Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet az Ashtar parancsnokságtól 2012-02-08

Üzenet az Ashtar parancsnokságtól 2012-02-08

 


Üzenet az Ashtar parancsnokságtól

Message from the Ashtar Command 2/8/12

© Greg Giles

 

Az egyik dolog, melyet egyetemes [univerzális] csoportotoknak szükséges elérnie itt ebben az időben, az a más univerzális csoportokkal való kapcsolat kibékítése. E törekvésnek az egyik területéről ritkán beszélnek, azonban úgy érezzük, nagyon fontos számotokra, hogy tudomással bírjatok róla. Látjuk, hogy közületek sokan milyen jól dolgoznak együtt, és meg szeretnénk köszönni nektek erőfeszítéseiteket e tekintetben. Számos különböző csoport van az űr minden zugában, és e csoportok közül sokan dolgoztak és harcoltak egymással a múltban. Egy olyan lehetőség, mint ez, hogy együtt dolgozzunk egy békés együttműködésben, egy lehetőség néhány különbözőségünk és egymás iránti érzelmünk összebékítésére.

Kérlek, folytassátok, hogy népetek jó követei vagytok, hiszen sok szem szegeződik rátok e fontos napok során. Számos új kötelezettséget kovácsolnak, és sok csatabárdot ásnak el. Meg kívánjuk köszönni mindegyikőtök fáradozásait, önkéntes jelentkezéseteket egy ilyen nehéz megbízásra. Ahogy mindvégig említésre került, ami itt ma a Földön történik, elsöprő horderejű e teljes világegyetem minden részében. Kérlek, folytassátok, hogy mindent beleadtok! Szinte már a célvonalnál vagytok. Valamiféle felfedés a küszöbön áll közel. Életetek igen hamarosan részesül egy nagyon megérdemelt fellendítésben, mely számos régóta bírt küzdelmetek végét fogja meglátni.

Egy fontos mérföldkőhöz is közeledünk itt, a függöny ezen oldalán. Megegyezéseket értünk el a titkos Szövetkezés vezető tagjaival, és megadásuk most hamarosan esedékes. Igen hamarosan, az elkövetkezendő napokban tanúsítani fogjátok hivatalnokaik megadását, és szeretnénk ezt az eseményt ismertté tenni világotok minden részében, és a legnagyobb előnyére felhasználni ezt a lehetőséget. Ez alkalommal gondoskodunk arról, hogy ezen őrizetbe vételeket a televízión közvetítsék mindenki számára, hogy világotok minden részén lássák, mely jelként fog szolgálni az összes földi szövetségesünknek, hogy az idő az indulásra közel. Sokkal bírunk, kik már elég régóta pozícióban vannak, és teljesen képzettek és felkészültek belépni, és betölteni az újonnan elhagyott pozíciókat a kormányok vezető szintjein a világon mindenütt.

Az Egyesült Államok egy fontos ország a sötétek számos viszonylatában, és ezt a legfontosabb helyként látjuk, ahol ezek a változások meg fognak történni mindenütt a kormány különböző ágainak hatáskörében. Itt történnek majd meg a legjelentősebb változások, és e nagyon fontos időkben végig ide fog szegeződni a legtöbb szem. Számos meglepetés van a tarsolyban mindenki számára, és bizonyosak vagyunk abban, hogy az összes kemény munkátok és várakozásotok jól meg fogja ezt érni. Dőljetek hátra és élvezzétek azt, aminek egy nagyon izgalmas műsornak [shownak] kell lennie. Ígérjük, hogy nem akarjátok majd elmulasztani.

Ezek a letartóztatások fogják megtisztítani az utat flottáinknak, hogy nyílt kapcsolatot létesítsenek veletek, a Föld népével. Sokat dolgoztunk, hogy együtt megvalósítsuk ezt, és nagyon türelmetlenek vagyunk, hogy meginduljunk. A titkos Szövetkezés és kegyenceik eltávolítása a hatalomból, lehet, hogy a legnagyobb akadály, mely oly sok utat zárt el hosszú történelmeteken át végig, és oly sok sugárutat látunk megtisztulni oly gyorsan, hogy világotok a változásokat kétségtelenül egy hihetetlen mértékben tapasztalja meg. Közületek oly sokat látunk elképedve a sebességen, melyben egy civilizáció olyan nagyszabású átalakulása [metamorfózisa] képes megtörténni, és bizonyosak vagyunk, hogy mindnyájan nagyon fogjátok élvezni azt, amit számotokra tartogatunk. Világotokban oly sokan szenvedtek oly régóta, és a nap elérkezett, amikor szenvedésük véget ér. Nagyon türelmetlenek vagyunk, hogy meglássuk a szenvedést abbamaradni a világotok körül, és ide helyezzük azonnal összpontosításunkat. Számos fontos forrás áll rendelkezésünkre, és kiaknázzuk őket, ahol a leginkább szükséges. Világotokban oly sokak éhségének enyhítése az első feladatunk, és biztosak vagyunk, hogy népetekből oly sokan fogják örömmel felajánlani erőfeszítéseiket e vonatkozásban. Micsoda gyönyörű nap lesz ez oly sok számára, akinek szüksége van segítségetekre!

Miután ez a terv teljesen úton van, sok mást fogunk azonnal bevezetni, és e tervezetek oly sok szenvedést fognak enyhíteni, melyet oly sokan tapasztaltak meg. Meghívunk titeket, csatlakozzatok hozzánk e tervezetekben, és oly izgatottak vagyunk, hogy közületek oly sokkal dolgozunk együtt egy sokkal személyesebb módon. Oly sok megosztandó van veletek, a fivéreinkkel és nővéreinkkel, és alig várjuk ezt a lehetőséget. Jelenlegi elképzeléseiteket jóval meghaladó technológiával rendelkezünk, és közületek oly sokat látunk elképedni, hogy e fejlettség némelyike mit tesz lehetővé. Közületek azok, akik érdeklődnek a high-tech elektronika és számítógépek iránt, bizonyosan nagyon fogják élvezni azt, melyet meg kell mutatnunk nektek, ahogy megkezdjük a képzés átadását e felszerelésekkel.

Sok különböző technológiát fejlesztett ki számos különféle nép e világegyetem minden részében, és ez egy másik terület, ahol a békés együttműködés kölcsönösen előnyös volt minden érintett számára. Ahogy ma együtt dolgoztok, hogy összeillesszétek különbözőségeiteket és helyrehozzátok régi sebeiteket, mi is megtapasztaltuk ugyanezt, a hajdan foszlányokra szaggatott kapcsolatok összekötését. Ahogy fenn, úgy lenn. Tartsátok ezt észben, ahogy nekiláttok napotoknak, és kölcsönösen hatást gyakoroltok egymásra, hiszen erőfeszítéseitek oly sokat jelentenek az összképben. Látjuk, hogy közületek oly sokan, számos különféle világból, e világegyetem minden részéből egyesülnek egy közös célban, hogy világotokat egy jobb hellyé tegyétek, és felmelegíti szívünket, hogy látjuk, milyen békésen tudunk mindnyájan együtt létezni és együtt dolgozni ilyen nagyszerű dolgok végrehajtásánál. Folytassátok jó munkátokat! Olyan büszkék vagyunk mindegyikőtökre! Fáradozásaitokat nagyra értékelik, és hamarosan kifizetődik mindnyájunk számára e messze ágazó törekvés mindkét oldalán. Hamarosan mi mind egyként fogunk együtt dolgozni, mely mindig is ennek az egész küldetésnek a lényegi [mag] célja volt.

Az Internet egy tevékeny hely, ahol egy külső világ ügyei megtörténhettek a kibertéren belül. Amit tesztek, mialatt együtt dolgoztok az Interneten, annak kiterjedt jelentősége van, nemcsak a belső világotokban, hanem még a légkörötök határain kívüli világegyetemben is. E fogalmi [konceptuális] számítógépes kölcsönhatásból eredő modellekkel való munka felépítésével, mi, a felsőbb birodalmakból, képesek vagyunk megvalósítható, működő modelleket alkotni, melyet felépíthetünk a külső világegyetemben. Ez egy fontos teremtő eszköz, melyet sok eonon keresztül alkalmaztunk.

A kapcsolatépítés, a problémamegoldás, és a modell, mely közrejátszik a különböző kulturális hátterű felek között, akik egyedülálló filozófiák és jártasságok összességét bírják, hihetetlenül hasznos eszközök, ahol elengedhetetlen bepillantás nyerhető. Azt, amit tesztek az Interneten, megfigyeljük, és számításba vesszük, milyen jól, vagy nem jól dolgozik együtt e különféle csoportok sokasága. E kulturális kísérlet egyik célja ez, mely itt, a Földön megy végbe ebben az időben, és nagyra értékelik együttműködéseteket és segítségeteket e folyamatokban. Sokat tanultak ebből az egészből, és nagy tanulmányok készültek e valóban egyetemes [univerzális] együttműködésen keresztül. Nagy tapsot adunk az összes őszinte erőfeszítéseteknek.

Közületek sokan fogtok együtt dolgozni, miután munkátok itt beteljesített, és a barátságok és munkakapcsolatok, melyeket ma kiépítetek, lesznek a holnap munkahelyének és társadalmi légkörének építészeti szerkezetei. Adjatok bele mindent a jelenlegi megbízatásaitok utolsó napjaiba, és fáradozásaitok kifizetődnek majd sok évre a jövőtökben. Látjuk, hogy közületek sokan viszitek magatokkal a szakértelmet, melyet ma élesítetek, ahogy új karriereteket kezditek meg az Ashtar Parancsnokság megbecsült tagjaiként.

A Fény Családotok vagyunk a csillagokból.

 

Csatornázta: Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/

All Galactic Channellings and translations available at

http://peacelovelove.blogspot.com/

http://www.galacticchannelings.com/

http://www.despertando.me/

Magyar nyelvre fordította: Clarissa

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3043370
Hónap: 11171
Nap: 337