Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenet az Ashtar parancsnokságtól 2012-02-29

 


Üzenet az Ashtar parancsnokságtól

2012. február 29.
© Greg Giles


Message from the Ashtar Command 2/29/12
Vigyétek magatokkal új életetekbe és új kezdetetekhez azokat a kihívásokat, melyeken felülkerekedtetek, és az itt megtanult leckéket. Ez volt a célja itteni élményeitek közül soknak. Most magatokkal vihetitek ezt az általatok elsajátított bölcsességet új életetekbe, és alkalmazhatjátok azokra a felmerülő helyzetekre, melyek ezt igénylik. Elkezditek most látni, miért mentetek át bizonyos élményeken ebben az életidőben? Minden élményetek egy ok miatt volt, és amin keresztülmentetek, azok közül egyik sem lesz hiábavaló, hiszen az élményeitekből szerzett tudás és bölcsesség nagyon értékes portéka lesz, nem csupán számotokra, hanem sokak számára is visszatérésetek alkalmával a felsőbb birodalmakba.

Van sok lény, akiknek nem volt esélyük megtestesülni a harmadik dimenzió világába, és megtanulni azt, amit megtanultatok, azonban visszatérésetekkor lesz lehetőségük magukba szívni azt a tudást, melyre szert tettetek és melyet nyertetek oly nagyon abból, amit az alacsonyabb fizikai birodalmaknak nyújtaniuk kell, anélkül, hogy oda kellett volna utazniuk. Az efféle megosztás csupán egy példa arra, ahogyan a felsőbb dimenziós lények egymást szolgálják, és a lények számos különböző Csillagrendszerből szerte e világegyetemből ily módon nagyban hasznosulni fognak általatok és élményeitek révén.

Jelenleg, sokan vannak köztetek, akik negatív élmények mélyen eltemetett érzelmeit rejtegetik magukban. Ezen élmények közül néhány a tudat és tudatalatti közti meridiánok felett nyugszanak, és néhány pedig alatta. Közületek sokan vágynak arra, bárcsak soha se kellett volna keresztülmenniük ezeken az élményeken, azonban azt mondjuk nektek, hogy e negatív élmények fontos részei voltak utazásotoknak itt, és e tapasztalások közül sokat gondosan kiterveltetek jelenlegi megtestesülésetek előtt. Ezt sokkal jobban fogjátok megérteni, ha egyszer visszatértek teljes tudatotokhoz, azonban egyelőre, tegyétek meg a tőletek telhető legjobbat, hogy az összes élményeteket itt áldásnak tekintsétek, és olyasminek, amit dédelgetni kell, és engedjétek meg nekik, hogy kitisztuljanak, hiszen muszáj kitisztulniuk, ahogy folytatjátok [utatokat] felemelkedésetek folyamatán keresztül.

Közületek sokan mentetek át oly sok mindenen megtestesüléseiteken keresztül mindvégig a fizikaiban, azonban azt mondjuk nektek, hogy oly közel húzódtok hosszú utazásotok befejezéséhez, és szinte már otthon vagytok. Folytassátok, hogy a tőletek telhető legjobbat teszitek, hogy minden akadályt és minden élményt egy lehetőségnek tekintsétek, hogy tanuljatok és növekedjetek, és utolsó hónapjaitok itt sokkal élvezetesebb tapasztalások lesznek.

Gyakran beszéltünk nektek szükségletetekről, hogy kitisztítsátok negatív érzelmeiteket, melyek itteni élményeitekhez kötődnek, és szeretnénk érinteni azt, hogyan tudjátok ezt jobban elérni. Találjatok magatoknak egy nagyon csendes helyet, ahol egyedül lehettek, egy helyet, ahol csendesen ülhettek a sötétben, amely nagyon alkalmas lenne. Üljetek csendesen, és kezdjetek el lassan és mélyen levegőt venni. Csendesítsétek el elméteket azáltal, hogy csupán légzésetekre összpontosítotok. Be – ki. Be – ki. Lassan, nagyon lassan. Engedjétek meg magatoknak megérteni, hogy minden javatokra és a felemelkedésetekért volt. Engedjétek meg magatoknak megérteni, hogy amit itt átéltetek, abból semmi sem történt meg az előzetes beleegyezésetek nélkül. Engedjétek meg magatoknak, hogy megbocsássatok magatoknak, és értsétek meg a bűntudatot, melyet magatokkal cipeltek, ami semmi egyéb, mint egy alacsonyabb dimenziós tünet, melynek nincs helye a felemelkedettebb birodalmakban, és elenyészik majd felemelkedésetekkor, és hazatérésetekkor, és hogy rendelkeztek azzal a hatalommal, hogy ma elengedjétek ezt a bűntudatot. Nem kell, hogy a bűntudat és a szégyenkezés az általatok megtanult leckék részei legyenek. Engedjétek el őket, ahogy mélyen és lassan lélegeztek. Engedjétek el őket! Nem szükségesek, és nem jelentenek semmit. Folytassátok a légzést, és amikor úgy érzitek, készen álltok, kezdjétek el napotok további részét, és új életetek további részét ezen érzelmektől mentesen. Többé nem szolgálnak titeket, és többé nem szükségesek. Megszabadultatok tőlük.

Ha esetleg úgy érzitek, szeretnétek megismételni ezt a gyakorlatot újból, és ha érzitek ezt a szükségletet, akkor bátorítanak, hogy megtegyétek. Minden alkalommal e gyakorlatnak hasznát fogjátok látni, és magatokat könnyebben érezve jöttök ki, hiszen kitisztítjátok a szükségtelen energiákat, és az energia igenis bír tömeggel, melyet talán súlyként tapasztaltok meg.

Visszatérésetekre pillantva a felsőbb birodalmakba, részt fogtok venni számos hasonló gyakorlatban, mint ez, hogy önmagatok minden rétegét eredeti állapotban és csúcsteljesítményen tartsátok fenn. Néhányan közületek már gyakorolnak hasonló technikákat meditációitokban, és a légző gyakorlatokon keresztül, és nagyon boldogan látjuk ezt, hiszen az előnyök nagyok, melyeket e törekvésekből kaptok.

Előretekintve az elkövetkező napokra, látjuk, hogy az a nap közelebb húzódik, ahol lesz lehetőségünk személyesebben dolgozni veletek, és akkor lesz lehetőségünk veletek megbeszélni más technikákat, melyeket alkalmazhattok, és segíteni fognak a felemelkedési folyamatotokban. A tudás számos területét fogjuk átbeszélni veletek, ahogy az idő megengedi, és meglehetősen türelmetlenek vagyunk, hogy megosszuk veletek azt, amit megtanultunk, csakúgy, ahogyan alig várjuk, hogy sokat tanuljunk tőletek is. E világegyetemnek ilyen az összeállítása, ahol minden lény segítheti egymást életének megjobbításáért, és egy nagy közösségként mindenki életének jobbá tételéért. Bölcsesség, tudás, technológia, források, ez mind megosztott szerte az összes világban, és bolygótok is hamarosan csatlakozni fog Galaktikus közösségetekhez, és részt vesznek majd a megosztás, csere és segítség nyújtásában mindenki számára, aki hasznosulhat a többiek nagylelkűségéből.

Élményeitek a hiány és szűkösség rendszerén át – mely szükségessé tett egy ilyen igényt az egymás közötti versengésre – most befejeződik, és hamarosan eltűnik, ahogy régi gazdasági rendszeretek átível a bőség új rendszerébe, mely eltörli minden igényeteket a pénzügyi versengésre. Új rendszeretek megvalósítása küszöbön áll, és az ösvényt meg fogják tisztítani ezért, a vétkes titkos Szövetkezésetek számos tagjának és vezetőjének őrizetbe vételével. E letartóztatásokat egy nagy mérföldkőnek látjuk civilizációtok számára, hiszen sok pozitív változás azonnali megkezdését ütemezték be e folyamatok után. Látjuk a pillanatot, amikor e letartóztatások híre eléri a nyilvánosságot média csatornáitokon keresztül közelgően, és kérjük folyamatos türelmeteket, és erőfeszítéseiteket, hogy „terítsétek meg az asztalt”, azáltal, hogy megosztjátok e letartóztatásokról a híreket, és azt, amit jelenteni fognak világotok népének.

Kérlek, fogadjátok meg a tanácsot, hogy világotok számára sok változás azonnal elkezdődik e letartóztatások hírére, és kérünk titeket, ez alkalommal, hogy legyetek éberek és álljatok készen, hiszen szükséges haladéktalanul megkezdeni sok tervezetünket veletek, és sokatokat fognak a velünk való munkára toborozni akár közvetlenül, akár közvetetten. Nem fognak sok időt adni nektek, hogy felkészüljetek pályafutásotok megváltozására, így, javasoljuk nektek ez alkalommal, kezdjetek el gondolkodni arról, mit kell tennetek otthon a velünk való munka megkezdése érdekében.

Velünk, az Ashtar parancsnoksággal a lehetőségeitek részleteit teljesen el fogják magyarázni a megfelelő időben. Habár értjük, hogy közületek sokan szeretnék most ezt az ismeretet, nagyon boldogok lennénk ezt átnyújtani nektek, érezzük, hogy ez alkalommal összpontosítsátok önmagatokat az esedékes feladatokra, mely a vétkes titkos Szövetkezésetek küszöbön álló letartóztatásának hírének megosztása [terjesztése], és amit ez jelenteni fog világotok népének, jelenlétünkről és tiszteletre méltó szándékainkról szóló hírekkel együtt, miszerint segítünk világotoknak véghezvinni a szükséges változásokat, hogy megengedjék felemelkedéseteket a felemelkedettebb birodalmakba, és hogy olyan simán folytatódjon ez le, amilyen simán lehetséges. Ez ma az esedékes feladat, és kérünk titeket, erre összpontosítsatok, hiszen átfogó küldetésünk e részének sikeres befejezése fogja megengedni működésünk következő szakaszainak kivitelezését.

E következő szakaszok maguk után fogják vonni új pénzügyi rendszeretek megvalósítását és leleplezési terveink kezdetét világotoknak. Kérlek, folytassátok törekvéseiteket, hogy megtisztítsátok az ösvényt ezen események számára. Tudjátok, mit kértek tőletek, és semmi másunk sincs, mint bizalmunk, hogy teljesítitek küldetésetek e területét. Folytassátok jó munkátokat, melyet mindnyájan végeztek, és nem kell messzire mennetek, mielőtt elkezditek megkapni mindazt, amit ígértek nektek. Már majdnem ott vagytok! Folytassátok a felfelé kapaszkodást, drágák!

A Fénycsaládotok vagyunk a csillagokból.
Csatornázta: Greg Giles


http://ascensionearth2012.blogspot.com/All Galactic Channellings and translations available at


http://peacelovelove.blogspot.com/


http://www.galacticchannelings.com/


http://www.despertando.me/

Magyar nyelvre fordította: Clarissa


http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3044551
Hónap: 11005
Nap: 468