Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-02-19

 

Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől

2012. február 19.
© Greg Giles


Message from the Galactic Federation of Light 2/19/12
Válaszokat akartok. Kérlek, csendesítsétek le magatokat egy pillanatra! Lesznek bizonyos kibontakozó események az elkövetkező pár napban, melyek megváltoztatják életetek folyását a Földön. A már említett tömeges letartóztatások valóban megkezdődnek majd, és javasoljuk, készítsétek fel magatokat erre. Bizonyos törést látunk néhány szolgáltatásban, azonban nem sokat, hiszen ahogy e lényeket őrizetbe veszik, szeretnénk mindnyájatoktól, akik ezen események fontosságáról informálták magukat, hogy ezt az információt osszák meg széles körben, és jelentőségükre tanítsátok meg a többieket.

Legyetek résen e letartóztatások megkezdése miatt, mely igen rövidesen kezdetét veszi. Földi szövetségeseink a helyükön vannak, és felkészültek e nagy tömegű törekvés elkezdésére. Férfiak, sőt még nők is nagy számát távolítják el társadalmatokból, és veszik őket őrizetbe, ahol többé nem avatkozhatnak be életetekbe és a világotokban a kibontakozásra előírt események folyamataiba.

Szeretnénk, ha tudnátok, hogy nagy mennyiségű időt és erőfeszítést fektettek bele e folyamatok tervezési szakaszaiba, és mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, ez alkalommal szeretnénk köszönetet mondani az összes szövetségesünknek a „harctéren”, akik életükből oly sokat szenteltek annak, hogy lássák e terv virágba borulását. Az emberiséget e letartóztatásokkal szabaddá teszik, és úgy érezzük, hogy ez minden bizonnyal egy ok az ünneplésre, és nagyon örülnénk, ha látnánk ezt az ünneplést. Az ünneplés segíteni fog a szükséges energia megalkotásában, mely megengedi másoknak átérezni, mit jelent ez az esemény számukra, hiszen sokan esetleg tanácstalanok, sőt még rémültek is lehetnek e folyamatok révén.

Ettől nincs miért félni. Ezek az őrizetbe vételek fontos lépések a felemelkedésetek felé vezető utatokon, és ti, társadalomként, azonnal nekiláttok sikerükből hasznot húzni. Sok őrizetbe vétel történik majd meg párhuzamosan, jóllehet, ezt még követi néhány letartóztatás a rákövetkező napokban. A tőlünk telhető legjobbat tesszük meg, hogy gondoskodjunk arról, hogy e letartóztatásoknál törést olyan külső hatások ne okozzanak, mint a katonaság részei, melyek nem igazodtak az új Földetek iránti tervetekhez. Ezekkel is fognak foglalkozni a megfelelő időben, azonban egyelőre, egyszerűen hatástalanítva tartjuk őket, így nem képesek akadályozni e folyamatok egyikét sem.

Mindenek előtt való elsőbbségként biztonságotokat tartjuk észben, és igyekszünk gondoskodni arról, hogy baj soha ne érjen titeket. Fogadjátok meg tanácsunkat, a titkos szövetkezés be akar avatkozni e letartóztatásokba, még ha a rangidős tisztviselőik bele is egyeztek abba, hogy megadják magukat a hatóságoknak. E folyamatok megállítására, vagy lassítására tett minden kísérletnél kudarcot fognak vallani, és erről gondoskodni fogunk, így áll a dolog, és védelmezzük földi szövetségeseinket és a nyilvánosságot a legjobb képességeink szerint.

Fél szemetek a média csatornáitokon legyen! Hamarosan tisztázódik számotokra, mely vállalatok egyeztek bele ezen események tudósításába, és melyek utasították el azt, hogy e hírközlés részesei legyenek. Ez szintén vezérfonalat biztosít számotokra, azt illetően, mely média vállaltok állapodtak meg abban, hogy igazodjanak az új rendszeretekhez, sőt még hogy némi betekintést is adjanak azt illetően, mely média vállalatok fognak segíteni az elkövetkező felfedő bejelentésekben. Időben, látjuk, hogy minden média vállalat alkalmazkodik az új irányhoz, viszont egyelőre kevés van, aki eléggé állást foglalt, és köszönjük nagyon e vállalatok férfiúinak és hölgyeinek bátorságát és elkötelezettségét, hogy az új rendszeretek megvalósításában segítenek.

Új rendszeretek azon akadályok elmozdításának napjain belül online kezdenek érkezni, melyek meghiúsítottak minden kísérleteteket az új rendszeretek végrehajtásához a szükséges programok bevezetésénél. Ezért távolítják el őket társadalmatokból, hiszen nem láttunk más választást, mivel makacsságuk és arroganciájuknak vég nélküli. Maguknak így vetették ágyukat, és így kell majd álmukat aludni, és meglehetősen sok időbe fog telni sokuk számára, hogy elérjék a kellő átformálást, amire szükségük van ahhoz, hogy ismét belépjenek szabadon a társadalomba. Erről meg fogunk bizonyosodni, hiszen a többi lelket védelmezni kell e sötét szívektől.

Társadalmatokat szintén meg fogják védelmezni e terveket szövőkről és kigondolókról, és szabadon olyan magaslatokba fejlődhettek, amit előtte sosem láttak bolygótokon. E cél elérése érdekében sok változást lesz szükséges elvégezni, mely minden elképzelhető területen javulást kutat, és ezek a változások azonnal megkezdődnek majd világotokban, amint e sötétek megfelelő számát veszik őrizetbe.

Ezen egyének elleni a vádak változatosak lesznek, és sokuk ellen számos vádpontot vetnek majd ki. Ez fogja biztosítani, hogy ne tudjanak e folyamatok alól kisiklani, és visszajutni társadalmatokba, és rendszereteken ismét szabadjára engedni a rombolást. Kérlek, nyújtsatok támogatást, és ezt a támogatást másoknak mutassátok ki, akik nem fogják azonnal megérteni e folyamatokat, és fordítsatok időt a tájékoztatásukra arról, miről szól mindez, és most életük hogyan fog drámaian fejlődni, most, hogy azok, akik terveket szőttek és gondoltak ki ellenük évtizedeken keresztül, eltávolításra kerülnek hatalmi pozícióikból. Biztosítsátok őket, hogy mindez jól van, és valójában oly hosszú éve nem is volt jobb, és hogy társadalmatok most fogja learatni a sok babért, ahogy most biztonságosan elérhetővé teszik ezt számotokra.

Projektek hosszú sora sorakozik, mely kész a kivitelezésre, és tudjuk, hogy sokatok meglehetősen örömteli és izgatott lesz annak okán, amit számotokra tartogatnak. Új pénzrendszert kaptok, hiszen a korrupció régi rendszere most utolsó napjait éli azok elmozdításával, akik a korrupt mechanizmusuk mögött vannak. Új rendszeretek az egyenlőségen és becsületességen alapul majd, és közületek mindenki élvezni fogja a gazdagság természetes folyását, mely jogosan a tiétek, és mindig is az volt. Azok a férfiak és nők, akiknek őrizetbe vételének hamarosan szemtanúi lesztek, sikeresen szőttek és forraltak terveket, hogy megakadályozzanak titeket a bőség természetes állapotának megtapasztalásától, azonban elmozdításukkal most megkapjátok azt, melyet oly hosszú ideig megtagadtak tőletek.

A kellő időben tovább fogjuk veletek megbeszélni új pénzrendszereteket, azonban ma hadd összpontosítsunk e sötétek eltávolításáról társadalmatokból. Maradjatok éberek és őrködők e letartóztatások megkezdése miatt, hiszen a figyelmeztető szót talán nem adták meg nektek. Azt mondjuk, hogy mi, és földi szövetségeseink is, megadták jeleinket, miszerint mi mind indulásra készen állunk a művelettel, és nem látunk késedelmeket, vagy megállásokat küldetésünknél. Ismételten, biztonságotok mindig a leginkább elsődleges számunkra, és mindig őrködni fogunk értetek, és közületek mindenkit olyan jól fogunk védelmezni, ahogy képesek vagyunk rá.

Kérlek, értesítsetek olyan sokat, amennyit tudtok e letartóztatások természetét illetően, és hogy ezek mit jelentenek társadalmatoknak, a hatásuk megerősítésének részéről, hiszen sok tervezetet ütemeztek be ezt követően, népetek megrögzött gondolkodásmódjától függően. Az ezen esemény által létrehozott lendületet érezzük elegendőnek számunkra, hogy az azt követő programokat beindítsuk, és a megfelelő körülmények között megkezdjék bevezetésüket e kezdeti letartóztatások következtében. Sok más őrizetbe vétel is következik, mivel a titkos szövetkezés csápjai messze érnek, azonban bizonyosak vagyunk, hogy e kezdeti letartóztatások eléggé megtisztítják az utat az átfogó működés következő szakaszának megkezdéséhez. Drágák, megígérjük nektek, hogy egy egész show lesz, és nagyon megéri a várakozást.

Lépést fogtok tartani bármelyik új haladással, és más tervekkel a működés következő fázisa miatt, a csatornáinkon keresztül, és hamarosan képesek leszünk megkezdeni kommunikációnkat néhány együttműködő média vállalatotokon keresztül. Szemtanúi lehettek magatok is e letartóztatásoknak bizonyos média csatornákon keresztül, és tanácsoljuk nektek, hogy figyeljétek meg médiátokat, és értesítsétek fivéreiteket és nővéreiteket arról, mely cégek kezdik el a hírközlést ezen eseményekről, hiszen fontos, hogy közületek olyan sokan legyenek szemtanúi e folyamatoknak, ahányan lehetséges, mivel ez lesz a jeladás, hogy az emberiség az elnyomóiktól végül mentes.

Szeretnénk, ha mindnyájan tudnátok, hogy ez a nap nem történhetett volna meg mindnyájatok és képviselőink hatalmas erőfeszítései nélkül azon a területen, melyre tiszteletteljesen Fénymunkásokként hivatkozunk, és mindegyikőtök fáradozása nélkül, aki oly keményen dolgozott ezen az új valóságotok felé vezető ösvényen. Nagyon köszönjük kemény munkátokat, és elhivatottságotokat, hogy e világnak változást hozzatok, és ígérjük nektek, hogy elnyeritek jutalmatokat az összes erőfeszítésetekért.

Ne feledjétek, ahogy haladtok az elkövetkező napok és események felé, melyek tarsolyukban lesznek számotokra, szeretnénk, ha nyugodtak és kiegyensúlyozottak maradnátok, és hogy válaszoljatok a hívásra, hogy segítsétek embertárs családtagjaitokat, ha a félelem kerekedik felül rajtuk e letartóztatások miatt, mely megdöbbentő lehet majd néhánynak. Nem mindenki fog e hírekre jó hírként reagálni, hiszen sokan ezt egy rossz jelnek, vagy a szendergésükből való durva felébredésnek tekintik. Kérünk titeket, Fénymunkásainkat, hogy tegyétek meg azt, amit tudtok mások lecsillapítására, és nyugtassátok meg őket, hogy mindez jó, hiszen valóban az. Bolygótok most egy biztos ösvényen van a felemelkedés felé, és hamarosan üdvözöltek lesztek Galaktikus közösségetekben. Ez egy megtiszteltetés, és ez a megbecsülés számos új felelősséggel érkezik, és szeretnénk, ha tudnátok, mivel jár ez együtt.

Először is, a Galaktikus közösség tagjaként többé nem bírjátok azt a választási lehetőséget, hogy nézeteltéréseiteket háborúkkal tisztázzátok, hiszen a háború sosem volt egy használható alternatíva. Az összes nézeteltéréseteket demokratikusan kezelik majd, a szemben álló nézőpontok helyes megbeszélése és szavazás alapján. Lesznek férfiak és nők, akik ellenőrzik ügyeiteket, akik magasan képzettek és jártasak abban, hogy gondoskodjanak arról, hogy minden különbözőségeteket megfelelően és békés módon kezelik. Nézeteltéréseitek tisztázására nem lesz más megengedett eszköz, ha a Galaktikus közösségetek tagjaként óhajtotok megmaradni.

Másodszor, világotok minden környezetszennyezését ki kell tisztítani, és bolygótok további szennyezését nem fogják eltűrni. El fogunk látni titeket a technológiával és e cél elvégzéséhez szükséges képzéssel.

Azonkívül, ragaszkodnunk kell ahhoz, hogy mindnyájan elkezdjétek egymást olyan tisztelettel kezelni, mint amit mind megérdemeltek. A rasszizmus, a bigottság és gyűlölet semmilyen szinten sem illik olyan világokba, melyek a Galaktikus közösség tagjai, hiszen az efféle viselkedést vírusként, vagy pestisként tekinthetik, és nem megengedhető a terjedése ebben és más világokban.

Azok a bolygók, melyekhez csatlakozni fogtok, egy békés és együttműködő szövetség, már levedlették harmadik dimenziós bőrüket, és hasonló változásokat és próbatételeket éltek át, csakúgy, mint ti. Világuknak a visszaesést megengedni, miután oly messzire eljöttek, mert megengedtük világuknak, hogy alacsonyabb dimenziós viselkedés jeleit mutassák a velük való kölcsönhatásnál, egy kötelességmulasztás lenne részünkről, e galaxis egyik igazgatási csapatának részéről. Bizonyosak vagyunk abban, hogy ezt megértitek, és biztosan egyetértetek majd abban, ha világotok egyszer élvezi a Galaktikus társadalom fejlettségét, akkor ti sem szeretnétek olyan világokat, akik esetleg rendelkeznek a hatalommal, hogy elpusztítsanak mindent, amit megvalósítottatok, hogy veletek kölcsönhatásba lépjenek.

Kérlek, értsétek meg, nem akarunk titeket irányítani, vagy arra kényszeríteni titeket, hogy bármit tegyetek, amit közösségként nem óhajtotok, és igenis van választásotok mindig, hogy lemondjatok a Galaktikus közösségről, és ismét elszigeteljétek magatokat, és vesztegzár alatt legyetek, míg ismételten el nem határozzátok, hogy a magasabb dimenziós eszmények és erények mellett kötelezitek el magatokat. Bizonyosak vagyunk, ha egyszer megkezditek megtapasztalni, milyen a Galaktikus közösség részese lenni, nagy erőfeszítéseket fogtok tenni, hogy közösségeiteket fenntartsátok, és Galaktikus társadalomként folytassátok a fejlődést. Nemcsak világotok fog részesülni a fejlődés előnyeiből, hanem ti is, hiszen programozásotok fejlett lesz, és fizikai testetek [eszközötök] számos új sajátosságát fogjátok élvezni. Alig várjuk, hogy segítsünk nektek e nagy ugrás megtételében, egy elszigetelt harmadik dimenziós világból egy ötödik dimenziós Galaktikus civilizációba, és megtiszteltetés számunkra, hogy megengedték, hogy e jelentős alkalom okán útmutatóitok legyünk.

Kérlek, dolgozzatok velünk, hiszen mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ezt az átmenetet olyannyira simává tegyük, amennyire az lehetséges, és kérlek, emlékezzetek, hogy vigyázzatok embertárs fivéreitekre és nővéreitekre, akiknek szükségük lesz talán segítségre. Mindaz, amire itt együtt szert tettetek, azt együtt folytatni fogjátok e világegyetem magasabb birodalmaiban. Ez nagyon hosszú utazás volt sokatok számára, és azt mondjuk nektek, hogy közületek mindenki átment akaratotok és eltökéltségetek sok nehéz élményén, és próbatételén. Ezért ti vagytok azok itt, hiszen ti vagytok azok, akik bebizonyították, hogy kiérdemeltétek jogotokat, hogy ez alkalommal itt legyetek. Nem lehet más mód, és ti mind megérdemlitek az ilyen érdemet teljesítményetekért, hogy megbecsüljétek ezt az állomást ma. Mindnyájatok előtt tisztelgünk, hogy azt választottátok, hogy itt lesztek e nehéz koron át, és azt mondjuk nektek, hogy küzdelmetek végül véget fog érni egy jobbért, igen rövidesen, ahogy világotok megtisztításával előrehaladunk.

Maradjatok türelmesek! Biztosítunk titeket, hogy nem kell most sokat várnotok. Műveletünk következő szakasza épp indulóban van, és látni fogjátok épp azt, amivel oly elfoglaltak voltunk sok hosszú hónapon és éven keresztül. E folyamatok terjedelme meglehetősen hatalmas, és biztosak vagyunk abban, hogy közületek sokan fogják hamarosan meglátni, épp, miért nem lehetett ezek közül egyiket sem siettetni, és inkább türelmet kívántak a vágyott folyomány elérésének megpillantásához. Ez a sok nyomozás és jogi folyamat sok ezer munkaerő órába telt, és emberi családotok férfiúi és női, akik ebben részt vettek, és e folyamatokhoz idejükből, fáradozásaikból és felajánlásukból oly sokat adtak, ők nagy hálát érdemelnek embertárs felebarátjaiktól, és látunk egy napot rövidesen, amikor lesz lehetőségetek elismeréseteket tudatni velük.

Addig is, folytassátok, hogy minden tőletek telhetőt megtesztek a Földgolyó felétek eső oldalán, megterítve az asztalt e számos kapcsolódó eseménynek. Látjuk az összes kemény munkát, melyet közületek oly sokan tesztek, és köszönjük nektek nagyon erőfeszítéseiteket e változásokat létrehozandó, mely megtisztítja az ösvényt új otthonotokhoz és a Galaktikus közösségen belüli új tagságotokhoz. Ennek előnyei nagyszerűek és számosak, és bizonyosak vagyunk, hogy tisztán meg fogjátok érteni, hogy minden kemény munkátok igen nagyon megérte fáradozásaitokat. Most folytassátok munkátokat, és számítsatok arra, hogy tűzijátékokat láttok az elkövetkező közeli napokban. Biztosítunk titeket, hogy nem lesztek csalódottak. Ti mind kiérdemeltétek azt, amit megkaptok, és ez a ti napotok, és kívánjuk mindnyájatoknak, hogy élvezzétek ezt, hiszen ez a nap meg fogja érni az ünneplést.

A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.


Csatornázta: Greg Giles


http://ascensionearth2012.blogspot.com/All Galactic Channellings and translations available at


http://peacelovelove.blogspot.com/


http://www.galacticchannelings.com/


http://www.despertando.me/

Magyar nyelvre fordította: Clarissa


http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 6
Összes: 3027952
Hónap: 15318
Nap: 502