Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet az Ashtar parancsnokságtól 2012-02-15

 

Üzenet az Ashtar parancsnokságtól

2012. február 15.

© Greg Giles

Message from the Ashtar Command 2/15/12

 

Keleti kapcsolat. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy most mi, a Csillag Családotokból beszélünk hozzátok, és meg kívánunk osztani néhány gondolatot azokkal, akik szavaid olvassák. Néhány kifejezésre juttatott érzelem volt az utóbbi időben azok részéről, akik elkezdtek megkérdőjelezni bizonyos információk csatornáit, és a csatornánkkal kapcsolatosan szeretnénk tisztázni számotokra, hogy ma kommunikációnk szilárd és tiszta.

Szeretnénk ma felemelkedési idővonalaitokról beszélni, és amiről úgy érezzük, el kell végezni, mielőtt megtapasztaljátok ennek az eseménynek a tetőzését. Számos ösvényt tisztítottak már meg, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy a többi ilyen ösvényt is megtisztítják az elkövetkező napokban, minden követ megmozgatva, és utatokban semmi sem lesz, mely megakadályozná a biztonságos és sikeres felemelkedéseteket e világegyetem felemelkedettebb birodalmaiba. Ez az egyik feladatunk itt ez idő tájt veletek, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy alaposan tapasztaltak vagyunk dolgunkban. Soha sem fogjuk hagyni, hogy baj érjen titeket, és az összes biztonsági óvintézkedést megtesszük mindig. Rendelkezünk a hatalommal és képességgel, hogy közületek mindenkit óvjunk, és természetesen mindig így teszünk, hacsak nem kell élményeteknek megengedni a megtörténtét, az egyén előre elrendezett megtestesülési tervének megfelelően. Ez egy olyan terület, ahol nem tudjuk túllépni határainkat, azonban közületek mindenki tisztán megértette ezt e jelenlegi megtestesülés előtt.

Látunk tökéletesen kibontakozó ügyeket, a fejlett elmétek és szívetek gondosan lefektetett terveinek megfelelően, és nagy örömünkre szolgál jelenteni, hogy közületek mindenki, aki a felemelkedést választotta, biztosan kitart e folyamat mellett, és simán halad a vágyott cél felé, meglehetősen könnyen, bár érzékeljük a mi előnyös pontunkról, hogy vannak közületek néhányan, akik bizonyos kényelmetlenségeket tapasztalnak ez időben. Azt mondjuk mindnyájatoknak, hogy tisztításra van szükségetek sok különböző szinten, és javasoljuk nektek, e jeleket ne a problémák, vagy a nehézségek tüneteiként lássátok, hanem útjelzőkként, melyek mellett elhaladtok, ahogy előre utaztok új otthonotok felé. Közületek mindenki megértette, hogy lesznek nehézségek, melyeket esetleg megtapasztaltok utazásotok e része mentén, azonban látjuk, hogy nagyon jól kezelitek ezeket a kis zökkenőket az úton. Folytassátok, tudván, hogy célállomásotok már látótávolságon belüli, és az összes álmotok már nem messzi.

Látjuk, közületek oly sokan gyűltök össze, segítve egymást minden módon, ahogyan tudjátok, és nagyon felmelengeti szívünket az, ahogyan mind úgy megtanultok együtt dolgozni és játszani, amelyre mindig is szántak titeket. Ősi ellenfeleitek kollektív környezetetekből való elmozdításával, látjuk az emberiséget minden közös törekvésetekben új magaslatokban szárnyalni. Érezzük, hogy közületek sokan meglehetősen meglepettek vagytok, és nagy örömmel töltődtök fel majd azon, hogy milyen kedvesek / jóságosak tudtok mind lenni egymáshoz, és milyen jól tudtok együtt dolgozni, amikor kívánságaitoknak megfelelően az összes küzdelmetek gyökerét eltávolítják. Ezt a nagy feladatot sok különböző csoport és szervezet kezeli ez időben. E csoportok közül néhány földi, és néhány földön kívüli. Szövetségeseink békés együttműködésben dolgoznak földi szövetségeseitekkel, és együtt számos akadályt mozdítunk el ösvényetekről, beleértve fizikait és nem fizikait is, mely fenyegette fejlődéseteket fajként és civilizációként sok eonon át.

Utazásotok egy fajként, az emberi fajként, a szeretet, fény és egység szárnyain kap szárnyra, és nincsenek határok abban, amit most együtt megtapasztalhattok. Hihetetlen kalandok várnak rátok, és nem kell sokáig várnotok, hiszen látjuk az újraegyesülésünk elkerülhetetlen napját gyorsan közeledni, ahogy sok folyamatot teljesítenek be a színfalak mögött. Ami kitudódott, abból hamarosan sok saját média csatornáitokon keresztül válik ismertté, hiszen vannak beütemezett események, melyek tisztán fogják mutatni számotokra, hogy sok munka folyik a tudtotokon kívül. E velejáró munka nagy része jogi és adminisztratív természetű lesz, hiszen a jog folyamatain keresztül földi szövetségeseink képesek voltak sikeresen átnavigálni a bürokrácia hegyein és időhúzó játékain, azért, hogy szert tegyenek a jogi eszközökre a vétkes titkos szövetkezés számos tagjának elmozdítására és még letartóztatására is, beleértve a magas rangú vezetőiket.

E nevek néhánya hamarosan híradásaitokat fogja ékesíteni, mely esetleg még közületek azokat is meglepi majd, akik vizsgálták ezt a vétkes szervezetet, és követték a legutóbbi fejleményeket. Sokat fedtek fel e hosszú és mély nyomozás során, és sok letartóztatás lesz a bűnök széles terjedelmében, mely oly sok ártatlan életre volt hatással. Közületek néhányan megdöbbentek majd, amikor e bűntettek részleteit megtudjátok, azonban ez egy igen szükséges lépés a tömegek arra történő ráébresztésére, ami folyt, és amiért a beavatkozást kérték ez alkalommal.

Az emberiség komoly gond felé tartott e sötétek részéről, és tervük volt emberi családotok minden tagját az ő és kívánságaik rabszolgáivá téve látni. Hadifogolytáborok voltak építve világszerte azok számára, akik megtagadják követeléseik követését, és úgy volt, hogy mindegyikőtöket mikrochippel látnak el mozgásotok, beszédetek, sőt még gondolataitok további felügyeletére. Ide tartottatok, és közületek oly sokaknak kellene büszkének lenni magára, hogy ráébredtetek erre a [titkos] tervre, és elkezdtetek a tettek mezejére lépni, hogy megállítsátok ezt a pályáján. Ez mind a szeretettel kezdődik, és a szeretet, melyet egymás iránt kimutattatok volt az, mely megemelte rezgéseteket közösségként, mely megengedte a felsőbb dimenziós fivéreitek és nővéreitek beavatkozását, hogy eljöjjenek megsegítésetekre, és hogy támogassanak titeket olyan területeken, melyek kezelésére nem voltatok felszerelkezve. A titkos Szövetkezés fegyveres erőinek és hatalmas fegyverzetüknek leszerelése volt az egyik feladat, melynek kezelésére képzettebbek voltunk, és hatékonyan semlegesítettük a hajdan hatalmas hadsereget. Szétszórt csoportok maradtak itt-ott, azonban alaposan körülvettük őket, és egyáltalán semmilyen fenyegetést nem fognak jelenteni rátok, vagy ránk, ahogy belefogunk bolygótok megtisztításába.

Sok munkát kell elvégezni világotokat a felemelkedésre történő felkészítésében, és alig várjuk, hogy meginduljunk számos ilyen tervezettel. Ahogy említettük, közületek sokan fognak mellettünk dolgozni, ahogy együtt megkezdjük e nagyon szükséges feladatokat, melyeket szükséges lépéseknek látunk az új ötödik dimenziós világotok felé. E terveknek sok különböző területe lesz, eltérő nehézségi fokozatokkal, mely bolygótok sok részére visz majd el titeket, azonban azt mondjuk nektek, nem számít, hogy világotokban hol vagytok, csupán percekre lesztek otthonotoktól, amikor velünk dolgoztok, az Ashtar parancsnoksággal. Sok eltérő méretű és tervezési adottságú hajónk van, és közületek mindenki, aki velünk fog dolgozni, egy legénységhez nevezik majd ki, mely a választásotok szerinti területre szakosodik. Sok különböző ellátandó terület van bolygótokon, és magasan képzett és képesített kijelölt személyzetünk van minden olyan területre, mely figyelmet érdemel. Ezek a férfiak és nők alig várják a munka megkezdését veletek, és hogy sok fejlett technológiát mutassanak be nektek, mely képessé tesz majd titeket világotok átalakítására.

Értjük, hogy közületek sokan türelmetlenek e tervek megindítása okán, és azt mondjuk nektek, egy kicsit legyetek türelmesebbek, hiszen a beütemezett események igen hamarosan megkezdik kibontakozásukat. Ismételten, nem szeretnénk pontos dátumokat adni, ellenben igenis van helyes időbeosztásunk most, és közületek sokan nagyon izgatottak lennének távlataira. Hamarosan veletek leszünk, semmiképpen sem lesz újraegyesülésünk meg nem történt, hiszen ez muszáj, és ez volt a terv mindvégig. Folytassátok azt, hogy fél szemetek a hamarosan megkezdődő események katalizátorán legyen, mely bejelenti világotoknak azt, hogy a változások megindultak, és nem fognak leállni, vagy lelassulni, míg bolygótok és népe fel nem emelkedik a Mennyei Birodalmak jogos helyére.


A Fénycsaládotok vagyunk a csillagokból.

 

Csatornázta: Greg Giles

http://ascensionearth2012.blogspot.com/

All Galactic Channellings and translations available at

http://peacelovelove.blogspot.com/

http://www.galacticchannelings.com/

http://www.despertando.me/

Magyar nyelvre fordította: Clarissa

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044579
Hónap: 10999
Nap: 465