Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Fiastyúki Felső Tanácstól és SanJAsKa-tól 2011-08-11

Üzenet a Fiastyúki Felső Tanácstól és SanJAsKa-tól 2011-08-11

 
 

 

 


Üzenet a Fiastyúki Felső Tanácstól és SanJAsKa-tól


2011. augusztus 11.

Csatornázta: Wes Annac
Message From The Pleiadian High Council and SanJAsKa, 8-12-11
http://aquariuschannelings.wordpress.com/2011/08/12/message-from-the-pleiadian-high-council-and-sanjaska-8-12-11/

Drága Lelkek, úton volt egy Isteni terv, hogy eltörölje az utolsó megmaradó káprázat [illúzió] és sötétség maradványokat, melyekről még mindig úgy tűnik, hogy oly fölényben van világotokban. Az eredmény sok tisztítás, planetáris és személyes szinten. Látszólag ez a tisztítás zavargásokban és tiltakozásokban öltött testet, ahogy az embereknek igazán elegük lett azzal a móddal, ahogyan a kormányaik kezelik őket. Ez a zűrzavar fajta olyan dolog, melyet előre láttunk, és a segítség szükséges ebben a tisztító folyamatban. Ez a folyamat nem csupán globális megjelenítés [manifesztáció], személyesen ti mindannyian éreztetek sok különös dolgot, mely jellegzetessége az említett tisztításnak. Csakúgy, mint bolygótok, testeitek [is] megszabadulnak az utolsó megmaradt sötétség darabkáktól, melyeknek menedéket nyújtottatok, és tápláltátok évezredig. Ennek eredményeképpen sokan tapasztalnak betegséget, és temérdek más tünetet is. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy az általatok érzékelt szenvedés egy felsőbb cél okán van, és ebből ragyogó, Isteni lényekként jöttök ki, és sokkal erősebbek lesztek e teljes élmény átélésével.

Számos nem éber lélek most hiedelmeit tesztelve találja, ahogy az "igazságok", melyekbe oly sokan merítették bele magukat, valójában mindvégig hamisak voltak, és a lelkek által tévesen érzékelt igazságokat most kitisztítják, és átváltoztatják, ahogy ez a felemelkedési folyamat mélyebb és nagyobb módokon bontakozik ki. Mialatt sok fel nem ébredt majd megkísérli, hogy ragaszkodjon az Élet és a kölcsönhatás régi módjaihoz, az idő elérkezett, hogy az ilyen cselekedeteket kitisztítsák, utat teremtve az Új Föld, a létezés Mennyei síkjának működéséhez, mely igen hamarosan megjelenik világotokban. Számos Fénymunkás érezte, hogy régi hiedelmeik közül oly sokat vetkőztek le, és ennek eredményeképpen néhányan szellemileg, érzelmileg és lelkileg "meztelennek" érzik magukat. Ez mind az említett tisztító folyamatnak egy része, és jelenleg ennek sűrűjében vagytok, ahogy közületek sokan elég jól ismeritek a felvett erősséget. Ennek szempontjából, még egyszer mondjuk, hogy sokkal erősebbek lesztek, miután e nehézségeken keresztül rátaláltatok utatokra!

Folytatjuk, hogy kérjünk mindnyájatokat, drága Fénymunkásokat, hogy tartsátok a vonalat, ó, drága lelkek, bárcsak ismernétek azt a jót, melyet a Föld síkján a puszta jelenlétetek e felemelkedési folyamatért tesz. A Föld nem az egyetlen vállalkozás, melyet közületek sokan magukra vállaltak; az alvás birodalmaiban sokan, ha nem mindnyájan segédkeztek sokkal több bolygónak a felemelkedési folyamataiknál. Ez az Élete egy felemelkedett Mesternek, egy felemelkedett lénynek. Mindannyiunk, a szó szerint felemelkedett végtelenül sok mester, egész létezését lelkek más civilizációinak megsegítésére szentelte, hogy elérjék a megértés és Öröm annak a szintjét, ahol mi vagyunk. Egy leírhatatlan Öröm és Boldogság érzés segítni egy bolygót, vagy a lelkek közösségét felemelkedni. Mi a Galaktikus Szövetségből sokat tettünk bolygótokért, ahogy a bolygótokon jelenleg megtestesült [inkarnálódott] felébredt lelkek legtöbbje olyan más bolygóról jött, melyeknek tanácsaik vannak a Galaktikus Szövetségben.

Tehát, csakugyan, sok, ha nem az összes, a Földön megtestesült Fénymunkás jelenleg tisztséget tölt be a Fény Galaktikus Szövetségében. Drága lelkek, a Felső Tanács (mely megfigyeli bolygótokat és a kollektív tudatot) nem engedi meg akármilyen léleknek megtestesülni a Földön. Meg kell értenetek a szavaink mögötti komolyságot, amikor azt mondjuk, hogy a Föld az egyik legnehezebb bolygó a növekedéshez és a leckék megtanulásához. Azonban az egyik legjobb bolygó a növekedéshez és a leckék megtanulásához. Miért ezt kéritek? Azért, mert a Földön megtanult leckék erőssége egy alacsonyabb dimenziós távlatból a lelket "megedzi", oly sokkal rugalmasabbá és erősebbé teszi az említett lelket. Az erőt nem a fizikai erő szempontjából értjük, hiszen tudjátok, idefenn mi mindannyian e fizikai állapoton felülemelkedtünk. Nem, drága lelkek, erőt értünk ez alatt az akaraterőben és lélekben. Ez egy olyan téma, melyet földi szavakban nem lehet hatékonyan kifejteni, mindazonáltal bizonyára meg fogjátok érteni, amikor az idő elérkezik.

Üdvözlet mindenkinek!
ÉN VAGYOK a Fiastyúki Kilencek Tanácsából SanJAsKa. Eljöttem hozzátok ezen az estén, hogy bepillantást osszak meg veletek. Drága lelkek, közülünk most sokan vagyunk a Galaktikus Szövetségből, akik a Szeretet és Fény üzeneteit közzétesszük a folyvást növekedő tudatos "csatornázók" csoportjának. Számos lélek van jelenleg, akik a Fény üzeneteivel jönnek elő; ez a Szeretet és Fény erőssége miatt van, melyet világotoknak küldenek, amely most olyan erőssé vált, hogy számos lélek gondolati csatornáit elérte. Ahogy a telepátia képessége valakiben növekedik, az egyén elkezdi újraszervezni személyes kapcsolatát az evilágon kívüli tanácsadókkal és szövetségesekkel.

Számos lélek van, akik elkezdték befogadni ezt a kapcsolatot, azonban túlságosan félénkek az üzenetek nyilvános, mindenki számára látható közzétételében. Drágák, először azt szeretném mondani azoknak, akikről beszéltünk - és tudják, kik ők - teljesen érthető, miért nem akarják nyilvánossá tenni ezeket az érintkezéseket. Jóllehet, azok, akik most kezdenek bele az Első Kapcsolatba velünk, egy ok miatt látnak neki; ez egy olyan dolog, amit kiválasztottak számukra és általuk egy lelki szinten, és megjövendölték, hogy ez alkalommal meg fogják osztani üzeneteiket másokkal. Szeretnék utat mutatni minden léleknek most, hogy leváljanak e félelem káprázatától, hiszen a félelem számos korlátozást, és sok olyan határt hoz fel, melyet nehéz lehámozni az egyének lényéről. A félelem számos csodálatos lelket tartott távol nagyszerű dolgok megtételétől. A félelem tartotta vissza az embereket a világok megváltoztatásától, hogy Életeket változtassanak meg a legmélyebb és legcsodálatosabb módokon. A félelem olyasvalami, mint az ego, mely most a véghalál stádiumában van világotokban és világegyetemetekben. Ez volt e világegyetem Galaktikus Tanácsának végső célja, és a jelenleg a Földön megtestesült Fénymunkások összpontosított törekvéseinek fő indítéka.

Drágák, nem értitek, e végidőkhöz milyen fontosak vagytok? Ha igazán bírnátok távlatainkkal arról, milyen fontosak vagytok, a Földön értékes időtök egyetlen másodpercét sem vesztegetnétek el. A Végtelen Most minden egyes pillanatát alkalmaznátok, hogy növekedjetek, tanuljatok, és mindenekfelett élvezzétek szent élményeteket a Földön. Ó, drága lelkek, oly nagyon óhajtjuk, hogy megértsétek, milyen szent valójában tapasztalásotok a Földön, milyen szerencsések vagytok, hogy itt vagytok, és valójában mennyire sóvárgott az a tisztség, melyet jelenleg betöltötök, és ennek az élménynek a legnagyobb részét milyen becsben kéne tartani! Sokan, akik káprázatokat vettek fel életükben, hogy elzárják magukat a szent segítség és útmutatás befogadásától, oly kétségbeesetten vannak a szükségben és kiérdemlésben, míg növekednek a Földön.

Most van itt a valaha volt legfőbb ideje, hogy leváljatok az olyan káprázatról, mint amiket az Illuminátusok hatalmi szerkezeteként bélyegeztek, illúziókról, melyek a gyógyulás egyetlen lehetséges esélye nélkül károsítottak és alakítottak. Az elkülönülés és gyűlölet régi módjainak vége, kérünk mindannyitokat, hogy engedjetek utat az új Isteni energiáknak, melyek Életetek minden jellegében kell, hogy burjánozzanak!

A Fiastyúki Kilencek Tanácsából ÉN VAGYOK SanJAsKa, és együtt a Fiastyúki Felső Tanáccsal, még egyszer emlékeztetlek titeket, hogy mindannyitokat mennyire Szeretnek, és mennyire vagytok belül valóban Istenik ti mind. Még azok a lelkek is, melyekről azt hiszitek, hogy a "legkeményebbek", még mindig bírnak lágysággal tiszta Isteni Szeretetük belső héjában. Drágák, valójában nincs elkülönülés, ti mindannyian Egyek vagytok. Így, ahogy mindig volt, mindig úgy lesz.

C Wes Annac
http://aquariuschannelings.wordpress.com

Magyar fordítás:
Clarissa [
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/]
http://fenytevo.blogspot.com/


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3046153
Hónap: 11050
Nap: 675