Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet a Plejádi Nagy Tanácstól


Üzenet a Plejádi Nagy Tanácstól

Mirán keresztül
2011.
05.14



Üdvözlet, Mira vagyok a Plejad-i Nagy Tanácstól.

Szeretettel és gyógyítással jövök ma hozzátok, mivel látjuk, hogy benne vagytok a sűrűjében.

A sötét erők hajlíthatatlanok voltak abban, ahogyan az emberiséggel bánnak. Tudják, hogy napjaik korlátozottak a Földön. Megpróbálnak minél többet elvenni tőletek, mielőtt elvesztik minden erejüket. Ez egy tisztázó folyamat. Habár romba döntötték őket a Fénnyel, még mindig megpróbálnak kipréselni belőletek annyit, amennyit csak tudnak.

Akár a félelem, kapzsiság, hiány, erőszak terjesztéséről, akar mérgező gondolatok és üzenetek küldéséről van szó, a lényeg az, hogy a harc a fény és a sötétség között teljes sebességgel zajlik. Ti vagytok a Fény pillérei, akik együttműködnek a bolygó és népe stabilizálásában. Mi segítünk titeket az úton. Felügyeljük a bolygót az űrben, a felszínen, valamint a belső Földben. Mindannyian, összetartóan együtt dolgozunk az űrcsalád és a Fény Birodalmainak más tagjaival. Mi is olyan elfoglaltak vagyunk, mint ti és olyan elkötelezettek vagyunk az ügy mellett, mint ti.

Most fel akarunk vidítani titeket. Azt akarjuk, hogy tudjátok, hogy a Teremtés egész Ereje veletek van, annak érdekében, hogy bevezessen titeket és a Földet egy új létezési formába. Ti szeretettek és védettek, vezetettek és gyógyítottak vagytok. Szükségünk van rátok, amennyire nektek is szükségetek van ránk.

A mi nézőpontunkból, vannak a Föld körül bizonytalan területek, amelyeknek szükségük van a Fény további, extra fókuszára. Sokakat közületeket irányítanak, hogy hová küldjétek az imáitokat és a Fény energiáitokat. Mindig kövessétek ezt az útmutatást. Megkérünk titeket, hogy küldjetek fényt továbbra is Japánba, mert a nukleáris reaktorok még mindig veszélyben vannak. Az igazságot a médiákban nem mondják el. Kérjük, küldjetek ilyen energiákat a bolygó körül minden olyan a pontra, ahol nukleáris energia van, azért, hogy megerősítsétek őket és azokat a törésvonalakat, ahová építették őket.

Ausztrália területeit, Új-Zéland területét, a Mexikói-öblöt, az összes part menti területeket a bolygó körül, a tengerfeneket, Kína területét, az Egyesült Államok keleti és nyugati partjait, Mexikó területét meg tudjátok erősíteni szeretetetekkel és fényetekkel. Azon fáradozunk veletek, hogy stabilizáljuk a helyzeteket, és Ti vagytok a Fény transzcendencia sarkalatos pontjai.

Az éghajlati és időjárás változások szintén bizonytalanságot és az ismeretlentől való szorongást váltanak ki a lakosságban. Azt tudjuk mondani nektek, hogy a természet vigyáz magára, következesképpen alkalmazkodni fog. Lehet, hogy ez nem tetszik nektek, de ti is alkalmazkodni fogtok. A Földön minden hely keresztülmegy ezen az alkalmazkodási folyamaton. Ez egy szükséges dolog, ami megkönnyíti a Föld megtisztulását. A végén, az emberiségnek nagyobb lesz a tisztelete, a Föld és a természet iránt.

Ahogy a Fény tovább sugárzik rátok, az igazság egyre erősödik. Egy bizonyos töréspontnál minden titkot fel fognak fedni. Látni fogjátok néhány birodalom összeomlását és a rossz dolgok kijavítását az emberiség javára. Ez lesz a többszintű megbékélés ideje. Lelkes tudatossággal figyeljük ezt a folyamatot, amely jelenleg teljes erőbedobással zajlik. Meglátásunk szerint a romlás nagyobb, mint amit a ti elmétek képes felfogni. Ti tudni fogjátok, hogy mikor jött el az ideje a kinyilatkoztatásoknak, mert mi szólunk.

A felemelkedés felgyorsult energiáiban éltek. Ezek az energiák fonálként fonódnak össze, egy új civilizáció felé a Föld bolygón. Mostantól kezdve, nyaktörő sebességgel fog történni sok minden. Nektek leföldelve és Fényben kell maradnotok. Veletek vagyunk. Áldottak és szeretettek vagytok.

Én vagyok
Mira.

Forrás:
http://lightworkers.org/channeling/131751/mira-entire-force-creation-here-help-us
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 14
Összes: 3092235
Hónap: 14827
Nap: 516