Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 01.29.

Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-01-29

 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől

2012. január 29.

 

Message from the Galactic Federation 1/29/12

 

© Greg Giles

 

http://ascensionearth2012.blogspot.com/

 

Siam Pali’. Pelo vagyok a Fény Galaktikus Szövetségéből. Szeretnék ma beszélni veletek a felemelkedésről, és arról, mit tudtok segíteni testvéreiteknek útközben. Számos dolog van, amit tehettek ezen átmenet megkönnyítésének elősegítése érdekében a társ planetáris lényekért, és ez mind a szeretettel és könyörülettel kezdődik. Ezek az eszmények nagyon hathatós eszközök számotokra, hogy ez idő tájt bírjátok, és szeretném megmutatni nektek, hogyan tudjátok jelenleg a leghatékonyabban kiaknázni őket. Amikor valaki akár személyesen, akár az Interneten keresztül hozzátok fordul, és megosztja veletek, hogy bármilyen módon fél az akár önmagán belüli, akár a világában, az önmagán kívüli változások miatt, az első dolog, amit tehettek az, hogy megpróbáltok rájönni, mi az oka e félelmének. Félnek ezen események bizonyos területétől, úgymint a földönkívüli jelenléttől, vagy félénkek, mert talán elszakadnak szeretteiktől? Számos esetben az egyetlen mód ennek kiderítésére, hogy kérdezzünk, majd figyeljünk.

 

Közületek sokat alaposan kiképeztek, hogy ebben az időben szolgáljatok, és most van itt az idő mindnyájatok számára, hogy felvállaljátok a vezető szerepet e folyamatokban. Sok ember fog hozzátok fordulni kérdésekkel, és tőletek függ, hogy időt fordítsatok e kérdések fogadására és a beszélgetésre ezekkel az emberekkel, míg el nem érnek egy megfelelő érzelmi állapotot. Természetesen, minden eset összetettségében egyedülálló, azonban időtökből csupán egy pár percet vesz igénybe. Az általatok tett szolgálat fajotokért és bolygótokért felbecsülhetetlen, és nagyon jól fogjátok beteljesíteni egyéni megbízásotok kötelezettségeit.

 

Közületek sokan testesültek meg az emberi fizikai eszközbe [edénybe], hogy képesek legyetek alkalmazni tehetségeteket e bolygó magasabb birodalmakba történő felemelkedési folyamatában. Megtiszteltetésnek tartják a kiválasztást, hogy ily módon segítsenek, és közületek mindenki egy páratlan tehetséget és készséget mutatott meg, mely szükségesnek vélt a kérdéses feladat okán. Bölcsen használjátok hozzáértéseteket, bármi is legyen az. Itt az idő előjönni csigaházatokból a napfényre! Most vannak azok, akik szolgálatotokra várnak, és szolgálatra hívnak ebben az időben. Az események pillanatokra vannak attól, hogy kitörjenek a média cenzúrájának felszínén keresztül, és hamarosan minden szem rátapad a híradásokra jelenlétünkről itt, és hogy ez mit jelent az emberiség számára. Ekkor testvéreitek tömegesen fogják keresni a válaszokat és az iránymutatást. Ekkor oly sokan fognak engedni a félelemnek és zűrzavarnak, és ekkor lesz az, hogy a sok képzés / gyakorlat során elsajátított képesség és jártasság kritikusan szükséges lesz. Figyelembe veszitek majd a hívást?

 

Sok közül titeket választottak ki, hogy ma itt legyetek, mert a kiválasztási folyamattal megbízottak elhatározták, hogy ti vagytok a méltó jelöltek. Itt az idő megmutatni nekik, hogy bölcsen választottak. Ti vagytok azok, akiknek tilos megengedni a félelmet bármilyen szinten, ami visszatart titeket attól, hogy megismertessétek magatokat másokkal, hogy megtaláljanak, segítséget nyújtsatok, és betekintést szerezzenek. Ti mind bírtok a rendelkezésetekre álló eszközökkel, melyet sajátságosan e feladat okán adtak. Ezekkel az eszközökkel, rendelkeztek azzal az erővel / hatalommal, hogy korlátlan számú fivéreteket és nővéreteket érjétek el. Ezekkel az eszközökkel oly sok minden valósítható egy rövid időszak alatt. Keressétek azokat, akiknek segítségetek hasznára válik, azáltal, hogy tudatjátok azt, hogy rendelkeztek a körülöttetek kibontakozó események kielégítő megértésével. Tudassátok, hogy nem féltek ezektől az eseményektől! Tisztázzátok, hogy az egyensúly állapotából érkeztek, és hogy alig várjátok ezeket az eseményeket! Ez az a jel, melyet kérnek tőletek, hogy akasszátok ki „cégéretekre” [üzletetek helyszínére]. Ez a névjegyetek, melyet magatokkal fogtok vinni tárcátokban, vagy erszényetekben. Tudassátok mindenkivel, hogy az ügyre nyitottak vagytok. Itt az idő a nagy megnyitóra!

 

Ez idő tájt minden szem rátok szegeződik. A fátyol ezen oldalán sokan vannak, akik hisznek bennetek, és még sokkal több segítséggel bírtok részünkről, mint amit esetleg ekkor felismertek. Együtt sikerülni fog! Együtt elérhetünk nagyszerű dolgokat ebben, az emberiség ragyogó pillanatában. Itt az idő erre. Most van itt az idő számotokra, hogy ráeszméljetek a harmadik dimenzió káprázatának és elterelésének tárgyaihoz való összes kötődésetekre! Ezeknek az időtöltéseknek semmi köze sincs megbízatásotokhoz itt ebben az időben. Most a munka ideje van, és nem a játéké. Most van itt az ideje annak, hogy minden képzéseteket / gyakorlatotokat jól felhasználjátok. Most van itt az ideje annak, hogy embertársaitok segítségére legyetek. Most van itt az ideje, hogy komolyan vegyétek azt az okot, amiért itt vagytok!

 

A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.

 

Csatornázta: Greg Giles

 

http://ascensionearth2012.blogspot.com/

 

All Galactic Channellings and translations available at

 

http://peacelovelove.blogspot.com/

 

http://www.galacticchannelings.com/

 

http://www.despertando.me/

 

Magyar fordítás: Clarissa

 

http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

 

http://fenytevo.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3044576
Hónap: 11001
Nap: 468