Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Galaktikus Szövetségtől

Üzenet a Galaktikus Szövetségtől
2012. január 27.

Message from the Galactic Federation 1/27/12
© Greg Giles
http://ascensionearth2012.blogspot.com/


kerecsen08.pngRészesedés. Az osztozás az a fogalom, mely bevisz majd titeket mélyen az új élményetekbe, és civilizációtoknak olyan nagy magaslatok elérését engedi meg, ahová előtte sosem jutott el. Világotokban a részesedés hiánya az, mely oly sok akadályt hozott létre, mely oly sok megpróbáltatásotok és küzdelmetek oka volt. Mi, a Galaktikus Szövetség szeretnénk megosztani veletek tudásunkat és tapasztalatunkat e fogalommal kapcsolatosan, és megmutatni nektek, hogy az egész társadalom hogyan képes virágozni, amikor a gazdaságtan ezen egyszerű rendszerén alapul.

Mindig mindenből bőség volt társadalmatokban a működéshez, azonban a kevesek felhalmoztak mindent, melyet lehetőleg tudtak, világotok maradék részének csupán morzsákat hagyva, hogy ezekért küzdjenek. Ez változik most. Segíteni fogunk nektek ezeket az igen szükséges változásokat véghezvinni társadalmatokban, azonban ismételten, ti vagytok azok, akiknek meg kell hozni a döntést, hogy (habozás nélkül) nekilássatok e terveknek. Ti vagytok élményetek mesterei. Nem mi fogunk nektek parancsokat osztogatni, és azt mondhatni, hogy ti vagytok azok, akik döntéseket hoztok értünk. Várunk együttes [kollektív] döntésetekre.

Számos új sugárutat nyitnak meg számotokra az elkövetkező napokban, és társadalmatok elkezdi megtapasztalni az átalakulást [metamorfózist] oly sok csodálatos módon egy igen fejlett világgá, [ahhoz képest,] mint amilyen most. Ez az, amire közösen vágytok? Ha igen, akkor ez lesz az, amivel bírni fogtok. Így működik. Nem elég egyszerű?

Visszatekintve történelmetek éveire, jogotokat saját sorsotok megválasztására szándékosan visszatartották tőletek, annak érdekében, hogy egy maroknyi negatív lény elősegítse rabságotokat. Ma e sötét erők által ez még mindig erejének teljében van napirenden, az egyetlen különbség az, hogy közületek oly sokan szereztetek tudomást erről. Az újszülött tudatosságotoknak köszönhető az, mely megtapasztalja az emberiség megszabadítását e zsarnokságtól. Értitek, milyen fontos az információ szabad áramlása egy társadalomnak? Most értitek, hogy a cenzúra bármilyen szinten is milyen méreg egy társadalomnak? Most látjátok, hogy épp milyen életbevágó, hogy megtegyetek minden tőletek telhetőt a szólásszabadság és kifejezésre juttatás szabadságának jogainak védelme érdekében?

Csellel elvették tőletek e jogokat az évek során a biztonság nevében, melyet e sötétek ígértek nektek, és a legnagyobb rászedés az egészben az, hogy olyan ellenségetek, aki szabadságotokat fenyegette, sosem volt, magukon a sötéteken kívül. Ők azok, akik megtámadnak titeket, és megrémítenek, hogy átadjátok összes szent jogotokat. Itt az idő a bolygón minden megtestesült léleknek, hogy ezt megértse. Itt az idő bolygótokon minden léleknek, aki ismét szabad akar lenni, hogy visszavegye független jogait, hogy választásuk szerinti létet tapasztaljon meg. Vissza fogjátok venni e jogokat, melyek csupán hozzátok tartoznak? Ez a számotokra felvetett kérdés ma. Ez a ti választásotok most előttetek. Mit fogtok választani?

Időzzetek el, hogy megengedjétek másoknak, akik még nem fogják fel választásaikat ez idő tájt, hogy tudomást szerezzenek az előttük álló ösvényekről. Osszátok meg ezt az ismeretet velük, miszerint felajánlottak nekik egy új életet, mely szabad a korábbi uralkodó osztály zsarnokságától. Értesítsétek őket, hogy hathatós barátaitok vannak, akik itt vannak segítségetekre e feladatnál, azonban mindig emlékezzetek, hogy tudassátok velük, bármit is választotok, azt együttesen kell bírnotok. Az a mi feladatunk a sok közül ez alkalommal, és alig várjuk, hogy tudjunk tovább segíteni ezen az úton. Ez a nap a tiétek. Nálatok a kulcs, mely az új valóságotok ajtaját nyitja majd ki.

Azok számára, akik ez alkalommal nem ezt az életmódot választják, természetesen van egy alternatív választás. Úgymint, van ez a világegyetem, amelyben minden óhajotokat szabadon megadják, és van számos választható ösvény mindenkinek, mely a növekedés és kiterjeszkedés egyéni igényeiről gondoskodik. Ne hamarkodjátok el a döntést, hogy melyik ösvényt óhajtjátok legközelebb beutazni, hiszen ez egy nagyon fontos meghozandó döntés számotokra. Döntéseteket tisztelni fogják, mint ahogy mindig, ezidáig és a jövőben is.

A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.

Csatornázta: Greg Giles
http://ascensionearth2012.blogspot.com/


Magyar fordítás: Clarissa
http://univerzumitudatossag.blogspot.com/
http://fenytevo.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3062002
Hónap: 15238
Nap: 464