Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet /Nagy/ Boldogasszonytól és a Szent Pálosoktól

 

Üzenet [Nagy]Boldogasszonytól
 
 
 
 
2011-05-16
 
Üzenet Nagyboldogasszonytól
 
Drága fénygyermekeim!
 
Szeretetemmel a fényesség oldalára hívlak benneteket. Oltsátok el a békétlenséget a fényetekkel! Engedjétek meg, hogy beavatkozzunk a világosság oldalán az ország életébe és megbecsültségébe. Lényegi fényeteknek meg kell adni az engedélyt, hogy veletek együtt cselekedhessen. Lényeges a megbecsülése nemcsak a nemzetnek, hanem a nemzeten belül egymásnak is. Értsétek meg a világos jelentőségteljes világot!
 
Sok mindent kell még beteljesítenetek, és az ország bennetek engedi meg a fény kibontakozását. Olvassátok az ingerekben és a derűs kedvetek ötleteiben a velünk együtt járó megoldásokat! Igyekezzetek mindig velünk együtt haladni a megbocsátás és megbecsülés világába!
A gyalázkodókkal ne gerjesszetek haragos sötét energiákat, mert ezzel szennyezitek meg a magyarok közös kincseit. Fegyelmetek legyen mindenki számára példa, és a derű és kegyelem oldaláról tekintsetek a haragosokra. Ha engeditek, hogy beavatkozzunk, nagyobb hatalommal fognak szembekerülni, mint amivel valaha is találkoztak bármely valóságban! Tehát ne késlekedjetek megkérni bennünket! A bizonyítékokat mindig meg fogjátok látni és érezni. Legyetek mindig hálát adók a segítségért, mert ez növeli erőnket a legnagyobb mértékben.
 
Köszönöm az eddigi segítségeteket. A fény seregeinek már rengeteg feladatot adtatok, és már szorgosan dolgoznak az oldalatokon. Vigyázzák gyermekeiteket, és már az országgal együtt dolgoznak - hála nektek!
 
Figyeljétek meg a fényes oldal erősödését. Ha valamely gyalázkodó beszennyezte erőtöket, kérjétek segítségem, és megtisztítalak benneteket. Belsőtökben ott ragyog a mindenség szikrája, ezért magatokon viselitek jelemet. A homlokotokon már ott ragyog fényem rózsája. Hadd borítsalak be titeket fényem szirmaival! Érezzétek a mindent átható rózsaillatot, és tudni fogjátok, hogy veletek vagyok! Itt állok, érezzétek, oltalmazva fegyelmeteket és figyelmeteket.
 
Köszönöm gyermekeim, hogy meghallottátok kérésem, és azonnal cselekedtek!
 
Áldottak legyetek bölcs kéréseitekben!
 

Autoírással csatornázta:Tara
 

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Üzenet a Szent Pálosoktól
 
 
Üzenet a Szent pálosoktól
 
Szeretett magyar testvéreink a jelen valóságban!
 
Köszöntünk titeket e nagyszerű időkben, amikor feledés homályából ismét felbukkanhatunk számotokra.

A megosztás démonjait kifújhatjátok életetekből, és csatlakozzatok bátran testvéreink törekvéseihez a jelenlegi földi valóságotokban. Drága testvéreink a fátyol másik oldalán nagyon megfogyatkoztak. Hatalmas erővel küzdenek, ezért kérlek titeket, ha gondolatban is, csatlakozzatok hozzájuk itt most, a Földön is.
 
Figyelmetek számunkra nagyra becsült ajándék és kincs, hiszen a mennyei oltárnál továbbra is értetek imádkozunk. Látjátok, a félelemre alapuló alakoskodásnak már nemsokára vége szakad, tehát, meg fogjátok érteni gondolatainkat.
Ragyogóan szikrázó oltárunknál kérhetitek bölcs tanácsainkat. Örömmel halmozunk el fényességes gondolatokkal titeket.
 
Fénytemplomunkba is eljöhettek az aranyhegy belsejébe, ahol továbbra is működik templomunk egy magasabb figyelmi összpontosításban. Hollétünk azok számára továbbra is elfedve marad, akiknek szándéka nem a Teremtő Forrás legtisztább csermelyéből táplálkozik. Mindig boldogan adunk éltető nedűt aranyserlegünkből. Imádkozunk értetek, ha erre megkértek minket.
 
Már nagy a sürgés-forgás közöttünk, hiszen a tér-idő átvált hamarosan egy olyan minőségbe, ahol felfedhetjük valóságunkat.
 
Szerető figyelemmel követjük életeteket.
 
Imádkozunk értetek, legyetek áldottak!
 
 
Autoírással csatornázta:Tara
 
 

 

 ×××

Üzenet Szent Imre hercegtől

2011-05-16 
 

Üzenet Szent Imre hercegtől

Legyetek üdvözölve világomban drága magyar fényvigyázók!

 

 
Veletek marad velünk minőségetek, mihelyst minket figyeltek ölelő fényetek világával.
Kimenetele a jelenlegi valóságotoknak már a mennyei Szűz és Anya vigyázó szívében ragyog. Kérjétek oltalmát és segítő beavatkozását!
 
Ne felejtsétek el magatokra felölteni a mennyei világosság öltözékét, amikor velünk járjátok utatokat! Jövendő világotok nagyban függ tőletek és a minőségjavító figyelmetektől. Nézzetek a jelenségek mögé, és kérjétek tőlünk a megfejtést rejtő tudást! Gyakoroljatok egységben a mindenséggel, és induljatok el megnyitni a gyermeki szeretetek minőségét! Lényegetek befejezi a görgő halmozását a felélő létezésnek. Legyetek jelen a mindennapjaitok bizonyságában, és miként a mennyekben lévő gondolataitok gerjesztik, úgy valósul meg a gén lényegi változásaiban a világosság. Ijedtségeteket a lélekölő játszmákkal gerjesztik, melyekben nincs már számotokra hely. Nincsen minőségi oltalmazásuk már a félelemgyártóknak, kérlek, szerető fényeteket velünk gyűjtsétek össze egy gyújtópontra, mely legyen a megvalósulásra váró gazdagság és békességes boldogság világa.
Szeressétek jeleneteket, vigyázzátok a békesség oltalmazó rezgését, maradjatok a fénykincstár őrzői!
 
Kérjétek frissítő megfiatalító segítségem, ha megfáradtatok a megfeszített mindennapjaitokban!
 
Drága fénykövetők, felségesen megjutalmaznak majd igyekezetetekért!
Legyen áldott minden törekvésetek a megvilágosító igyekvésetekben!
 

 Autoírással csatornázta: Tara
 
 
Üzenet Szentlélektől

 

2011-05-12

Üzenet Szentlélektől

A mindenség védett fejlődő segítői!

Vigyázzatok a megmaradt világotokra! Ki kell javítanotok a figyelem tanult deformációit!
Legyetek megfelelőek mindenben a világos tisztaság számára!
 
Felejtsétek el a figyelem összpontosítását a hazugságokra, és mindenben a világosságban megvalósuló kimenetelekre figyeljetek!

Legyetek éberek Magyarországra vonatkozóan, mert dereng már a gigászi lélekfajta létezés.

 

Lényetek már kezdi elfeledni a gyötrelmes múlt sebeit. A múltatokban vannak zengő önjelölt vadrózsák, akik tüskéikkel mindenben felsértették a védelmi sáncaitokat. Lássátok meg ezeket a vérző sebhelyeket, és javítsátok ki figyelmetekkel! Öltsétek fel az oltalmazás derűjét, melynek darabjait velem ölthetitek fel magatokra. Kegyelmet kérjetek a lélekvalóságotokra, és nincsen rejtett gennyes tályogos seb többé a nemzetetek múltjában.
 
Nélkületek nem sikerül a nemzeti minőség vigyázó fejlődése, ezért kérlek titeket, hogy ne legyetek bátortalanok kérni a figyelmetek javítását a Szerető Forrástól! Tudásotok már megfelelő ennek elvégzéséhez, tehát ne lepődjetek meg a csodás engedményekben!
 
Javító szándékotokkal megjavítjátok a létezési minőségeteket - a figyelmetek kiélesítésével.

Drága fénykövetők, kérjétek segítségem!
 
 
Autoírással csatornázta: Tara
 
Az előzmények: innen elérhetőek...

 


forrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3061993
Hónap: 15241
Nap: 468