Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-03-08

 
Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől

2012. március 08.© Greg Giles


Message from the Galactic Federation of Light 3/8/12A fény erőinek tagjai mindenhol kezdhetnek ünnepelni. Még sok elvégzendő munka van, azonban átfogó működésünk első szakaszának egy sikeres végeredményét érjük el. Célunk részben az volt, hogy a sötétjeitek titkos Szövetkezése által uralt nagy harcoló erőket leszereljük, majd utána hatalmi helyeikről elmozdítsunk annyi tagot társadalmatok e bűnös szervezeteiből, amennyit lehetséges. Ez utóbbiról hamarosan megláttok majd számos média tudósítást, és ez szintén azt fogja elmondani nektek, hogy hatékonyan leszereltük a titkos Szövetkezésetek világűr erőit, valamint a földi és világűr bázisú fegyverzetüket. Ahogyan említettük, az ünneplések minden bizonnyal helyénvalók e letartóztatások hírére, és igenis bátorítjuk ezt, hiszen azt remélik ettől az eseménytől, hogy egy olyan hullám lesz, mely átmossa a bolygót, amely oly sok még mindig mélyen alvót ébreszt fel.

Fénymunkásként munkátok nem ér véget, viszont mindnyájan megérdemeltek egy napot az ünneplésre, amikor magatok meglátjátok az összes kemény munkátok kifizetődését. Szeretnénk veletek ünnepelni, azonban ennek még várnia kell, míg működésünk következő szakasza el nem éri sikeres befejezését. Azonnal belekezdünk a tervnek e következő mozzanatába, ahogy megpillantjuk titkos Szövetkezésetek tagjainak őrizetbe vételét, hogy szembenézzenek a sok váddal ellenük.

Temérdek ilyen letartóztatás lesz, és peres eljárások helyei ezt követően, mindamellett, szeretnénk értesíteni benneteket, hogy felügyelni fogjuk e folyamatokat, és gyorsan és hatékonyan fognak haladni, megengedett késlekedések és lassító taktikák nélkül. Semmit sem fognak megengedni közbeavatkozni az igazságszolgáltatásba e folyamatok során, és elkötelezett földi szövetségeseinkkel együtt erről gondoskodunk. Túl sok függ ettől, a játszmák és jogi manőverek megengedésétől, melyek oly hatásosak voltak a múltban a titkos Szövetkezés számára, hogy tovább alakoskodjanak világotokban. Kifogytak a trükkökből és a haladékokból. Most szembenéznek az igazságszolgáltatással, mely mindig is elkerülhetetlen volt számukra. A legelejétől kezdve elmondtuk nekik ezt tisztán, azonban önteltségük felülkerekedett rajtuk, és elhitték, hogy kihúzhatják magukat minden kísérlet alól, hogy bíróság elé állítsák őket bűneik miatt. Tévedtek. Önhitten azt is hitték, hogy semmi, vagy senki nem állíthatja meg Új Világrendjüket világotokban a megjelenésétől [manifesztálásától]. Most megtudták, hogy tévedtek erről is.

Az az oktatás, melyet kapnak, még nem ér véget, hiszen oly sok új lecke vár rájuk, ahogy e folyamatok haladnak tovább. Az a mód, melyben a bizonyítékot ellenük bemutatják, és az a mód, ahogyan igazságot szolgáltatnak, e bűnvádi eljárások oly két jellege, melyhez nem szoktak hozzá. Ahogyan említettük, mindvégig, és teljesen elmagyarázzák nekik sokszor, a legelejétől, nem lesznek fölényben a drága jogi csoportok védelme révén, a bűnvádi igazságszolgáltatási rendszeren belül kapcsolataik révén, vagy azon próbálkozások által, hogy megakadályozzák, vagy manipulálják e folyamatot. E férfiakat és nőket nem sikerült rábeszélni a megadásra régen, és békés együttműködésükért bizonyos mennyiségű kegyelmet adtak volna bűneikért. Időről időre visszautasították a több mint nagylelkű ajánlatainkat, hiszen önhitten folytatták a tervek szövését és mesterkedéseket ellenetek. Most bűneikért a teljes büntetést kapják majd, ami minket illet, hiszen nekünk is vannak igazságszolgáltatási ügyeink ezekkel az egyénekkel.

Az ellenetek elkövetett bűneikért a kimért büntetéseket ti határozzátok meg, és ennek így kell lennie. Ti voltatok e bűntények áldozatai, és ilyetén, rajtatok áll, közösségként, hogy határozzatok, mi az elégséges ellensúlyozás ezekért a méltánytalanságokért is, amit alkalmas rehabilitációnak hisztek. E folyamatok gyorsan fognak haladni, hiszen szeretnénk megtisztítani az asztalt ettől az egész ügytől felemelkedésetek előtt a magasabb birodalmakba. Ez talán egészen lehetetlennek tűnik, azon a módon alapulva, ahogyan jogi rendszereitek szolgáltattak [igazságot] az ilyen eseteknél, azonban biztosítunk titeket, hogy nekünk hatékonyabb igazságszolgáltatási módszereink vannak, melyek megengedik e bűnvádi kihallgatásoknak gyorsan haladni előre.

Kérlek, folytassátok, hogy terjesztitek a figyelmeztetéseket e letartóztatásokról, és amit világotok népének jelenteni fognak. Biztosítunk benneteket arról, hogy küldetésetek e részére időtök fogy. Fokozzátok fel erőfeszítéseitek erősségét, hiszen épp készültök ezt megtörténtté tenni. Ez a pillanat lesz az, melyre oly sokatok várt oly régóta, és épp olyannyira vagyunk izgatottak, mint ti, abban, amit ez jelenteni fog világotok népe számára.

Az e letartóztatásokat követő napokban számos bejelentés kezdi el felvilágosítani világotok népét arról, hogy e letartóztatások mind miről szólnak, és mit jelentenek népetek számára. Média vállalataitok közül sok fog segíteni e folyamatban, hogy értesítse világotok körül a sok kultúra lakosságát, és folytatni fogjuk üzeneteink továbbítását csatornáinkon keresztül is. Időben megszólítjuk népeteket közvetlenül, hiszen nagyon sok megbeszélnivaló van, és ez lesz a leghatékonyabb módja az igen nagy hallgatóság elérésének.

Ahogyan említettük, sok fontos elindítandó tervezet van, amilyen gyorsan lehetséges, és e letartóztatások hírére azonnal meg fogjuk kezdeni az átfogó küldetésünk e következő szakaszát. Kérjük mindnyájatokat ez idő tájt, akit érdekel a velünk való munka, hogy maradjatok felkészültek, és kezdjétek el megtenni az előkészületeket otthon, mely elősegíti majd új pályafutásotokat. Távol lesztek otthonotoktól, jelenlegi munkátoktól legalább a velünk való munkaórák során, és ennek részleteit tudatni fogják veletek a megfelelő időben, azonban igenis szeretnénk, ha megértenétek, hogy miután szemtanúi vagytok e letartóztatásoknak, minden ügy sokkal nagyobb sebességgel fog elkezdeni haladni, mint ahogy talán tűntek nektek az elmúlt hónapokban és években.

Kérünk titeket, maradjatok éberek és felkészültek a sok változás okán a mindennapi foglalatosságaitokat illetően, hiszen életetekből sok épp változni készül, és ezek a változások folytatódni fognak, míg az általatok ma tudott életetek alig lesz felismerhető új életetekből a Galaktikus közösségetek tagjaiként. Alig várjuk, hogy kinyújtsuk karunkat, és üdvözöljük bolygótokat Galaktikus társadalmunkban, és elmondjuk nektek, hogy minden egyes nap rászolgáltatok tagságotokra. Nagyon hosszú út volt ez népeteknek, és elmondjuk nektek, hogy hamarosan meglátjátok, hogy ennek minden pillanata nagyon megérte azt, amin személyesen és kollektív társadalomként átmentetek. Sok világ tapasztalta meg azt, amit épp tapasztalni készültök, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy ennek részesei legyünk. Mi is nagyon keményen dolgoztunk e pont eléréséhez, és újraegyesülésünk bizonyára egy közös ünneplést fog előidézni.

Folytassátok ezen újraegyesülés útját egyengetni azáltal, hogy terjesztitek a híreket a vétkes titkos Szövetkezés tagjainak letartóztatásáról és jelenlétünkről itt a világotokban. E letartóztatásokról a főáramlat híreket hamarosan meghozzák, és kérünk benneteket, folytassátok média vállalataitok megfigyelését, és osszátok meg egymással azoknak a média vállalatoknak a beazonosítását, akik ezt az eseményt fogják közölni, ami rövidesen nyilvánvalóvá válik sokatok számára.

Ez bizonyára egy nagyon izgalmas időszak közületek sok számára, és nagyon szeretnénk megpillantani azt, hogy ahányan lehetséges, közületek annyian élvezik e híradásokat, és csatlakoznak az ünneplésekhez, melyről úgy érezzük, nagyon megkívánt. Ez a ti pillanatotok. Rászolgáltatok, mindnyájan, és szeretnénk látni titeket mind ezt a pillanatot együtt élvezni. Hosszú és rögös út volt mindnyájatok számára, és elmondjuk nektek, hogy utazásotok e része épp a végét készüli elérni. Egy új út lesz számotokra, rátok váró új kihívásokkal, kalandokkal, jutalmakkal, és ez mind épp előttetek kezdődik. Folytassátok a haladást előre! Szinte már ott vagytok!

A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.


Csatornázta: Greg Giles


http://ascensionearth2012.blogspot.com/All Galactic Channellings and translations available at


http://peacelovelove.blogspot.com/


http://www.galacticchannelings.com/


http://www.despertando.me/

Magyar nyelvre fordította: Clarissa


http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3087493
Hónap: 15880
Nap: 683