: Itt az utolsó kérdésem, Uram! Mit üzensz nekünk, akik nyugtalanok, szédelegnek, izgatottak vagyunk és a szobánkban körbe ugrándozunk? Mit üzennél nekünk?

AAM: Azt üzenem, hogy gyerünk! Azt üzenem, hogy készen álltok! A karjaim kitártam! Mindannyiunk kitárta a karjait! Gaia karjai is ki vannak tárva! Gyertek, táncoljatok és játsszatok velünk! Nyilvánítsátok ki a szabadságotokat és szárnyaljatok szabadon! Veletek vagyunk! Nem rátok várunk, hanem veletek vagyunk! Most is!

SB: Köszönjük!

[A zene elkezdődik!]

AAM: Menjetek mindig a szeretetemmel!

SB: Köszönöm mindenki nevében!

AAM: Isten áldjon!

SB: Köszönjük! A Forrás áldjon meg téged! Találkozunk az új világban!

AAM: Igen! Búcsúzom!

[vége]

 

Csatornázta: Linda Dillon

Magyar nyelvű fordítás: Vénusz

Forrás: http://the2012scenario.com/2012/12/archangel-michael-let-us-ease-this-flight-to-freedom/

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 4
Összes: 2969369
Hónap: 14640
Nap: 413