Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-02-13

 

Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől

2012. február 13.
Message from the Galactic Federation of Light 2/13/12


© Greg Giles
A megpróbáltatás az a kihívás, mellyel közületek sokan ma szembenéztek. Akadályt helyeztek utatokba, és látjuk, hogy közületek sokan választanak úgy, hogy elmozdítják ezt, és folytatják szolgálatukat, a pillanatnyi zavarodottságból, és munka leállásból, tiszta fejjel és rendíthetetlenül. Vannak közületek azok, akik azt választották, hogy letérnek az útirányról és körüljárják ezt az akadályt, egy új ösvény kovácsolásával önmaguknak. Tisztelgünk nektek is, hiszen mindig biztosítottunk titeket, hogy becsüljük és tiszteljük a mindegyikőtök által meghozott döntést. Minden ösvény végül a fénybe vezet el majd, nem lehet más út, és ezek az egyének is meg fogják találni útjukat az általuk megtisztított új csapás útja révén.

Ez alkalommal szeretnénk beszélni veletek, elkötelezett Fénymunkásainkkal, micsoda nagyszerű munkát végeztek mindnyájan. Látjuk, hogy mind hatalmas erőfeszítéseket tesztek megbízásaitok beteljesítésére, és éljenezzük fáradozásaitokat, hogy rendíthetetlenül kitartotok erőtök és elhatározásotok soha véget nem érő próbatételei és kihívásai előtt. Amikor e küldetésre kiválasztottak titeket, hittük, hogy nem hagytok semmit a sikeres véghezvitel útjában állni, és most ezt tisztán egy bölcs választásként látjuk. Folytassátok, a körülöttetek lévő, látszólag zavaró ügyek által el nem tántorítva, ahogy egész élményetek a harmadik dimenzión keresztül meglehetősen fejtörést okozó és összezavaró volt néha, ugye? Ti mind Mesterek vagytok e labirintusszerű élményen keresztüli navigálásban, és ma szinte elértétek a végét, és előbukkantok majd belőle a fénybe. Semmi sem állíthat meg, vagy lassíthat le titeket most, hiszen egy hathatós gőznyomást építettetek fel, és sok akadály került feltisztításra pályátokról előttetek. Legyen önbizalmatok és hitetek, hogy el fogjátok érni célállomásotokat.

Rátérve a sötétek titkos Szövetkezésének végzetére [nemezisére] vonatkozó ügyekre, mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, napról napra, óráról órára folytatjuk gépezetük leszerelését. Gyönyörű látvány ezt látni. Apránként a hajdan látszólag hatalmas / rettentő katonáik és fegyverzetük titkos raktáraik módszeresen és biztosan leszerelésre kerültek, csupán elszórt és darabokra hullt töredékeket hagyva a viszályban és zavarodottságban. Azok, akik megmaradtak, hogy folytassák a csatározást, vereséget látnak hadjáratuk elkerülhetetlen végeredményképpen, és félelemben várják, mikor jön el az idejük, hogy szembenézzenek az igazságszolgáltatással, mely eljön. E harcoló erők vezetői a következők, miután a védelmi vonalaikat elsöprik, mint az összetört üveg sok darabkáját. Ők is bizonyára tudják, hogy következőleg ők vannak soron, és ma kevesebb harciasságot és szomjat éreznek a háború és hódítás iránt, mint a félelem, aggodalom és tetteik miatti szégyenkezés. Most nyugtalankodnak, hogy elviszik családjaiktól és barátaiktól, mégis ez az ő karmájuk, ez az az ösvény, melyet választottak, hogy megtanulják ugyanazokat a leckéket, melyeket mindnyájunknak meg kell tanulni, azonban néhányunk számára más módokon. Mindent igazságosan és emberségesen fognak kezelni, ez a mi módunk, még akkor is, ha az övék nem ez.

Főnökeiket is össze fogják gyűjteni, és börtönbe vetik, hogy cselekedeteik miatt szembenézzenek az igazságszolgáltatással, és nem fogunk megállni, míg világotokat meg nem tisztítják azoktól, akik kitervelték, és tervbe vették, hogy rabszolgasorba döntsenek titeket, fivéreink és nővéreink. Ez az a mód, ahogyan ennek lennie kell, hiszen az ösvényt meg kell, hogy tisztítsák a velünk való békés újraegyesülés okán, mivel oly kevés idő maradt a nagy pillanatotok előtt, és még mindig sokat kell együtt megvalósítanunk. Hogyan dolgozhatnánk sikeresen együtt a folyamatosan ellenetek és ellenünk összeesküvést szövő titkos Szövetkezéssel? El kell őket távolítani, és mi, a földi szövetségeseinkkel gondoskodunk e feladatról ez alkalommal. Folyamatos türelmetekkel sikert érünk el e törekvésünkben. Minden nap minden pillanatával az elkerülhetetlen befejezést hozzuk közelebb. Nem tartunk szünetet küldetésünkben, és nincs nap, mely ne lenne előrehaladó fejlődéssel telt, habár tisztán felismerjük, hogy az előnyös helyzetetekből úgy tűnik esetleg, hogy az ügyek nem folytatódnak. Ez a tudósító médiátok a kiszivárgó igazságtól való elzárkózásának köszönhető, valamint egy bizonyos szintű titoktartás szükségességétől a küzdelem felénk eső oldaláról. Az elkövetkező napokban a titkosság e fátylát fellebbentik, és mindent megosztanak veletek, hiszen téma nem lesz „megengedett területen kívüli”. Ez az új világotok új módja. Titkot, vagy rejtélyt – legyen az kicsi, vagy nagy – nem fognak többé eltitkolni tőletek. Ez egy Galaktikus társadalom egyik pozitív sajátossága, hiszen az információ szabad áramlása mindenekfelett való a megfelelő működéséhez.

A tudást szándékosan eltitkolták tőletek eonokon át a sötétektől való utasítások szerint, hogy irányításuk alatt tartsanak titeket, azonban minden nap egyre elillan uralmuk [kontrolljuk], és az információ szabad áramlásának is sokkal nagyobb és hatékonyabb eszközeit tapasztaljátok meg egymás között. Látjátok, hogy az események miképpen vannak összefüggésben? Látjátok, hogy az egyik hogyan hat a másikra? Ezért félnek a sötétek oly nagyon az információ szabad áramlásától, és a szólásszabadságotok jogától, és a sok hosszú év alatt ezért faragták le lassan jogaitokat, és oly nagyon félnek e naptól, mely elérkezett. E napig, még mindig kétségbeesetten próbálják ellopni tőletek a szabad szólásotok és kommunikációtok jogait, azonban kőfalnak ütköznek, miután mások, mint ti, [a nép] az emberek többé nem vagytok hajlandók lecserélni jogaitokat és szabadságotokat védelmük hamis ígéreteire.

Most közületek oly sokan látják azt, hogy sosem volt szükségetek oltalmukra, hiszen nincs ellenségetek rajtuk kívül. Ők azok, akik megtámadtak titeket időről-időre, és fivéreiteket és nővéreiteket hibáztatták, akiket szintén irgalmatlanul támadtak, és rátok mutogattak. Közületek most oly sokan látják ezt tisztán, és megtagadják, hogy ebben a játszmában résztvevők legyenek tovább. Ezt a játszmát most befejezik, ahogy rendelkeztek, és segíteni fogunk nektek e vonatkozásban. Ez az egyik feladat, melyre nálatok rátermettebbek vagyunk, és az egyik jelentősebb ok, ami miatt ez időben itt vagyunk szolgálatotokra.

Folytassátok, hogy figyelitek a vétkes titkos szövetkezés vezetőinek őrizetbe vételének híreit. Biztosítottunk titeket e letartóztatások megtörténte felől, és nem fogunk kudarcot vallani szavunk beváltásánál. Szövetségeseink a helyükön vannak, e tömeges letartóztatások megkezdésére, és mindenki a végső jelre vár az eljáráshoz. Ahogyan említettük, ezeket az eseményeket médiátok bizonyos tagjai tudósítani fogják, és ezen eseményekről sajtóvisszhangra találtok, ahogy kitudódnak. Erről megbizonyosodunk majd. Közületek oly sokat látunk híreiteket figyelni a hírcsatornáitokon, és ez nagyon kedvünkre van, hiszen közületek oly sokan olyan tökéletes léptekkel haladnak küldetésünk minden egyes szakaszával. Közületek oly sokat látunk a legutóbbi eseményekről értesíteni másokat, és nagy hatást gyakorol ránk ebben csapatmunkátok, a többi számos területtel együtt. Nem túl régen volt történelmetekben, amikor közületek oly sokan képtelenek voltak egyesülni egy közös indítékban, mint amilyenben most vagytok, azonban látjuk, milyen nagyot fejlődtetek mind egyénileg, mind hathatós kollektív erőként is, és látunk titeket lendületre és erőre kapni minden nap. Látjuk, hogy nem álltok meg, míg az új világ a felszínen át nem pattan ki mindnyájatok számára. Látjuk ezt ma, és kívánjuk számotokra, hogy képzeljétek ezt is el, hiszen ez a célotok, mely oly tisztán elérhető számotokra.

Ne hagyjátok abba, és ne lassítsatok le, hiszen ma rendelkeztek az egész lendülettel, melyre valaha is szükségetek lesz, hogy új világotokban részetek legyen. Már szinte ott vagyunk, tudjuk, közületek oly sokan érzik ezt, és tudjuk, hogy nem fogjátok hagyni ezt a lehetőséget és kemény munkátok sok hosszú évét semmibe veszni. Bámuljuk nagyon bátorságotokat és erőtöket, és hajlandóságotokat, hogy tovább küzdjetek a hajthatatlan hányattatással szemben, és megtapsoljuk folyamatos erőfeszítéseiteket, és elmondjuk nektek, hogy óriási hatalom nagy létezései [lényei] kovácsolódnak akaratotok révén, hogy a sötétek elleni hősies küzdelmetek sikert érjen el.

A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.
Csatornázta: Greg Giles


http://ascensionearth2012.blogspot.com/All Galactic Channellings and translations available at


http://peacelovelove.blogspot.com/


http://www.galacticchannelings.com/


http://www.despertando.me/

Magyar nyelvre fordította: Clarissa


http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044583
Hónap: 10997
Nap: 466