Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-03-01

 

 

Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől

2012. március 01.

© Greg Giles

Message from the Galactic Federation of Light 3/1/12

 

Sok világ van, ahol létezik intelligens élet, amely a magasabb dimenziós világegyetemet alkotja. A Föld egy harmadik dimenziós világ, és rövidesen felemelik a felemelkedettebb birodalmakba gyermekeivel együtt, hogy ismét csatlakozzanak fivéreikhez és nővéreikhez a magasabb dimenziókból. Bolygótok egykor magasabb dimenziós világ volt, azonban leesett a dimenziókon át gyermekei cselekedeteinek köszönhetően. Tudatos lényként most azt óhajtja, hogy jogos helyére emelkedjen a Mennyei Birodalmakba. Gyermekei voltak azok, akik alámerítették őt mélyen a dimenziós rétegekbe, és gyermekei azok, akik most segítik pozíciójának visszanyerését a felemelkedettebb birodalmakban.

Ahogyan ezt eléritek majd, az a szereteten keresztüli. A kollektív döntésetek volt az, hogy hátat fordítottatok a szeretetnek, mely megengedte anyabolygótoknak a rezgéses rétegeken át a leereszkedést, és a szeretet az, mely ismét felemeli őt oda, ahová jogosan tartozik. Bolygótok egykoron a felemelkedettebb birodalmak ékszere volt, gazdag fenséges szépségében és ragyogó tisztaságában. Közületek sokan még mindig látjátok azt a szépséget, mellyel bír, azonban amit nem láttok az, hogy milyen gyönyörű volt egykoron. Ezt ismét meg fogjátok pillantani. Ez a terv, és a célotok itt.

Ennek az átfogó tervnek igen köszönhetően, mellyel minden egyes nap foglalatoskodnak, egy célt észben tartva, hogy bolygótoknak megengedjék megemelni rezgésszámát elégségesen, engedve felemelkedését az alacsonyabb harmadik dimenzióból, onnan ki, ahová leereszkedett. Közületek mindenki gondosan kiválasztott, hogy ez időben itt legyen, ne engedjétek meg magatoknak, hogy másformán higgyetek, hiszen sok lény fejezte ki a vágyat, hogy ide elutazzon e tapasztalás lehetősége okán, hogy átélje azt, milyen egy bolygón a felemelkedésen keresztül „lovagolni”. Nem lehetett mindenki vágyát összeegyeztetni.
Te a szerencsés lelkek egyike vagy, akit kiválasztottak, hogy eljöjjön ide, és téged választottak ki, mert voltak olyanok, akik hittek abban, hogy munkádat el tudod végezni. Sokan hittek benned, és még mindig hisznek benned ma is. Tudjuk, hogy együtt munkátokat el tudjátok végezni, és együtt megvalósítjátok azt, aminek elvégzését kitűztétek [magatok elé].

Ebben a bizonyos pillanatban az esedékes feladatotok az, hogy gondoskodjatok arról, hogy világotokból olyan sokan legyenek értesítve, mennyien lehetséges, ami az életet megváltoztató folyamatokat illeti, melyek épp hatni készülnek minden egyes megtestesült lélekre világotokban. Ezek a változások meglehetősen megdöbbentőek lesznek népetekből sokak számára, és amit megpróbálunk véghezvinni az, hogy olyan sokat készítsünk fel e változásokra, amilyen sokat lehet. Néhány számára nem oly könnyű, hogy egész életüket megváltoztatják, oly hirtelenül, ahogyan ez lehet, és Fénymunkásaink, ti felszereltebbek vagytok az ilyen események kezelésére, hiszen közületek sokan érkeztek felemelkedettebb dimenziós világokból, és épp efféle radikális változást tapasztaltatok meg azelőtt. Bár világotokból sokan még sosem éltek át ilyen változást, így a nagyobb tapasztalattal bírók feladata, hogy gondoskodjanak arról, hogy embertárs fivéreitekkel és nővéreitekkel törődjenek, és élményük e változásokon át olyan simán folytatódjon le, amilyen simán lehetséges.

Mindenkit, aki e szavakat olvassa most, egy sajátságos területre, illetve még számos területre is kiképeztek, hogy képesek legyetek e folyamatokhoz szakértelmeteket nyújtani. Ez alkalommal sokan felfedeztétek, vagy a felfedezés folyamatában vagytok, hogy miben vagytok a legjobbak. Mindegyikőtök, aki e szavakat olvassa, ráleltetek az ezen üzenethez elvezető útra, melynek mesélnie kellene valamit nektek magatokról, és arról, amire képesek vagytok. Oly sok terület van, mely ez idő tájt igényli, hogy bolygótokat és népét segítsétek a felemelkedésük idején, és közületek mindenki legalább egyszer részesült képzésben, ha nem többször e területekről. Ha nem vagytok abban biztosak, hogy még nem leltetek rá a hívásra, csupán próbáljátok meg követni megérzéseteket, és tegyétek azt, ami természetesen elérkezik hozzátok. Ha nehézséget találtok egy bizonyos területen, akkor lehet, hogy nem az a terület, melyre előzetesen képzést kaptatok. Mindig elfogadható, hogy továbblépjetek és rátaláljatok egy másik területre, ha az jobban illeszkedik egyéni tehetségetekhez, és rendben van a sok terület megtapasztalása, míg rá nem találtok arra, ami kényelmesebben alkalmas számotokra. Ha elég kitartóan néztek, és megengeditek megérzéseteknek utat mutatni végig, elvezetnek majd természetes hívásotokhoz, és tudni fogjátok, mikor érkeztetek el oda.

Rápillantva arra a folyamatra, melyhez mindnyájan saját módotokon hozzájárultok, látjuk, hogy hatalmas lépéseket tesztek, ahogy együtt dolgoztok csapatként. Azokat az akadályokat, melyek valaha konokok és félelmetesek voltak, most elmozdítják könnyedén és gyorsan, ahogy rendületlenül közeledtek vágyott végeredményetek felé. Sikert fogtok elérni, ez nem kérdéses, és látjuk, hogy egy nagy mérföldkövet értek el, épp előttetek, ahogy előre tovább és felfelé nyomultok. Ne lassítsátok le erőfeszítéseiteket, hiszen lendületetek olyan erőt ért el, hogy semmi, vagy senki sem állíthat most meg titeket, és minden, amit reméltetek, tisztán karnyújtásnyira van.

Mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, folytatjuk, hogy segítsünk titeket ott, ahol érezzük, adottságunk a leginkább szükséges, és tagjainkat is alaposan kiképezték, hogy szolgálatukat nyújtsák közös küldetésünkben. Bízzatok bennünk, ahogy folytatjuk működésünkkel, és terjesszétek ki ránk is ugyanazt a szintű bizalmat, mellyel mi bírunk irántatok. Értjük, hogy nehéz nektek képesnek lenni meglátni, mit érünk el küldetésünk végén, és ez az egyik ok, amiért napi frissítésekkel látunk el e folyamatokat illetően. Bízzatok meg e veletek megosztott szavakban, hogy mi is nagy lépéseket teszünk a közöttünk lévő akadályok elmozdításában. Gondoljátok, hogy bármilyen más módon megtehetnénk? Gondoljátok, hogy egy hiábavaló folyamatért intézkedünk, e hadjárat során bármelyik frontunkon? Biztosítottak lehettek arról, hogy tökéletesen ragaszkodunk az előre elrendezett ütemtervünkhöz, és minden simán és hatékonyan folyik. Minden nap minden egyes pillanatával egy hüvelykkel közelebb vagyunk közös célunkhoz, és nem bírhatnánk ezzel másképpen. Kérlek, maradjatok olyan türelmesek, amilyen türelmesek tudtok maradni ez alkalommal, és esedékes feladataitokra maradjatok összpontosítva. Együtt szinte már azon a ponton vagyunk, amikor megkezdhetjük a személyesebb munkát veletek, és nem lesz szükséges számotokra, hogy ily módon kapjatok frissítéseket, hiszen első kézből kaptok tudást küldetésünk napi szintű működéséről.

Értetek vagyunk itt. Támogatva és segítve titeket azokon a területeken, melyeknél úgy érezzük, hogy tapasztalatunkból hasznosulhattok. Minden bajtól óvunk is titeket olyan jól, ahogyan tudunk, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy habár nem láthattok még minket, ott vagyunk veletek, ahogy előrehaladtok egyesült küldetésünk területeivel. Ebben együtt vagyunk, és együtt győzelmet fogunk aratni. Ez az egyetlen mód, hogy elérjük majd a győzelmet, és ez együtt létezik.

Egymásra támaszkodunk és támogatjuk egymást többféleképpen, melyet megérthettek jelenleg, azonban mindig tudjátok, hogy küldetésünk függ egymástól, és hogy milyen jól tudunk együtt dolgozni. Idáig egy csapatként nagyon jól működtünk együtt, habár jelenleg fizikai érzékeitek korlátai révén elkülönülve. Ezt az akadályt is eltávolítják, és ez egy másik terület, ahol együtt kell dolgoznunk egyként, vágyott végeredményünk eléréséért. Egyként fogunk egyesülni az elkövetkező közeli napokban, és tovább folytatni a szolgálat küldetését egyként, hiszen többé semmilyen korlátozás sem fog szétválasztani minket.

Ahogyan említettük, hadjáratunknak sok frontja van, és minden nap munkával telt, melyet kampányunk egyes területei megkövetelnek. Minden nap további sikerrel üdvözölt, és ezért mondjuk nektek, hogy maradjatok mindig magabiztosak, hiszen eljön majd a nap, amikor többé nem lesz elvégzendő munka, hogy minket ismét összehozzon. Látjuk ezt a napot gyorsan közeledni, és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy ezt a megérkezést siettessük. Mérhetetlenül bátorít minket az, amit látunk tőletek, Fénymunkásainktól a területen, és azt mondjuk nektek, hogy látjuk hajtásunk lendületéről, hogy nagy erőt kezd el nyerni. Folytassátok, mindig lendüljetek előre, és ne engedjétek meg semminek, hogy megállítson, vagy lelassítson titeket, vagy hogy kétségbe vonjátok egy pillanatra is, hogy mindaz, amiről biztosítottak titeket, az a tiétek lesz rövidesen. Mindent megtesztek, amibe közös látomásotok valóra váltása telik, és ez elérkezik hozzátok, és semmi új sem szükségeltetik majd tőletek, hogy álmotok megjelenését megkapjátok. Hajthatatlanul folytassátok, és igen rövidesen megjutalmaznak majd titeket azzal, amit bőségesen megérdemeltek.

Látjuk, hogy közületek oly sokan egyesültök, és teljesítitek szerepeteket, hogy a vétkes titkos Szövetkezésetekből valók közelgő letartóztatásának hírét és a velünk, a családotokkal való újraegyesülésetek hírét terjesszétek, és szívünket nagyon megmelengeti erőfeszítésetek, hogy előidézzétek azt, amire vágytok. Ez egy fontos terület, amiről beszélünk, és amit sokszor nyomatékosítottunk. Itt, a Földön az egyik feladatotok annak a megértésnek az elérése, hogy semmi sem kerülhet elétek, melyet nem idéztek elő magatoknak. E világegyetemet így tervezték, és örömünkre szolgál azt mondani, hogy oly sokatoknál látjuk, hogy elérik ezt a megértést, és hogy szintén erőfeszítéseket tesztek, hogy másoknak is megengedjétek elérni ezt a megértést.

Igenis látjuk azokat, akiknek még meg kell érniük erőkifejtéseitek jutalmaira, és akik az általuk meglátni óhajtott változásokra várnak, hogy azok elérkezzenek hozzájuk, azonban látjuk a napot is, amikor ők is belefáradnak a várakozásba, és csatlakoznak az erőfeszítésekhez, hogy közös álmotokat valóra váltsátok. Folytassátok törekvéseiteket, hogy megmutassátok azoknak, akiknek még meg kell látniuk, hogy választott valóságukat hogyan jeleníthetik meg [manifesztálhatják]. Mutassátok meg nekik, hogy nemcsak a vágy és a szándék, hanem a cselekvés is nagyon fontos alkotóeleme e folyamatnak, és hogy amikor ez elégségesen alkalmazott, akkor van az, hogy amire vágytok, testet ölt [manifesztálódik].

Látjuk, hogy sokan alkalmazzátok ezt a technikát, és alkottok meg egy jobb világot, melyben élni óhajtotok, és megtapsoljuk erőfeszítéseiteket, és elmondjuk nektek, hogy amire vágytok, az elérkezik hozzátok, és minden nappal egyre közeledik. Nem kell sokat várnotok, hogy minden erőfeszítésetekért elkezdjétek elnyerni jutalmatokat, és igenis látjuk a hírmédiátokon keresztüli felszínre bukkanás kezdetének bizonyítékait a vétkes titkos Szövetkezésetekből valók elleni peres eljárások formájában. Látjuk e hírtudósításokról, hogy folytatják gyakoriságuk növekedését, és azt is látjuk, hogy az eljárásokról a jelentések tétele szintén növekszik körükben és fontosságukban, ahogy a napok szaladnak. Folytassátok erőfeszítéseiteket, hogy e jelentéseket megosztjátok olyan messze és széles körben, ahogyan tudjátok, hiszen ezen események fontossága felbecsülhetetlen, és fontos, hogy e folyamatokból világotokban oly sokan hasznosuljanak, mennyien lehetséges, olyannyira, amennyire lehet. Ahogyan említettük, szeretnénk, ha e letartóztatások világotokból mindenki számára annak a tagadhatatlan jele lenne, hogy új napotok elkezdődött, és oly sok nehézségetek és küzdelmetek okát véglegesen eltávolították ösvényetekről.

Az a szándékunk, hogy e letartóztatásokat a legvégső lehetőségének határáig aknázzátok ki ébresztőként világotokból oly soknak, akiknek még el kell kezdeni kinyitni szemüket új világukra, mely előttük pirkad. Mindenki felébred majd erre az új napra, erről biztosítottak lehettek, és használjátok ezt a tudást önbizalmatok megerősítésére munkátokban, hogy nagyon jó sikert értetek el, hogy változást hozzatok világotoknak. Nem nagyon régen volt az, hogy közületek sokan nem ébredtek rá önmagukra, és csupán nézték, milyen messzire jutottatok el ma. Épp gondoljátok át, mit hozhat a holnap fivéreiteknek és nővéreiteknek, akiknek még csatlakozni kell hozzátok újonnan kiviruló napotok fényében.

Folytassátok, hogy jelzőfényként működtök fivéreitek és nővéreitek számára, ahogy felrázódnak hosszú szendergésükből, és kutatni fognak másokat, és válaszokat keresnek kérdéseikre, melyekkel még bírnak, és ti ott lesztek számukra, hogy üdvözöljétek őket új életükben, a hosszú éjszaka sötétségéből elmozdítva.

A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.


Csatornázta: Greg Giles

 

http://ascensionearth2012.blogspot.com/

 

All Galactic Channellings and translations available at

 

http://peacelovelove.blogspot.com/

 

http://www.galacticchannelings.com/

 

http://www.despertando.me/Magyar nyelvre fordította: Clarissa

 

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3046192
Hónap: 11049
Nap: 682