Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől 2012-04-09

 


Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől

2012. április 09.


© Greg Giles
Message from the Galactic Federation of Light 4/9/12


Itt az idő megkérdezni magatoktól, és rájönnötök arra, ma miért vagytok magányosak. Itt az idő, hogy megértsétek, és válasszatok életetekben azon dolgok között, melyek örömöt nyújtanak nektek, és melyek nemtetszést váltanak ki belőletek. Itt az idő sokatok számára, hogy új kezdetet vegyetek, és itt az idő sokatoknak, hogy a régi világképek [paradigmák] útjait magatok mögött hagyjátok, és egy újat kezdjetek el egy olyan ösvényen, mely átad benneteket a legfelemelkedettebb önvalónak, amelyek lehettek. Utatok mentén ösvényeket választottatok, melyek vagy elvittek benneteket egy magasabb állapotra, vagy egy olyan ösvényre, mely valahová máshová vezetett titeket. Ez alkalommal választásotok sem más, és felajánlják nektek a lehetőséget, hogy egy olyan ösvényre utazzatok, mely egy magasabb állapotra, vagy ösvényre visz el, mely több, az alacsonyabb dimenziós szintekre jellemző kihívásra és viszontagságra visz el. Amit e lehetőséggel kapcsolatosan választotok, az teljesen tőletek függ, mi csupán tudatotok előterébe szeretnénk hozni ezt a választást ma számotokra. Nincs jogunk bármely irányra rábeszélni benneteket. Senkinek sincs joga befolyásolni a másikat ily módon. Mindaz, melyet tenni fogunk, hogy leírjuk számotokra választásaitokat, és hogy mindegyik hová vezet. Ez minden, melyet tenni fogunk, és tiszteletben fogjuk tartani az általatok meghozott döntéseket.

Ez időben a világotokat érintő ügyekkel kapcsolatosan azt mondjuk nektek, hogy minden simán folytatódik, és jelenleg az ütemterv szerinti minden, hogy sok változást hozzon el világotoknak, melyek szükségesek számára a létezés magasabb állapotára való hozatalához. Ez az az ösvény, melyet közösségként választottatok, és ez az az ösvény, melyen világotok jövőjébe előrehalad. Akár személyesen választjátok azt, hogy ezen az ösvényen utaztok, akár nem, ez tőletek függ, és számos célállomás lesz, melynél dönthettek a kiszállás mellett. Az egyik ilyen állomás épp előttetek van számotokra, és várunk mindnyájatokra, hogy meghozzátok döntéseteket, akár óhajtotok ugyanazokon a vágányokon utazva maradni, akár egy új célállomást választotok a következő elágazásnál.

Engedjétek meg másoknak, hogy meghozzák saját választásaikat, akár szeretnék folytatni útjukat ezen az útirányon, akár nem. Kérlek, jogtalanul ne gyakoroljatok befolyást rájuk, ellenben hagyjátok meg nekik a szabad akarat és választás jogát. Nem mindenki akarja ugyanazokat a célokat megvalósítani, mint ti, és nem mindenki van itt ugyanazon okoknál fogva, mint ti. Próbáljátok meg ezt mindig észben tartani, mialatt e választásokról folytattok eszmecserét másokkal, és talán egy kicsit jobban megérthetitek őket, és választásaikat. Emlékezzetek, talán ők sem értik meg teljesen a ti választásaitokat, és ti is elvárjátok majd tőlük, hogy tiszteljék és méltányolják a ti választásaitokat is.

Mindig lesz lehetőségetek ezekkel az egyénekkel ismét találkozni, amikor ösvényeitek esetleg ismét keresztezik egymást, és soha sem kell örökre istenhozzádot mondanotok senkinek. Sok barátság köttetett, és sok szív tört meg hosszú utatok során, és elmondjuk nektek, hogy sokkal többen érezhetik esetleg a veszteséget, melyet akkor éreztek, amikor két lélek elbúcsúzik egymástól. Ez utazásotok jellegeinek egyike, hiszen sok választandó ösvény van, és épp ennyi szív, mely vágyódik minden célállomás után. Azt mondjuk nektek, hogy kövessétek saját szíveteket, és ne valaki másét, hiszen az a fontos számotokra, hogy elvigyétek magatokat azokhoz az élményekhez, mely elvisz benneteket a felemelkedettebb önvalótokhoz, legmagasabb célotok okán. Ez az az irány, az iránytűtök pontja, és azt mondjuk nektek, kövessétek azt, ahová tájolótok elvezet benneteket, hiszen itt fogtok rálelni azokra a kincsekre, melyek épp rátok várnak.

Volt idő, amikor az általatok ma dédelgetett barátaitok és szeretteitek az iránytűtökön pontok voltak, és azt az ösvényt választottátok, mely elvezetett hozzájuk, és azokhoz az élményekhez, melyeket együtt osztottatok meg. Vannak rátok váró barátok és szerettek ma tájolótok pontján, és várják választásotokat, vajon óhajtjátok-e ezt az ösvényt követni. Számos kalandot szabtak személyre számotokra, és sok új barát élvezi ezeket veletek, akik pontosan illeszkednek rezgésetekhez, és éppúgy otthon fogjátok érezni magatokat velük, mint ahogyan ma érzitek magatokat barátaitokkal.

Ne aggódjatok, hogy új életetek nem lesz kedvetek szerint való, hiszen az az élet, mely rátok vár, épp az, melyre vágytatok. Nem lehet másképpen, mivel így teremtették meg utazásotokat, az út minden egyes lépését. Barátaitok, családotok, pályafutásotok és kalandjaitok mindaz lesz, mely után vágyakoztatok, és ezt a jövőt alkottátok meg minden gondolatotokkal, minden szavatokkal, minden megálmodott álmotokkal hosszú utatok minden egyes napján. Most választjátok ki magatoknak ajándékaitokat, azonban ti vagytok azok, akik megteremtik ezeket az ajándékokat, és ti vagytok azok, akik az összes többi, számotokra elérhető ajándékok közül kiválasztjátok őket. Ajándékaitok tökéletesen fognak illeszkedni, tökéletes színűek lesznek, és a tökéletes időben tárulnak fel, nem lehet másképpen, és tudjuk, hogy élvezni fogjátok őket, hiszen épp azok, melyeket akartatok.

Ezeknek az ajándékoknak a kiválasztása hosszadalmas, és időnként meglehetősen nehézkes folyamat volt, és e nagy fájdalmakon és kihívásokon átmentetek. Ez mindaz, melyről a fizikaiba való megtestesülésetek szólt. Ez az, melyért az összes ilyen teszt és próbatétel volt, és azt mondjuk nektek, hogy elértétek e folyamat végét, és most éppen készültök learatni az itteni minden élményetek előnyeit. Amit elszenvedtetek, amit szerettetek, és amit elveszítettetek, semmi sem volt hiábavaló, hiszen minden élményetek szükséges alkotóelem volt az adományok megteremtéséhez, melyben épp készültök részesülni.

Tisztán fogjátok ezt látni az ajándékozás során mindannak, melyért dolgoztatok, és még a legnehezebb élményeiteket is áldásoknak fogjátok tekinteni, hiszen valóban, tapasztalásotok minden egyes pillanata épp ez volt: áldás. Csomagoljátok össze az összes múltbéli élményeteket most, hiszen magatokkal vihetitek utatokra, és bármikor, amikor óhajtjátok, ezen emlékek kiengedése érdekében kicsomagolhatjátok, hiszen mindig részeitek lesznek, és mindig annak a részei lesznek, mely benneteket megalkotott.

A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.


Csatornázta: Greg Giles
http://ascensionearth2012.blogspot.com/


Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa
http://fenyvilag.blogspot.com/


All Galactic Channellings and translations available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/


PLEASE USE DISCERNMENT...
All postings should be regarded with a degree of discernment from the reader/listener. You must decide the authenticity...Investigate. Consult your Heart, as it is never wrong. We send our Love to you. Despertando.me team
[Hungarian translation of the text above:]
Kérünk, hogy használd az ítélőképességed…
Minden bejegyzést egy bizonyos fokú ítélőképességgel / tisztánlátással kellene figyelembe venni az olvasó / hallgató részéről. Neked kell dönteni hitelessége felől… Vizsgáld meg! Kérd ki Szíved véleményét, hiszen sosem téved!
Szeretetünket küldjük neked.  Despertando.me csapata

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 14
Összes: 3027975
Hónap: 15322
Nap: 506