Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-02-05

Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-02-05

 

Üzenet Sara-tól, a Galaktikus Szövetségtől

Message from Sara of the Galactic Federation 2/5/12


© Greg Giles
Csupán az fogja megtudni, hogyan működik a bolygó belül, aki saját igazságát kutatja. Akik nagyobb és nagyszerűbb életmódokat keresnek, ők azok, akik ma a jelen kérdéseire a nehéz válaszokat keresik. Kereső vagy, és igazmondó? Azon kevesek egyike vagy, aki az ismerős hiedelmeinek kényelmét elhagyja, és távozik a kérdés ismeretlenjébe, és ezen új életmód új válaszait kutatja? Amit tartogatnak azok számára, akik a bölcsesség felemelkedettebb síkjait keresik, a kincs oly nagyszerű, oly felszabadító saját lényének, és lelkének, hogy azt mondjuk nektek, lépjetek ki jelenlegi hitrendszeretek megszokottságából, és vonjatok kétségbe mindent, amit valóságotokként ismertetek meg. Amiről mindez szól, ahogyan működik, ahogyan elkezdődik, és ahogyan végződik, elmondjuk nektek ismét drágák, ez mind tőletek függ. Ez a kulcs a válaszaitokhoz, habár mindegyikőtöknek saját kinyitandó ajtaja van, és mindegyikőtök kulcsa egyedi utazásotok ösvényére. Nem csupán egy kulcs, és egy igazság van, hanem milliónyi és milliárdnyi kulcs és igazság létezik, és mindegyikőtöktől függ az, hogy kikutassátok és ráleljetek saját utatokra, és az egész iránti saját jelentésetekre / célotokra.

Közületek mindegyikőtöknek gratulálunk, nemcsak az élet legnehezebb talányának megoldásáért, hanem ünnepeljük azokat közületek, akik megragadták a kezdeményezést, hogy ráleljenek arra a válaszra, amely jobban illik a kérdésre, mely elmétekben ma lángol. Kutassátok e válaszokat, és meg fogjátok őket találni, ez nem lehet ennél egyszerűbb. Vannak, akik másokat kérdeznek a válaszokért néhány ilyen kérdésre, és ez is jó, habár az ilyesforma tudakolás e módjában csupán mások igazságára fogtok rálelni, és nem a sajátotokéra, hiszen mások csupán a saját igazságuk felkutatásán keresztül megtalált válaszokat ismerik, és az útjuk során összegyűjtött összes igazság egyedi és személyes számukra. Drágáim, kövessétek ezt, és jól lépjetek ki, kutassátok a válaszokat, melyek oly szabaddá tesznek majd. Nem ígérhetjük nektek, hogy ráleltek az általatok keresett válaszokra, azonban biztosíthatunk benneteket arról, hogy magából a felkutatásból oly nagyon fogtok hasznosulni, és emiatt nagyon megéri majd minden erőfeszítésetek.

Higgyetek magatokban úgy, ahogyan mi hiszünk bennetek. Ha ezt megtennétek, bármit megtehetnétek, beteljesíthetnétek bármit, megváltoztathatnátok bármit, lebonthatnátok bármit, felépíthetnétek bármit, és bármit megjeleníthetnétek [manifesztálhatnátok]. A képességeitekbe vetett hit az első lépés. Nem fogtok bizonyítékot kapni hatalmatokra, míg át nem engedtétek magatokat a teljes elkötelezettségnek és hitnek. Bízzatok magatokban, higgyetek hatalmatokban, bízzatok bármiben, ami elérkezik. Fogadjátok meg e szavakat, és ettől a ponttól előre, egy új összpontosítást kezdjetek el, egy új megrögzött gondolkodást, miszerint rendelkeztek azzal a képességgel, hogy bármit megvalósítotok, és együtt meg fogtok alkotni egy új otthont a felsőbb birodalmakon belül. Tudjátok, hogy semmi sem képes megállítani titeket, ahogy semmi sem képes erre.

Számos változást látunk, ami rövidesen megkezdődik majd. Semmi sem állíthatja meg e változásokat, és mindvégig ez csupán idő kérdése volt. Ez az idő elérkezett, és számos változásnak kell elkezdeni gyökeret verni, hogy a teljes terv ütemtervét betartsák. Az előttetek álló minden nap maradjatok összpontosítva, nem a múltra, vagy a jövőre, nem azokra az eseményekre, melyek már megtörténtek, vagy megtörténte nem következett be, és ne összpontosítsatok olyan eseményekre, melyeknek még meg kell történnie. Összpontosítsatok a „mostra”, összpontosítsatok csupán a ma kéznél lévő, előttetek álló feladatra. Mi ez a feladat? Csodálkoztok, hogy a tegnap miért nem hozta el azt, amire vágytatok? Vajon ez az a nap, hogy szeretnétek tudni, hogy a holnap elhozza-e azt, amire vágytok? Nem, ez egyike sem ezekből való. Ma van itt a nap a tőletek megkívánt feladatok beteljesítésére most. Mi a feladat? Minden nap tudnotok kellene éppen, mit kell megtennetek, ahogy felébredtek az új fényre. Egy követendő játszma tervnek kellene előttetek lenni minden nap, hogy hatékonyabban beosszátok időtöket, és azt a legnagyobb lehetőségéig kihasználjátok. Nem sok idő maradt az oly sok cél beteljesítésére. Mindnyájatok, aki ma éber, a keze ügyében lévő feladatokkal kell elfoglalnia magát, és sokkal többre van szükség, hogy felébredjen, és csatlakozzon szolgálatban, és hogy segítsen a számukra kiosztott feladatokban a saját megtestesülési tervükben.

Közületek mostanra már sokatoknak kellett volna felfedeznie, mi az, amit tenniük kell most, és ha nem tudtátok meg ezt mostanáig, elmondjuk nektek, hogy haladjatok a legtermészetesebb ösztönökkel, és engedjétek megérzéseteknek [intuíciótoknak], hogy utat mutasson nektek „munkaállomásotokon”. Ne gondolkodjatok túl sokat erről, csupán kövessétek szíveteket, és cselekedjetek. Elmondjuk nektek, hogy sosem hibázhattok, amikor szíveteket követitek. Mi az, amit tenni szeretnétek? Szerettek írni? Másokkal kommunikálni? Másokat gyógyítani? Tanácsod adni másoknak? Az összes ilyen feladatra szükség van az ilyen kihívást jelentő időkben. Hová vezet szívetek?

Találjátok természetesnek az úton a zökkenőket, amikkel esetleg találkoztok, hiszen az a kecsesség, ahogyan ezeket az akadályokat kezelitek, fog titeket utatok legnagyszerűbb javaira megérni látni. Ne ragadjatok le egy sajátságos feladatnál, vagy problémánál, hanem támaszkodjatok megérzésetekre, hogy elmondja nektek, mikor van itt az idő továbblépni. Tudjátok, hogy minden törekvésben sikert értek majd el, melyet magatokra vállaltok. Bízzatok magatokban, higgyetek hatalmatokban, legyen hitetek abban, ami elérkezik. Elmondjuk nektek, hogy együtt hegyeket vagyunk képesek megmozgatni, és meg tudjátok változtatni világotokat. Azelőtt ezerszer láttuk ezt, és ezt ismét meglátjuk majd. Mindnyájatokhoz csupán bizalmunk van, és tudjuk, hogy nem hagytok cserben minket, és tudjuk, hogy sosem fogjátok magatokat cserbenhagyni.

A külső világotok ügyeire rátérve, jelenleg az egész földgolyót végigsöpörjük azok okán, akik hűségesek a sötét titkos szövetkezéshez, és elmozdítjuk küzdő erőik utolsó maradványait. Számuk oly teljesen lecsökkent, hogy hamarosan többé nem lesznek képesek magukat katonainak hívni. Vezetőik a következők, és ők teljesen tisztában vannak ezzel. Ma elrejtőznek, azonban tudjuk pontosan, hol találjuk őket. Nem tudnak, vagy nem fognak elmenekülni az igazságszolgáltatástól, melyet kapnak. Látni fogjátok ezt, és kérünk titeket, hogy legyetek e folyamatok ügyintézői. Az a feladatotok, hogy a bírók és az esküdtszék legyetek, mi pusztán azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek e feladatban. A büntetés, a rehabilitáció, kártérítés, ez mind tőletek függ. Bármit határoztok közösen, ahhoz fogjuk magunkat tartani. Így van ez, és így lesz mindig ebben, és minden más folyamat ügyében is.

Látjuk a teljes tervet tökéletesen előrehaladni az ütemtervnek megfelelően. Nem volt újabb keletű akadály, ahogyan azt ma közületek sokan hiszitek. Inkább azt látjuk, hogy mostanában nagyot fejlődtetek magatokért. Itt van ez számotokra, hogy döntsetek felőle. Emlékezzetek mindig arra, hogy a változások milyensége egy lényen belül mindig fontosabb a külső változásoknál. Nélkületek semmiről sem tűnt volna úgy, hogy változna, viszont ma sokan nem képesek színlelni azt, hogy semmi sem változott meg bennük. Ismételten tanácsoljuk nektek, hogy itt kövessétek szíveteket és megérzéseteket. Ez fog titeket elvezetni ehhez, és a válaszokhoz is a kérdésekre, ami túlnyomórészt eszetekben jár ma.

Maradjatok összpontosítva a kéznél lévő feladatotokra. Olyan nagyszerű lépéseket tesztek a közös álmotok felé. Szinte már ott vagytok. Ne adjátok fel most! Ne engedjétek meg magatoknak, hogy bizonytalanságba és kétségbe essetek. Ezek pusztán lefektetett csapdák a káprázaton belül. Ezek nem valósak, csupán az valós, amit megalkottok. Ezek azok a dolgok, amiknek megalkotására vágytok önmagatok számára? Ha nem, akkor ne vegyétek figyelembe őket, hiszen nem léteznek az új valóságotokban. Ezek pusztán homályos tárgyai saját élénk képzeleteteknek, melyeket el fogtok hagyni igazságotok felé vezető utatokon. Ami az igazságotok, az felfedezendő számotokra, és amire vágytok, az létrehozandó számotokra. Ez mind tőletek függ. Nincsenek többé szabályok és korlátozások, hogy visszatartsanak titeket. Nálatok a hatalom; most ti hozzátok meg az összes döntést. Ez a ti világotok, hogy azt tegyétek vele, amire vágytok. Mi, a Fény Galaktikus Szövetsége pusztán itt vagyunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy senki sem avatkozik bele álmotokba, és örömmel szolgálunk titeket ezen az úton. Most menjetek, álmodjatok, és alkossatok meg mindent, amire oly vágytok. Minden elérkezik majd számotokra. Értsétek meg ezt, tudjátok, és higgyetek benne, és hatalmatok ezerszeresére sokszorozódik majd.

Sara vagyok a Fény Galaktikus Szövetségéből, és megtiszteltetés volt számomra ma veletek beszélni.


Csatornázta: Greg Giles


http://ascensionearth2012.blogspot.com/All Galactic Channellings and translations available at


http://peacelovelove.blogspot.com/


http://www.galacticchannelings.com/


http://www.despertando.me/
Magyar nyelvre fordította: Clarissa


http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 14
Összes: 3092279
Hónap: 14845
Nap: 538