Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-03-15

 

Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől

2012. március 15.
© Greg Giles


Message from the Galactic Federation of Light 3/15/12
Sokszor beszéltek a 144-es számról, és ez alkalommal szeretnénk tisztázni ezen energia tulajdonságait. A 144-es szám jelenti a magasabb szerkezeti rezgésszám energia tulajdonságait. Ez a szám az építőköve a felemelkedettebb dimenziós szerkezetnek és formának, és új otthonotokat ezen a számon alapulva tervezik és szerkesztik.

E világegyetem nagy részét matematikai rendszereken keresztül alkották, és világotok ma sem más. Ma a világotok egy alacsonyabb dimenziós matematikai képlet terméke, és élményeitek itt a közvetlen eredményei ennek az egyenletnek. A világotok matematikai szerkezete most változik, összeomlik, és újraszerkesztik egy nagyszerűbb matematikai képlet használatán keresztül. Az eredmény az lesz, hogy elkezdtek magasabb dimenziós állapotokat és élményeket megtapasztalni, és ezek a számokon fognak alapulni, melyek társulnak a 144-es szám energiáival. Ezért látjátok ezt a számot gyakran ez időben, és látjátok, és felismeritek, hogy ez a szám segíteni fog folyamatotok újraszerkesztésében.

Sok szám van, melyet sokatok kezd felismerni felébredéseteken át, és a 144-es szám csupán az egyik közülük. Minden szám, melyről észreveszitek, hogy egyedi rezgésszámot bír, tehát sajátságos lényeggel, tulajdonságokkal és hatalmakkal / erőkkel rendelkezik. Minden számot szándékosan helyeztek el egyéni és közös valóságotokban, hogy elsütő szerkezetekként működjenek, hogy gondoskodjanak felemelkedésetekről, újraszerkesztésetekről, és teljes tudatotokhoz való visszatérésetekről. E számokat stratégiailag helyezték el, hogy sokatoknak megengedje meglátni őket, és learassátok belőlük a legnagyobb előnyöket ebben a fontos időszakban történelmetekben. E számok fognak segíteni idomulni nektek és új világotoknak, hogy felvegye annak alakját, amik ti vagytok egyéni és kollektív vágyként.

Ezek a matematikai képletek ősrégik és szentek, hiszen ezek az építőkövei a formának és szerkezetnek, és használhatók világegyetemek és egyéni lelkek megteremtésére is. E szent számok tudását bírja bolygótok számos szent, valamint titkos társasága, és e számok gyakran elrejtve megtalálhatók az ősi, sőt mi több, a modern régészeti szerkezetekben is. E műemlékek és szerkezetek titkait, valamint e szent számok tudását is felfedik majd nektek az elkövetkező napokban, hiszen többé nem lesznek titkok tőletek elrejtve, és minden tudást, melyet bírni vágytok, elérhetővé fogják tenni számotokra. Ez a létezésetek új matematikai szerkesztésének része. Mindent hozzáférhetővé tesznek számotokra, és többé nem fogtok szenvedni jelenlegi matematikai szerkezeteitek korlátozó minőségeinek részéről.

Új matematikai modelletek egy hihetetlen szépség, szabadság és jólét, valamint új testetek otthona lesz, mely a tökéletesség eszköze is lesz, képessé téve benneteket, hogy megtapasztaljátok új teremtéseteket jelenlegi fizikai „eszközötök” korlátozásaitól és kényszerétől mentesen. Új testetek nem robban majd le a kor következtében, és betegségektől és kóroktól mentes marad, megadva számotokra a szabadságot, hogy korlátok nélkül tapasztaljátok meg új otthonotokat. Kioktatnak majd titeket arra, hogyan tartsátok fenn megfelelően új felemelkedettebb dimenziós eszközötöket, és fejlett technológiákat fognak számotokra bevezetni, biztosítandó, hogy új testeteket teljesen eredeti állapotában és tökéletesen funkcionálóként fenntartsátok.

Új testetek a tiétek, ajándékként a Teremtőtől, és alig várjuk, hogy segítsünk abban, hogy ajándékként átadjuk nektek. Ahogyan említettük, minden ajándék, melyet megkaptok, nem tőlünk, hanem a Teremtőtöktől való adomány, és elrendelés szerint, mi a felsőbb birodalmakból segítünk a saját módunkon ezt az egészet lehetővé tenni. Ezeket az ajándékokat múltunkban nekünk adományozták, és ezeket mások adták át nekünk, akik ily módon segítettek a teremtésben. Engedjétek meg nekünk megosztani ezeket az áldásokat veletek, csakúgy, ahogyan ezeket velünk megosztották, hiszen ez az a mód, melyben ezt a világegyetemet tervezték, hatalmasságában, szépségében és gazdagságában soha véget nem érőn.

Nem számít, az egekben milyen magasan vagyunk, mindig közel leszünk hozzátok, utat mutatva nektek, és védelmezve titeket. Sosem voltatok egyedül utazásaitok során, nem számít, milyen hosszúak voltak, és mit kellett elszenvednetek fejlődésetekért. Elérkeztünk most hozzátok az újraegyesülésben: nem először találkozunk veletek. Kérlek, tegyétek meg azt, amit tudtok, hogy engedjétek másoknak is ezt meglátni, hiszen ez fogja számukra könnyebbé tenni az irántunk érzett félelmeik legyőzését és elfogadásunkat. Mi a családotok vagyunk, és nem idegenek. Mi a barátaitok vagyunk, és nem az ellenségeitek. Itt vagyunk, hogy segítsünk benneteket, és nem hogy leigázzunk. Mindenki meglátja majd ezt, és mindenki meg fogja tudni, hogy félelmeik alaptalanok voltak. Ez az a mód, ahogyan ez lesz, és ennek a javatokra kell lennie.

Nagyon fontos a világotokból valók számára, hogy elfogadjanak minket. Egy küldetésen érkeztünk, hogy segítsünk benneteket történelmetek ezen időszakán át, mely nagyon kihívást jelentő lesz. Tudjuk, hogy mi áll előttetek. Közületek sokan nem látják még azt, amit mi tisztán látunk. Tudjuk, mit szükséges elvégezni, és rendelkezünk az eszközökkel és a tapasztalattal, hogy e feladatokat elvégezzük. Engedjétek meg nekünk megosztani veletek azt, amivel rendelkezünk. Az irántunk érzett félelmek legyőzése, és annak megengedése, hogy segítsünk nektek, világotokból mindenki előnyére szolgál majd nagyon, és türelmetlenek és boldogok vagyunk, hogy ily módon lehetünk szolgálatotokra.

Az idő közeleg számunkra, hogy bemutatkozzunk nektek. Rövidesen kell elkezdenünk sok tervezetünket, mely közül néhány meglehetősen velejáró és összetett. E projekteket felemelkedésetek idejéig szükséges befejezni, és az idő gyorsan sűrűsödik, ahogy előrehaladtok, a munkánk elvégzésére rendelkezésre álló idő pedig nagyon rövidül. Ha egyszer képesek vagyunk megindulni, nagyon gyorsan fogunk dolgozni, hiszen nem lesz elvesztegetni való idő a csendben üldögélésre.

Közületek annyit toborzunk, amennyi szükségeltetik, hogy e nagy feladatokban segítsetek, és kiképzési üléseitek szintén szaporán fognak haladni előre. Ezért kérünk titeket, maradjatok éberek és összpontosítottak. Hamarosan elkövetkezik, hogy szolgálatra fognak hívni benneteket, és elvárják tőletek, hogy a legjobbatokat hozzátok magatokkal, és elérjétek a legnagyszerűbb lehetőségeteket [potenciálotokat] a Fény Galaktikus Szövetségének tagjaiként.


Csatornázta: Greg Giles


http://ascensionearth2012.blogspot.com/All Galactic Channellings and translations available at


http://peacelovelove.blogspot.com/


http://www.galacticchannelings.com/


http://www.despertando.me/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa


http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044557
Hónap: 11001
Nap: 467