Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-03-13

 

Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől

2012. március 13.© Greg Giles


Message from the Galactic Federation of Light 3/13/12
A félelem nem az egyetlen feladat, melyet együtt kell legyőznünk. Sok más fontos feladat is van, melyet be kell teljesíteni, és a félelem legyőzése engedi meg számunkra azt, hogy nekilássunk együtt dolgozni, annak érdekében, hogy végrehajtsuk azt, amit meg kell tenni. Bolygótok és társadalmatok nekilát sok változás elkezdéséhez, mely gyökerestől tép ki abból sokat, melynek valóságként való felfogásához elérkeztetek. Ezek a változások nehezen lesznek feldolgozhatók sokatok számára világokban, és az egyik legfontosabb tervezet, melyet el kell végeznünk értünk az, hogy ezeket az egyéneket segítsük ezen átmenet véghezvitelében olyan simán, amilyen simán lehetséges.

Ti, a Fénymunkásaink, sokkal nagyszerűbb helyzetben vagytok e feladat ellátására, mint mi a mi helyzetünkből, a felsőbb birodalmakban. Ahogyan említettük, sok feladat van, melyre jobban felszereltek vagyunk, azonban fontos számotokra megérteni, hogy vannak olyan feladatok is, melyekre ti sokkal alkalmasabbak vagytok, mint mi. Ti vagytok azok, akik e lelkeket el tudnátok érni, és kommunikálhattok velük tisztán. Szintén sokkal nagyszerűbben vannak rokonságban veletek, mint mi, és tőletek függ ez idő tájt, hogy életetek e területének szenteljétek a legnagyobb figyelmet és összpontosítást, hiszen az idő e nagy változások közül néhány végrehajtására esedékes.

Ez időben minden ember „kéretik a fedélzetre”, hogy tegye meg azt, amit tud, hogy teljesítse azt, amire kiképeztek régóta és keményen, hogy ebben az emberiség szolgálatára legyetek szükségük idején. Eszközök állnak rendelkezésetekre, és létrehozták ezeket az eszközöket és valóságotokba szándékosan vetették be a használatra ez időben. Kérik tőletek, hogy most hasznosítsátok őket a legteljesebb lehetőségeikig, és fivéreitek és nővéreitek közül ahányat lehetséges, annyit érjetek el, és vegyétek velük fel a kapcsolatot, és magyarázzátok el nekik, mi szivárog ki, és folytassátok ezt körös-körül.

Ez nélkülözhetetlen, hiszen ez a működés következő fázisa, melyet kielégítően kell befejezni, mielőtt bármely további lépést tudnánk folytatni. Minden szem rátok szegeződik. Várjuk világotokat, hogy elégségesen felkészült legyen, mielőtt nekiláthatnánk működésünk következő szakaszának. Azt mondjuk nektek ismét, hogy nem ti vagytok azok, akik ránk vártok: mi vagyunk azok, akik várunk küldetésetek e részének kielégítő eredményeire. Ti mind gyönyörű munkát végeztek, és mindegyikőtöket értékeljük, hogy a működés e részének szentelitek figyelmeteket és legőszintébb erőfeszítéseiteket.

A működés e része egy sikeres befejezést fog elérni: nem lehet másképpen. Az egyetlen tényező az, mikor lesz ez a feladat elvégezve. Türelmetlenül várjuk az átfogó működés következő szakaszának végrehajtását, és mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, teljesen felkészültek vagyunk, és készenlétben állunk a terv e következő szakaszának megkezdésére.

Kérlek, toborozzatok fivéreitek és nővéreitek közül annyit, amennyit lehetséges, hogy segítsenek a működés e szakaszában. Minél többen vesztek részt ebben a projektben, annál gyorsabban lesz elvégezve. Javasoljuk nektek, hogy amikor ezt az értesülést megosztjátok másokkal, akár személyes kölcsönhatáson keresztül, akár online társasági hálózataitokon, bármely számban postázva, hogy arra is kérjétek meg őket, hogy teljesítsék szerepüket, és osszák meg ezt az információt annyival, ahánnyal tudják. Ez fogja elindítani ezt [ez tartja a labdát mozgásban], és létrehozni a hógolyó / lavina effektust, mely folytatja gördülését át az egész világotokon.

Tudjátok, mit kell tenni, tudjátok, hogy képesek vagytok megtenni, és tudjuk, hogy meg tudjátok tenni. Semmi másunk sincs, csupán bennetek a hit. Az összetett műveletnek ez az egyik legnehezebb szakasza, és biztosítunk titeket, hogy amint a terv e területe befejezett, a működés következő szakaszai gyorsan fognak elkezdődni, és a terv minden folytatódó szakasza a helyére kerül, mint az eldőlő dominók, hiszen nem lesz semmi és senki, ami és aki bármely módon képes lesz lelassítani előrehaladásunkat. Ez az, amit alig vártok az esedékes nagyon fontos feladatotok sikeres befejezésekor. Ismételten, kérlek, ennek szenteljétek összpontosításotokat és teljes figyelmeteket. Ne engedjétek a harmadik dimenzió számtalan figyelemelvonásának elrettenteni titeket a választott megbízatásotoktól.

Titeket mind kiválasztottak, hogy ez időben itt legyetek e bizonyos oknál fogva, és tudjuk, hogy vágytok arra, hogy minden tőletek telhetőt megtegyetek, és elvégezzetek minden megbízást, melyet tőletek kérnek. Tudjuk, ez nem egy könnyű feladat, és tudjuk, hogy közületek sokan félnek a nevetségességtől mások részéről, azonban elmondjuk nektek, hogy ez nem zavart titeket, mielőtt elkezdtétek volna megtestesüléseteket, és ez nem fog zavarni, miután mindenki megpillantja azt, hogy az igazat szóltátok. Az aggodalom, melyet néhányatok talán érez e jelen pillanatban az efféle munka elvégzése okán, pusztán átmeneti, és csupán a harmadik dimenzió tudati szerkezeteinek egy jellege. Ezek az alacsonyabb dimenziós érzelmek, melyeket sokatok érez ma, nem játszik szerepet életetekben e harmadik dimenziós káprázaton túl. Minden tőletek telhetőt tegyetek meg, hogy észben tartsátok ezt, ahogy munkátokat végzitek, és engedjétek meg ennek a megértésnek megerősíteni elhatározásotokat és eltökéltségeteket munkátok telesítése érdekében.

Az arra való visszaemlékezés, hogy honnan érkeztetek, és milyen messze utaztatok, hogy itt legyetek, fog segíteni nektek felülkerekedni e harmadik dimenziós érzelmek kihívásain, melyek akadályokként lépnek fel számotokra itteni utazásotok ösvénye mentén. Mindig emlékezzetek, hogy mindnyájatok sokkal több és sokkal nagyszerűbb annál, mint amit esetleg felfoghattok ez időben, és úrrá kell lennetek ezeken, hogy elérjétek legteljesebb lehetőségeteket [potenciálotokat] Fénymunkásként és lélekként hosszú utazásotokon, a teremtésen keresztül. Meg kell tanulnotok irányítani érzelmeiteket és jobban használni őket eszközként tanulásotokért és növekedésetekért élményeiteken át mindvégig. Meg kell tanulnotok, hogy ne engedjétek meg érzelmeiteknek, hogy titeket irányítsanak, és vezessék életeteket. Ezeken az érzelmeken úrrá kell lennetek azáltal, hogy jobban megértitek őket, felfogjátok, honnan érkeznek, és mi okozza őket.

Próbáljatok az általatok átérzett érzelmekre az elfogulatlanság állapotából rátekinteni, és ne ragadjanak el titeket, ahogy a felszínre emelkednek. Lépjetek egyet hátra tőlük, vizsgáljátok meg őket elfogultság nélkül, előítélet nélkül, és anélkül, hogy a sajátotok lennének. Tekintsetek rájuk nem ítélkezve, figyeljétek meg őket, elemezzétek őket, és lássátok őket annak, amik: utazásotok korlátozó szempontjainak, melyek ártalmasak, ha nem irányítják és használják őket helyesen.

Érzelmeitek lehetnek gyönyörűek, jelentőségteljesek, és lehetnek pozitívak, azonban érzelmeitek lehetnek ártalmasak, veszélyesek és károsak is létezésetek számára, amikor elkezdenek felbugyogni a felszínre. Szánjatok rá egy pillanatot, hogy lenyugtassátok magatokat, hagyjátok abba azt, amit tesztek, és vegyetek egy mély levegőt. Gondoljátok magatokban: „Itt jön egy érzelem. Mi ez? Miért érzem, és mi okozza ezt?” Próbáljátok ezt az érzelmet a káprázat [illúzió] egy részének tekinteni. Ez nem valós, és nem hasznos számotokra. Folytassátok a légzést, és folytassátok, hogy elgondolkoztok ezen az érzelmen, mielőtt e szerint cselekedtek. Mondjátok magatoknak: „önvaló, ne cselekedj ezen érzelem szerint, míg teljesen nem elemeztem ki, és várni fogok, míg ez az érzelem elsüllyed vissza, mielőtt bármi olyasmit tennék, mely káros lehet esetleg élményemnek, és amit később megbánok.”

Javasoljuk nektek, hogy e szavakat ismét olvassátok el, újra meg újra ismételten, míg nem válik lelketek [pszichétek] részévé, és egy új eszközzé, amit talán hozzáadhattok a sok új eszközhöz, melyet hozzáadtok szerszámosládákhoz. Használjátok ezt az eszközt, bármikor, amikor érzelmeitek elkezdenek a felszínre felbugyogni, és gyakoroljátok ennek az eszköznek a használatát újra meg újra ismét, míg használata természetes szokásotokká nem válik számotokra, anélkül, hogy még gondolkodnotok is kellene rajta, bármikor, amikor egy helyzet előidézi, hogy érzelmileg reagáljatok rá. Ez lesz az egyik legnagyobb lépés harmadik dimenziós emberként, és azt mondjuk nektek, hogy érzelmeitek irányításának / kontrollálásának megtanulása lesz az egyik legnagyszerűbb vívmány, melyet véghezvisztek itt a sok megtestesüléseteken keresztül mindvégig.

Sokat tanultatok, és sokat teljesítettetek itt életeiteken át a fizikai állapoton belül, és sok van még, melyet meg kellett tanulnotok, és a „házon belüli” tanulási ívetek szükséges része volt, hogy uraljátok érzelmeiteket.

Kérünk titeket, hogy vizsgáljátok felül ez időben a múlt példáit, ahol jobban tudtátok volna uralni érzelmeiteket, és kérdezzétek meg magatoktól, mi lehetett volna a végeredmény, és milyen következményt lehetett volna elkerülni, ha képesek lettetek volna sikeresen kontrollálni érzelmeiteket. Érezzük, hogy nagyon sokat fogtok ebből a gyakorlatból tanulni, és bátorítunk titeket, tekintsetek vissza múltatokba, azonban nagyon fontos, hogy az érzelmi elfogulatlanság szemén keresztül. Nem kívánjuk nektek semmilyen módon, hogy érzelmileg hozzákapcsolódjatok múltatok ezen emlékeihez, különösen, amikor visszapillantotok olyan példákra, amikor nektek a dolgok nem mentek jól. Ez egy megtanulandó gyakorlat számotokra, hogyan jobb ma irányítani érzelmeiteket, és nem vágyunk arra, hogy újra átéljétek az érzelmeket, melyek nyugtalanítóak, vagy fájdalmasak lehetnek, hiszen ez nem kifizetődő egyáltalán jobbításotok érdekében. Nyomatékosan tanácsoljuk nektek, kerüljétek el ezt, és csupán vizsgáljátok felül a múltbéli élményeiteket az érzelmi kötelék nyugodt és kiegyensúlyozott állapotán keresztül.

E múltbéli epizódok felülvizsgálata és az olyan érzelmeknek, mint a bűntudat, vagy a szégyen megengedni, hogy felbuggyanjanak a felszínre, nagyon ártalmas lehet számotokra, és ha nehézségeket tapasztaltok e múltbéli epizódok felülvizsgálata során a tárgyilagosság biztonságos távolságából, akkor javasoljuk nektek, hagyjátok abba ezt a gyakorlatot, és térjetek vissza rá egy későbbi időpontban, amikor jobban felül tudjátok vizsgálni e tapasztalásokat egy távolságból. Igenis javasoljuk nektek, hogy gyakoroljátok ezt a gyakorlatot időről időre, hiszen előnyötökre szolgál, mely megéri az erőfeszítést majd. Ahogy haladtok tovább az elkövetkező napokban, lesznek tapasztalások, melyek mind kihívást jelentők, mind kalandosak lesznek, és azt mondjuk nektek, hogy a legnagyobb lehetőségét fogjátok learatni e tapasztalásokból egy nyugodt és kiegyensúlyozott állapoton keresztül, és ezt csupán úgy lehet beteljesíteni, ha egyszer megtanuljátok helyesen uralni / kontrollálni érzelmeiteket. Alig várjuk, hogy találkozzunk veletek az előttünk álló napokban, és szintén alig várjuk, hogy meglássuk ezen oldalatokat is, ahogy magabiztosan uralkodtok érzelmeiteken. Ez egy messze előnyösebb munkakapcsolatot fog megengedni együtt, és megnyitja számotokra az ajtót, hogy elfogadjátok az új világotok minden ajándékát.

Vannak kihívások előttünk, melyek kikényszerítik tőletek, hogy szembenézzetek érzelmeitekkel, és miután megtanultátok jobban uralni őket, ez nagyban előnyös lesz számotokra, és azok számára körülöttetek, akiknek tudtok segíteni. Szilárd elme, bátor szív és kisimult idegek szükségesek az előttünk álló események kezelésére, és van lehetőségetek ezt a nagy lépést megtenni a vágyott végeredmény felé, azáltal, hogy hatékonyabban uraljátok érzelmeiteket, és ez mind most kezdődik el, azáltal, hogy dolgoztok rajta, hogy uraljátok őket ma. Amit képesek vagytok végrehajtani, azt nagyban fogják tesztelni az elkövetkező napokban, és jutalomra fogtok lelni minden mai erőfeszítésetekért.

Kerüljétek el, hogy utolsó napjaitokat gyakorlótérnek használjátok a nem uralt érzelmek rosszul kezelésére. Inkább, színpadotokként alkalmazzátok az épp előttetek álló kihívásokat, hogy bemutassátok újonnan kiélesített tehetségeteket, hogy magabiztosan uraljátok érzelmeiteket. Világotok valóban egy színpad, és mindnyájan a reflektorfényben lesztek előadásotok végső felvonása miatt. Mi itt leszünk veletek, hiszen a finálé függönye leomlik, és ismét felemelkedik az új bemutatótok [show-tok] megnyitójára.

Mindent, ami kifizetődő a felemelkedettebb dimenziós életért, be fogják gördíteni, hiszen az alacsonyabb dimenziós természetből semmi sem fogja véghezvinni az átmenetet. Ezt nem pánik, vagy félelem keltésére szánták, hiszen nincs ok számotokra, hogy aggódjatok magatokért, vagy szeretteitekért. Mindent / mindenkit oda fognak elmozdítani, ahová jogosan tartozik fejlettségének megfelelően, és számos különféle mód van, hogy oda utazzon, ahol ez illeszkedik rezgéses frekvenciájához.

Foglalkozzatok csupán az egyes egymást követő esedékes feladattal, és minden pontosan úgy fog lejátszódni, ahogyan az kellene, a gondosan lefektetett tervekkel összhangban.

Ne engedjétek meg magatoknak érezni a félelmet azzal kapcsolatosan, hogy hol van az, ahová menni fogtok. Minden úgy van, és úgy lesz, ahogyan annak lennie kellene. Van egy tökéletes hely és egy tökéletes idő, hogy oda eljusson minden egyén, a leckékkel és az élményekkel összhangban, mely jobban illik hozzá fejlettségének e szakaszában. Ez a világegyetem tökéletes, és ilyetén kivitelezésében, ebben minden lélek épp azt kapja, melyre szüksége van fejlődése okán. Folytassátok, hogy erről biztosítanak, és legyetek magabiztosak, hogy mindenki azt fogja kapni, ami a számára tökéletes, a tökéletes időben, hiszen minden tökéletes ebben, a Teremtő világegyetemében.

Egészen felkészültek vagyunk szembenézni minden előttünk álló kihívással, és segítségetekkel minden célt elérünk majd rendben, szükségességük szerint, ahogy megközelítitek a felemelkedést. Ez az, amihez minden elvezet, és ez az, amiről minden szól. A megfelelő időben hosszan fogunk beszélni a felemelkedésről, pontosan arról, melyet előidéz majd számotokra, azonban egyelőre, összpontosítsunk a jelen sürgető ügyeire.

A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.Csatornázta: Greg Giles


http://ascensionearth2012.blogspot.com/All Galactic Channellings and translations available at


http://peacelovelove.blogspot.com/


http://www.galacticchannelings.com/


http://www.despertando.me/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa


http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3062002
Hónap: 15238
Nap: 464