Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-02-03

Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-02-03

 


Üzenet Márktól, 
a Fény Galaktikus Szövetségéből

2012. február 03.Message from Mark of the Galactic Federation of Light 2/3/12


© Greg Giles
"Most van itt az ideje, hogy minden jó ember a társai segítségére siessen." Ezek valóban nagyon bölcs szavak. Ma van a napja annak, hogy segítségére siess másoknak, akiknek szükségük van és szükségük lesz a józanság megnyugtató hangjára ezekben az embert próbáló időkben.
Az események készen állnak arra, hogy mozgásba lendüljenek, és a világ most egyszer s mindenkorra megtudja, hogy nem vagytok egyedül, sosem voltatok egyedül és azt, hogy sokan mások, szerte az Univerzum minden részéből itt vannak.
Hogy miért vagyunk itt, az sok találgatásra fog okot adni.
Lesznek a rémhírterjesztők, akik azt kiabálják, hogy jelenlétünk célja a megszállás.
Lesznek mások, akik megpróbálják majd a bejelentéseinket arra használni, hogy a még nagyobb ellenőrzés érdekében további félelmet ültessenek el a tömegekben, és lesznek azok, akik, mint Ti, tudják az igazságot; azt, hogy szándékaink szigorúan tisztességesek és csupán azért vagyunk itt, hogy segítsük az emberiséget a szükséges változások elvégzésében, és hogy megtehesse fejlődésében azt a nagy ugrást, amellyel belép a Galaktikus partnerség új korába.

Továbbá, hogy visszafordítsuk az iparosodás pusztító hatását a bolygótokon és segítsünk megszabadítani a világotokat a parazitáktól, melyek belétek kapaszkodtak, és a munkátokon élve táplálják olthatatlan szomjukat a pénz és hatalom iránt.
Azért vagyunk itt, hogy segítünk nektek ezekben a feladatokban, sem többért sem kevesebbért.

Mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, felemelkedett teremtmények vagyunk mindannyian.
Szolgálatban jöttünk ide a bőség világaiból. Nincs szükségünk semmire, illetve nem akarunk semmit, hiszen megvan a hatalmunk arra, hogy megteremtsük azt, amit óhajtunk. Semmi sincs a világotokban, amit magunknak kívánnánk, csupán szerény szolgálatra nyújtjuk kezünket és segítünk titeket abban, hogy csatlakozzatok a Galaktikus közösségünk tagjaként. Életeitek során oly sok küzdelmen mentetek keresztül és most itt az ideje, hogy mindezt magatok mögött hagyjátok a lelki fejlődés és tanulás nevében, és most búcsút mondjatok ezeknek a nehéz emlékeknek, megtartva csupán azokat a bölcsességeket, melyeket e nehéz leckék során megszereztetek.

Lesznek olyanok, akik elutasítják a felajánlott segítséget. Ők utat adnak a félelemnek és a bizalmatlanságnak, mely megakadályozza a segítségünk áldásainak befogadását. Igyekszünk, hogy mindenki láthassa, hogy szándékaink a legtisztábbak, és kérjük segítségeteket e tekintetben. Nektek, lévén, hogy a testvéreik vagytok, nagyobb esélyetek lehet a félelem és félretájékoztatás [hamis információ] falának áttörésében. Hiszünk bennetek, és tudjuk, hogy el tudjátok végezni a feladatot.

Világotok népe most tudomást fog szerezni a jelenlétünkről a média alkalmazásán keresztül, amely aggódva próbálja majd leplezni ezt az áttörő legfrissebb történetet. Küldetésünk híre, miszerint segítünk helyrehozni a világotok igazságtalanságait futótűzként fog terjedni egyiktől a másikig, majd a következő média csatornáig, és pillanatok alatt ezt az életet megváltoztató esemény teljes terjedelmében eljut mindenkihez, a világ minden sarkában. Ez egy kritikus időszak. Ez az, ahol elengedhetetlen a részetekről, megbízható földi csapatunk részéről, hogy akcióba lépjetek, és terjesszétek a megnyugtató hangotokat az összevisszaság és bizalmatlanság tengerén. Tudjuk, hogy meg tudjátok tenni, és tudjuk, hogy sikerülni fog, amely utat nyit az átfogó terv további végrehajtásának. Ez az a pont, ahol kezd a dolog szórakoztató lenni számotokra. Ez az a pont, ahol mindenki a világon gyorsan elkezdi hasznát venni az általunk nyújtott segítségnek. A változások gyorsan és hatékonyan kezdődnek, és az akadályokat, amelyek oly makacsul gyökeret vertek utatokon, egy jobb élet érdekében eltávolításra kerülnek egyenként, így hagyva tiszta pályát mindannyitoknak, hogy folytassátok a nektek szánt utazást.

Az élet nem kell, hogy nehéz legyen. Az utazásotoknak nem kellene, hogy olyan nehéz legyen, a boldogság útján oly kevés jutalommal. Az életet arra szánták, hogy élvezzük minden egyes nappal egyre több boldogságot és izgalmat hozva. Van egy jobb út számotokra. Engedjétek meg nekünk, hogy megmutassuk nektek ezt a jobb utat!
Adjatok nekünk egy esélyt, hogy megmutassuk, milyen a mi életünk! Ez minden, amit kérünk tőletek! Bizonyosak vagyunk, hogy mikor meglátjátok, milyen könnyed lehetne az életetek, a jelenlegi szerkezeten csupán néhány változtatással, akkor úgy érezzük, mindannyian egyetértetek, hogy a változás ideje régen eljött.

Szolgálatra hívnak ebben az időben, ennek a bolygónak és lakóinak szolgálatában, hogy elősegítsétek e változásokat, melyek olyan sokat jelentenek oly soknak szerte e tágas földön. Ez meglehetősen nagy felelősség, ugye? Önként felajánlottátok adottságaitokat / tehetségeteket e napra, és ez a nap most elérkezett! Ti és a hozzátok hasonlóak, a segítségünkkel, látni fogjátok e szükséges változásoknak a megvalósulását, és egy új világ fog felragyogni a régi hamvaiból.

Mark vagyok a Fény Galaktikus Szövetségétől és öröm volt veletek beszélni ma.
Fogunk még beszélni, addig is, érezzétek jól magatokat és figyeljetek arra, hogy a megbízásaitok becsülettel legyenek teljesítve.Csatornázta: Greg Giles
http://ascensionearth2012.blogspot.com/

All Galactic Channellings and translations available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/


Magyar nyelvre fordította: Kristóf – TrustYourHigherSelf (www.youtube.com/user/TrustYourHigherSelf)
http://fenyvilag.blogspot.com/
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044578
Hónap: 11001
Nap: 467