Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet az Ashtar Parancsnokságtól 12-06-06

gooroo06.png

Üzenet az Ashtar Parancsnokságtól

2012. június 6.
Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Message from the Ashtar Command 6/6/12
 
Jövőbeli események irányítása

Jövőtök jelenleg egy kirakójáték darabjaihoz hasonlít, ami előtettek hever és kirakásra vár, hogy általatok egyfajta képpé álljon össze. Tőletek függ, hogy milyen döntést hoztok, mi a kívánságotok, mit szeretnétek legközelebb megtapasztalni. Tőletek függ ennek a lehetséges jövőnek a megtervezése és átélése, ahhoz, hogy megszülessen ez a valóság: addig kell összpontosítanotok, amíg ez a tervezett élmény valósággá nem válik. Nem működik a dolog úgy sem, ha minket kérdeztek, mi az, ami majd az eljövendő időkben rátok vár, ez olyan mintha egy kristálygömböt faggatnánk, ami saját maga diktálja számotokra milyen élettapasztalatot gyűjtsetek. Ez úgy működik, hogy megteremtetek magatoknak egy kitűzött élményt, és pontosan ezért csak ti lesztek képesek ezt a kérdést megválaszolni. Tehát azt javasoljuk, cselekedjetek pontosan e szerint, és tegyétek fel magatoknak a kérdést: „Mit szeretnék megtapasztalni?” és a válasz már érkezni is fog.

Ennél érthetőbben nem tudjuk elmagyarázni ezt nektek, és reméljük, ma sokan olvassák ezeket a sorokat, hogy megértsék, mi az, ami a jövőben rátok vár és miért ti vagytok, akik ezeket az eseményeket gondolataitokkal és szándékotokkal megteremtetitek. Sokan vannak, akik megpróbálják tőlünk vagy más jóslási módszerrel megszerezni jövőtök kirakós darabkáit, annak ellenére, hogy ez egyértelműen eltékozolt igyekezet, mivel az időtöket és energiátokat sokkal jobban kihasználhatnátok, ha pontosan olyan jövőt hoznátok létre, amiben létezni szeretnétek, és hinnetek kell benne, hogy ez jobban szolgál majd benneteket, mint a jelenlegi.

Hosszú utazásotok folyamán saját magatok teremtettetek megtapasztalásra váró eseményeket és utazásotok következő szakaszában sem lesz ez másképp. A legnagyobb különbség történelmetek többi időszakához képest, hogy egyre többen vagytok tudatában saját teremtő képességeteknek. Reméljük, ezt a tudást a lehető legjobban fogjátok kamatoztatni és teremtésetek határtalan, minden korlátot, szabályt és irányelvet nélkülöző lesz, hiszen az egyedüli szabály az, hogy nincsen szabály.

Ha az Ashtar Parancsnokságot faggatjátok, hogyan élitek majd meg az elkövetkezendő időket, beleértve a felemelkedéseteket a lehetőségek magasabb birodalmába, ez azt jelentené, arra kérnétek minket, hogy mi fogalmazzunk meg és kínáljunk fel számotokra egy sor szabályt és irányelvet, mert minden kép, amit felvillantunk számotokra jövőtökről, oda vezetne, hogy korlátokat szabnánk életeteknek, mert a saját látásmódunkat tudnánk csak megmutatni nektek, ami lehet bekövetkezik, lehet hogy nem. Kedves testvéreink, talán most már jobban értitek, miért nem válaszolhatjuk meg a kérdést, hogy mi az, ami a jövőben rátok vár, annak ellenére, hogy módunkban áll a lehetőségek egy átfogóbb képét szemlélni. Megértitek, hogy ezt szeretetből és a ti érdeketekben tesszük? Hiszen mindannyitok megérdemeli a szabadságot, hogy dönthessen az új valóság megformálásáról, és nem szeretnénk átlépni a határvonalainkat és megfosztani benneteket attól, amit jogosan megérdemeltek, amiért megszenvedtetek, hogy tudásra, bölcsességre és tapasztalatra tegyetek szert, amiket ma fénylő dicsőségként hordozhattok.

Néha képeket és tájakat tártunk elétek, hogy lássátok, mi az, ami most és mindenkor
lehetséges számotokra, de semmi sem változott azóta, hiszen továbbra is nyitva állnak előtettek a lehetőségek és rátok várnak, hogy éljetek velük. Vannak köztetek olyanok, akik sérelmezik, hogy felhagytunk lehetséges jövőtök képeinek körülírásával; azt gondolják megfutamodunk és nem váltjuk be ígéretünket. Ez azonban egyáltalán nem így van, mert minden, ami számotokra valaha is elérhető volt, jelenleg is az marad és semmi sem távolodott el tőletek, amire vágytok, vagy amit szeretnétek megtapasztalni, az továbbra is karnyújtásnyira van tőletek.

Reméljük, megértitek ezt, és fejlődéseteknek nem szabtok határokat, és nem gördítetek tudatosan vagy tudattalanul akadályokat magatok elé, mert ez történik, ha nem hiszitek el, hogy „a csillagos ég a határ”. Olyan jövő teremtésébe kezdtek, aminek az alapja a hiány, a korlátok és a nyomasztó szükség elleni lesz, azonban „valóban ezt akarjátok?”. Kedves testvéreink óvatosan kezdjetek neki a teremtésnek, és szeretnénk rávilágítani, hogy bármi legyen is az, amit teremtetek, a sajátotok lesz. Ez a ti ajándékotok a teremtőtől és biztosak lehettek, megkapjátok ezt az ajándékot, mert csak ez az út járható. Gondolkodjatok óvatosan, kreatívan és körültekintően járjatok el, végül óvjátok-védjétek teremtéseteket, azzal, hogy minden nap összpontosítotok és elképzelitek, ahogyan minden nap szeretettel gondoskodtok teremtésetekről. Miközben telnek-múlnak a napok, egyszer átléptek abba az új általatok teremtett valóságba, és kibontakozik a teremtő ajándéka számotokra.

Szeretnénk, ha többen elgondolkodnátok azon, mire lenne szükségetek és szeretnénk, ha erről a kérdésről minél több embert tudnátok értesíteni, illetve a módról, ahogyan ezt megvalósíthatnátok. Szívesen látnánk, hogyan vagytok képesek azokkal a testvéreitekkel a bölcsességet megosztani, akik bizonytalanok, kétségeik vannak, aggódnak vagy félnek a jövőtökkel kapcsolatban. Szeretnénk, ha minél többen osztanátok meg tudásotokat az elkövetkezendő időkkel kapcsolatban, és szeretnénk, ha tudatosítanátok másokban is, hogy minden egyes nap ti vagytok a teremtők és nem léteznek szabályok, irányelvek, amikhez ragaszkodni kell, és egy jövő sincs kőbe vésve, hiszen az időfolyam képlékeny és napjaitok minden perce hullámzik.

Ha az időre a mi szemszögünkből tekintenétek, akkor látnátok a fény művészi folyamát és felismernétek benne az egymásba átfolyó színeket, amikor egymással csodálatos táncra kelnek. Ezek azok az időfolyamok, amikkel nap, mint nap ti is találkoztok, amikor egy gondolatotok vagy egy álmotok születik. Szeretnénk, hogy most minél többen megértsétek, mennyire fontos ezt a bölcsességet másokkal is megosztani, mert ez a ti napotok, ez a ti táncotok és ti vagytok, akik a zenét kiválasztják, és a legfontosabb, hogy megértsétek, ti magatok vagytok a tervezők és teremtők, senki más.

Köszönjük, hogy szántatok ránk időtökből, így felajánlhattuk ma nektek bölcsességünket, hogy az általatok teremtett, hamarosan bekövetkező eseményeket és a rátok váró jövőt megérthessétek.

Galaktikus Fénycsaládotok vagyunk.


Csatornázta: Greg Giles
Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

Forrás: http://ascensionearth2012.blogspot.de/2012/06/message-from-ashtar-command-6612.html

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 17
Összes: 3176498
Hónap: 37229
Nap: 741