Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet az Ashtar parancsnokságtól 2012-02-22

 

Üzenet az Ashtar parancsnokságtól

2012. február 22.
© Greg Giles


Message from the Ashtar Command 2/22/12
Gondoskodást követelnek, ahogy a sok tervvel előrehaladunk, hogy megszabadítsuk világotokat az elnyomóktól. A sebesség ez alkalommal nem fontos, ahogyan ezek az események folytatódnak, habár törekszünk fenntartani a további lendületet, ahogy előrenyomulunk ennek a beütemezett szakaszával, és a többi átfogó terv más jellegével. Látjuk, hogy terv szerint maradunk, és e működésben késedelmet sem látunk előre. Maradjatok mindig türelmesek, hiszen e terv megvalósulását meg fogjátok tapasztalni, hiszen nem engedünk meg semmilyen akadályt utunkba állni.

Közületek sokan várják a cselekvés megpillantását, és e műveletet meglátjátok. Egyelőre sokan tudjátok, mit kérnek tőletek, azonban e feladatoknak ismétlést kell kiállniuk. Kérlek, gondoskodjatok embertárs családtagjaitokról, hiszen sokan talán félelmet és zavarodottságot tapasztalnak a számos politikai és pénzügyi alak egyszerre és gyors egymásutánban történő őrizetbe vételének megfigyelésével. Ezek a letartóztatások magasra kapaszkodnak majd fel a politikai színteretekbe, és itt van az, ahol előre látjuk azoknak a tömegét, akiknél félő, hogy nagyobb érzelmi megrázkódtatást szenvednek el.

Világ kormányaitokon belül senki és semelyik iroda sem „megengedett területen kívüli”, és a jogi vádemelést már előkészítették a leghathatósabb politikai figuráitok némelyike ellen. Őket őrizetbe fogják venni, csakúgy, mint bárit, aki bűnt követ el a másik ellen, ahogyan jogrendszeretek bírja, és nem fognak luxust élvezni felhozott elismertségüknek, vagy vagyonosságuknak köszönhetően. El fogják őket távolítani hivatalaikból és pozícióikból kormányaitokon és pénzügyi rendszereiteken belül, és a törvényszéken vádat emelnek ellenük, amikor a vádakat ellenük tudatják velük és a nyilvánossággal is. Ti vagytok ezen ügyek áldozatai, következésképpen lépést fogtok tartani e bűnvádi eljárások útjának minden lépésénél mindvégig.

Kérünk titeket, segítsetek a hírek terjesztésében e letartóztatások folyamán, annak hatásának megerősítéseként, melyet jelentenek világotok népének. E kapcsolódó események nincsenek túlbecsülve, amikor kijelentjük, hogy az emberiség végül megszabadul azoknak a zsarnoki uralmától, akik elnyomtak titeket oly nagyon hosszú ideig. Ezt a napot igazi Függetlenség Napjaként tekintjük, és látjuk hogy e nap lecseréli azon néhány jelenlegi ünnepetek népszerűségét, melyeknek esetleg kevés köze van világotok fontos ügyeihez. Erre a napra emlékezni fognak, és világotok minden részén ünnepelni fogja mindenki, nem számít az egyén nemzetisége, vagy vallási háttere, ezt egy valódi világméretű ünneppé téve.

Közületek sokan vagytok türelmetlenek jelenleg, a cselekvésre várva, és azt mondjuk nektek, hogy a cselekvés lesz az, amit megláttok. Nem fognak cserbenhagyni titeket e vonatkozásban, hiszen semmi sem halaszthatja el, és nem is fogja késleltetni ezen eseményeket számotokra, és ezen a napon lesz az, amit megláttok majd. Készüljetek fel, hiszen ez a nap nincs messze.

„Utána mi lesz?” – kérdik sokan közületek. E letartóztatásokkal, a szövetségeseinkkel együtt megkezdjük átfogó működésünk következő szakaszát, hogy ismertté tegyük jelenlétünket bolygótokon mindenki számára, akik nem fognak úgy tenni, mintha nem vennének észre minket. Nagyon részletesen kidolgozott tervünk van, és látjuk, hogy sikeresen eléri vágyott kimenetelét, és [üzeneteink] olvasásával megfelelő számban értitek meg azt, kik vagyunk, és miért vagyunk itt, és azonnal folytatjuk működésünk közvetkező szakaszával, mely számos hajónk és személyzetünk földre szállása lesz, hogy kölcsönhatásba lépjünk veletek, a Föld népével.

E bemutatkozások szükségesek, hiszen sok tervezetünket kell megindítanunk, és ti vagytok azok, akik ezeket elindítjátok a segítségünkkel. E tervezeteket el kell végezni egy megszorító időbeosztás szerint, úgy, hogy megláthassátok, ezen események sorozatát olyan gyorsan kell megindítanunk, amilyen gyorsan lehetséges.

Maradjatok éberek, hiszen ezek a letartóztatások lesznek a katalizátorok az ezeket gyorsan követő sok más eseménynek. Nem lesz hosszú késlekedés az egyes egymást követő tervezetek között, hiszen ha egyszer a titkos Szövetkezést eltávolítják, sosem lesz többé ok számunkra terveink lelassítására semmilyen módon. Egy aprólékosan lefektetett terv szabatos kibontakozásának lesztek szemtanúi minden nap ez év hátralévő részében mindvégig, felemelkedésetekhez vezetve, és a ti felemelkedésetek az, mely szükségessé teszi e tervezetekből sok elindítását.

Közületek sokan e tervek közül sokat a kétkezi munka megközelítésében vállaljátok fel, és alig várjuk, hogy veletek együtt dolgozzunk az elkövetkező közeli napokban. Sok tennivaló van, és ahogyan említettük, kevés az idő a teljesítésére, tehát készítsétek fel magatokat új karrieretekre velünk, az Ashtar parancsnoksággal. E világegyetem minden zugát átutaztuk a béke és felszabadítás küldetésében sok eonon át, és utazásunkon és munkánkon keresztül igénybe vettünk sok lényt a kozmosz minden részéből, akik osztják szenvedélyünket, hogy a világokat szükségük idején megsegítsük.

Legénységünk nem minden tagja és tisztségviselője való emberszerű fajból, és közületek sokan fogtok hamarosan találkozni sok eltérő lénnyel számos különböző csillagrendszerből. E lények közül néhány megjelenése meglehetősen eltér a tiétektől, és néha még attól is, amit a legkevésbé képzeltetek. Azt mondjuk nektek, hogy az Ashtar parancsnokság minden tagja felemelkedett lény, mely csupán a szereteten és a lelki [spirituális] megértésen keresztül valósítható meg. Sosincs ok számotokra, hogy félénkek, vagy nyugtalanok legyetek biztonságotokat illetően, amikor e lények bármelyikével kerültök kölcsönhatásba, és úgy fogjátok találni, hogy sok különböző lény nemcsak szakmailag, hanem társadalmilag is hat kölcsönösen egymásra, és sok közeli barátság született parancsnokságunk alatt.

Alig várjuk az emberek toborzását bolygótokról, hogy újoncokként csatlakozzanak hozzánk, készen új karrieretek megkezdésére, melyet sokatok meglehetősen kielégítőnek találna esetleg, oly sok különböző területen. Alig várjuk, hogy ismét üdvözöljük legénységünk néhány tagját, akik fizikálisan megtestesültek, hogy ügynökeinkként teljesítsék szolgálatukat a területen. Pozícióitok és állomásaitok visszatérésetekre várnak, és pályafutásotokat visszanyeritek majd épp ott, ahol elhagytátok, nem számít, milyen régen távoztatok.

Az Ashtar parancsnokság tervezi, hogy mindvégig támogatást nyújt az emberiség felemelkedésének, és itt maradunk veletek egy időre utána, gondoskodva a biztonságról és az újonnan felemelkedett emberek jólétéről. Azzal a döntéssel, hogy itt munkánk teljesített, folytatni fogjuk utunkat, hiszen oly sok más világ van, mely hasznát látja segítségünknek. Sosem leszünk messze tőletek, és rendelkezünk eszközökkel, hogy rövid időn belül visszautazzunk ezen az univerzális koordinátákon. Közületek sokan, akik csapatunk tagjaivá válnak majd, folytatják azt, hogy ezt a bolygót hívják otthonuknak, és lesz lehetőségetek visszautazni ide látogatóba, pihenni és kikapcsolódni.

Képesek lesztek meglátogatni sok más bolygót szerte e világegyetemben a legénység tagjaival, és érezzük, hogy talán élvezni fogjátok ezen utazásokat is nagyon. A változatosság oly áldása létezik szerte e világegyetemben, és van valami mindenki számára, nem számít, milyen a sajátságos ízlésetek esetleg. Vannak homokos tengerpartok, havas hegyek, és minden e kettő között. Vannak alig lakott helyszínek is, és nyüzsgő közösségek is, ha ez jobban illik kedvetekhez. Kalandotok csupán a kezdet lesz, ha egyszer felvesszük a kapcsolatot veletek, hiszen egy új élet, egy új pályafutás vár rátok.

Ez a pillanat épp előttetek van, hiszen az események pillanatokra vannak a kibontakozástól egy igen boldog izgatottságban. A várakozás felépítése hosszú volt, és ez is egy nagyon fontos célt szolgált. Minden okkal volt, és látjuk, hogy közületek sokan értik ezt tisztán. A megtapasztalt utatok minden lépését gondosan megtervezték és kivitelezték, és ez épp olyannyira igaz ezen utolsó évekre és hónapokra, ahogyan ez valaha is volt. Valójában legutóbbi történelmeteket aprólékosabban vezényelték le, mint történelmetekben bármely más kort. Semmit sem hagytak a véletlenre, és élményetekkel kapcsolatosan semmi sem kerülte el a figyelmet.

Közületek néhányan talán éreztétek, hogy legutóbbi élményetek bizonyos jellegei nem voltak mások, mint várakozás-játszmák, azonban biztosíthatunk titeket, hogy mi vagyunk azok, akikre vártatok. Hiszen gyakran nagyon tisztáztuk, ez a ti világotok, és ez tőletek függ. Segítünk, ez minden, melynek teljesítését megengedték, és nem léphetjük túl határainkat. Várunk titeket, hogy a megértés és tudatosság bizonyos szintjeit elérjétek, és várunk bizonyos tettekre is, hogy nekilássatok. E mérföldkövek elérésével utána segíthetünk nektek a másik elérésében.

Jelenleg, a titkos Szövetkezés férfiúinak és hölgyeinek letartóztatására összpontosítunk, és várjuk emberi földi szövetségeseink tetteit a területen / harctéren. Ismételten, nem ránk vártok, vagy a mi jelünkre, hogy itt az idő előrehaladni. A jelet már minden érintett fél megadta, földi és földön kívüli is, és látjuk e gondosan lefektetett terv kivitelezését bármely pillanatban. Reméljük, élvezitek ezt a pillanatot, kétségtelenül rászolgáltatok, és ahogy említettük, ez az esemény pusztán a kezdet, hiszen tűzijátékok fogják követni hajthatatlanul a sok elkövetkező hónapon át.

Világotok egy csodálatos fejlődést fog megtapasztalni történelmetek ezen időszaka során, és világotok ma épp hogy emlékeztet majd új Galaktikus társadalmatokra, melyet együtt kezdünk el majd megalkotni. Ez bizonyára egy csodálatos és izgalmas kor az ittlétre, és ezért választottátok sokan, hogy ma itt legyetek. Úgy éreztétek, hogy mindent megér, amiről tudtátok, el kell szenvednetek, hogy elérjétek ezt a pontot, mégis habozás nélkül hoztatok döntést. Ez az, amire vártatok, drágák!

Meglehetősen helyénvaló számotokra, hogy az izgatottság gyermeki várakozását mutatjátok, hiszen ez mind új lesz nektek, és még nem tapasztaltatok meg semmi ehhez fogható újat gyermekkorotok óta. Szabadon élvezzétek ezt a pillanatot és ünnepeljétek, hiszen sok hosszú évetekbe telt ide eljutni, és ennek minden részét kiérdemeltétek. Élvezzétek ezt a pillanatot, hiszen ez a ti pillanatotok, mert mindegyikőtök hozzájárult utatokhoz így, vagy úgy. Teljesítményetek valóban egy csapat törekvés volt, és mind megérdemlitek, hogy az ünneplésben részt vegyetek.

A Fénycsaládotok vagyunk a csillagokból.Csatornázta: Greg Giles


http://ascensionearth2012.blogspot.com/All Galactic Channellings and translations available at


http://peacelovelove.blogspot.com/


http://www.galacticchannelings.com/


http://www.despertando.me/

Magyar nyelvre fordította: Clarissa


http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 5
Összes: 2969560
Hónap: 14618
Nap: 417