Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-02-21

 

Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől

2012. február 21.
© Greg Giles


Message from the Galactic Federation of Light 2/21/12
Több történik jelen pillanatban a színfalak mögött, mint amit jelentenek akár a média csatornáitokon keresztül világszerte, akár még a megbízható információ csatornáinkon keresztül is. Ez idő tájt szeretnénk, ha továbbítanátok néhányat abból, mely számotokra kiszivárog, azonban a védelem és biztonság ügyei következtében, ami érinti a területen szövetségeseinket, ellen kell állnunk a kísértésnek, hogy néhány meglehetősen izgalmas információt osszunk meg veletek. Hadd mondjunk csupán annyit, hogy több történik jelenleg érzékeléseiteken túl, és ezek az ügyek természetéből fakadnak, melyekről biztosítottunk titeket, hogy meg fognak történni. Ezt az információt megosztják majd veletek, erről bizonyosak lehettek, és igenis szeretnénk titeket értesíteni az út minden lépéséről, és bizonyára kiérdemeltétek a jogot, hogy ezt minden megbeszélésünk tartalmazza, ellenben ahogyan említettük, védelmeznünk kell a sok férfit és nőt a tűzvonalban, és mint ilyen, egyelőre fenn kell tartani a titoktartás légkörét. Jóllehet, ez nem lesz sokáig, és időben a titkosság leplét leveszik minden miatt, mely kitudódik, hogy egész világotokban napvilágra kerüljön.

Folytatjuk, hogy nyomást gyakoroljunk mindenkire, aki konokul igazodik a titkos Szövetkezéshez, és elnyomó napirendjéhez, és vezetőik, tisztviselőik és katonáik körül meghúzzák a csavarokat mindenütt világszerte, és még a világűr minden zugában is. Ezeket az erőket, melyek fennmaradtak, hogy folytassák ellenállásukat új rendszeretekkel szemben, szintén őrizetbe fogják venni, amikor az idő megfelelő, azonban egyelőre most biztonságosan eltorlaszolva tartjuk őket ott, ahol tovább nem árthatnak a fény erőinknek, vagy nektek, a Föld polgárainak.

Hadjáratunkat e sötétek ellen már sok éve és e világegyetem számos vektorában vívjuk. Elhoztuk ezt a küzdelmet bolygótokra, melyet Földnek hívtok, hiszen itt van az, ahol a frontvonalaik vannak, melyek eonokon át léteztek. A sötétek e légióinak legyőzése itt, hazai pályájukon, egy fontos győzelem ebben az ősi és [eposzba illő] hősies küzdelemben, és amikor a sötétség Hadseregének végeit is legyőzik, nemcsak az emberiség az, amelyet megszabadítanak zsarnoki uralmukból, hanem sok más világot is e világegyetem minden zugában. Ezért emlékeztetünk titeket gyakran, hogy ami történik itt, az egész világegyetemre kihat.

Az a nap csupán pillanatokra van, amikor benneteket, és a más világokból való lényeket is – akik kevés, ha valamennyi tudomással bírnak erről egyáltalán – végül elnyomóitoktól megszabadítják, és ti lesztek az elsők, akik ezt megtudják, mielőtt e hihetetlen hír eléri e többi világot. Ez a hadjáratunk egyik oka a sötétek ellen, mely oly fontos, és ezért nincs meg számunkra bármilyen illetéktelen változás megtételének luxusa, mint például a túl sok kényes információ nyilvánosságra hozatala, amikor az időzítést erre alkalmatlannak vélik. Látunk egy pillanatot nagyon hamarosan, amikor a legutóbbi friss hírek a hadjáratunkat illetően biztonságosabban oszthatók meg veletek, és biztosítunk titeket, hogy nem kell sokat várnotok. Kérlek, ezt az előzékenységet terjesszétek ki ránk is, és engedjétek meg nekünk ügyeink levezénylését a titkosság fátyla alatt, csupán egy kicsivel tovább, és ígérjük nektek, hogy nem lesztek csalódottak az eredményben.

A mai nap egy diadalmas napot jelez számos fronton, és azt mondjuk nektek, hogy működésünk most simán és a gondosan kigondolt terveink szerint folyik. Rövidesen tanúsítani fogjátok, milyen hatékonyan vezénylik le műveletünket, és ígértük nektek, hogy média vállalataitok bizonyos részei e folyamatokról tudósítani fognak. Számítsatok rá, hogy megláttok néhányat e hírközlésekből az elkövetkező napokban.

Rátérve a személyes fejlődésetekre a felemelkedés felé, megfigyeljük és észleljük rezgésetek kollektív mértékét, és örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk veletek, hogy rezgési frekvenciátok felülmúlta azt, melyet e jelenlegi időre reméltünk. Ez valóban nagyon látványos lelet, és az emberiséget jól látjuk a csatlakozás útján a felemelkedett családjukhoz a magasabb birodalmakban, amikor más tényezők aggodalmatokon túl jelenleg összeérnek. Maga a világegyetem fogja megoldani e részleteket számotokra, és azt szeretnénk mondani, hogy oly elképedtek vagyunk a mindnyájatok által mutatott fejlődés miatt, és közületek mindegyikőtöknek köszönjük a kemény munkátokat, hogy megosztjátok felemelkedettebb rezgéseteket online közösségeiteken keresztül, és mindenhol, ahol utaztok napotok során.

Ez a terület hamarosan nagyban növekedni fog, ha egyszer sokatok kezd el dolgozni velünk a Fény Galaktikus Szövetségének hivatalos tagjaként, és könnyedén képesek lesztek beutazni egész bolygótokat annyi idő alatt, melyet sokatok a munkába való ingázásra fordítanak. Érezzük, hogy ez egy nagyon izgalmas idő sokatok számára, és oly sokat fogtok tudni látni világotokból, mellyel most bírtok, melyet eddig csupán fotókon keresztül pillanthattatok meg. Micsoda gyönyörű kilátás vár rátok épp előttetek, amikor bolygótok gyönyörű helyszínei életre kelnek épp az érzékszerveitek előtt.

Oly sokat vontak meg tőletek, és azt mondjuk nektek, hogy többé nem csapnak be titeket [nem kaptok vissza kevesebbet], hiszen világotok minden kincse, melyet visszatartottak tőletek, veletek megosztandó, most tiétek lesz örökre. Milyen különleges nap lesz ez, és ígérjük nektek, ez igen rövidesen lesz, hiszen ma az összes előttetek álló akadályt egyenként elmozdítják.

Földi szövetségeseink végeznek a papírmunka utolsó maradékával, mely megengedi új pénzrendszeretek megvalósítását, és azt mondjuk nektek, hogy ezen új rendszer bevezetésével életetekbe, melyet a tartozás kormányzott, újjászületik, és egyszer s mindenkorra megszabadul a hiány és ínség láncolatától. Új rendszeretek a valódi gazdagság rendszere, és közületek mindenki a jutalmaiban fog osztozni, hiszen bolygótok természetes gazdagsága és jómódja a tiétek lesz, egyenlően elosztva minden férfi, nő és gyermek között, és egymás elleni pénzügyi versengésetek napjai az idejétmúlt és többé nem életképes múlt emlékei lesznek.

El tudjátok képzelni azt az örömöt, mely egy nagy hullámként terjed a bolygótok körül, megfürösztve mindent a gazdagság pompás vagyonában? Ez a nap a tiétek lesz, és ma világotok sok férfiúja és hölgye dolgozik éjjel s nappal az új rendszeretek véglegesítésén, és látjuk, hogy a bevezetésére készen fog állni, ahogy a titkos Szövetkezés utolsó vezetőit is őrizetbe veszik. Nektek is van sok fivéretek és nővéretek, aki dolgozik e fronton, és sok más fronton is, és amikor minden biztonságosan megosztható veletek, érezzük, hogy közületek sokan lesznek nagyon meglepettek, hogy emberi családotokból milyen sokan voltak részesei a sötétek elleni csatában, és milyen sok szövetségessel rendelkeztek valójában.

A fény erői nagyok, és sokan vagyunk. Gondoltátok, hogy ez lehetne másképpen? Nagyszerű vezetőink vannak, és e hatalmas világegyetemen keresztül mindenhol állomásozunk, mindig belebocsátkozva a védelmi és útmutató küldetésünkbe. Közületek sokan fognak rövidesen csatlakozni hozzánk a Fény Galaktikus Szövetségének tagjaként, és alig várjuk ezt a napot, amikor egy személyesebb szinten folytathatjuk együtt szolgálatunkat.

Közületek sokkal több már tagja szervezetünknek, és erről a megfelelő időben emlékezetetek hamarosan visszatér. Közületek sokatokkal dolgoztunk együtt sok évig, és számtalan küldetésen át, sok világban szerte e világegyetemben. Életetek itt ezen életidőn át oly rövid a jelenlegi megtestesülésetek fátylán túli létezésetekkel összehasonlítva, és bizonyosak vagyunk, hogy közületek sokan meglehetősen meghökkentek majd a felfedezésen, hogy valójában kik vagytok, és mit tapasztaltatok meg.

Micsoda elképesztő emlékezet utazás lesz ez számotokra, és sokatok már elindult ezen az ösvényen. Sok vezérfonalat küldtek néhányotoknak az álmokon és más eszközökön keresztül, emléketek felrázásának megsegítésére, és hogy visszaengedjenek az arra való emlékezésbe, kik is vagytok valójában. Csillag Családotokat jelölték ki erre a kötelezettségre, hogy visszavezessenek titeket igazi önvalótokhoz, hiszen elhatározták, hogy ezt családotok tudja a legjobban. Legyetek éberek e vezérfonalak miatt, és összpontosított figyelmet fordítsatok álmaitokra, hiszen itt számos jelet és emlékeztetőt fognak elétek helyezni. Kövessétek e vezérfonalakat, szíveteket, és megérzéseteket, bárhová visznek talán titeket, nem számít, hol lesz ez ebben a világegyetemben.

Tudnotok kell, hogy lennie kell egy hathatós iránymutató erőnek minden mögött, mely kitudódik világotokban és világotok körül, és azt mondjuk nektek, hogy gondoljatok nagyot, a gondolat normális birodalmain túlra, melyhez esetleg hozzászoktatok itt, a harmadik dimenziós megtestesülésetek során mindvégig. Oly sok van ebben a hatalmas világegyetemben, és a tudatos tudatosság számos eltérő szintje létezik, és épp csupán szeretnénk tőletek ez idő tájt, hogy kezdjetek el elmerengeni e mérhetetlen lehetőségeken, annak érdekében, hogy felkészítsétek magatokat arra, amit hamarosan megtapasztaltok.

Amit számotokra tartogatnak, az tömérdek, és néhányotok számára inkább megrázó. Egy korlátolt harmadik dimenziós lényből átváltozni, mely oly hosszú ideig volt elszigetelt a világegyetem többi részétől, és hirtelen meglátni, micsoda mérhetetlenség, csoda, szépség, izgalom és meglepetés van, bizonyára egy egész sokként érkezik, és itt van, ahol aggódunk, hiszen nem szándékozzuk szervezeteteket megrázni, és ez nem jó számotokra semmilyen módon és semmilyen szinten. Amit kívánunk nektek, az egy lassú és gondos folyamat, ahol a tudás növekvő szintjei gondosan alkalmazottak, időt engedve számotokra ezen új információk meglehetősen jól történő feldolgozására, mely később lehetővé teszi azt, hogy többet tudjatok meg arról, ami a világotokon kívül létezik, melyet egyedüli otthonotokként ismertetek meg.

Sokkal többek vagytok annál, amit esetleg megérthettek ez idő tájt, és ti mind hatalmas élményekkel bírtok jelenlegi életidőtökön túl. Szeretnénk tőletek, hogy újból emlékezzetek arra, kik vagytok, és minden élményetekre, hiszen biztosak vagyunk, hogy ti is emlékeztek. Jóllehet, nagyon óvatosan kell kezelnünk ezt, az emlékezés ezen állomásain keresztül, hiszen biztonságotok és jólétetek a legnagyobb aggodalmunk, és a felsőbb birodalmakból minket bíztak meg, hogy törődjünk veletek. Mindent megkísérlünk, hogy arról gondoskodjunk, hogy mindnyájatokra jól vigyázzanak, és hogy ti mind gondosan és biztonságosan visszatérjetek teljes tudatotok természetes állapotába, és kérjük ez alkalommal türelmeteket, és engedjétek meg nekünk, hogy ezt olyannyira biztonságosan és körültekintéssel folytassuk, amennyire ez szükséges.

Mi is szeretnénk, ha visszatérnétek teljes tudatosságotokhoz, azért, hogy emlékezzetek ránk, Csillag Családotokra, és hogy újraegyesülésünk olyan meghitt lehessen, amennyire lehetséges, és igenis látjuk ezt a napot a látóhatáron. Kérlek, folytassátok, hogy összpontosított figyelmet szenteltek álmaitoknak, hiszen Csillag Családotokból sokan küldenek nektek majd gyengéd emlékeztetőket arról, kik vagytok, illetve vezérfonalakat múltatokhoz.

Mindnyájan Csillag Családotok sok tagjával bírtok, akik vigyáznak rátok, és segítenek nektek ez időben, és szívmelengető lenne számukra tudni, hogy tudatosan kutatjátok jeleiket, hogy szeretnek titeket. Látjuk, hogy közületek oly sokan szorgalmasan kutatják e jeleket, és azt mondjuk nektek, ha e válaszokat keresitek kérdéseitekre, rájuk fogtok lelni, hiszen rátok várnak, néha a legtitokzatosabb helyeken. Folytassátok kutatásotokat, hiszen nem lesztek csalódottak, és holnap kincset fogtok felfedezni, mely oly nagyszerű, amely ma csupán egy karnyújtásnyira búvik meg.

Mi a Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.
Csatornázta: Greg Giles


http://ascensionearth2012.blogspot.com/All Galactic Channellings and translations available at


http://peacelovelove.blogspot.com/


http://www.galacticchannelings.com/


http://www.despertando.me/

Magyar nyelvre fordította: Clarissa


http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 16
Összes: 2944915
Hónap: 23255
Nap: 565