Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Fényszövetségtől

Üzenet a Fényszövetségtől


Drága Fényúton járók!

Lényegi fényetek egyre teljesebben mutatja meg nektek a számotokra legjárhatóbb utat a fényesség velejéhez. Legyen kiléteteket illetően bennünk bizodalmatok, melyben mindannyian véghezvisszük a Teremtésben gyönyörködtetés minőségi ugrását. Vár rátok a megnyilvánítás fejlesztése, melyben a lényetek kibontakozásának mikéntjeit tanuljátok meg. Vegyétek mindig magatokra a szerető figyelmetekkel a mindenség fényességét, melynek minőségi lényei vagytok. Várunk benneteket a fejlődésetekkel együtt járó adományokkal, amelyek megadására már mindenki szeretetteljesen vár. Félelmeiteknek már nincs talaja, már elveszítették létük lényegi bázisát. Már félelmeitek csupán a fejlődési ösvényeitek fajlagos velejárói, melyek kioldását kérjétek, a kötöttségek felbontásával együtt történő megoldással. Mindannyian bennetek figyelünk, mekkora létezési lényegi változásokon mentek át. Mekkora változást éltek meg! Vegyétek át ajándékainkat a Fényforrás Szeretetétől, és máris könnyedebben lépitek meg az első lépéseiteket a fényesség ösvényein.
Kérjétek mennyei figyelmetekkel a Föld meggyógyításának módjait, és a Föld a bennetek megnyilvánuló rezgésekkel könnyebben mozdul el a változásainak átjáróin.
Már értitek a velünk történő alkotás módozatait. Már tudjátok a mikénteket. Már minden adott a félelmek elengedéséhez, és a fény ragyogtatásához. Hasson át titeket a legfényeskedőbb szeretet lángja, melyben a legteljesebben ragyogtok a szeretetben.
Lássátok meg a fejlődésetek során felkínált lényegi változtatásokat, melyek az ajándékaink. Lényetek tisztul minden egyes elengedéssel, mely súlyokat már megannyi életen keresztül hordoztatok. Most van itt az ideje a gyermeki lényetek mindenségbeli fényének felgyújtására. Már fejlődtök, ahogy ezeket a szavakat olvassátok! Már látjátok azt a fényes jövőt, amit felkínáltak számotokra. A Teremtés lényegében van a minőségetek fejlődési ösvénye, tehát már tudjátok, melyik úton haladjatok tovább. Már mindenki összefog a fény oldalán a mindenség akarata szerint. Már mások is érzik a változások fényességét.
Időtök hamarosan felgyorsul a derűs napokat nem számlálva, és az válik természetessé számotokra, hogy mindig a fény világában legyetek, szeretettel átitatva mindent körülöttetek.
A fájdalmaknál is ugyanez a figyelemösszpontosítás lényege.

Váljatok a fény szerető küldötteié, akik szeretetükkel fényt gyújtanak minden egyes rezgésben a világban!

Legyetek a fényességben áldottak szeretően!
 
forrás: www.tara-fenycsepp.blogspot.com
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3044579
Hónap: 11000
Nap: 467