Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-02-10

 

Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől

2012. február 10.
Message from the Galactic Federation of Light 2/10/12


© Greg Giles 
Remélem, ezt igaznak tartjátok. Változások hosszú sora lesz világotokban, kezdve a sötétek titkos szövetkezésének vezetőinek letartóztatásával – a változások széles körűek lesznek, illetve ezek a változások jelenlegi életetek sok módját fogják módosítani. Érezzük, hogy közületek sokan olvassák e szavakat, azonban azt is érezzük, hogy vannak olyanok, akik kételkednek, akik nem bíznak abban, hogy e szavak megfelelnek az igazságnak. Azt mondjuk, haladjatok az ösztöneitekkel, hiszen megérzésetek jobban vezet titeket e kihívást jelentő időkben. Közületek sokan követelnek bizonyítékot ez időben, és szilárd bizonyítékot nem fogtok kapni, hiszen sok különböző mennyiségű bizonyítékra van szüksége mindegyikőtöknek, és különböző mennyiségre van szüksége minden egyes egyénnek, függően a témától, és hogy az adott személynek mennyi információ legalább ismerős már. Tehát, értitek, hogyan nyújtsunk át ezüsttálcán bizonyítékot, ami nem megvalósítható alternatíva?

Mindig lesznek olyanok, akik visszautasítják a látást, és nem lehet más mód, hiszen oly sokan vagytok, akik az éberségetek egészen más szintjeit értétek el. Próbáljatok meg emlékezni erre, ha bizonyítékot követelve, vagy kérve találjátok magatokat, hiszen együtt haladunk előre a sok változás felé, melyeket meg kell indítani. Közületek néhányan bizonyítékot követeltek, hogy jóindulatúak vagyunk, és nem azért vagyunk itt, hogy hódítsunk. Miképpen szeretnétek tőlünk, hogy ezt bebizonyítsuk nektek? Referenciát kértek? Ki adná át nektek e tanúságtételeket? Első kézből fogjátok meglátni az előttünk álló napokban, ahogy elkezdjük működtetni a sok tervezetünket egymás oldalán világotokból sokkal, hogy igenis mélyen törődünk veletek, és világotokkal, és hogy azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek végrehajtani a sok szükséges változásokat, mielőtt az ügyek valóban kicsúsznak a kezetek közül.

Ebben az időben sok kéz van a gáton, megpróbálva megállítani a szivárgásokat oly sok különböző területen, azonban elmondjuk nektek, ez a gát igen hamarosan szétrobban, ha nem engedik meg, hogy földre szálljunk, és elkezdjük a számos tervünket veletek. Adjátok meg nekünk ezt a lehetőséget, és utána majd az összes nemet mondónak, kételkedőnek, szkeptikusnak és azoknak, akik félnek bízni ma szavainkban, be fogjuk bizonyítani, hogy valóban békében és szeretetben érkezünk, és azért utaztunk ide, hogy szolgálatotokra legyünk ebben, a fejlődésetek döntő idején.

Ígértük nektek az őrizetbe vételeket, és ezeket teljesíteni fogjuk. Ez a működés következő szakasza, és ahogy e szavakat olvassátok, szövetségeseink behatolnak végső pozícióikba e manőverek céljából. Megállapodásra jutottunk médiátok számos területével, hogy ezen eseményeket tudósítsák, és e hírközléseket világotok minden részén elérhetővé tegyék. Közületek sokat látunk izgatottnak e hányadon, és elmondjuk ma nektek, hogy a holnap nem fog csalódást okozni, azonban azt is elmondjuk nektek, hogy az őrizetbe vételek pusztán a kezdet, a startpisztoly [lövése] a jelentősebb változásokhoz, melyeket megtapasztaltok majd, amint azokat, akik akadályozták az emberiséget a fejlődésben, eltávolítják ösvényetekről. Ezen egyének némelyike nem megválasztott tisztviselő kormányaitokon belül, és közületek sokan lesznek azok, akik nem ismerik fel talán ezeket a „hatalom-alkuszokat” és nem értik meg alapvető szerepüket a titeket, az embereket sanyargató napirendben. Kérjük közületek azokat, akik időt fordítottak rá, és törekedtek önmagukat informálni e férfiakról és nőkről, és napirendjükről, osszák meg ezt az értesülést fivéreikkel és nővéreikkel, azért, hogy megérthessék ezeket az őrizetbe vételeket, és azt, ami ez jelent számukra egy sokkal nagyobb szinten. Közületek sokan fektettek bele időt és energiát, hogy jól értesültekké váljanak erről a messze ágazó összeesküvésről, és megtapsoljuk erőfeszítéseiteket e vonatkozásban. Közületek mindenki egyedülálló tehetséggel és adottsággal rendelkezik ezt megosztandó másokkal ez időben, és ez az egyik terület, hogy sokan hasznosulhatnak szakértelmetekből e vonatkozó területeken.

Ezek az összeesküvők sok különböző neveken és szervezeteken futnak, azonban mi, a Fény Galaktikus Szövetsége jobban kedveljük, ha egyszerűen rájuk titkos Szövetkezésként hivatkozunk, azonban azt mondjuk nektek, használjátok szabadon bármelyik [figyelemfelkeltő] szót, mely másoknak esetleg jobban illeszkedik a kifejezéshez, úgymint az Új Világrend, és Illuminátusok megemlítését, mely szintén nagyon pontos számos esetben. Minél többen vannak, akik értik e folyamatokat, és amit ez jelent számukra, annál nagyobb a hatása e jelentősebb eseményeknek. Vízválasztó eseményeknek szeretnénk ezeket az őrizetbe vételeket, melyek beharangozzák az egész világra kiterjedő [globális] átalakítás új korát, és ezért kérünk titeket ez alkalommal, hogy terjesszétek ezt az információt és feltételes következtetését [implikációját] messze és széles körben.

Látjuk, ezek az őrizetbe vételek hamarosan megesnek, és kérünk titeket, a most és ezen átütő hírek sugárzása közötti időt osszátok be, és „az asztalt terítsétek meg” – ha akarjátok – így, amikor a televízió képernyői bemutatják a titkos Szövetkezés e férfiúinak és nőinek őrizetbe vételét, a közöttetek megalkotott pozitív energia egy hathatós katalizátor lesz a változások okán. Kívánjuk, hogy teljesen éljetek ezen események lehetőségével, és nem szeretnénk e ritka alkalom egyikét sem elfecsérelni, azért, hogy egy olyan pozitív energia teremtődjön meg, ami az egész világotokon végigsöpör majd. Az energia és magas rezgés e mozzanatából teljes mértékben tőkét kovácsolunk, és azonnal elmozdulunk a művelet következő szakaszára, mely az első nyílt kapcsolatunk veletek. Nem fogjuk megengedni bezárni e lehetőség ablakát, e felől biztosak lehettek, tehát, azt javasoljuk, hogy maradjatok éberek, fél szemetek a különböző hírforrásokon legyen, hiszen nem óhajtjuk értesíteni a sötéteket arról, melyik média vállalattal egyeztünk meg, hogy e folyamatokat tudósítja majd. Jóllehet nehéz lesz elmulasztani e letartóztatásokat, ebben biztosak lehettek. 

Ma meg szeretnénk veletek osztani azt, hogy látunk egy egész világra kiterjedő felébredési irányzatot, mely olyan erőre és sebességre tesz szert, hogy megfigyelő szolgálataink az emberiség hatalmas számának felébredését jelzik előre. Ez mérhetetlenül jó hír, hiszen az összpontosítás létfontosságú területe ez ebben az időben, hiszen közületek még oly sokan nem ébredtek rá a számukra elérhető új energiákra jelenleg. Látjuk ezt változni, és gyorsan változni. Sok Fénymunkásunkat kérjük ez időben, folytassák törekvéseiket, hogy terjesszék magasabb dimenziós bölcseleteiket, bármely sajátságos területe is legyen esetleg ez a tudásnak. Ne engedjétek meg a tagadóknak és a szkeptikusoknak, hogy elrettentsenek az előre megállapodott megbízatásaitoktól, hiszen e küldetésre azért választottak ki titeket, mert voltak, akik bizonyosak voltak képességeitek felől, hogy megőrzitek őket a nevetségesség dacára. Biztosítottunk titeket a múltban, és ezt ma szeretnénk nagyon tisztázni; nem hagynak cserben, hogy bolondnak, vagy őrültnek tűnjetek, hanem mélyen fognak tisztelni fejlődésvonalat elindítóként, látnokként, és az a gúnyolódás, mellyel esetleg szemetek és fületek megtelik ma, hamarosan kéréssé alakul az általatok szert tett tudásért, mialatt ők megtagadták a meglátást.

Ez a jövőtök, és nem a messzi távolban. Tehát, a ma hányattatásaival szemben, haladjatok tovább, hiszen már majdnem elértétek a fényt az alagút végén, és küldetésetek ezen állomásának beteljesítését. Közületek mindegyikőtöket megtapsoljuk hatalmas erőkifejtésetekért, hogy fényeteket ezen elsötétített előcsarnokokon mindenütt ragyogtattátok.


A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.
 
 
Csatornázta: Greg Giles
http://ascensionearth2012.blogspot.com/
 
All Galactic Channellings and translations available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/
 
 
 
Magyar nyelvre fordította: Clarissa
http://fenyvilag.blogspot.com/
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044554
Hónap: 11003
Nap: 466